Kr.Sand-Postnr/Kvadraturen

Skansen 3

Prisantydning
5 250 000 kr
Omkostninger
143 620 kr
Totalpris
5 393 620 kr
Formuesverdi
732 198 kr
Formuesverdi sekundær
2 635 911 kr
Felleskostnader
3 521 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
7 028 kr / år
Byggeår
2013
P-rom
68 ㎡
Bruksareal
68 ㎡
Tomteareal
3 500 ㎡
Etasje
6
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Bystranda Terrasse - Nydelig 3-roms toppleilighet med vestvendt terrasse med flott utsikt - Heis og garasjeplass.

Om eiendommen

Standard

Nydelig selveierleilighet som er utført i klassisk stil med lys eikeparkett på gulv og malte gipsplater på veggene i alle oppholdsrom utenom bad som har flislagt gulv og vegger. Romslig stue med god plass til sofagruppe. Fine vindusflater som gir godt med lys. Utgang til fantastisk solrik balkong med nydelig utsikt. God plass til utemøbler. Her kan deilige sommerdager nytes. Stor markise på balkong.
På badet er det moderne påkostet baderomsinnredning, dusjhjørne, vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne. Flott hvit høyglans kjøkkeninnredning fra Strai Kjøkken med integrerte høykvalitets hvitevarer og godt med skap/benkeplass. Godt med garderobeskap i gang, store romslige garderobeskap på hovedsoverom og garderobeskap på soverom 2. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Soverom 2 passer bra som barnerom eller gjesterom.

Det kan også nevnes vannbåren varme i gang, stue, kjøkken og på bad/wc.

Leilighetens gode takhøyde gjør leiligheten særdeles lys og luftig.

Dette er en topp moderne leilighet som er betydelig påkostet utifra normal standard og bør sees for å få det rette inntrykket!"

Parkeringsplass i byggets parkeringskjeller. Felles sykkelbod i kjeller.

Velkommen til visning!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm
P-rom inkl: Gang, soverom, bad, stue/kjøkken, soverom 2.

Romarealer: Gang: 8 m2, soverom: 11,4 m2, bad: 5,3 m2, stue/kjøkken: 34 m2, soverom: 6,6 m2.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2013 ifølge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i flesteparten av rommene. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

- 2 sportsboder i parkeringskjeller. I tillegg egen klesbod.
- Selveierleilighet uten andel fellesgjeld og med lave månedlige felleskostnader.
- Dørcalling med kamera og automatisk døråpner.
- Heis med direkte adkomst til parkeringskjeller.
- Vaktmester og renhold av fellesareal er inkludert i månedlige felleskostnader.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Solrik felles takterrasse med nydelig utsikt og sol fra morgen til kveld.

Postkasse og inngangsdør skal følge en felles standard. Ved skifte av skilt må man rette en forespørsel til forretningsfører og nytt skilt vil bli bestilt for eiers regning..

På denne eiendommen er det forurenset grunn eller mistanke om forurenset grunn og det er forbudt å foreta seg noe som kan medføre fare for forurensning. Lokalitetsnr: 3292. Lokalitetsnavn: Tangen avfallsplass. Påvirkningsgrad: Liten / Ingen kjent påvikning, med dagens areal/resipentbruk. Myndighet: Fylkesmann. På http://grunnforurensning.miljodirektoratet.no finnes mer detaljerte opplysninger om de registrerte forurensningene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 25.10.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i bra stand, mindre ting er kommentert. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Ytterdører og vinduer er i bra stand. Det er etablert lokalfall til gulvsluket på bad, hulrom under enkelte fliser og sprekk i 1. flis. Hulltaking ble utført i vegg mellom soverom og bad, ingen synlig eller målbar fuktighet ble registrert. STRAI kjøkkeninnredning er i bra stand, induksjon platetopp er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i stue/kjøkken, soverom og gang, enkelte avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran er montert over takhimlingen på bad. Vannbåren gulvvarme i flesteparten av rommene, se kursoversikt. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Andre innvendige forhold. Det er avvik: Hulrom under enkelte fliser i gangen.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist sprekker i fliser.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

- Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Er sprekker i noen fliser/fuger på bad. Det er rapportert inn til sameiet som er i dialog med forsikringsselskap.

- Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja. Er en liten sprekk i veggen på vinduet til det minste soverommet.

- Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
Ja. Har sett 3-4 skjeggkre den tiden vi har bodd her.

- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært. Montert Elbil-lader fra sikringsskap. Bravida.

- Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
Ja. Vi har lader montert fra vårt sikringsskap. Sameiet har nå satt opp felles landanlegg. Vi blir pålagt å fjerne vår lader ved flytting. Kjøper må selv betale en påkoblingsavgift på sameiets ladeanlegg hvis dette er ønskelig.

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært. Terrasse ble bygd større av tidligere eiere. Fikk vite at dette var gjort av faglært.

- Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger?
Ja. Vi har hatt en takstmann innom for å se på badet og flis/fuge som er sprekt. Vi har rapportert dette inn til sameiet som er i dialog med forsikringsselskap.

- Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler)?
Ja. De store vinduene på soverommene «henger» litt i karmene og må «løftes» litt når man skal åpne dem helt opp.

- Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)?
Ja. Har hørt at det er skjeggkre i enkelte leiligheter.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i Finn-annonsen.

Beliggenhet

Meget godt beliggende vestvendt toppleilighet med flott utsikt mot Bystranda fra terrasse og stue.

Umiddelbar nærhet til alle aktiviteter, men i svært vakre og rolige omgivelser bort fra bilstøy og bylarm. Et sted hvor sansene kan hvile på bystranda, sjøen og fugler, innseilingen til byens båthavner og Festningen, promenader, flotte trær og plener, På mørke kvelder; et flott opplyst Aquarama og opplyste promenader. På flotte sommerdager; et sjarmerende badeliv. Kun noen meter fra Aquarama med alle treningsfasiliteter, helårs bad og spa, diverse servicetilbud innen helse og spisesteder.

Videre er det kun en kort og hyggelig spasertur langs Strandpromenaden til Sjøhuset og Fiskebrygga med restauranter og yrende folkeliv i sommerhalvåret.

Tomt

Areal: 3 500 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Parkeringsplass i byggets parkeringskjeller. Felles sykkelbod i kjeller.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på oppføring av blokk/bygård/terrassehus datert 26.05.2014. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 891 "Tangen i Kritsiansand", datert 16.06.2004, samt bebyggelsesplan nr. 891C for Tangen, B2-3, B2-4 og B2-5 datert 13.03.2008. Tilhører kommunedelplan nr. 1264 "Kvadraturen og Veste Havn, Del 1 - Kvadraturen 2011-2022", datert 12.02.2014.

Planer under arbeid: Tangen 52, v/ plankontakt Ellinor Borgi mob. 47 26 00 23.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 168392. Tinglyst: 28.02.2012. Bestemmelse om gjerde. Rettighetshaver: Kristiansand kommune.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Hver eier er ansvarlig for å holde orden / rent i forbindelse med husdyrhold. Dyrene må kan kun ferdes løse innenfor leilighetens areal.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-)) 143 620,- (Omkostninger totalt) 5 393 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 7 028 pr. år
Gjelder eiendomsskatt. Dette faktureres direkte til eier, og betales ikke gjennom felleskostnader.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 7028,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet faktureres direkte til eier, og er ikke inkludert i felleskostnader.

Felleskostnader

Kr. 3 521,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Telia (kr. 419,-), fjernvarme (kr. 1400,-), parkeringsplass (kr. 125,-) og driftskostnader (kr. 2077,-). Innenfor driftskostnader ligger kommunale avgifter (ekskl. eiendomsskatt), renovasjon, forsikring på bygg, fellesstrøm, vaktmester/renhold/snørydding, styrehonorar, forretningsførsel m.m.

Formuesverdi

Primær: Kr. 732 198,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 635 911,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Skansen 3, Gnr. 150 Bnr. 2015 Snr. 12 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 68/7760

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: integrerte hvitevarer.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0398

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0398. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Henrik Lossius, tlf. 47 60 06 02

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 250 000,-) (Kr.65 625) Tilrettelegging (Kr.14 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215) Totalt kr. (Kr.103 675)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3063766