Valle

Eikvika 5

Prisantydning
7 495 000 kr
Omkostninger
10 420 kr
Totalpris
7 505 420 kr
Felleskostnader
3 504 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2024
Internt bruksareal (BRA‑i)
86 ㎡
Bruksareal
91 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Flott nyoppført 3-roms leilighet med solrik og sjønær beliggenhet. Parkeringskjeller - Heis - Ikke boplikt

Om eiendommen

Oppvarming

Oppvarming av leilighetene leveres som varmekabler i bad og del av entre. Øvrige oppvarming av panelovner.

Beliggenhet

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i parkeringsanlegget. Det medfølger en stk. håndsender til garasjeport til hver leilighet/ p-plass. Det er fri høyde på 2,20 meter i parkeringsanlegget. Parkeringsanlegget blir organisert som et eget gnr/bnr/snr hvor eierseksjonene får etablert rettigheter til parkeringsplass. Noe gjesteparkering på fellestomt, eller muligheter for gjesteparkering på Skottkjær, kun 800 meter fra Sjøsiden Valle.

Det følger 1 bod i fellesanlegget.

Nøkkelinformasjon

Diverse

Leiligheten har en rett og plikt til leie av 1 stk. båtplass.
Båtplassene har en bredde fra ca. 3,0m, senter/senter bom. Utleier er Andersen Holding AS, og leien betales årlig som en del av felleskostnadene. Leien er fastsatt til kr.10.500 pr.plass,- årlig med forbehold om prisstigning.

TV/Internett/Bredbånd

Det leveres anlegg for tilkobling TV i hver stue. Kan bestilles i soverom via tilvalg. Utbygger vil inngå en felles avtale om levering av grunnpakke for TV og internett. Kjøper må selv bestille evt. tilleggsytelser til eget abonnement for TV og internett. Eventuelle tilleggspunkter må bestilles og betales av hver enkelt kjøper. Selger tar forbehold om bindingstid på inntil tre år fra overtakelse med valgt leverandør. Kabelanlegget i bygget eies av sameiet. Ingen leverandør har noen form for eierskap eller fortrinnsrett i anlegget etter at det er gått tre år fra ferdigstillelse.
Produktnummer: 96418858-AA15-4FDC-8388-DAF7AA0ABD6D Kategori: