Bamble-hytter

Sjøsiden Hus 3 - leilighet 13

Prisantydning
4 990 000 kr
Omkostninger
10 420 kr
Totalpris
5 000 420 kr
Felleskostnader
3 504 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2022
P-rom
89 ㎡
Bruksareal
94 ㎡
Etasje
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Sjøsiden Valle - 17 leiligheter, flere med panoramautsikt mot sjøen, plassering like ved vannkanten, egen båtplass

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

Din egen kystperle
Dette prospektet omhandler 14 delikate fritidsboliger uten boplikt, samt 3 boliger med boplikt på Sjøsiden Valle.

Leilighetene blir sydvest-vendte og strekker seg fra 83 til 128 m2 BRA - med herlige, solrike terrasser. Alle med innen- dørs parkeringsplass, sportsbod, kajakkgarasje samt rett til leie av båtplass.

Snakk om beliggenhet!
De 17 lekre leilighetene på Sjøsiden Valle får en fabelaktig flott beliggenhet. Dette er en sjelden anledning til å sikre seg en kystperle av en leilighet nesten helt i fjæresteinene.

Arkitektene hadde én visjon med prosjektet:
Dette skulle være et sjøparadis med god standard på alle måter. Et sted med herlige solforhold, enkel tilkomst fra bil, båt eller kajakk. Familie er i fokus og derfor er det tiltenkt et attraktivt fellesområde for å samle alle sammen. Alle leiligheter får en beliggenhet som kort sagt er fenomenal!

Se fullstendig beskrivelse av prosjektet og leilighetsoversikt på www.sjosidenvalle.no

Beskrivelse av prosjektet
Det er planlagt totalt 17 eierseksjoner fordelt på 3 bygg.
Leilighetene er fordelt med 6 enheter i Bygg 1 og 3, samt med 5 enheter i Bygg 2.
I underetasjen til hver av bygningene vil det bli etablert en garasjeplass og en sportsbod til hver av leilighetene. For adkomst til leilighetene vil det i tillegg til trappeanlegg til hver av bygningene også bli installert to heiser som betjener de tre bygningene, der Bygg1 og 2 vil få felles heis.

Finn din drømmebolig!
I prospektet kan du studere hver enkelt av de 17 flotte leilighetene på Sjøsiden Valle. Størrelsen varierer, men de viktige kvalitetene har de felles: Standarden, utsikten, solforholdene, parkeringskjeller, kajakkgarasje heis og båtplass. I prislisten og på sjosidenvalle.no finner du eksakte priser for hver enkelt leilighet.  Med hver leilighet følger garasjeplass, sportsbod og båtplass

Noen av fordelene med livet på Sjøsiden.
• Topp tilgjengelighet året rundt
• Fastlandsbeliggenhet - samtidig som du er midt i skjærgården
• Innvendig parkering og heis
• Vaktmestertjenester gjennom sameiet
• Sameiet disponerer 17 båtplasser
• Kort, idyllisk båttur til Kragerø
• Om du velger båt eller bil, svært kort vei til "folkegourmeten" Hav-
• paradiset
• Kort båttur til de to helt unike kystperlene Stråholmen og Jomfruland
• Sentral beliggenhet - kort avstand fra Oslo
• Butikker, restaurant, marina og båtplasser et slukkast unna
• Sandstrand med toaletter, dusj og omkledningsrom
• Opparbeidede, merkede turstier
• Et fantastisk utgangspunkt for rekreasjon og opplevelser - til lands og til vanns
• Stor gjestehavn
• Taxibåter lett tilgjengelig

Standard

For å få nøyaktig beskrivelse av standard leveranse henvises det til prospekt som gjelder for den boligen du ønsker å se nærmere på.
Plantegning for hver enhet ligger under bolignummer øverst i annonsen. Det vil bli gitt mulighet for individuelle tilvalg til standardleveransen mot pristillegg.


Dette gjelder følgende deler av leveransen:

"               Kjøkkeninnredning

"               Baderoms innredning

"               EL leveranse inkludert belysning

"               Garderober

"               Utførelse av innvendige overflater

Det følger 1 bod i fellesanlegget. Selger forbeholder seg rett til å fordele bodene.Tilvalg avtales og bestilles av byggleverandør, dette blir gjennomgått i et tilvalgsmøte. Det er utarbeidet romskjema for nærmere beskrivelse av materialvalg.

Ferdigstillelse

Det tas sikte på ferdigstillelse av leilighetene fra entreprenørs side i løpet av 1 kvartal 2023. Det er under forutsetning av at grunnarbeidene starter i løpet 4 Kvartal 2021. Skulle det ikke bli byggestart i løpet av Q4 2021 forbeholder selger seg retten til å forskyve tidspunkt for ferdigstillelse tilsvarende. Tidspunkt for kjøpers overtagelse av leilighet og parkeringsplass/bod antas å bli 1 mnd. etter selgers overtagelse fra entreprenør. Byggherre/selger skal varsle endelig overtagelse innen 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøperne senest 6 uker før overlevering.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

P rom: fra 80 kvm - 124 kvm
BRA    : fra 84 kvm - 128 kvm


Se fullstendig prisliste for P-rom/BRA pr leilighet. Areal er oppgitt i BRA i henhold til NS 3940. Leilighetenes arealer er oppgitt på tegninger og i prisliste. Arealene er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, inklusive innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg til leilighetenes oppgitte BRA kommer terrassen og bod utenfor leiligheten.  Det oppgitt P-rom, som er leilighetens BRA fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Eventuelle innvendige sjakter som er større enn 0,5 m2 er trukket fra BRA, mens arealer som medgår til mindre sjakter og garderobeskap er inkludert i BRA. Det tas forbehold om endelig oppmåling etter ferdigstillelse, mindre avvik kan forekomme uten at kjøper kan kreve prisavslag.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagte kartutsnitt.

Beliggenhet

MIDT I SMØRØYET
Kjenner du Valle, vet du at herfra har du tilgang til det mange anser som Norges fineste skjærgård - bare 2 timer utenfor Oslo.

Du vet at Stråholmen og Jomfruland ligger rett der ute - og at det er et utall sund, viker og strender å velge mellom. Og sommerbyen Kragerø er "rett rundt hjørnet"!

Fra boligen din på Sjøsiden Valle kan du gå rett ut av døra og tilnærmet rett ut i båten. Derfra kan du velge å vrake i nesten 1000 idylliske øyer, holmer og skjær. Norges kanskje aller vakreste skjærgård er din bakgård. Dra på øyhopping og opplev fantastisk natur og kunst, ankre opp i et stille sund, eller reis ned til Kragerø for et bedre måltid i et yrende sommerliv. Valget er ditt!

Nye opplevelser hver dag!
Enten du ønsker en dag på sjøen eller opplevelser på land, er mulighetene mange. Hva med en gåtur langs kyststien, oppleve Trolldalen kystfort, eller hvorfor ikke ta et slag golf? I umiddelbar nærhet finner du Bamble Golfklubb og noe lengre unna, Kragerø Resort med alle fasiliteter. Avslutt
dagen med et kveldsbad på stranda, eller liten båttur ut til restauranten Havparadiset for et bedre måltid.

Padle, eller bade?
Kanskje et morgenbad før kaffekoppen på terrassen? Eller vil du hente kajakken fra kajakk-garasjen og ta en tur på vannet? Fra en lun båthavn på Sjøsiden Valle er skjærgården en fantastisk verden å utforske. Fra din egen dør rusler du de få meterne ned til den skjermede sandstranden. Ta med deg badehåndkle eller flytevest og gled deg over hverdagen i lun, salt sjø. Her har du naturen på din side - nyt den!

Tomt

Felles eiet tomt av sameie på ca. 3739 kvm. Det vil kunne bli foretatt grensejusteringer/fradelinger i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Parkering

Det etableres en parkering for hver leilighet i parkeringsanlegg. Det medfølger en stk. håndsender til garasjeport til hver leilighet/ p-plass. Det er fri høyde på 2,20 meter i parkeringsanlegget.

Parkeringsanlegget blir organisert som et eget gnr/bnr/snr hvor eierseksjonene får etablert rettigheter til parkeringsplass. Utbygger forbeholder seg rett til å tildele plasser ved overtakelse. Det er også muligheter for gjesteparkering på Skottkjær, kun 800 meter fra Sjøsiden Valle.

BÅTPLASS
Hver leilighet får en rett og plikt til leie av 1 stk. båtplass.Båtplassene har en bredde fra ca. 3,0m, senter/senter bom. Utleier er Andersen Holding AS, og leien betales årlig som en del av felleskostnadene. Leien er fastsatt til kr.10.500,- pr. plass årlig med forbehold om prisstigning.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Selger skal fremskaffe ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse for leilighetene ved overtagelse. Ved brukstillatelse gjøres kjøper oppmerksom på at ferdigattest kan foreligge lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av uteareal.
Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Reguleringsplan

Sjøsiden Valle er regulert til fritids- og boligformål. Eiendommen er en del av reguleringsbestemmelsene tilhørende Detaljregulering for Eikvika i Bamble Kommune datert 20.08.2014. Reguleringsplanen har lagt til rette for bygging av boliger og fritidsboliger med tilhørende infrastruktur. I tillegg til eksisterende bebyggelse skal området bebygges med nye boliger og fritidsboliger. Utearealer tilrettelegges med grøntanlegg og gangveier.

Det oppfordres interessenter å lese reguleringsbestemmelsene vedlagt prospekt.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen: Dagbok 1948/501427 vedr erklæring/avtale om leieavtale. Vedr dagboknr 1968/501997 vedr bestemmelse ifølge skjøtet. Vedr dagboknr 1975/8067 vedr erklæring/avtale om kjøpekontrakt med diverse bestemmelser. Vedr dagboknr 1993/2008 vedr jordskifte. Vedr dagboknr 2021/30060 vedr bestemmelse om nettstasjon. Utskrift av servitutter fåes hos megler. 
 
Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boligene kan leies ut i tråd med sameiets vedtekter og gjeldende lovverk. Man må selv undersøke evt skattemessig konsekvens av utleie.

Radonmåling

Eiendommen er ikke radonmålt.

Energiattest

Byggene vil bli oppført i h.h.t. TEK17 og ha energimerke C. Energiattesten vil for øvrig utgjøre en del av informasjonen kjøper får i FDV-dokumentasjonen ved overtagelsen.

Odel

Nei

Konsesjon

Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen.

Da det er boplikt i Bamble kommune må kjøper signere egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet. Denne må godkjennes av Bamble kommune før overtagelse og oppgjør kan skje.

Om sameiet

Rettigheter og forpliktelser

Det foreligger utkast til sameievedtekter. Utkast til vedtekter følger som vedlegg til salgsprospekt. Endelig sameievedtekter fastsettes senere av sameiet. Fremleie av båtplass må godkjennes av sameiet.

Organisering

Leilighetene er regulert til selveide fritidsleiligheter og boliger. Leilighetene med tilhørende garasjeplasser vil bli organisert i sameie. Hver leilighet får et eget seksjonsnummer. Felles anliggender for hele prosjektet Sjøsiden Valle, blant annet utearealer, skal forvaltes gjennom sameiet, eventuelt et vel der alle eierne er privatrettslig forpliktet til å være med.
 
PBBL vil opptre som forretningsfører på vegne av sameiet og dets styre, og dermed ta seg av den økonomiske kontrollen for sameiet. PBBL er forretningsfører for sameiet de to første driftsår med muligheter for forlengelse. For øvrig gjelder sameiets vedtekter og eierseksjonsloven.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

PRIS PR ENHET

HUS 1
Leilighet nr 1: SOLGT
Leilighet nr 2: kr 5.880.000,- + omkost kt 10.420,- = Totalpris kr 5.890.420,-
Leilighet nr 3: kr 6.995.000,- + omkost kt 10.420,- = Totalpris kr 7.005.420,-
Leilighet nr 4: SOLGT
Leilighet nr 5: SOLGT
Leilighet nr 6: SOLGT

HUS 2

Leilighet nr 7  : SOLGT
Leilighet nr 8  : SOLGT
Leilighet nr 9  : SOLGT
Leilighet nr 10: SOLGT
Leilighet nr 11: SOLGT

HUS 3

Leilighet nr 12: SOLGT
Leilighet nr 13: kr 4.418.000,- + omkost kt 10.420,- = Totalpris kr 4.428.420,-(boligsek)
Leilighet nr 14: SOLGT
Leilighet nr 15: SOLGT
Leilighet nr 16: SOLGT
Leilighet nr 17: kr 6.888.000,- + omkost kt 10.420,- = Totalpris kr 6.898.420,-
 

PRISLISTE
Det er utarbeidet separat prisliste som viser bruksareal i hver leilighet (BRA). Dette arealet inkluderer eventuell innvendig bod. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på boliger som ikke er solgt.

Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5% av andel tomteverdi.
Tinglysningsgebyr til staten for tinglysning av skjøte kr. 585,-
Tinglysningsgebyr til staten for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 585,- stk.

Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer i tiden frem til hjemmelsovergang.

Det gjøres videre oppmerksom på: Det tas forbehold om at Statens Kartverk avgjør om dokumentavgiftsgrunnlaget aksepteres og (tomteverdi fordeles iht seksjon) og en eventuell endring er kjøpers ansvar og risiko.

I tillegg innbetales à konto kr 50,- pr. kvm BRA til sameiet for likviditet i oppstartsfasen.

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Forskudd tilsvarende kr. 200.000,- betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl.) § 12.

Innbetalingen av forskudd ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av forskudd. Kjøpers innbetalinger til meglers klientkonto er selgers penger og under selgers råderett fra det tidspunkt selger har stilt garantier etter buofl. § 12. Også avkastning av pengene er selgers fra det tidspunkt selger har oppfylt vilkårene for å motta innbetalinger. Dersom kjøper ikke har signert kjøpekontrakt eller innbetalt forskudd innen 30 dager etter aksept av bud, og dette ikke skyldes forhold på selgers side, er kjøper innforstått med at dette utgjør et vesentlig mislighold av kjøpers kontraktsforpliktelser.

Dette vil gi selger rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg, og et eventuelt tap som selger lider som følge av kjøpers mislighold, vil selger kreve erstattet av kjøper.

SLUTTOPPGJØR
Sluttoppgjør (resterende kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest 3 virkedager før overtagelse.

AVBESTILLING
Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer kjøper måtte ha gjort skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper.

Offentlige avgifter

Dette er ikke fastsatt. Bamble kommune fastsetter endelige kommunale avgifter. Kommunale avgifter vil normalt inngå i felleskostnadene/evt. faktureres direkte til hver enkelt eier. Eiendomsskatt kommer i tillegg.

Eiendomsskatt

Dette er ikke fastsatt. Bamble kommune fastsetter endelige kommunale avgifter. Kommunale avgifter vil normalt inngå i felleskostnadene/evt. faktureres direkte til hver enkelt eier. Eiendomsskatt kommer i tillegg.

Faste løpende kostnader

- Kommunale avgifter og eiendomsskatt
- Felleskostnader
- Innboforsikring

Felleskostnader

Felleskostnader er stipulert til fra kr 3 342,- til kr 4 635,- pr mnd mnd.

Felleskostnader dekker forretningsførsel via PBBL, tv/internett, bygningsforsikring, honorar til styret, vaktmester/ renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer, avsetning til vedlikeholdsfond og lignende, og betales forholdsmessig av den enkelte eier. Se utkast til vedtekter.

Ovennevnte kostnader er stipulert til ca. kr. 40,- per kvm. BRA per leilighet per mnd. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører ved overtagelse. Felleskostnader vil videre være avhengig av de valg styret tar på vegne av sameiet. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader til for eksempel strøm/oppvarming i den enkelte leilighet, innboforsikring, m.m.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets fellesutgifter i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter.

Felleskostnader inkluderer

Inkl. forsikring, vedlikehold fellesarealer, renhold fellesarealer, kabel/tv, forr. fører, brøyting, uteområde, heis drift, felles strøm, diverse

Formuesverdi

Ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig " (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Gebyr ved videresalg

Transport/videresalg før overtagelse krever selgers samtykke. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og selger kan også stille betingelser for et eventuelt samtykke. Ved utbyggers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr på kr. 50 000,- inkl. mva.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Sjøsiden Hus 3 - leilighet 13, Gnr. 83 Bnr. 176 i Bamble kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Garantier

Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Inntil det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Når utbygger har tatt forbehold om IG, kan utbygger likevel kreve forskudd fra kjøperen mot forskuddsgaranti. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse iht. Bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger.

Kjøpekontrakter

Avtale om kjøp av leilighet og garasjeplass forutsettes inngått i henhold til kjøpekontraktsformular som fås ved henvendelse til prosjektets eiendomsmegler. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at de plantegninger som er inntatt i dette prospekt kan inneholde avvik i forhold til de mer detaljerte plantegninger.

Tilvalg / Endringer

Det vil være mulighet til endringer og tilvalg i henhold til avtale med utbygger. Entreprenør kan kontaktes direkte for muligheter. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, eller faktureres direkte fra entreprenør/selger. Endringer ut over de som fremkommer i tilvalgbrosjyren må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må interessent/kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Konferer megler for nærmere informasjon.

Forbehold om realisering

Prosjektet er rammesøkt.


Øvrig forbehold
Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid for godkjent IG og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til dette. Tegninger, 3D animasjoner og fotografier i prospektet er av illustrativ karakter og definerer ikke nøyaktig innhold av selgers leveranse. Visuelt salgsmateriell erment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse og det kan ikke bygges et krav basert på disse.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. Leveransebeskrivelse er definert ved "Generell prosjekt- og rombeskrivelse for leiligheter og fellesarealer" som er inntatt i prospekt. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt. Kjøper er kjent med at selgers kontraktsmessige leveranse fremkommer av situasjonsplan og tegninger som følger vedlagt til prospektet/kjøpekontrakten. Det tas forbehold om mindre justeringer på tegninger og arealer i forbindelse med utarbeidelse av arbeidstegninger. Det gjøres forøvrig oppmerksom på at de plantegninger som er inntatt i dette prospekt kan inneholde avvik i forhold til de mer detaljerte plantegninger. Tegninger i målestokk kan fås utlevert hos megler eller av entreprenør ved tidspunkt for møte om eventuelle endringsarbeider.

Alle opplysningene i dette salgsprospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden. Kjøper aksepterer, uten prisjustering, at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av tekniske anlegg, mindre endring av boligens areal eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at det i noen tilfeller kan komme sjakter og/eller rørføringer som ikke er vist på tegninger. Selger forbeholder seg rett til å endre sameiets størrelse, leie ut usolgte andeler, samt endre forutsetninger på usolgte boliger, herunder endre priser. Selger forbeholder seg retten til å inngå forretningsføreravtale for sameie med PBBL som er bindende for sameiet i 2 år. Utomhusplan er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Utbygger tar forbehold om å foreta endringer i utformingen av utomhusarealene. Dersom utomhusarbeider ikke er fullført ved overtagelse skal forholdet behandles på samme måte som en mangel. Det er avtalt at megler holder tilbake en forholdsmessig andel av kontraktssummen inntil disse arbeidene er utført. Overtagelse av fellesareal skal gjennomføres med sameiets styre. Styret vil på vegne av sameierne signere på at utomhusarbeider er utført. Kontraktsmøte avholdes innen rimelig tid etter aksept på kjøpstilbud.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn iht. kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter at bindende avtale er inngått, vil det påløpe et administrasjonsgebyr til megler på kr. 25.000,- inkl. mva. som innbetales til meglers klientkonto. Eventuell endring krever selgers samtykke. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse, prospekt og salgsoppgave.

KRAV TIL FORHÅNDSSALG OG FORBEHOLD
50 % av leilighetene må være solgt før byggestart. Byggene selges og oppføres som et byggetrinn.

Kjøper kan kansellere inngått Kjøpekontrakt uten kostnad dersom selger ikke har foretatt oppstart i løpet av april 2022. Dersom kanselleringsretten benyttes får Kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum inkludert opptjente renter. Selger kan i slike tilfeller ikke fremme krav mot Kjøper som følge av kanselleringen. Selger kan kansellere inngått Kjøpekontrakt dersom ikke 8 leiligheter er solgt eller at byggestart ikke er erklært innen april 2022.
Opplysninger, materialvalg og detaljutformingen som er gitt i prospektvedleggene kan endres dersom det er hensiktsmessig og nødvendig av hensyn til bygnings-tekniske løsninger og av offentlige pålegg og godkjenning. Det gjøres oppmerksom på at alle illustrasjoner i både tegning og 3D er retningsgivende, men kan endres dersom det er hensiktsmessig for prosjektet. Salgs-tegninger inneholder symboler for utstyr og møblering. Det som medfølger er beskrevet i romskjema.

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 49 11 58.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Boligene selges til høystbydende. Benytt budskjema, lastes ned på finn eller fåes ved henvendelse til megler. Alle kjøpetilbud må inngis skriftlig sammen med legitimasjon. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.

Lovverk

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der Kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Boliger hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingsloven. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.

Hvitvasking

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner. I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv., er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av involverte parter. Dersom partene ikke oppfyller krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen.I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

81-21-0152

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81-21-0152. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Tina Vinje, tlf. 95 49 11 58

Vederlag

Oppgjørsgebyr (Kr.3 125) Pantattest selger (Kr.172) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.48 000) Totalt kr. (Kr.51 882)

Sørmegleren Telemark AS org. nr.

918 067 116
Produktnr: 3051877