Kanalbyen

Sjølystveien 70

Prisantydning
5 790 000 kr
Omkostninger
158 450 kr
Andel fellesformue
11 012 kr
Totalpris
5 948 450 kr
Felleskostnader
2 547 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2023
Internt bruksareal (BRA‑i)
68 ㎡
Bruksareal
74 ㎡
Tomteareal
3 640 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Nyere, lekker, innflyttingsklar, oppgradert 3-roms med solrik balkong - Heis - Felles takterrasser - Garasjeplass

Om eiendommen

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i gang, stue/kjøkken og bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Medfølger p-plass i fjellhallen.

Beliggenhet

Kanalbyen ligger vestvendt ved sjøen på Odderøya, sentralt i Kristiansand og like ved Kilden og Fiskebrygga. En kort spasertur fra Kanalbyen ligger Markensgate - med butikker og et mangfold av kafeer, restauranter, bakerier og utesteder. I området rundt Odderøya er det fantastiske svaberg som egner seg til soling, bading og fisking. I Bendiksbukta kan barna leke på gressplener og sandstrender. Hele øya er dessuten et joggeparadis med stier på kryss og tvers. Kanalbyen har tre helt klare og umiddelbare kvaliteter: Byfjorden, det vakre skogsterrenget på Odderøya og kanalen i midten. Våren 2024 er det planlagt åpning av Kunstsiloen.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 28.04.2023. Ferdigattesten gjelder oppføring av av 86 nye boenheter fordelt på 6 bygg (5 oppganger), næring mot torg, områder innenfor f_2C (felt for bebyggelse og anlegg), tilstøtende del av f_G1. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til sentrumsformål og tilhører reguleringsbestemmelser for SILOKAIA felt f_1a m.fl. - detaljregulering, datert 16.09.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Det er startet bygging av "De tre søstre". Disse skal etter planen klare for innflytting våren 2025.

Adgang for utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1698. Tinglyst: 12.03.1964. Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Dagboknr.: 17608. Tinglyst: 08.01.2016. Erklæring/avtale. Rett for allmennheten til fri ferdsel og opphold på eiendommen.
Dagboknr.: 322323. Tinglyst: 15.01.2018. Bestemmelse om nettstasjon. Rettighetshaver: Glitre Nett AS.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Kommentar konsesjon

Ingen konsesjonsplikt.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 144 750,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 9 900,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 158 450,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt faktureres direkte til seksjonseier og er ikke inkludert i fellesutgiftene.

Nøkkelinformasjon

Standard

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønske deg velkommen til Sjølystveien 70!
En nyere, lekker, oppgradert eierleilighet med nydelig beliggenhet omringet av sjønære omgivelser og med stor solrik flislagt terrasse med flott utsikt over Byfjorden.

Leiligheten ligger i 2 .etg. og har følgende planløsning:

Gang med ny skyvedørsgarderobe som medfølger salget. Lekkert helfliset bad/wc med varme i gulv, dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel innelukket i praktiske skap. Praktisk stue/kjøkkenløsning med plass for både sofagruppe og spisestue, samt utgang solrik balkong med flott sjøutsikt, kjøkken med integrerte hvitevarer (stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og påkostet vinskap) og god skap/benkeplass. Nydelig hjørnevindu i stue med utsikt rett til sjøen. 2 gode soverom med garderobeplass. Soverom 2 er innredet som walk in garderobe. Skap innredning medfølger ikke, men kan kjøpes om ønskelig. Innvendig bod samt en bod i kjeller.

Tilstandsrapport
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 07.05.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato (02.05.2024). Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Ytterdører og vinduer er i god stand. Det er etablert lokalfall til gulvsluket på bad. Hulltaking ble ikke utført på bad da det er baderomskabin montert. STRAI kjøkkeninnredning er i god stand, induksjon platetopp er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i 3 rom, ingen store avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer, dokumentasjon for utførte el-arbeider ligger oppbevart i sikringsskapet. Røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran er montert i rørskapet på bad. Vannbåren gulvvarme i gang,
stue/kjøkken og bad. SYSTEMAIR boligventilasjon er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."
 
Ingen bygningsdeler ,har fått tilstandsgrad 2 og 3.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: integrerte hvitevarer.

Diverse

SYSTEMAIR boligventilasjon er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes.

Boligen er en del av et boligsameie. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Legalpant

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant kan tinglyses i seksjonene. 

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1698. Tinglyst: 12.03.1964. Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Dagboknr.: 17608. Tinglyst: 08.01.2016. Erklæring/avtale. Rett for allmennheten til fri ferdsel og opphold på eiendommen.
Dagboknr.: 322323. Tinglyst: 15.01.2018. Bestemmelse om nettstasjon. Rettighetshaver: Glitre Nett AS.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info kommunale avgifter

Renovasjon fra Avfall Sør kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2024 er kr. 4396. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Polisenummer

SP0004809311

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

Er det andre forhold av betydning eller sjenanse for eiendommen eller nærområdet?
Er mye byggevirksomhet i området da hele Kanalbyen skal utvides med mange flere enheter i de kommende årene. Dette viden kjent i området.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: 7AC6330F-24F1-4C0F-925D-BA0F9DBB5166