Grim

Setesdalsveien 56

Prisantydning
2 600 000 kr
Omkostninger
81 470 kr
Totalpris
2 681 470 kr
Formuesverdi
585 856 kr
Formuesverdi sekundær
2 109 080 kr
Byggeår
1900
P-rom
83 ㎡
Bruksareal
83 ㎡
Tomteareal
389 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
1
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Tomannsbolig

Oversikt

Om eiendommen

Innbydende del av horisontaldelt tomannsbolig med solrik uteplass og sentrumsnær beliggenhet. Parkering på fellestomt.

Om eiendommen

Innhold

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 83 kvm
Bra. pr. etasje.: 1. etg. 6 m² - 2. etg. 77 m²

P-rom inkl:
1.etg.: Trapperom.
2.etg.: Trapperom, gang m/trapp, gang, stue/kjøkken, soverom, bad.
Loft: Trapperom, gang, innredet rom x 3.

Loft er ikke måleverdig pga. for lav takhøyde.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk: Ingen tegning for loftsetasjen.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Oppvarming

Peisovn er montert, brannplate på gulv er iht. krav. DAIKIN varmepumpe er fra 2020. Elektrisk.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Biloppstillingsplasser på tomt. Iht. seksjoneringen er dette fellesareal mellom denne leiligheten og leiligheten i 1. etasje (snr. 1). Det er biloppstillingsplass utenfor inngangen til denne leiligheten, samt snr. 1. (Inngang på hver sin ende av boligen).

Beliggenhet

Meget attraktivt, sentralt og solrikt beliggende rett ved fantastiske rekreasjonsmuligheter med løypenett og badeplasser. Samtidig kun ca. 1 km fra Kristiansand sentrum / Kvadraturen. Like utenfor døren har en både Ravnedalen med Cafè Generalen, nydelig parkområde med underholdning og scene, og Baneheia som er et av byens mest populære friområde med badevann, flotte turstier og lysløype.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen fra byggeår. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger ferdigattest på innredning av bad og wc datert 19.08.1969.

Det foreligger ferdigattest for 2 boenheter datert 28.09.2023. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Opprinnelig søknad gjelder oppdeling til 3 boenheter. Ansvarlige foretak godkjent i sak 200603841 har avsluttet sine virksomheter. Tiltakshaver ønsker tiltaket redusert til 2 boenheter, og det er foretatt gjennomgang og oppgradering av bygget som nå viser at brann/ rømning etc. er ivaretatt.

Det finnes ikke noen godkjente byggetegninger av loftet. Rom på loftet er ikke godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan 1233 "Områdeplan for Grimsmoen" datert 22.01.2014. Det foreligger en mindre endring av planen datert 02.08.2021.

Planer under arbeid i nærområdet: Områderegulering for Brønnstykket, Møllevannsveien, og Bellevue, v/ plankontakt Solheim tlf. 48 29 54 11.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 900075. Tinglyst: 22.11.1902. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelsen er ikke funnet i Statsarkivets digitalarkiv. Megler har således ikke kontrollert innholdet i denne. Bestemmelsen følger eiendommen ved salg.
Dagboknr.: 4184. Tinglyst: 05.06.1969. Best. om vann/kloakkledning. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Dagboknr.: 2960. Tinglyst: 21.02.2005. Erklæring/avtale. Bestemmelse om adkomstrett. Tinglyst rett til utvidet bruk av adkomstvei for Ravnedalsveien 7.
Dagboknr.: 715592. Tinglyst: 24.06.2019. Ekrlæring/avtale. Bestemmelse om støyskjerming. Støyskjerm kan stå på Statens vegvesens grunn (gnr. 201 bnr. 4) på visse betingelser. Se vedlagt erklæring i salgsoppgave for alle betingelser. Erklæringen kan ikke avlyses uten samtykke fra Statens vegvesen.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info energiklasse

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Økonomi

Omkostninger kjøper

2 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
65 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000,-))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

81 470,- (Omkostninger totalt)
2 681 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Info eiendomsskatt

Det er årlig eiendomsskatt på kr. 3.559,- pr. 2023 for denne eiendommen.

Nøkkelinformasjon

Standard

Velkommen til visning av Setesdalsveien 56. En sjarmerende leilighet med gjennomgående i del av tomannsbolig med solrik terrasse og biloppstillingsplass!

Fra et hyggelig inngangsparti er det adkomst til leilighetens gang og trapperom. Her er det trapp opp til leilighetsplan fra privat inngangsparti.

I leiligheten kommer man inn i gang/ hall. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Videre er det trapp opp til loft, samt adkomst videre inn i leiligheten.

I stuen er det god plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt spisebord i overgangen mot kjøkkenet. I stuen er det peisovn som sørger for god varme og hygge på kaldere dager. Det er utgang til stor solrik terrasse.

Kjøkkenet er praktisk plassert i rommet, med åpen løsning til stuen. av leiligheten og ble pusset opp av eier i 2019. Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass og hvitevarer som medfølger leiligheten.

Fra stuen er det inngang til leilighetens soverom.. Rommet har god plass til stor seng med tilhørende møblement, samt garderobe.

Baderommet i leiligheten inneholder servant, toalett, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det er trapp opp til innredet loft med flere rom. Rommene er ikke godkjent til varig opphold. Rommene er ikke målverdig grunnet takhøyde. Loftet er seksjonert til denne seksjonen.

Tomten er opparbeidet med biloppstillingsplass på hver side av boligen, utebod og plen. Iht. seksjoneringen er dette fellesareal mellom denne leiligheten og leiligheten i 1. etasje (snr. 1).

Velkommen til visning!

Tilstandsrapport:
Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 22.11.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig i 2. etasje, utvendig er enkelte ting kommentert for ordens skyld. Leiligheten er i bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig har teglstein/betongtakstein på tak normal slitasje, vanlig vedlikehold bør beregnes. Takrenner og beslag er i bra stand. Ytterdører og vinduer er i bra stand, vinduer i hovedetasje er fra 2006. Kledningen er av blandet årgang, se punktskjema for utfyllende opplysninger. Innvendig ble det i juni 2023 lagt nytt parkettgulv med gulvgips og silencioplater i gang i 2. etasje. Da ble det også montert lydhimling i trapp mot leilighet i 1. etasje. Dusjkabinett på bad er en god løsning mht. fukt. KVIK kjøkken innredning er ca 15 år gammel og er i bra stand,
induksjon platetopp er fra 2018. Sikringsskap er oppgradert med automatsikringer. Eier har god dokumentasjon på utførte el. arbeider i leiligheten, noe ble utført i november 2022. Røropplegget ligger rør i rør. V.v.-bereder er fra 2023 og er på 113 liter. Felles stoppekran i kjeller med leilighet i 1. etasje, man må gjøre seg kjent med hvor stoppekranen står montert. DAIKIN varmepumpe er fra 2020. Loftsrom er ikke måleverdige pga. for lav takhøyde. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Nedløp og beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.
Utvendig > Dører. Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i
standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Andre innvendige forhold. Ett par dørlister er i dårlig stand.
Våtrom > 2. etasje > Bad > Ventilasjon. Det er påvist begrenset ventilering/luftgjennomstrømning.
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Dårlig vanntrykk på kjøkken.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.

Diverse

De to seksjonene deler på felles forsikring i Tryg. Denne koster kr. 500,- i mnd. pr. enhet. Forsikringen dekker for bygningen, samt råte og skadedyr.

Lampe på vegg og i tak medfølger ikke salget.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 900075. Tinglyst: 22.11.1902. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelsen er ikke funnet i Statsarkivets digitalarkiv. Megler har således ikke kontrollert innholdet i denne. Bestemmelsen følger eiendommen ved salg.
Dagboknr.: 4184. Tinglyst: 05.06.1969. Best. om vann/kloakkledning. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Dagboknr.: 2960. Tinglyst: 21.02.2005. Erklæring/avtale. Bestemmelse om adkomstrett. Tinglyst rett til utvidet bruk av adkomstvei for Ravnedalsveien 7.
Dagboknr.: 715592. Tinglyst: 24.06.2019. Ekrlæring/avtale. Bestemmelse om støyskjerming. Støyskjerm kan stå på Statens vegvesens grunn (gnr. 201 bnr. 4) på visse betingelser. Se vedlagt erklæring i salgsoppgave for alle betingelser. Erklæringen kan ikke avlyses uten samtykke fra Statens vegvesen.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info kommunale avgifter

Renovasjon fra Avfall Sør kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2023 er kr. 4743. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Polisenummer

2694059

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

- Er det utført arbeid på bad, vaskerom eller toalettrom?
Generell oppgradering ca. 16 år siden. Nytt gulv/belegg. Vegg (utvendig) isolert og ny vegg og vindu. Birkeland, gulvbelegg. Reinertsen, rør. Steffen Sørheim, snekker.

- Har det lekket vann utenfra og inn, eller er det sett andre tegn til fukt eller utettheter?
Fuktinnsig i kjeller.

- Er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu, terrasse eller annen fasade?
Vegg på veranda i 2. etasje ble totalrenovert . Frode Lomeland.

- Er det observert fukt i kjeller, krykjeller eller underetasje:
Noe fukt i et hjørne i kjelleren rett etter kraftig regnvær fra en spesiell retning. Væravhengig.

- Er det utført arbeid på dreneringen?
Drenert en vegg mot nabo. Lagt ned rør.

- Er det utført arbeid eller kontroll på det elektriske anlegget?
Nytt elektrisk anlegg i hele huset. Caverion.

- Kjenner du til om eiendommen har privat vannforsyning, septik, pumpekum, avløpskvern eller lignende?
Har septik, ingen feil.

Er det utført arbeid på varmeanlegg eller ventilasjonsanlegg?
Kun nødvendig vedlikehold. Husker ikke navn.

Er det tegn på setningsskader?
Noe skjevhet i gulvet innvendig.

- Har det vært feil eller gjort endringer på ildsted eller pipe?
Nytt piperør satt inn. Pipehatter påsatt begge piperør.

- Kjenner du til planer eller vedtak som kan medføre økte felleskostnader eller fellesgjeld?
Plan om tilkobling offentlig kloakk. Røret ligger der. Gjenstår bare tilkobling.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Vilkår og betingelser

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Tilbud på lånefinansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss.

Forsikringsselskap

Tryg

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Meglers vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 950)
Oppgjør (Kr.11 900)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 600 000,-) (Kr.57 200)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Totalt kr. (Kr.92 135)
Produktnr: 269D4455-5609-4E24-9F36-760AB920395F