Grim

Setesdalsveien 40

Prisantydning
6 790 000 kr
Omkostninger
181 620 kr
Totalpris
6 971 620 kr
Formuesverdi
1 121 594 kr
Formuesverdi sekundær
4 037 739 kr
Felleskostnader
505 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
22 696 kr / år
Byggeår
1910
P-rom
189 ㎡
Bruksareal
189 ㎡
Tomteareal
853 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Herskapelig del av villa med klassiske preg - underetasje - Lekker hage og uteområde-Leieinntekter

Om eiendommen

Standard

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønske deg velkommen til Setesdalsveien 40!

En flott del av herskapelig villa med klassiske detaljer som går over 2 etasjer, første etasje pluss kjeller samt dobbelgarasje med innredet loft som i dag er leid ut og godkjent til boligformål. Tilhørende lekker hage og uteområde.

Boligen har følgende planløsning:
1. etg.: Gang/entrè med raus takhøyde. Muligheter for å henge av seg ytterklær og sko. Plassbygget garderobeskap.
Meget koselig spisestue med særdeles god takhøyde. Lysmalte vegger med originale brystninger som gir det klassiske preget. Sjarmerende og effektiv kakkelovn som gir den rette kos og stemning samt meget godt med varme på kalde høstdager/vinter dager. Plassbygget skap til oppbevaring i spisestue. Fra spisestuen er det kort vei til kjøkkenet som har godt med skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, mikro, kjøleskap med frys og alltid kaldt vann eller isbiter, utvidet koketopp med flere funksjoner som vanlig keramisk kokeplater, gassblusser og grill samt avtrekkshette.

Romslig, lys og åpen stue med lysmalte vegger og himlinger og pent, lyst behandlet orginalt furugulv. Skyvedør mellom spisestue og stue som gir stuen to forskjellige soner. Nyere Nordpeis i stuen med innsyn fra to sider. Fra stuen kommer en ut i vinterstue som har orginalt håndmalt maleri i taket. Direkte utgang til hage. Det moderne har et flott samspill med det herskapelige uttrykket som er godt ivaretatt.

Flislagt bad med varmekabler i gulv. Hvit baderomsinnredning med servant, toalett og dusjkabinett. Elektrisk avtrekksvifte. Soverommene er meget romslig med plass til både seng og klesskap. Meget romslig hoved soverommet  med peisovn og rosett i tak.

Underetasjen er innredet med stue som har plass til både spisebord og sofagruppe. Kjøkken med hvitevarer. Et romslig flislagt bad samt 2 soverom. Leies idag ut for 9000,- eks. strøm + internett. Inngang fra felles gang. Selges møblert.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger noen byggtegninger i arkivet til Kristiansand kommune. Romdeling er beskrevet slik det er idag .

Garasje:
1. etg. Gang/vaskerom samt bad tilhørende uteleidel.
2. etg. Loftstue med t-kjøkken. Leietaker har innredet med seng under skråtak.
Leies idag ut for 6500,- inkl. strøm + internett.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 189 kvm
Bra. pr. etasje.: Kjeller 81 m²  - 1. etg. 108 m² 

P-rom inkl:
Kjeller: Trapperom, stue/kjøkken, gang, bad, 2 soverom.
1.etg.: Gang, stue, vinterstue, spisestue, kjøkken, bad, 2 soverom.

Boligen er oppmålt under ett inkl. kjeller. Det er ikke hensyntatt at man må ut i fellesgang for å komme ned til kjellerrom.

Boligen er oppmålt under ett inkl. kjeller. Det er ikke hensyntatt at man må ut i fellesgang for å komme ned til kjellerrom. Garasje kan medtas som tilleggsareal og måler totalt 61 m2 i bruksareal (BRA), (37 m2 i 1. etasje og 24 m2 på loft).

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1910 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. Peis i stue, spisestue og soverom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Varmepumpe.

Diverse

KWh des 2019 til des 2020, 33501, kronebeløp uten nettleie Kr 15685. Dette er for både 1. etg og kjeller.

Elektrisk styrte Markiser.Røropplegg for sentralstøvsuger. Seriekoblet røykvarslere i hele boligen. Varmekabler, kakkelovn i spisestuen, vedovn i stuen, soverom og underetasjen.
Integrerte hvitevarer men ingen garanti for levetid.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 14.02.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Boligen er bygd i 1909 og ble oppusset i 1998 og er i stort sett bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Rapporten omhandler kun 1. etasje inkl. kjeller på boligen. Følgende hovedtrekk kan nevnes:
Utvendig er glasserte teglstein, takrenner og beslag fra 1998 og har normal slitasje. Vinduer og dører er stort sett fra 1998 og har normal slitasje, vedlikehold bør beregnes. Vinduer i vinterstue er fra 2016. Stående og liggende kledning med staff er av eldre årgang og har normal slitasje, slitasje noen steder. Spredte kledningsbord er skiftet ut. Terrasse ved bakkenivå er i bra stand.

Innvendig er begge bad av eldre årgang, og oppgradering mht. membran m.m. bør beregnes. Røropplegget og el. anlegget er av blandet årgang og ble ikke spesielt kontrollert under befaringen, vanlig vedlikehold bør beregnes. Sikringsskap med automatsikringer. V.v.-bereder x 2 er montert, disse er datostemplet 2014/2021 og er på 116/194 liter. Ved og elektrisk til oppvarming. Garasje inngår ikke i rapporten og er kun målt opp. Det foreligger ferdigattest på garasjen og godkjenning for beboelse i 2. etasje. Leilighet i kjeller er ikke godkjent som egen boenhet, mht. brann- og lydsikring m.m. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Våtrom > Generell > Bad. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Hulltaking er ikke utført fordi avvik med sannsynlighet for fuktskade allerede er påvist på annen måte, og fordi undersøkelsen ikke er nødvendig.

Våtrom > Generell > Bad. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Hulltaking er ikke utført fordi avvik med sannsynlighet for fuktskade allerede er påvist på annen måte, og fordi undersøkelsen ikke er nødvendig.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.
 

Sammendrag selgers egenerklæring

- Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Vannlekkasje fra varmtvannsbereder i kjeller.

- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Byttet varmtvannstank, brukt avfukter. 08/21. Rørlegger Fosselie.

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Byttet vannbord, fikset knust takstein. Byggmester Eivind Helle.

- Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Mai 2020, sendt av kommunen.

- Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel e.l? Hvis ja, er overfor nevnte godkjent hos bygningsmyndighetene?
En garasjeleilighet og en kjellerleilighet. Forrige eier har fått dette godkjent, det er kun garasjeloftet som er godkjent for utleie.

- Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Tinglyst veirett til eiendommen.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Nydelig vestvendt leilighet med fantastiske solforhold hele dagen, umiddelbar tilgang til alt sentrum kan tilby av servicetilbud og fasiliteter. Barnehager, skoler, idrettsanlegg og butikker i nærområdet.
Et meget populært utfartsted er Ravnedalen, kultursted med konserter, cafe og andre aktiviteter. Parken er også et ypperlig utgangspunkt for turer i praktfulle Baneheia, med flere alternative turstier. Lysløypa i Banehaie er i bruk avturgåere og joggere vår og høst, og avskiløpere vinterstid om snøforholdene tillater det. 3. Stampe er et populært badevann sommerstid med en et par fine sandstrender og flere brygger. Skulle sjøen friste er det ikke lange turen til bystranda med sin sandstrand og yrende folkeliv på sommeren. Alt i alt en perfekt beliggenhet for de som ønsker å ha alt i nærheten.

Tomt

Areal: 853 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Parkeringsplass i dobbel garasje.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  fra byggeår på eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger ferdigattest på garasje datert 29.03.2000, og på carport datert 25.11.2014. Det foreligger ferdigattest på bruksendring av bod/garasje datert 03.01.2012. Ferdigattesten gjelder å endre bruken i 2. etasje i garasjen fra bod til boligformål. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det fremkommer i skriv fra Fylkesmannen i Vest-Agder datert 11.07.2002 at det ble byggemeldt oppføring/endring av eksisterede bod på eiendommen 08.04.2000. Dette vedtaktet ble protestert/påklagd av naboen. I skrivet treffer Fylkesmannen følgende vedtak: Oppført bod godkjennes.

Godkjente byggetegninger mangler inntegninger/rombenevnelse. Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 1233 "Områdeplan for Grimsmoen", datert 22.01.2014. Hensynssone: flomsone.

Plan under arbeid i nærområdet: Områderegulering for Brønnstykket, Møllevannsveien og Bellevue. Plankontakt: saksbehandler Solheim, tlf. 48 29 54 11. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp. Tilknyttet privat vei. Veiretten er tinglyst på naboeiendommen (gnr. 151 bnr. 1696). Kjøreadkomst areal har felles reperasjon og nødvendig vedlikeholds-kostnader. Se erklæring om veirett vedlagt i salgsoppgave.
 

Heftelser / Rettigheter

Heftelser og rettigheter som følger eiendommen:
Ingen heftelser følger.
Ingen rettigheter funnet.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
 

Utleie

Garasjeloftet leies ut for 6.500.- inkl. strøm + internett . Godkjent som boareal.
Underetasjen leies ut for 12.000,- inkl. strøm + internett. Det finnes ikke godkjente tegninger i arkivet til Kristiansand kommune.

Radonmåling

Utleieenheten er ikke radonmålt. Fra 1.1.2014 er det krav i henhold til strålevernforskriften om at utleieenheter skal være radonmålt.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

6 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
169 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 790 000,-))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

181 620,- (Omkostninger totalt)

6 971 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 

Offentlige avgifter

Kr. 22 696 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 2494. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.
 

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 9355,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.
 

Felleskostnader

Kr. 505,- pr.mnd.

Det betales kr. 505 i mnd. i felles byggforsikring i IF (kr. 1009,- i mnd., delt på to). Kostnader ved felles utelys og varmtvann deles på antall beboere.
 

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 121 594,- for år 2020. Sekundær: Kr. 4 037 739,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Setesdalsveien 40, Gnr. 151 Bnr. 2885 Snr. 1 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:
 

Boligtype

Leilighet
 

Eierform

Eierseksjon
 

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.

Begge utleiedeler selges med alt inventar.
Taklampa i vinterhagen og taklampene på kjøkkenet medfølger ikke.

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 89 59 07.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-21-0426

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-21-0426. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Kristian Lossius, tlf. 90 89 59 07

Vederlag

Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.1 500) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.1 500) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 6 790 000,-) (Kr.84 875) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.119 710)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3053389