Porsgrunn - Bergsbygda, Bjønnes

Seivallmoen 70

Prisantydning
9 950 000 kr
Omkostninger
44 920 kr
Totalpris
9 994 920 kr
Byggeår
2023
P-rom
141 ㎡
Bruksareal
144 ㎡
Tomteareal
456 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Egen sandstrand - Brygge med båtplass - Nye attraktive fritidsboliger av høy standard - 144 BRA

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

Når hadde du sist lyst til å invitere hele storfamilien til hytta ved sjøen for å nyte fellesskapet med båt og strandliv? Nå har du denne muligheten hvor vi tilbyr 4 nye, store, stilfulle og meget funksjonelle fritidsboliger beliggende bare 45 meter fra strandkanten med egen båtplass og egen privat strand.

Prosjektet består av 4 meget flott beliggende fritidsboliger på Seivallmoen, kalt Sommerro Stranda. Fritidsboligene ligger med vestvendt beliggenhet og svært gode sol- og utsiktsforhold. Ny stor fritidsbolig med 45 meter til havet er en sjelden anledning i 2023. Når de samtidig har generøse 145 kvm med 4 soverom og mulighet for 5 har du plass alle i familien og gjester samtidig.

Bebyggelsen har moderne arkitektur og er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Stein Halvorsen AS. Det er lagt vekt på god utførelse i materialene og høy boligstandard. Fritidsboligene er innholdsrike med moderne kjøkken fra Systemkjøkken AS og integrerte hvitevarer. Overflatene er av høy kvalitet, med en-stavs parkett i hele fritidsboligen der det også er varme i gulv i 1 etasje. Vegger og tak har panel, der du også finner downlights i taket i kjøkken, entre,  soverom, stuer og på badene. Det er lagt vekt på at stuen har store vinduer fra gulv til tak for å slippe sommeren inn i stuen og gi en fantastisk utsikt mot vest. Fra stuen/spisestuen og ut til terrassen er det foldedør med hele 4 meters bredde - som gir en sømløs inne/ute sone, beskyttet for regn og kjøligere kvelder. Led lys i trappetrinn opp til annen etasje gir en eksklusiv og hyggelig adkomst til annen etasje der du finner en god oppholdssone for barn og barnebarn i 2 etg når de vil trekke seg tilbake på kvelden etter middag.

Badet i første etasje har egen innredet vaskeromssone og dusjsone. På badet i 2 etasje finner du badekar i tillegg til dusj. Det er også utedusj med varmt og kaldt vann for å skylle av seg etter havsbadet, eller gi hunden en vask etter dagens strandtur. Du finner også en bod i tilknytning til hytten med utvendig inngang, som er flislagt på gulv med varmekabler.

Selv om boligen oppføres etter TEK17, med alt det innebærer av fordeler som god isolasjon og lavt strømforbruk til oppvarming, er det lagt opp til varmepumpe i trapp mellom 1 og 2 etasje for de som ytterligere ønsker en høy effektivitet til helårsbruk. TEK17 (teknisk forskrift 2017) gir deg minimalt med vedlikehold, der du kan fokusere på livet i og rundt fritidsboligen.

Å oppføre bygg er håndverk, og utbygger har valgt solide Mustad Bygg fra Mesterhus i Langesund til å oppføre fritidsboligene. Mustad bygg er en tradisjonsrik familiebedrift, med lang erfaring. Det gir deg trygghet for utførelse, "det blir som avtalt". Det gis 5 års garanti fra overtagelse.

Fra hyttefeltet er det kort vei til en rekke fasiliteter i Porsgrunn sentrum som restauranter, kulturhus, aktiviteter, barer og uteliv. Området byr også flotte turstier, badestrender og et bredt utvalg fritidsaktiviteter.

Se prosjektets hjemmeside: https://sommero.no/

Innhold

Fritidsboligene er på ca. 145 kvm BRA og fordeler seg over to etasjer. Inneholder 1.etg: Entré, 1 soverom, bad med dusjsone og egen skjermet vaskeroms sone, moderne tidsriktig kjøkken med integrerte hvitevarer og stue med 4 meter brede foldedører rett ut på terrasse og hage. Bod med egen utvendig inngang.

2.etg: 3 soverom (med mulighet for 4), stue og bad/wc med badekar.

Varmekabler i hele 1. etg og tilrettelagt for varmepumpe.

Standard

Se leveransebeskrivelse for detaljer vedrørende standard.

Byggeår og byggemåte

2023 i følge Porsgrunn kommune.

Oppvarming

Varmekabler i stue, kjøkken, bad, bod og entre (hele 1.etasje) og tilrettelagt for varmepumpe. Elektrisk oppvarming for øvrig.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Forsikring

Forsikring kun frem til overtagelse.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Eiendommen ligger ca. 16 minutter fra Porsgrunn sentrum og utover forbi solfylte Bergsbygda. Du passerer Røra badestrand og videre mot Brønnstadbukta som også er en populær badeplass. Hyttefeltet ligger med samme innkjøring. Her må man inn en port og så første til venstre. Følg så veien til hyttefeltet viser seg i bunn av bakken. Enkel adkomt til alle hyttene. Det vil bli skiltet med Sørmegleren "til salgs skilt" ved fellesvisning.

Beliggenhet

Opplev "sørlandslivet" kun 1,5 time fra Oslo. Fantastisk beliggenhet med badeliv og vannsportaktiviteter for barn og barnebarn på egen sandstrand med slak gressplen fra fritidsboligen ned til egen strand og båtplass. Bedre tilrettelagt for flotte sommerdager enn dette er det vanskelig å få. Her vil hele storfamilien med barn og barnebarn garantert kose seg. Etter en lang dag på /ved vannet er det hyggelig å trekke tilbake til fritidsboligen for en grillmiddag, og nyte kveldssolen frem til sent på kveld.

Seivallmoen ligger i idylliske omgivelser og befinner seg langs fastlandet av Eidangerfjordens med strandlinje mot vest. Eiendommen ligger syd i fjorden med en fantastisk beliggenhet helt nede ved stranda og sjøen. Eiendommen ligger skjermet for sydlig vind, med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Nede ved sjøen er det en flott sandstrand og tilhørende brygge.

Fjordene inn mot Brevik som ender i havet med Helgeroa og Langesund på sin side av innfartsleden er et paradis for de som elsker sjø og båtliv. Eidangerfjorden har et eldorado av holmer, sund og flotte badeplasser. Fra eiendommen er det heller ikke langt over Rognsfjorden til Kragerø eller kjente steder som Jomfruland og Stråholmen. Området byr på idyllisk natur med flotte turområder langs kyststien.

Hytten kan brukes hele året. Gå turer i høstløvet, delta i båtlivet på våren, og kjenn på stillheten som senker seg om vinteren, med utsikten over fjorden fra de store vinduene - fra din egen lune stue.

La hverdagen bli igjen hjemme - og nyt roen, opplevelsene og omgivelsene på Seivall.

Midt mellom Sandefjord og Kragerø finner du Eidangerfjorden

Eidangerfjorden strekker seg fra Langesund i syd til Porsgrunn i nord, der Seivall ligger med skjermet - men vestvendt beliggenhet litt forbi midtveis i leden.Her kan du nyte det beste av klassiske sørlandssopplevelser som svaberg, sjø og strand, men samtidig kun en kort båttur til Brevik, Langesund, Helgeroa og Nevlunghavn, for å nevne noen.

Porsgrunn - seilskutebyen, porselensbyen, byen med stolt industrihistorie, ligger kun en kort biltur unna. Byen ligger idyllisk til ved elva, der sentrum strekker seg langs østsiden av elvebredden med sjarmerende gamle trehus. Porsgrunn har et variert utvalg av restauranter og spisesteder med alt fra gourmetretter og norsk husmannskost til spennende menyer med lokalmat. Elvespeilet Mat og Vinbar, nydelig beliggende ved vannkanten i Porsgrunn. Her kan du sitte innendørs i lune omgivelser eller om det er fint vær, så kan du nyte den flotte uteplassen langs elven. Fransk kjøkken på Merci Restaurant hvor kokkene tilbereder nydelige utsøkte matretter med de beste råvarer og med lidenskap for mat og smaker.

Sør i kommunen ligger iskrembyen Brevik som oser av gammel historie med trange smug og fine gallerier. Kysten i sør innbyr til et friskt sjøbad og fine naturopplevelser. De fem dammene er Breviks gamle drikkevannskilde og stod ferdig i 1884. Her er det innbydende turområder med fine stier som ligger i et vakkert, vekslende og kupert terreng.

For de som er interessert i turgåing og annen friluftsaktivitet er dette et svært attraktivt område. Lokalområdet byr på aktiviteter for både store og små med et stort utvalg turstier i både velkjente områder, samt en rekke skjulte perler. Her finnes det turmuligheter for ethvert ambisjonsnivå. Sandøya er som en liten "Saltkråkan" - med koselige stier, små viker, nydelige strender og koselige hus.

Tomt

Alle tomtene har egen eiet matrikkel med gnr/bnr.

Tomt fritidsbolig A (35/309): Ca. 456 kvm

Tomt fritidsbolig B (35/310): Ca. 441 kvm

Tomt fritidsbolig C (35/311): Ca. 441 kvm.

Tomt fritidsbolig D (35/312): Ca. 400 kvm

Eiendommene har rett til bruk av definert fellesområde fra og med innkjøring til eiendom med gnr: 35 bnr: 50, gjennom og ned til og inkludert strandområde tilsvarende illustert på kart. Strandområdet inkluderer 35 meter vannlinje i nordlig retning fra gnr: 35 bnr: 50 sydvestlige hjørne. Små, men bruksmessige ubetydelige endringer i nøyaktig fellesområde må påregnes.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at en slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Det forutsettes i så fall at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse, kan kjøper i medhold av avhendigsloven §4-15 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge.

Reguleringsplan

Eiendommene ligger i ett regulert område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til frittliggende fritidsbebyggelse, byggegrense, strandlinje sjø, hensyn grønnstruktur. Eiendommene faller inn under Detaljreguleringsplan med planbestemmelser for Sommerro ved Seivall, datert 10.06.2021. Til opplysning foreligger det planforslag i nærheten på oppsiden av gjeldende område, Detaljregulering for Blåbæråsen med Plannr 1020. Planen innebærer nytt hyttefelt på oppsiden av Sommerro Stranda. For flere detaljer kan kart fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen som megler ikke har mottatt opplysninger om. Kartutsnitt for planen kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Fritidsboligene er tilknyttet Ormefjorden vann-og avløpslag med gjeldende reglement. Det er foreslått en årlig service på kr. 6.000,- for 2023, som vil bli behandlet i årsmøte for vann og avløpslaget i mai 2023.
Det må betales et fast gebyr til Porsgrunn kommune for vann og avløp + avgift i henhold til BRA størrelse på hyttene. Beløpet er en årlig sum på kr. 10.700,-
Det er dugnadsplikt på adkomst vei fra bom og ned til eiendommen. Det tilkommer derav en årlig veiavgift til veilaget på kr. 1.500,-.
Det tilkommer også en renovasjonskostnad på kr. 1.438,-. Avgiften gjelder for perioden påske frem til og med høstferien. ( 1.april ved sen påske).

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Heftelser som følger eiendommene:
2022/173377-1/200 tinglyst 28.10.1931
Rettigheter iflg. skjøte
Rettighetshaver: Knr: 3806 Gnr: 35 Bnr: 47
Rett til tømmerkjøring

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Kopi av grunnboksutskrift for eiendommene kan fås ved henvendelse til megler, og må leses før det inngås midlertidig kjøpekontrakt. Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst ytterligere nødvendige erklæringer tilknyttet vann, avløp og strøm.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

Kjøpesum og omkostninger pr bolig:

Hytte A
Pris:                                                                           Kr. 10.950 000,-
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi:                Kr.         43 750,-
Gebyr for tinglysning av andel:                           Kr.               585,-
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse:     Kr.               585,-
Totalt:                                                                        Kr. 10.994 920,-

Hytte B:
Pris:                                                                          Kr. 9.950 000,-
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi:               Kr.         43 750,-
Gebyr for tinglysning av andel:                          Kr.               585,-
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse:    Kr.               585,-
Totalt:                                                                       Kr. 9.994 920,-

Hytte C: SOLGT
Pris:                                                                          Kr. 10.700 000,-
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi:               Kr.          43 750,-
Gebyr for tinglysning av andel:                          Kr.               585,-
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse:    Kr.               585,-
Totalt:                                                                       Kr. 10.744 920,-

Hytte D:
Pris:                                                                           Kr. 10.800 000,-
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi:                Kr.         43 750,-
Gebyr for tinglysning av andel:                           Kr.              585,-
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse:     Kr.                     585,-
Totalt:                                                                        Kr. 10.844 920,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kommunale avgifter for vann, renovasjon og kloakk.

Eiendomsskatt

Beregningsgrunnlaget for eiendomsskatt er p.t ikke fastsatt. Dette gjøres av kommunen etter innflytting.

Formuesverdi

Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). For inntektsåret 2022 vil formuesverdien av sekundærbolig utgjøre 95% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal iflg opplysninger fra skatteetatens nettsider. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Fritidsboligene har fått tildelt følgende adresser:

Seivallmoen 64, 3949 Porsgrunn (C)
Seivallmoen 66, 3949 Porsgrunn (D)
Seivallmoen 68, 3949 Porsgrunn (B)
Seivallmoen 72 ,3949 Porsgrunn (A)

Boligtype

Fritidsboliger

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Garantier

Boligene selges ihht. Avhendingsloven. Ved salg av bolig som er solgt innen 6 mnd etter ferdigstillelse plikter selger å stille garanti i samsvar med bustadoppføringslova §12 såfremt selgeren har gjort avtalen som ledd i næringsvirksomhet og kjøperen er forbruker.

Kjøpekontrakter

Sørmeglerens standard kjøpekontrakt vil bli benyttet  ved salget.

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

.Etter avtale med megler

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Fritidsboligene er innflytningsklare. Overlevering avtales med selger.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt , reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.
Boligene selges til fastpris. Benytt vedlagte skjema «Kjøpetilbud til fastpris». Alle kjøpetilbud må inngis skriftlig sammen med legitimasjon. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.

Lovverk

Boligen er nyoppført, men ikke tatt i bruk, og selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med tilhørende vedlegg. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Dersom boligen selges til forbruker innen 6 måneder etter at den var ferdigstilt, vil det bli stilt entreprenørgaranti på linje med reglene i bustadoppføringslova.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

81-22-9004

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81-22-9004. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler/Prosjektmegler  Tina Vinje, tlf. 95 49 11 58

Vederlag

Oppdragsgiver har inngått følgende avtale med Sørmegleren Telemark AS: Provisjon Fastpris Kr. 100.000,- pr.enhet. Oppgjørsgebyr Kr. 3.500,- pr.enhet. eks mva.

Sørmegleren Telemark AS org. nr.

918 067 116
Varenummer: 3062172