SANNIDAL/RINDE

Sankthanshaugen 8A

Felleskostnader
11 150 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2022
Internt bruksareal (BRA‑i)
77 ㎡
Bruksareal
84 ㎡
Tomteareal
1 631 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Nyere, lekker vertikaldelt bolig med alt på èn flate.Topp standard og flott beliggenhet på enden av feltet!

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Boligen har en svært funksjonell og arealeffektiv planløsning med alt på èn flate, og inneholder:
Vindfang/entrè, gangareal, 2 soverom, bad, teknisk rom/bod, kjøkken m/åpen løsning til stuen og stue-/spisestue med utgang til terrassen. I tillegg er det et stor sportsbod ved inngangspartiet/carporten som også er velegnet som hobbyrom.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe (Toshiba), vedfyring med flott peisovn og elektrisk oppvarming. Det er også balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i boligen.

Beliggenhet

Adkomst

Se kartskisse.

Parkering

Gode parkeringsforhold i egen carport og felleseiet tomt.

Beliggenhet

Flott, solrik, barnevennlig og rolig boligområde på Rinde i Sannidal. Nydelig turterreng i umiddelbar nærhet. Få minutters kjøring til både Tangen med Alti Kragerø, Kalstad og Kragerø sentrum med "alt" av servicefunksjoner og butikker. I Sannidal har man både etablert turstier og flott skogsterreng, men også nærhet til sjø hvor det er få minutters kjøring til Kil med småbåthavner og badeplasser i sjøen. Kort vei til Kolbånn idrettsanlegg.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.07.2022. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse samt definert mindre delareal til friluftsformål, kjøreveg og lekeplass i reguleringsplan "Rinde" som hadde ikrafttredelse 02.05.2002. Videre ligger eiendommen også vist som boligbebyggelse nåværende med videre bestemmelser i kommuneplanens arealdel. Reguleringsplan og kommuneplanens arealdel kan ses på www.kragero.kommune.no, eller fåes på forespørsel til megler. Plankart ligger vedlagt salgsoppgaven. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 5 100,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 8900,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Bebyggelse

Nærområdet består av både vertikaldelte boliger, eneboliger og gårdsbebyggelse.

Standard

Boligen er oppført i 2022 og fremstår med god standard og er også påkostet med både tilvalg og i etterkant av selger.

Entrè med flislagt gulv med varmekabler. Forøvrig i all hovedsak flott 1 stav laminatgulv i beboelsrom. Utstrakt bruk av MDF panel på overflater.

Lekkert kjøkken fra Nettoline med slette fronter og rikelig med både skap- og benkplass. Fullt utstyrt med integrerte hvitevarer. Åpen løsning til stue-/spisestue.

Stuen har peisovn med stålpipe og utgang til terrasse. Det er i tillegg til peisovn også etablert en luft til luft varmepumpe fra Toshiba.

2 gode soverom med garderobeløsning.

Romslig og delikat bad med flislagt gulv og varmekabler. Våtromsplater (Fibo trespo el. tilsv.) på vegg og MDF panel i himling. Servant i flott baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger og fossefall. God plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Teknisk rom/bod med belegg på gulv og MDF panel. Her er rørfordelerskapet plassert samt varmtvannsbereder og el. tavle. Motor til balansert ventilasjonsanlegg er plassert på loft over carport.

Terrasse i front og etablert terrasseplatting i bakkant av boligen. Terrassen utenfor stuen har en fin levegg som gjør at men sitter usjenert og det er etablert markise.

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg Takst AS den 03.04.2024 , og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 
Ingen.
 
Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn medfølger. Øvrige hvitevarer i boligen medfølger ikke.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at kjøper i utgangspunktet ikke vil ha adgang til boligen i mellom aksept av bud og overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Info kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.

Byggemåte

Bygget er oppført på støpt, isolert såle på grunn. Trekonstruksjon i tradisjonelt isolert bindingsverk, utvendig kledd med panel. Sadlet takkonstruksjon som er utvendig tekket med krum betongstein. Se tilstandsrapport for ytterligere opplysninger.

Polisenummer

SP0004059664

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Kabel-Tv og internett er inkludert i fellesutgiftene (Altibox).
Solgt
Produktnummer: 5D35239B-A517-476E-9F75-FF0697FDE5B1 Kategori: