Gautefall - Drangedal

Rytterstien 8

Prisantydning
4 490 000 kr
Omkostninger
128 120 kr
Totalpris
4 618 120 kr
Formuesverdi
1 050 000 kr
Kommunale avgifter
24 631 kr / år
Byggeår
2019
P-rom
124 ㎡
Bruksareal
129 ㎡
Tomteareal
897 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Lekker hytte i første linje fra 2019 med fantastisk utsikt, ekte ski-inn/ut og god plass til store og små.

Om eiendommen

Innhold

Planløsning
1. etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, bad/wc, kjøkken, stue, 2 soverom og bod.
2. etasje: Oppholdsrom og 2 soverom.

Standard

Entré
Entreen gir et flott førsteinntrykk av hytta med fliser på gulv, panelte overflater og downlights i himling. I tilknytning til entreen ligger en romslig garderobenisje. Her er det montert hyller og knagger på vegg, og det er plass til oppbevaringsmøbler hvis ønskelig. Fra entreen er det også malt tretrapp opp til andre etasje med rekkverksspiler i metall og sklisikker tape i trinn.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen i første etasje - et luftig, innbydende allrom med stor plass til spisebord. Innredningen ligger i praktisk L-form og har mørke, profilerte fronter, laminatbenkeplate og enkel oppvaskkum i stål. Her er det også installert Grohe duo varmtvannsbereder for kokende vann rett fra springen.
Kjøkkenet har ellers integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Det er også ventilator med luftutkast over kokesonen.

Stue
Stuen er et nydelig rom med tregulv, panelte overflater, peisovn og åpen løsning opp mot andre etasje som gir en luftig atmosfære. Endeveggen har flere store vindusflater opp til himling som gir rikelig med naturlig lys til rommet og samtidig ivaretar den storslåtte utsikten. Fra stuen er det også utgang til den store terrassen der sol og utsikt kan nytes til fulle.

Loftstue
I andre etasje ligger et tiltalende oppholdsrom som er fint plassert mellom soverommene. Rommet har tregulv, panelte overflater, skråhimlinger og downlights. På den ene siden av rommet er det rekkverk mot åpning ned til stuen i etasjen under. Rekkverket har stålspiler og håndløper av tre.

Bad/wc/vaskerom
Hytta har to delikate bad, hvorav ett har adkomst fra entreen og et har adkomst fra stuen. Badet ved entreen har flislagte overflater, gulvvarme, downlights og elektrisk styrt vifte.
Innredningen er hvit med glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Videre har badet veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dører, og opplegg for vaskemaskin.

Bad/wc
Det andre badet ligger med adkomst fra stuen og det er enkel tilgang fra soverommene. Badet gir et delikat inntrykk med flislagte overflater, gulvvarme, downlights og elektrisk styrt vifte. Innredningen er i samme stil som på det andre badet med hvite, glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Badet har også veggmontert toalett og en deilig dusjnisje med glassdører, to stykk håndgarnityr og to regnfallsdusjer.

Soverom og garderobe
Hytta har fire pene soverom, hvorav to ligger i første etasje og to i andre etasjen. Soverommene er alle holdt i samme stil som øvrige rom med tregulv og panelte overflater. Begge soverommene i første etasje har gode garderobeskap og det ene har nydelig utsikt fra vinduer på to sider av rommet.

Hytta har godt med lagringsplass i en romslig sportsbod med utvendig adkomst. Boden har flislagt gulv, rikelig med åpne hyller og god plass til skiutstyr. Hyttas varmtvannsbereder er også plassert her.

Arealer med beskrivelse

1.Etasje: BRA: 99 kvm, P-ROM: 94 kvm, S-ROM: 5 kvm.
2.Etasje: BRA: 30 kvm, P-ROM: 30 kvm.
Sum: BRA: 129 kvm, P-ROM: 124 kvm, S-ROM: 5 kvm.

1.Etasje: P-ROM:Gang , Bad , Kjøkken , Stue , Soverom , Soverom 2, Bad 2  , S-ROM: Bod.
2.Etasje: P-ROM:Soverom , Soverom 2, Oppholdsrom.

Byggeår og byggemåte

2019 i følge Drangedal kommune.

Oppvarming

Oppvarming - Teknisk
Hytta er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på bad. I tillegg er det peisovn med isolert stålpipe. Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og begge bad. Sikringsskap med automatsikringer og fjernavleser er lokalisert i entré. Varmtvannsbereder med waterguard er montert i bod.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Kort fortalt
- Lekker hytte fra 2019 over to plan.
- Flotte, naturskjønne omgivelser.
- Parkering på gruset gårdsplass.
- Terrasse på 60 kvm utenfor stue.
- Vidstrakt utsikt til vakker natur.
- Entré har tilknyttet garderobe.
- Lekker, mørk kjøkkeninnredning.
- Kokende vann rett fra springen.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Peisovn med isolert stålpipe.
- Stuen har store vindusflate.
- Oppholdsrom i andre etasje.
- Hytta har to delikate baderom.
- Vaskemaskinopplegg på ett bad.
- Andre badet har dobbel dusjnisje.
- Fire pene soverom, to i hver etasje.
- Stor bod med utvendig adkomst.
- Ski inn og ski ut uten ett eneste stavtak til både alpinbakken og til oppkjørte skiløyper
- Ligger i fremste rekke og har en fantastisk utsikt som ikke blir borte.
- Appstyring på varme, lys, brannvarsling, dørlås og hovedstoppekran.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Jacob U. Ramberg den 22.09.2022, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Ramberg Takst ble kontaktet av Tor Øystein Neset for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av hytte med adresse Rytterstien 8 i Drangedal kommune.
Det er fint vær på befaringsdagen, ut over dette er alle arealer tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapporten.
Tilstanden på boligen framstår med normal standard og normal bruksslitasje.
Det er noen punkter som har fått TG:2, det er innvendig trapp, vannledninger og grunnmur.
TG:3 er gitt til utvendige trapper. Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold."

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG 3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk.
Kostnadsestimat : Under 10 000

TG 2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

TG 2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert skråriss som er symptom på setninger.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Beliggenhet og servicetilbud
Hytta ligger høyt til i naturskjønne omgivelser på Rytterspranget, vest i Drangedal kommune. Området er en sann fritidsdrøm året rundt, og her er det vakker natur så langt øyet kan se. Det er nærhet til Gautefallheia, Drangedals største utfartsområde som strekker seg inn i nabokommunen Nissedal.

Vinterstid byr området på flott skiterreng bestående av kilometervis med oppkjørte løyper, og skiføret kan på snørike vintre holde seg helt til mai måned. Hytta ligger like ved et av Telemarks største skisentre, Gautefall skisenter. Her finner du blant annet en av Norges mest moderne 6-seters ekspressheiser, samt 7 heiser, 16 forskjellige nedfarter og eget langrenn-/skiskytteranlegg.

I nærheten av hytta ligger også Rytterspranget kafe, Gautefall turisthotell og Gautefall fjellkirke. Om våren åpenbarer det seg et unikt turterreng med fine svaberg og glitrende vann. Her finner du utallige merkede stier og over 10 mil med sykkelløyper. Legg gjerne turen til Himmelriket, Jørundskårheia, Grønnlifjell og Reinsvassnuten. Er du glad i å fiske kan du prøve lykken i et flust av bekker og elver.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar i Treungen. I Treungen finner man også bakeri, Bygger'n og stemningsfulle Treungen gjestgiveri. Sistnevnte holder til i et flott hus i jugendstil. Z museum er et annet fint reisemål, hvor du kan vandre gjennom historien og se mange spennende ting fra en annen tid.

Hytta ligger for øvrig 3 timer og 17 min fra Oslo, samt 2 timer og 48 min fra Drammen. I tillegg er det 1 time og 26 min til Porsgrunn, samt 1 time og 14 min til Kragerø.

Tomt

Uteområde
Hytta er del av et veletablert hyttefelt og ligger høyt til i et vakkert landskap med storslått, vidstrakt utsikt til norsk natur. Tomten er på romslige 897,5 kvm og består av naturtomt, gress, diverse beplantning og stor gruset gårdsplass. Det er åpen tretrapp oppført i skråningen.
Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse på 60 kvm som strekker seg langs to sider av hytta. Terrassen har tredekke og rekkverk i herdet glass som lar utsikten får lov å spille hovedrollen. I ene enden av terrassen er det etablert en trivelig uteplass med skiferplater på grunn.
Areal: 897 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Parkering
Det er rikelig med plass til parkering på stor gruset terrasse. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert.09.04.2019.  At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritid, tilhører reguleringsplan Grønlihallen, datert 26.02.2007. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Viser til gjeldende reguleringsbestemmelser hvor det bla. står følgende:

"§3. Byggeområde for hytter.
3.1 Generelt for byggeområdene H1, H2 og H4.
A. Byggene skal ha utforming, materialbruk, dimensjoner og fargebruk som harmonerer
med landskapet og omgivelsene.
B. Takvinkel settes til min.18 grader og maks. 40 grader. Takvinkel måles på hovedbygg
og gjelder ikke på oppstugs, arker o.l.
C. Gesimshøyden måles på hovedbygg og gjelder ikke på oppstugs, arker o.l. Det skal være
saltak på hovedbygg, krav om saltak gjelder ikke på oppstugs, arker o.l.
Mønehøyde maks. 7,5 meter. Tilleggsbygg skal ikke overstige en gesimshøyde på 2,5
meter og en mønehøyde på 4 meter.
D. Det skal ikke være større høyde enn 0,8 meter fra framtidig terreng og opp til
bordkledningen. Byggene skal stå på ringmur - ikke påler."

For mer informasjon se hele dokumentet i vedlegg til salgsoppgave.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Privat vei etter avkjørsel fra offentlig vei.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

2019/278107-2/200  Bestemmelse om bebyggelse  
06.03.2019 21:00
Skjøte hvor det står følgende under punkt.6 særskilte avtaler: "Tomtens kotehøyde er max 565 moh."

Se hele dokumentet i vedlegg til salgsoppgave.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Odel

Ingen odel.

Konsesjon

Drangedal kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-)) 128 120,- (Omkostninger totalt) 4 618 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 24 630,80 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 5 493,- pr. år (Årsprognose for 2022) for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 24 630,80,- pr.år. (Årsprognose for 2022)
Komunnaleavgifter inkluderer følgende:
- Avløp
- Eiendomsskatt
. Feiing
- Renovasjon
- Vann

Forsikring: kr. 1 485,- pr. mnd. (IF hytteforsikring)
Strøm: ca. kr. 1 500 - 4 000,- pr. mnd. Forbruk sommermåndene ca. 200 kwt, pris kr. 400 - 1000,- pr. mnd. Forbruk vintermånedene ved mye bruk 1500- 2000 kwt, kr. 1500 - 4 000,-. (Dette vil variere etter bruk)
TV/internett: kr. 650,- pr. mnd. (Via Altibox (DE nett))
Brøyting: kr. 7 800,- pr. år. Veivedlikehold sommer og vinter inkl. brøyting. 
Velforening: kr. 300,- pr. år.
Løypelaget: kr. 500,- pr. år. (Frivilig)

Formuesverdi

Kr.  1 050 000,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Rytterstien 8, Gnr. 44 Bnr. 259 i Drangedal kommune.

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 94 25 46 52.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0163

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0163. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Heljar Hogner, tlf. 46 80 63 69

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.5 990) Energimerking av eiendom (Kr.1 500) Oppgjør (Kr.9 900) Overtakelse av eiendom (Kr.1 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 490 000,-) (Kr.145 925) Tilrettelegging (Kr.19 900) Totalt kr. (Kr.185 300)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3064634