Rytterlia / Gautefall

Rytterlia 28

Prisantydning
4 495 000 kr
Omkostninger
128 240 kr
Totalpris
4 623 240 kr
Formuesverdi
805 200 kr
Kommunale avgifter
29 709 kr / år
Byggeår
2017
P-rom
148 ㎡
Bruksareal
166 ㎡
Tomteareal
643 ㎡
Antall soverom
6
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Flott hytte fra 2017, 6 soverom og 2 bad. Stor terrasse og ski in/ski out. Selges møblert.

Om eiendommen

Innhold

1. etasje: Entré, gang, stue, kjøkken, 2 bad/wc, 3 soverom, 2 garderober og teknisk rom.
Hemserom: Stue og 3 soverom.
Annet: 2 uteboder ved inngangen.

Standard

Entré
Hytta har et overbygget inngangsparti med belysning og rom for et kafésett. Entreen er meget innbydende og står i stil til hytta for øvrig. Her er det grå gulvfliser, downlights og beiset trepanel på veggene. Om ønskelig er det god plass til skap eller andre garderobeløsninger. Det er varmekabler i både entre og garderobe. Tilliggende entreen finner man et garderoberom, perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr.

Kjøkken
Et pent og tidløst kjøkken har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Sammen skaper stuen og kjøkkenet et sosialt allrom som innbyr til hygge fra morgen til kveld. Innredningen har grå, profilerte fronter og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum av stål.

Det er godt med skap- og skuffeplass på kjøkkenet. Over benken er det montert belysning og to hvite plater, og over kokesonen er det installert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Stue
Stuen er svært pen og romslig, med store vinduer som slipper inn godt med dagslys, samtidig som de ivaretar den nydelige utsikten over naturen. En glassdør fører ut til en stor terrasse, en flott romforlengelse i sommerhalvåret. Det er god møbleringsfrihet i stuen, så her kan man enkelt innrede med flere sittegrupper - uten at det oppleves rotete.

Videre er stuen smakfullt innredet med tregulv og beiset trepanel på veggene. Etter en lang dag ute kan man komme inn å finne varmen foran en peisovn. Det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkken

Loftstue
I andre etasje finner man en hyggelig stue med tregulv, downlights og beiset trepanel på veggene. Stuen gir ekstra fleksibilitet til familien, og rommet er perfekt hvis man ønsker å trekke seg litt tilbake med en god bok eller film.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har hytta to bad, hvorav det ene ligger i suiteløsning med hovedsoverommet. Tilliggende det andre badet er det et teknisk rom med opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler på tekniskrom og vaskerom. Badene er stilrent innredet med lyse vegg- og gulvfliser. Det er gulvvarme og downlights i himlingen. Begge badene har toalett og et dusjhjørne med innfellbare vegger. Baderomsinnredningen består av en servant med skuffer og et speil med integrert belysning.

Soverom og garderobe
Hytta har seks koselige soverom med tregulv, tre i hver etasje. Med hele seks soverom er det gode muligheter for å ta med seg gjester til fjells. Både hovedsoverommet nede og alle rommene oppe er utstyrt med downlights i himlingen.

Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med det ene badet, og rommet har utgang til den store terrassen - perfekt for morgenkaffen på varme dager. Det er god plass til dobbeltseng, og tilliggende hovedsoverommet er det et praktisk garderoberom. Ekstra lagringsplass finnes i et teknisk rom og i to uteboder ved inngangen.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 166 kvm
P-rom inneholder: 1. etasje; Gang x 2, stue, kjøkken, soverom x 3, bad x 2 / 2. etasje; Soverom x 3, stue

1.Etasje: BRA: 127 kvm, P-ROM: 109 kvm, S-ROM: 18 kvm.
Loftrom: BRA 39 kv,. P-ROM: 39 kvm.
SUM: BRA: 166 kvm, P-ROM: 148 kvm, s-rom: 18 KVM.

P-ROM:  Gang , Stue , Kjøkken , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad , Bad 2, Gang 2.
Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Stue.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2017 i følge Drangedal kommune.

Oppvarming

Hytta oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badene. I tillegg er det en peisovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad - ellers naturlig tilluft. Varmtvannstanken er plassert på det tekniske rommet, og her er det også montert et sikringsskap med automatsikringer.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
All gulvvarme samt panelovner i stue og kjøkken er koblet til Devi Smart (Danfoss) og kan fjernstyres via app på mobiltelefon/ nettbrett. Kan også styres direkte via termostater på vegg.

Diverse

Kort fortalt
- Flott hytte over to etasjer.
- Parkering i gruset innkjørsel.
- Stor terrasse med vid utsikt.
- Terrasse fra 2021 mot øst.
- Terrassene måler ca. 75 kvm.
- Naturtomt med gress og lyng.
- Rolig og naturskjønt område.
- Like ved Gautefall skisenter.
- Tilgang på flotte turområder.
- Delvis åpen kjøkkenløsning.
- Tidløs kjøkkeninnredning.
- Det er integrerte hvitevarer.
- Meget pen og romslig stue.
- Peisovn og godt lysinnslipp.
- Loftstue for ekstra spillerom.
- To flislagte bad med gulvvarme.
- Hele seks lune soverom i hytta.
- Hytta har to garderoberom.
- Teknisk rom og to uteboder.
- Devi Smart appstyrt varme.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 08.07.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst ble kontaktet av Håvard Trond Heimdal for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av hytte med adresse Rytterlia 28 i Drangedal kommune. Det er fint vær på befaringsdagen, ut over dette er alle arealer tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapporten. Tilstanden på boligen framstår med normal standard og normal bruksslitasje. Det er noen punkter som har fått TG:2, det er innvendig trapp, ringmurselementer og dokumentasjon på membran. Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG 2 / AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Innvendig > Innvendige trapper

TG 2 / AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad 2
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Hytta ligger høyt til i naturskjønne omgivelser på Rytterlia, vest i Drangedal kommune. Området er en sann fritidsdrøm året rundt, og her er det vakker natur så langt øyet kan se. Det er umiddelbar nærhet til Gautefallheia, Drangedals største utfartsområde som strekker seg inn i nabokommunen Nissedal.

Vinterstid byr området på flott skiterreng bestående av kilometervis med oppkjørte løyper, og skiføret kan på snørike vintre holde seg helt til mai måned. Hytta ligger like ved et av Telemarks største skisentre, Gautefall skisenter. Her finner du blant annet en av Norges mest moderne 6-seters ekspressheiser, samt 7 heiser, 16 forskjellige nedfarter og eget langrenn-/skiskytteranlegg.
I nærheten av hytta ligger også Rytterspranget kafe, Gautefall turisthotell og Gautefall fjellkirke. Om våren åpenbarer det seg et unikt turterreng med fine svaberg og glitrende vann. Her finner du utallige merkede stier og over 10 mil med sykkelløyper. Legg gjerne turen til Himmelriket, Jørundskårheia, Grønnlifjell og Reinsvassnuten. Er du glad i å fiske kan du prøve lykken i et flust av bekker og elver.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar i Treungen. I Treungen finner man også bakeri, Bygger'n og stemningsfulle Treungen gjestgiveri. Sistnevnte holder til i et flott hus i jugendstil. Z museum er et annet fint reisemål, hvor du kan vandre gjennom historien og se mange spennende ting fra en annen tid.

Tomt

Areal: 643 kvm, Eierform: Eiet tomt

Omgivelsene er rolige og naturskjønne, like ved Gautefall skisenter og flotte turmuligheter. Nærområdet byr på flotte skiløyper, og om våren åpenbarer det seg et unikt turterreng med glitrende vann. Her kan man med andre ord ha aktive feriedager både sommer og vinter. Hytta ligger høyt til, med praktfull, vid utsikt over den storslåtte naturen. Det er enkel adkomst via bilvei helt frem til hytta, og tomten er opparbeidet med en gruslagt innkjørsel for parkering.

Eiendommen består forøvrig av en naturtomt med gress, lyng, fjell i dagen og annen stedlig vegetasjon. Taket er tekket av torv, og hytta passer perfekt inn i de skogkledde omgivelsene. Ved inngangen finner man en lun og østvendt terrasse fra 2021, oppført med levegger og egen bod. Fra stuen og hovedsoverommet er det utgang til en stor og delvis overbygget terrasse. Terrassen har belysning, utestikk og trapp ned til tomten.

Her kan man nyte late feriedager mens man skuer utover de idylliske omgivelsene. Terrassen kan enkelt innredes i ulike soner, og innbyr til lange, sosiale kvelder med god mat og drikke. De to uteplassene måler til sammen ca. 75 kvm, og siden de ligger på hver sin side av hytta kan man enkelt flytte seg etter solen.

Parkering

Det er parkering i en gruslagt innkjørsel foran hytta. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.04.2017.  At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritid, tilhører reguleringsplan "DETALJREGULERINGSPLAN FOR FELT H3 I REGULERINGSPLAN FOR
GRØNLIHALLEN", datert 09.01.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om. viser til gjeldende reguleringsbestemmelser hvor det bla står følgende:

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei etter avkjørsel fra offentlig vei.

Heftelser / Rettigheter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Odel

Ingen odel.

Konsesjon

Drangedal kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

4 495 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 495 000,-)) 128 240,- (Omkostninger totalt) 4 623 240,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 29 708,91 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 9 937,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter. (Prognose eiendomsskatt fakturert på eiendommen inneværende år. I 2021 var eiendomsskatt kr. 9 936,96,-)

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 29 708, 91,- pr. år. (Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år. I 2021 var kommunale gebyrer kr. 29 396,16,-)

Forsikring: kr. 6.041,- pr. år. (hytte + innbo)
Strøm: kr. 8 341,- Forbruk i hele 2021. (6.265 kWt) (Nettleie kr. 8 734,-)
TV/ internett: kr. 649,- pr.mnd. (Altibox Fritidspakke 80 Drangedal Kraft)

Velforening: kr. 200,- pr. år. (Rytterspranget velforening. Frivillig)

Årlig avgift til vedlikehold og måking: kr. 8 445,-. Gjelder for perioden 1.5.2021 - 30.4.2022. Fjellstø Drift AS.

Formuesverdi

Kr.  805 200,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Rytterlia 28, Gnr. 44 Bnr. 386 i Drangedal kommune.

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Hytten selges møblert.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler
på tlf 94 25 46 52.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0129

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0129. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Heljar Hogner, tlf. 46 80 63 69

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.5 990) Energimerking av eiendom (Kr.1 500) Oppgjør (Kr.9 900) Overtakelse av eiendom (Kr.1 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 495 000,-) (Kr.80 910) Tilrettelegging (Kr.19 900) Totalt kr. (Kr.120 285)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3056686