Flekkerøy

Revemyrknausen 25

Prisantydning
6 990 000 kr
Omkostninger
190 620 kr
Totalpris
7 180 620 kr
Formuesverdi
1 594 005 kr
Formuesverdi sekundær
5 738 418 kr
Kommunale avgifter
18 712 kr / år
Byggeår
2019
P-rom
191 ㎡
Bruksareal
221 ㎡
Tomteareal
515 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Delikat og nyere enebolig på solrik familievennlig tomt med garasje, usjenerte uteplasser og hybel!

Om eiendommen

Standard

Velkommen til en stor nyere enebolig med hybel beliggende flott til i blindvei.
Nåværende eiere har bygget boligen slik at de kan benytte deler av den, eller hele med enkle grep. Deler av underetasjen er innredet som hybel.

I øverste etasje finner du en smart planløsning med en stor sosial åpen sone for kjøkken, spisestue med tilkomst til terrasse, samt stuen. Det er vinduer på 3 sider i den åpne stue/kjøkkenløsningen som sørger for rikelig med naturlig dagslys inn i rommet. Peiovn i rommet sørger for god varme og hygge på kaldere dager. Fra spisestuen er det via store skyvedører tilkomst til terrassen, hvor du har gode solforhold. På terrassen er det god plass til flere sittegrupper, og grill om ønskelig.

Videre er det i etasjen hovedsoverom med plass til stor seng med tilhørende møblement, samt baderom vegg i vegg. Flott flislagt baderom. Like ved trappen er det innredet et praktisk hjemmekontor.
I overgangen mellom stuen og kjøkkenet er det plassert varmepumpe som gir god og jevn varme vinterstid. 

I boligens første etasje finner du en stor entre, bad, vaskerom, to soverom samt hybel.

I entreen er det fliser på gulvet med varme, og slette malte overflater. Det er forøvrig også varme i gulvet på vaskerom og bad i 1.etg.

I tilknytting til entreen finner du et av boligens tre bad. Flislagt baderom med tidsriktige fliser som inneholder en dusjnisje, badekar, vegghengt toalett, samt baderomsinnredning med speil.

Vaskerommet inneholder alt du behøver. Det er av god størrelse med rikelig oppbevaringsplass.

I 1. etasje er det to soverom tilknyttet hoveddelen, hvor det er plass til seng, nattbord og garderobeløsning om ønskelig. 

Det er videre hybel i boligens 1 etg. Den har egen inngang fra fremsiden av boligen, samt dør inn til hoveddel.

Til hybelen er det tilkomst direkte inn i en praktisk gang, med adkomst til øvrige rom. Hybelen består av entre, stue/kjøkken, bad/vaskerom, samt soverom. Hybelen er lys og trivelig med store vindusflater. Kjøkkenet inneholder integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, samt oppvaskmaskin.

Tomten er pent opparbeidet. Her er det flere solrike og usjenerte uteplasser som grenser mot naturen.

Her er det plass til sittegrupper, trampoline, grill og det man måtte ønske.
Garasje tilknyttet boligen. Forøvrig biloppstillingsplasser på tomt.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 191 kvm, Bruksareal: 221 kvm
Bra. pr. etasje.:  1. etg. 122 m²  - 2. etg. 99 m².
P-rom 1. etasje: Hall m/trapp, gang, vf, bad x 2, soverom x 3, stue/kjøkken, vaskerom
S-rom 1. etasje: Bod, garasje
P-rom 2. etasje: Trapperom, stue/kjøkken, bad, soverom
S-rom 2. etasje: Bod

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2019 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 11.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon: Boligen er bygd i 2019 og er i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig er takstein, takrenner og beslag i god stand, snøfangere er montert. Vinduer, dører og kledning er i god stand. Rekkverk ved terrasse og trapp til terrasse er iht. krav. Det ble ikke utført hulltaking i vegg inn mot våtrom da eier har fremlagt dokumentasjon. Dusjkabinett i bad er en god løsning mht. fukt. Fallforhold til gulvsluk i sanitærrom er iht. krav. Bad i 2. etasje er nylig oppgradert ved at det er etablert fall til gulvsluket og ny membran/gulvfliser er montert. IKEA kjøkkeninnredning x 2 er i god stand, induksjon platetopp er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i enkelte rom, ingen store avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget ligger rør i rør, 2 rørskap er montert. Innvendig stoppekran er montert ved berederen på vaskerom. Ved og elektrisk til oppvarming. Nordpeis peisovn er montert i stua, brannplate på gulv er iht. krav. SYSTEMAIR boligventilasjon og PANASONIC varmepumpe er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes. Garasje er medtatt i samlet arealmåling for boligen. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Lovlighet
Enebolig: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk


Følgende avvik har fått TG2:
Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad v/hall: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt 17: Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja, Hybel/utleiedel. Pkt 17.1: Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja, Kr.sand kommune.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eneboligen har en ypperlig beliggenhet på Flekkerøyas populære østside. Flekkerøy er en idyllisk øy, ute i havgapet med kort kjørevei til Kristiansand sentrum. Flekkerøya er kjent for gode oppvekstsvilkår med korte avstander til barnehage, skole og et rikt utvalg av fritidstilbud.

I det nyere etablerte nabolaget finnes det mange barnefamilier med barn i barnehage- og skolealder. Lekeplassen ligger like ved, samt at det forøvrig finnes flere lekeplasser i nærområdet.

Flytter du hit vil du ha gangavstand til barnehager som Taremareskogen Barnehage, den nyere Solkollen Barnehage, og Læringsverkstedet Barnehage. Det er også kort sykkelavstand til Flekkerøy Barneskole hvor barna går fra 1. til 7. klasse, her tilbys også SFO. Lindebøskauen Ungdomsskole ligger i kort avstand fra boligen.

Like ved Lindebøskauen Ungdomsskole finner du Flekkerøyhallen. Her har hjemmelaget Fløy sin fotballbane, nylig åpnet den nye rulleskiløypen hvor du kan gå "1 nautisk mil". I Flekkerøyhallen vil du finne aktiviteter som fotball, håndball, ballsport, sirkeltreninger mm. Hallen er en flerbrukshall som også benyttes ved større arrangementer om 17. mai mm.

Sommerstid er Flekkerøya et yndet sted, både for de som bor her, men også for turister. Det finnes dermed flere badeplasser og svaberg i umiddelbar nærhet. Krageviga er i kort gangavstand fra boligen, hvor du finner sandstrand, brygge og gressplen. Paulens Geiderøy anbefales for gåtur og bading sommerstid. Skylleviga er også populært for barnefamilier sommerstid, hvor du finner en langgrunt strand. Du finner også flere turstier på Flekkerøya for både gåturer og treningsturer.

Dagligvarebutikk (Kiwi), som har post i butikk finner du ved rundkjøringen, kirken og bedehuset, midt på Flekkerøy. Forøvrig finnes det flere frisørsalonger , samt fotpleie og hudpleiesalong. På Geiterøya finnes det cafe og kunstutstilling.

Kjøretid til Kristiansand sentrum er estimert til å være cirka 15 minutter i bil.

Tomt

Areal: 515 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Parkeringsplass i garasje tilknyttet boligen og på tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.12.2019. Ferdigattesten gjelder Enebolig og garasje. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Plan nr. 1358  Revemyrheia øst - detaljregulering, datert 09.09.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 294. Tinglyst: 08.01.1997. Erklæring/avtale. Bestemmelse om skjærgårdspark. 
Dagboknr.: 799065 Tinglyst: 30.06.2021 - Bestemmelse om vann/kloakk. Bestemmelse om rekkverk, autovern, graveskråninger m.v. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om gjerde. Erklæring/avtale; bestemmelse om vedlikehold for fellesareal. Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om tilbakekjøpsrett/gjenkjøpsrett.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Det er innredet hybel i boligen. Originale tegninger er i samsvar med dagens bruk.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)) 190 620,- (Omkostninger totalt) 7 180 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 18 712 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2023 er kr. 3.359,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 7.725,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 594 005,- for år 2018. Sekundær: Kr. 5 738 418,- for år 2018.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Revemyrknausen 25, Gnr. 2 Bnr. 779 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Alle hvitevarer på kjøkken i boligen og hybel medfølger utenom kaffemaskin hovedkjøkken. Der kaffemaskin står settes det inn skapdør.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 46 47 31 35.

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-21-0015

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-21-0015. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Johan Elieson, tlf. 46 47 31 35

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.3 990)
Oppgjør (Kr.9 900)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.72 000)
Tilrettelegging (Kr.16 400)
Totalt kr. (Kr.102.875)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3046930