Sentrum

Rådhusgata 1B

Prisantydning
3 900 000 kr
Omkostninger
109 870 kr
Totalpris
4 009 870 kr
Formuesverdi
724 668 kr
Formuesverdi sekundær
2 608 803 kr
Felleskostnader
2 000 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1900
P-rom
152 ㎡
Bruksareal
155 ㎡
Tomteareal
191 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Stor, velholdt og innholdsrik 4-roms leilighet. Vesentlig pusset opp i 2015, herlig terrasse og garasje.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Areal som inngår i P-rom:
Entré, gang, spisestue, kjøkken, vaskerom, stue, toalettrom, bad, 2 soverom.
I tillegg er det en innvendig bod samt godt med lagringsplass i garasje.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Det er stedvis panelovner, gulvvarme på badet og en luft-til-luft varmepumpe i spisestuen. Det suppleres med en peisovn i stuen. Luftbehandling skjer ved naturlig ventilasjon og elektrisk avtrekk. Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert på vaskerommet og det er sikringsskap med automatsikringer.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Kragerø kommune har ikke opplysninger i sitt forvaltningssystem som tilsier at den aktuelle bygning har fyringsanlegg.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Barnehage, skole og fritid

Kort vei til skole og barnehage.

Parkering

Det er parkering i en garasje på ca. 34 kvm. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og meget sjarmerende boligområde i Kragerø sentrum, ca. 80 m i luftlinje fra bryggekanten. Området er nærmest en attraksjon, preget av tettbygd trehusbebyggelse, og trange gater med gallerier, serveringssteder og populære nisjebutikker. Det er barnehage i nabobygget, skolen ligger i nabolaget og det er kort vei til idrettsanlegg.

En spasertur på ca. 5 min tar deg til Gunnarsholmen med friområde, populær badeplass, stort saltvannsbasseng, strand og gressplen. Her flyter også Kragerø`s Badstue - Kragerø Badstue Forening, åpen hele året. Nyt utsikt til havgapet til alle årstider. For ungdommer er det ekstra populært å bade på Sjøbadet som ligger på Øya, med høyt stupetårn, brygge og svaberg.

Sommerstid har byen et yrende folkeliv, og det arrangeres festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø kan ellers by på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Stedet har også et innbydende spa, kajakkleie, tennisanlegg og stier tilrettelagt for ulike typer mosjon.

For den som liker gåturer anbefales Ti på Topp Kragerø med utfordring til å besøke ti av Kragerøs mest populære turmål. Ellers er det gode forhold for stisykling ute i skjærgården. Legg gjerne turen til Mikrohyttene på Moen Ranch - et unikt sted for en overnattingshelg. Alle hyttene har en særegen stil og barna vil nok sette pris på en egen Hobbithytte. Det bys på badeplasser, båt- og kanoutleie, fiskemuligheter og områder for fotturer.

Ellers er det flere treningssentre i området. Mot Gym på Sluppan har fokus på funksjonell trening for bedre fysisk og psykisk helse, og Family Fitness har senter ved Løkkebakken og express-senter i Sannidal med personlige trenere, fysioterapeut og ernæringsrådgiver.

Kragerø byr også på aktiviteter gjennom vinteren, og det er ca. 1 times kjøring til populære Gautefall skisenter. Her kan hele familien kose seg i bakken dagen lang med ulike traseer for alle ulike ferdighetsnivåer. Gautefall Ski Lodge er et utmerket sted å ta med seg sin kjære for en romantisk overnatting - eller moro på after-ski med vennegjengen. Sørmegleren Kragerø har eget utstillingsvindu på Skisenteret, for hyttesalg i Drangedal og omegn.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen gjøres «rett utenfor døren», og ved brygga finner du Kiwi og Spar. I Kragerøs trange smug og gater gjemmer det seg mange godsaker, nisjebutikker for store og små og alt du ellers måtte trenge - alle drevet av Kragerøs mest patriotiske, de med aller størst hjerte for den lille fine byen vår. Det er også kort vei til Alti Kragerø som har flere spisesteder og butikker.

Kragerø har en rekke anerkjente spisesteder, og man burde absolutt teste ut Tollboden Hotell og restaurant for en kulinarisk opplevelse på bryggekanten. I tillegg er El Paso, Smauet Kragerø, og Nordraaks matverksted og gjestehus verdt et besøk. Sistnevnte byr på mat laget med kjærlighet av sesongbaserte, rene og naturlige råvarer.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kragerø rutebilstasjon som ligger ca. 3-4 min gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 13 min til Sannidal, 44 min til Langesund og 50 min til Risør. Det er ca. 1 time og 40 min til Kristiansand og 2 timer og 20 min til Oslo.

Det er ca. 5 min gange til Kragerø barne- og ungdomsskole, og ca. 8 min på sykkelen til Kragerø vgs. For øvrig er det få minutters gange til ferjekaia hvor det går daglig skyss over til Skåtøy og Kragerøskjærgårdens Montessoriskole. Kommunen har et godt utvalg av barnehager og nærmest ligger Trekanten barnehage i nabobygget, samt Frydensborg Gård barnehage med nærhet til skogen.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Hovedstoppekran ligger i seksjonen under samt at det er stoppekran for deler av røropplegg i luke i gulv i bod. I tillegg er det kran på servant og toalett i toalettrom.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Kommunedelplan for sentrum - satt av til sentrumsformål - bevaring kulturmiljø, tilhører reguleringsplan. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.03.2016 - Dokumentnr: 217694 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 192/422


Kommentar konsesjon

Kragerø kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet, som megler sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Omkostninger kjøper

3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,-))

109 870,- (Omkostninger totalt)

4 009 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Info eiendomsskatt

Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Nøkkelinformasjon

Standard

Entré
Det er asfaltert gårdsplass ved garasjen og trapp opp til en terrasse på sørvestsiden hvor det også er inngangsparti. En rødmalt ytterdør fører inn i entreen hvor det er flislagt gulv, malte vegger og åpen garderobeløsning med knaggrekke. Et vindu gir godt lysinnslipp.

Fra entreen er det dør til gang med parkettgulv, malte vegger og ytterligere oppbevaringsplass. Gangen har en romslig utforming, slik at det også blir plass til sittebenker. En malt tretrapp fører opp til øvre plan i leiligheten.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom og ble pusset opp i 2015. Her bys det på en svært velutstyrt innredning med påkostede benkeplater i stein og integrerte hvitevarer. Innredningen har hvite rammefronter, flere vitrineskap, belysning og en dobbel oppvaskkum i porselen. Det er lagt mosaikkfliser på vegger mellom over og underskap. I tillegg er det fliser på gulv med varmekabler under.

Integrerte hvitevarer består av stekeovn i god arbeidshøyde, samt platetopp, oppvaskmaskin og et kjøleskap. Ventilatoren er vegghengt. Dessuten har kjøkkenet en bardisk under vinduet med sitteplasser - perfekt til alt fra morgenkaffen til litt enkel servering.

Stuer
Leiligheten har en storslått stue som naturlig deles i to soner. Det er rikelig med plass til sittegrupper, tilhørende møblement og tv-løsning. En peisovn sørger for kos og varme på kjølige dager. Stuen er pusset opp i nyere tid, og har parkettgulv, malte vegger og tre store gulvvinduer som fyller rommet med naturlig lys. Lamellgardiner gir skjerming ved behov.

Spisestuen har også en romslig utforming og det er plass til et langt spisebord - en hyggelig samlingsplass for familie og venner. Stuen er pusset opp i nyere tid, og har parkettgulv, malte vegger og en luft-til-luft varmepumpe som bidrar til jevn komfort.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har bad/wc, gjestetoalett og eget vaskerom. Badet ble pusset opp i 2015, og har mosaikkfliser på gulv, baderomsplater på veggene og varme i gulvet. Det er speilskap med hylle, heldekkende servant på hvitt skuffemøblement og et vegghengt toalett. I tillegg er det et dusjhjørne med innsvingbare dører, hånddusj og deilig regnfallsdusj.

Gjestetoalett
Gjestetoalettet ble også pusset opp i 2015. Det er flislagt gulv, baderomsplater på veggene, speil med hylle, servant på hvitt skapmøblement og et gulvmontert toalett.

Vaskerom
Vaskerommet ligger innenfor kjøkkenet, og er praktisk innredet med arbeidsbenk, skuffer, skap og et bord med nedfelt utslags kum. Det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet har gulvbelegg, våtromsplater på veggene og et stilig overlysvindu.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to romslige soverom som ligger i samme sone og med kort vei til badet. Begge soverommene har parkettgulv og malte vegger. Det ene rommet har en bred skyvedørsgarderobe med speilfront og det andre har garderoberekke. Det er ytterligere oppbevaringsplass i entreen/gangen og i en innvendig bod.

Renovert

2015

Hvitevarer

Hvitevarer medfølger.

Diverse

Kort fortalt
- Stor, innholdsrik 4-roms selveier.
- Pusset opp og modernisert i ny tid.
- Parkering i garasje på ca. 34 kvm.
- Skiferlagt terrasse på ca. 36 kvm.
- Entré og gang med åpen garderobe.
- Kjøkken fra 2015 med hvitevarer.
- Stue med peisovn og store vinduer.
- Spisestue med plass til langbord.
- Flislagt baderom med gulvvarme.
- Gjestetoalett med servant.
- Innredet vaskerom med takvindu.
- To gode soverom med garderobe.
- Ekstra oppbevaringsplass i en bod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Boligen har luft-til-luft varmepumpe.
- Kort gange til sentrums fasiliteter.
- Ca. 80 m i luftlinje fra bryggekanten.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77230018. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.03.2016 - Dokumentnr: 217694 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 192/422


Info kommunale avgifter

Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, feieavgift, kloakk- og vannavgift (inkl. gebyr), eiendomsskatt.

Byggemåte

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 04.07.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon: Dette er en leilighet i 2 etasje i en bygård med næringslokaler. Det er ingen sameie avtale på befaringsdatoen, så alle enheter er ansvarlig for konstruksjoner rundt sin enhet. Det vil si at denne leiligheten er ansvarlig for vedlikehold av takkonstruksjon, veggkonstruksjon, vinduer, ytterdører, renner og nedløp, utvendig trapp og terrasse i skifer tilhørende enheten. Tilstanden på boligen framstår med normal standard og normal bruksslitasje.

TG: 2 er gitt til taktekking, nedløp og renner, takkonstruksjon, ytterdør, utvendig trapp, etasjeskille, feieluke, våtromsplater, sluk og ventilasjon på baderom, toalettrom, varmtvannstank og el-anlegg. TG: 3 er gitt til yttervegger, vinduer, vaskerom, innvendige trapper og stoppekran.
Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG 3: Store eller alvorlige avvik:
Utvendig veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.

Vinduer: Det er påvist vinduer med fukt/råteskader. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.

Innvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk.

Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

TG2: Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig nedløp og beslag: Det er registrert skader og deformasjoner på renner og nedløp.

Utvendige trapper: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.

Overflater vegger og himling bad: Overflaten har fuktskade. Det er registrert svelling i våtromsplate i dusjhjørne. Dette har ført til en sprekk i plateskjøten og redusert levetid. Det er registrert en sprekk i en sokkelflis i dusjhjørne. Det er registrert en dårlig fuge mellom våtromsplater og bunnprofilen til disse platene.

Ventilasjon bad: Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Overflater og konstruksjon toalettrom: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og fjernavleser.

TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak.
Utvendig taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Avvik gjelder teglstein taktekking. Avvik gjelder undertak av trebord.

Utvendig takkonstruksjon/Loft: Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen.

Innvendig etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Pipe og ildsted: Det er ikke registrert feieluke i enheten. Feieluke er lokalisert nede i butikk lokalet.

Sluk, membran og tettesjikt bad: Slukrist er ikke sentrert over sluk, dette kan skape problemer ved rengjøring eller vedlikehold av sluk. Det er synlig membran i sluk, men det er ikke fremvist dokumentasjon på membran.

Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Info strømforbruk

Estimert årlig strømforbruk: Ca. 11-12 000 KW/t. Strømforbruket er avhengig av bruken

TV/Internett/Bredbånd

Tv og bredbånd fra Altibox.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Selger har anført i egenerklæringsskjema følgende:
Tilbakeslag i sluk vaskerom. Eier har bestilt fotografering av avløpsrør for å finne årsak til problemet. Dette vil bli utført den 16. august.
Badet pusset opp høsten 2015 med varmekabler i gulv. Arbeider er gjort av faglært person.
Nytt sikringsskap samt noen stikkontakter utført av Kragerø Elektriske.
Lagt skiferheller på terrasse samt trapp

For ytterligere informasjon oppfordres det interessenter å lese egenerklæringsskjema.

Vilkår og betingelser

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Visning

Kontakt megler

Produktnr: 3CF1038E-1867-4D3C-85E8-1D394439DFCB