Åseral

Prestmyrvegen 59

Prisantydning
3 990 000 kr
Omkostninger
116 220 kr
Totalpris
4 106 220 kr
Formuesverdi
763 984 kr
Kommunale avgifter
9 607 kr / år
Byggeår
2012
P-rom
131 ㎡
Bruksareal
150 ㎡
Tomteareal
1 105 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Bortelid Panorama- Flott møblert hytte med anneks og utsikt - Eiet tomt

Om eiendommen

Innhold

1.etg.: Vindfang, gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 2 soverom, bod, kott, mellomgang,  badstue og galleri med lav takhøyde. Utvendig bod.
Loft: Loftstue, soverom, bad og bod. Anneks: Gang, bad, stue/kjøkken og sovehems.

Standard

Flott, romslig og innholdsrik hytte med følgende innhold 1.etg.: Vindfang med garderobeplass og inngang bod. Gang, kott og 2 soverom. Stue med flott peis med innsats og spiseplass. Åpen tilbaketrukket kjøkken med flott malt innredning. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og side by side kjøl/frys med isbiter. Bad med dobbel vask, wc og steam/massasje dusj med boblekar. Vaskerom med wc, vask og opplegg vaskemaskin. Mellomgang/utestue med galleri og inngang badstue. Utvendig bod. Loft: Loftstue med utgang balkong med inngang 2 boder, soverom, bod (innredet som soverom, men har ikke vindu og er ikke godkjent til varig opphold/beboelse) bad med wc, dusjkabinett og baderominnredning. Anneks: Gang, bad med baderonsinnredning, wc og dusjkabinett. Stue medpeisovn, kjøkkenhjørne. Integrert kjøleskap og komfyr. Oppgang sovehems. Hytten har utstrakt bruk av downlights og varmekabler i alle stein gulv. Stor terrasse med overbygg, boblebad og fantastisk utsikt.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 150 kvm Sekundærrom: 19 kvm.
Bra. pr. etasje.: 1. etasje 105 m²  - Loft: 26 m²  - Anneks: 19 m².
1. etasje - P-rom inkl.: Stue/kjøkken, gang, soverom, soverom 2, bad, vaskerom, badstue.
1. etasje - S-rom inkl.: Bod, mellomgang.
Loft - P-rom inkl.: Bad, soverom, stue.
Loft - S-rom inkl.: Bod.
Anneks - P-rom inkl.: Gang, bad, stue/kjøkken.

Bod (innredet som soverom) loft er ikke måleverdig grunnet lav takhøyde.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.
Plantegning samsvarer ikke med dagens løsning. Utv bod er ikke på tegning. Vindfang er utvidet. Mellomgang/badstue: ukjent om denne er ment å være lukket igjen slik den er.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Bod på loft er opprinnelig godkjent som soverom, men oppfyller ikke kravene til soverom og kun godkjent som bod. Rommet er ikke godkjent til varig opphold/beboelse. Mellomgang med badstue er innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt. Rommet er byggemeldt som svalgang. Det ombygde rommet er ikke godkjent til varig opphold/beboelse og omfatter fasadeendring i forhold til godkjente tegninger hos kommnnen. Hems er ikke på opprinnelige tegninger og er ikke godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Byggeår og byggemåte

2012 i følge Åseral kommune.

Oppvarming

Ved og elektrisk. Peisovn i stuen og varmekabler i gulv på alle gulv med fliser.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 07.07.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Innholdsrik hytte bygget 2012, dagens eier har eid siden nytt.
Usjenert beliggenhet, solrikt, noe utsikt mm.
Hytta fremstår hovedsaklig i normal teknisk stand men det er påpekt merknader i rapport.
Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.
Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er avvik: Snøfangere montert og skrudd gjennom eneste tekking. Utsatt punkt.

Utvendig > Takkonstruksjon i utv bod terrasse oppe:
Det er avvik: Det er noe merker i tak inn i kottet der. Lite flater å trø på så begrenset mulighet for kontroll. På befaringsdagen var det aktivitet maur der. Eier har utført tiltak, oppsyn.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Det er avvik: Sveist belegg på terasse oppe. Oppsyn.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Det er avvik: trebjelkelag. Isolert men ingen duk eller plater som beskytter isolasjon unnenfra. Synlig isolasjon unnenfra med andre ord. Ansees ikke optimalt i forhold til snødrev mm.

Innvendig > Innvendige trapper:
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Enklere trapp i mellomgang, rekkverk en side. Rekkverk en side i trapp fra loft. Trappp i anneks, rekkverk en side og stor avstand mellom håndløper og trapp (ingen spiler). Bratt, lite frihøyde og smal.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Det er avvik: Fordelerstamme anneks, plassert under innredning. Ikke plassert i fordelerskap slik ideelt. Dette vil kunne medføre vann i veggkonstruksjon ved evt lekkasje. Lekkasje skjer dog sjeldent om man stenger vann ved avreise.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til
nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
Sikrinmgskap plassert i kott udner trapp og har automatsikringer. Info fra eier: Det var Elektrikker Frank Stendal fra Sønnico (nå OneCo) som hadde el.installasjon på hytte og anneks. Og så var det Thomas Thorsland fra Thorsland Elektro i Åseral som hadde el.installasjon i vinter-stue, badstue og bod bak anneks.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av faglært- Beskrivelse Rune Natvig har gjort alt arbeid på alle våtrom. Det gjelder avretting av gulv, membran og fliselegging på gulv og vegg. Arbeid utført av Murmester Rune Natvig.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja, Ble utført når hytten ble bygget.

Er arbeidet byggemeldt?
- Ja, Er usikker på om det er byggemeldt.

Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, Hadde en lekkasje i V-tak over vegg mellom soverom og stue for ca. 4 år siden. Lekkasjen ble utbedret, og panel, isolasjon og deler av gulvbord i soverom skiftet ut.

Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja, Det har vert noe maur i utvendig bod ved terrasse i loftsetasje. Det er sprøytet med insektsspray, og maur fjernet.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering,
murerarbeid, tømrerarbeid etc)?
- Ja, Ingen arbeid utført av ufaglært.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av faglært. Beskrivelse Reparert lekkasje i V-tak som tidligere beskrevet. Arbeid utført av Tor Lomeland Eiendom.

Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende?
- Ja, Anneks.

Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja, Åseral kommune.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja, Svalegang mellom hytte og anneks er innredet, og her er det bygget badstue.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand følg RV9 til Hornnes. Ta til venstre i rundkjøringen ved Esso bensinstasjon, og følg skilt til Bortelid. Ta første vei til høyre etter innkjøring til alpinanlegget. Følg Panoramavegen til avkjøring Prestmyrvegen. Hold venstre når veien deler seg og følg denne ca. 300 meter og ta opp til høyre før rundkjøring. Hytten ligger på venstre hånd etter ca 150 meter og er merket med Sørmegleren til salgs plakat.  Fellesvisning vil bli skiltet.

Beliggenhet

På flott utsiktstomt i attraktivt og etablert hytte område på Bortelid Panorama 1. Meget gode solforhold. Umiddelbar nærhet til oppkjørte skiløyper og Alpinanlegg, ski stadion og butikk like i nærheten. Nydelig turterreng sommer som vinter. Gode bade- og fiskemuligheter om sommeren og godt utvalg med oppkjørte skiløyper på vinteren. Det kan også nevnes blant annet flotte badeplasser, frisbeegolf bane, minigolf, ny sykkelløype, bensinpumper og el-bil ladere like i nærheten. Bortelid ligger ca. 650 moh. og er et av Agders mest snøsikre områder 99 km. fra Kristiansand, 110 km fra Mandal, 127 km. fra Arendal og 237 km fra Stavanger.

Tomt

Areal: 1 105 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Biloppstillingsplasser ved hytten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 25.09.2012. Ferdigattesten gjelder ny fritidsbustad. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, høyspenningsanlegg samt friluftsområde, tilhører bebyggelsesplan for Prestmyra, datert 02.10.1997. Eiendommen grenser til friområde. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging m.m. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Privat vei. Vei til eiendommen er etablert over naboeiendom gnr 9 bnr 33 tilhørende Knut Repstad. Veiretten er ikke tinglyst.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Ingen heftelser følger.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Hytten har ikke egen utleiedel, men anneks og kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 220,- (Omkostninger totalt) 4 106 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 9 606,50 pr. år
Beløpet inkluderer abonnementsgebyr vann og avløp, måleleie, feieavgift og renovasjon. I tillegg kommer forbruksavgift vann kr. 19,44 pr m3 og avløpr kr. 53,29 pr m3.

Faste løpende kostnader

- Fjellparkavgift, løypepreparering og aktivitetstilbud på Bortelid kr 1 518,-
- Brøyteavgift, privat parkering ved hytta, kr 5 535,-
- Tilleggstjeneste felles hyttevei, strøing og oppsetting av brøytestikker, kr 558,-

Formuesverdi

Kr.  763 984,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Prestmyrvegen 59, Gnr. 9 Bnr. 71 i Åseral kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, fryseskap/-boks, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.
Selger har etter løsørelisten ble signert opplyst om at vaskemaskin og tørketrommel medfølger i salget.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0066

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0066. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.79 800) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.111 635)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3061912