HÅNES

Plommeveien 5D

Felleskostnader
5 594 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1980
P-rom
93 ㎡
Bruksareal
93 ㎡
Tomteareal
15 044 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott 3-roms endeleilighet med terrasse & balkong|Utsikt & solrik|Fast garasjeplass|Sentralt & populært boligområde

Om eiendommen

Innhold

Stor 3-roms leilighet med utsikt fra solrik terrasse i 3.etg. Leilighetens planløsning inneholder følgende:

Bad/vaskerom, Gang, Wc, Kjøkken med egen balkong, Stue, Terrasse, Soverom og Soverom.

Leiligheten disponerer en bod i fellesgang i 4 etasje (2,6 kvm) og bod i underetasje (5,4 kvm).

Garasjeplass i lukket parkeringsanlegg. Gjesteparkering utenfor blokken.

Standard

GANG
Romslig gang med garderobeskap. God plass til oppebaring av sko og yttertøy.
- Callinganlegg.

STUE/SPISESTUE
Stor stue som er delt inn i to soner. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Ene delen av stuen har god plass til sofagruppe og tilhørene møblement, og spisestuen har god plass stort spisebord for sosiale sammenkomster.

TERRASSE
Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse. Terrassen har flott utsikt og god plass til sittegrupper.
- Markise.

KJØKKEN
Velholdt eldre kjøkken. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Her er det også god plass til et spisebord. Fra kjøkkenet har du utgang til en egen flott balkong.

WC
Egen wc fra 2013. Toalett og servant.

BAD/VASKEROM
Romslig bad fra 2013. Badet har dusjkabinett og servant, samt god plass til vaskemaskin, tørketrommel og oppbevaring.

HOVEDSOVEROM
God plass til dobbelseng med tilhørende møblement og garderobeløsninger.

SOVEROM
God plass til stor seng og garderobeløsninger.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 93 kvm 
P-rom inkl: Bad/vaskerom, Gang, Wc, Kjøkken, Stue, Soverom, Soverom 2.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1980 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Borettslaget består av 3 terrasseblokker med i alt 110 leiligheter som ble bygget i årene 1980-81. Blokkene ble vesentlig renovert i tidsrommet 2010-2015, i tillegg til uteområdene som også er blitt  oppgradert.

Veldrevet borettslag med egen nettside for informasjon: www.plommeveien.no/.

Beboerne har tilgang til bil-vaskeplass, sykkelbod, dekkbod og tilhenger. Beboerne har også mulighet til å benytte seg av Plommestua, som er borettslagets samlingsplass.

For 2022 planlegges det å få avklart de avvik som er på enkelte terrasser mht. evnt. rettslige skritt eller ikke.

Styret skriver på mail den 02.08.22 at det er budsjettert med 4% årlig økning av felleskostnadene i 10 år. Ellers ingen andre  planer om utbedringer/vedlikehold annet enn det som ble tatt opp på generalforsamlingen.

Dersom det blir ledig en bod som borettslaget disponerer, og som skal leies ut, kunngjøres dette med oppslag i alle oppgangene i den blokken som boden befinner seg. Andelshavere fra den blokken kan da søke styret om å få leid den. Tildeling skjer etter ansiennitet.

Dersom det blir ledig en garasjeplass som borettslaget disponerer, og som skal leies ut, kunngjøres dette med oppslag i alle oppgangene i borettslaget. Alle i borettslaget kan da søke om å få leid den. Tildeling skjer etter ansiennitet.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 22.07.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Blokkleilighet bygget 1981, dagens eiere har eid siden 1999. Veldrevet borettslag modernisert med årene, nyere fasade, vinduer, de fleste ytterdører mm. Leiligheten fremstår godt vedlikeholdt og i normal teknisk stand. For rapporter som gjelder leilighet i et større sameie eller aksje/andelslag (borettslag) er undersøkelsene begrenset til innvendig i leiligheten. Utvendige forhold ansees å være en del av sameiets eller borettslagets felles forpliktelse og vedlikehold. Dette anbefales ytterligere kontrollert av interessent. Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no. Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2 Avvik som kan kreve tiltak:
- Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger.
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk ved kjøkken måler litt over 100 cm. Siden det er fallhøyde over 10 meter så er krav i dagens byggeforskrifter 120 cm høyde.
- Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn.
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom.
Det mangler styrt tilluftsventilering.
- Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken.
Det er avvik: God gjenværende bruksverdi men noe mindre bruksslitasje.
- Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc.
Det er avvik: Tilluft spalte under dør anbefales.
- Tekniske installasjoner > Vannledninger.
Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
- Ja, 2013.

Redegjør for årstaller og hva som ble gjort.
- 2013, totalrenovering av firma Aamodt AS.

Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses.
- Aamodt AS.

Hvem er arbeidet utflørt av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses.
- Aamodt AS.

Har det vært utført arbeid på taktekking/takrenner/beslag? Hvis ja; beskriv hvilke tiltak som er utført.
- Ja, yttervegger/vinduer/tak/terrassegulv via borettslaget.

Hvem er arbedet uført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses.
- Bico og Kruse Smith, via borettslaget.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå videre til punkt 12.
- Nytt sikringskap.

Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanvn og navn på håndverker opplyses.
- Elektrotema Agder AS.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. onljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
- Ja, årlig sjekk.

Kjenner du til om det er/har vært stopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som: rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja, før bygget ble oppgradert.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Beliggende i et etablert og attraktivt område på Hånes. I nærområdet finner man skoler, barnehager, butikker, idrettshall, fotballbane, kommunal båthavn, bussholdeplass, m.m. Dagligvareforretning ligger i kort spaseravstand fra leiligheten. Kun en kort kjøretur unna ligger Dyreparken og Sørlandsparken med et mangfold av butikker og forretninger. I gangavstand fra leiligheten ligger flere badestrender på Hånes og Hamresanden.

Tomt

Areal: 15 044 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Garasjeplass i lukket parkeringsanlegg.  Gjesteparkering utenfor blokken.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.11.1980. Ferdigattesten gjelder terrasseblokk - Plommeveien. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring, datert 07.07.2010.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 253 - Hånesområdet A og B, datert 17.12.1973. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 8997 - Målebrev. Tinglyst: 02.06.2000.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget. Forkjøpsretten avklares etter aksept av bud. Se evt. borettslagets vedtekter for ytterligere informasjon.

Husdyrhold

Dyrehold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget har ikke forsikring mot felleskostnader. Dette betyr at alle andelseiere er solidarisk ansvarlige for øvrige andelseieres mislighold av felleskostnader eller usolgte enheter tilhørende borettslaget.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

DKS AS

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 190 000,- (Prisantydning) 519 532,- (Andel av fellesgjeld) 2 709 532,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 660,- (Omkostninger totalt) 2 718 192,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.
 

Eiendomsskatt

Inkludert i fellesutgiftene.

Faste løpende kostnader

Ca. kr. 1.000,- pr. mnd. Dette er selgers kostnader og inkluderer strøm(1.000,- i Juni måned) og gratis innboforsikring via Kollektivhjem. Beløp kan variere ut fra forbruk og valgt abonnement.

Felleskostnader

Kr. 5 594,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Renhold fellesarealer kr. 175,-
TV/Internett kr. 399,-
Felleskostnad kr. 5 020,- som inkluderer bla. renteutgifter og avdrag på felleslån, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, vaktmestertjenester, trappe- og gangvask, felles byggforsikring, renovasjon, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt og strøm i fellesareal.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 519 532 pr. 28.07.22

Lånevilkår fellesgjeld

Lånevilkår:
Lånetype: Serielån
Årlig rentesats: Rentesats Fastrente 5 år fra aug.2019  2,52%.
Antall terminer årlig: 4
Borettslaget praktiserer ikke IN (individuell nedbetsaling).

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 584 374,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 103 745,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Plommeveien 5D, Andelsnr. 102 Orgnr. 956254000 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.

Tallerkenhylle og skap på kjøkken medfølger.
Lampetter medfølger.
Lampe over spisebord medfølger ikke.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 07 27 79.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

12-22-0063

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/12-22-0063. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Marius Rønning, tlf. 98 00 90 08

Vederlag

Annonsepakke To halvsider i Fædrelandsvennen (Kr.5 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Eierskifteforsikring (Kr.5 273,50) Provisjon (Kr.47 681,11) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.96 299,61)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Solgt

Kontakt megler

Varenummer: 3062906