Lund

Østerveien 48A

Prisantydning
2 690 000 kr
Omkostninger
83 040 kr
Andel fellesgjeld
137 792 kr
Andel fellesformue
13 305 kr
Totalpris
2 910 832 kr
Formuesverdi
500 689 kr
Formuesverdi sekundær
1 802 479 kr
Felleskostnader
2 417 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
9 084 kr / år
Byggeår
1932
P-rom
52 ㎡
Bruksareal
52 ㎡
Tomteareal
449 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
1
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott 2-roms hjørneleilighet med sentral beliggenhet og gangavstand til sentrum

Om eiendommen

Standard

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønske deg velkommen til Østerveien 48 A!

Dette er en flott hjørneleilighet med god takhøyde og en arealeffektiv planløsning. Leiligheten har store vinduer som gir godt med naturlig lys i inn i stuen. Dette er en ideel leilighet for deg som ønsker å bo sentralt med gangavstand til Kvadraturen, bystranda, turområder i Jegersberg, Uia, treningssenter etc.

Leiligheten har følgende planløsning:
Gang/entré med garderobeplass. Stor og romslig stue med god takhøyde. God plass til både sofagruppe og spisebord. Koselig peis i stue som gir godt med varme. Parkett på gulv og malte overflater. Kjøkken er åpent mot stue og har hvit glatt innredning. Integrert ovn, keramisk koketopp og oppvaskmaskin medfølger salget. Frittstående kjøleskap medfølger ikke.
Flislagt bad med dusjkabinett, toalett, servent og opplegg til vaskemaskin (medfølger ikke).
Romslig soverom med god plass til garderobeskap og pult.  Rommet har malte vegger og parkettgulv. Garderobeskap på soverom medfølger.

Leiligheten har en enkel kjellerbod som er under oppføring.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm 
P-rom inkl: Gang, stue/kjøkken, bad, soverom.

Takstmann opplyser at arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1932 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. Peis i stua, brannplate på gulv er iht. krav og har sprekk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 10.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i stort sett bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Inngangsdør er i bra stand. Vinduer er fra 1977 og har normal slitasje, generell oppgradering/vedlikehold bør beregnes. Baderomsgulv ble oppgradert med ny gulvsluk, membran og gulvfliser i 2021. Dusjkabinett i rommet er en god løsning mht. fukt. Det er etablert fall til gulvsluket.
Hulltaking ble utført i vegg mellom bad og soverom, ingen synlig eller målbar fuktighet ble registrert. IKEA kjøkkeninnredning er i bra stand, induksjon platetopp er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i 2 rom, avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikringer på 32 A. Røropplegget er stort sett av eldre årgang, vedlikehold bør beregnes. Innvendig stoppekran er montert i gangen. Ved og elektrisk til oppvarming. Peis i stua,
brannplate på gulv er iht. krav og har sprekk. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Vinduer. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.
Våtrom > Ventilasjon > Bad. Det er påvist begrenset ventilering/luftgjennomstrømning.
Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken. Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter).
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet
brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet
brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikringer på 32 A. Kursoversikt ligger oppbevart i sikringsskapet.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

- Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Lekkasje på bad utbedret i 2021. Skaderapport er gitt takstmann Grundetjern.

- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av faglært. M-Tett AS. Det lakk fra kobberrør som stakk opp av gulvet til WC (vanntilførsel wc). Rørlegger plugget rør.

- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Taket på hele bygget er nylig skiftet.

- Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja. Fasaden på hele bygget ble forbedret samtidig som taket ble skiftet.

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært. Byggmester Jørgen Dovland (tak og fasade) og murmester Helge Homme (fasade). Arbeid utført i 2020. Dette ligger i sameiets papirer.

- Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja. Det er forventet en renteøkning på fellesgjelden i sommer.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i Finn-annonsen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt på Lund. Her spaserer man på noen minutter til Universitetet, KKG eller Gimlehallen. For den som er glad i utendørs trening finner man Jegersberg med flotte turløyper innenfor kort avstand.  Bussholdeplass i umiddelbar nærhet, og her går de fleste rutene igjennom som enten tar deg mot sentrum og vestsiden, eller mot Sørlandssenteret og østsiden av byen.

Dette er en leilighet for deg som ser etter en populær beliggenhet på Lund, hvor man kan spasere til de fleste fasiliteter samtidig som man har bussen nesten like utenfor døren.

Tomt

Areal: 449 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen fra byggeår. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger ferdigattest på bruksendring (oppdeling av leilighet i 1.etg. til 2 leiligheter) datert 02.10.2002, på bruksendring (av 1.etg. fra forretning til leilighet) datert 26.06.2003, samt på vesentlig endring/reparasjon (dele større leilighet i to mindre leiligheter) datert 22.07.2003. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som bebyggelse og anlegg, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan datert 22.06.2011.
Eiendommen ligger innenfor hensynssone: gul støysone.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.:21907 Tinglyst: 22.12.2000 - Erklæring/avtale. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Dagboknr.: 17047 Tinglyst: 07.10.2003 - Erklæring/avtale.  Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning. Det er ikke utarbeidet husordensregler.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 690 000,- (Prisantydning) 137 792,- (Andel av fellesgjeld) 2 827 792,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 670,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 827 792,-)) 83 040,- (Omkostninger totalt) 2 910 832,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 9 084 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 2940,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Felleskostnader

Kr. 2 417,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Avdrag (kr. 336,-) og renter (kr. 770,-) på felleslån samt driftskostnader (kr. 1311,-). Innenfor driftskostnader ligger renovasjon, strøm i fellesareal, vedlikehold/serviceavtaler, styrehonorar, forretningsførsel m.m.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 137 792 pr. 09.05.23
Andel fellesformue kr. 13 305 pr. 09.05.23

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 16362431666, Dnb
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.05.2023: 6.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 70
Saldo per 09.05.2023: 1 699 439
Andel av saldo: 137 792
Første termin/første avdrag: 28.12.2020 (siste termin 28.09.2040)

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 500 689,- for år 2021. Sekundær: Kr. 1 802 479,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Østerveien 48A, Gnr. 152 Bnr. 1766 Snr. 5 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 75/1000

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: integrert ovn samt frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 89 59 07.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0207

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0207. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Kristian Lossius, tlf. 90 89 59 07

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Digital grunnpakke (Kr.6 850)
Oppgjør (Kr.10 900)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (fastpris) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Totalt kr. (Kr.90 050)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3071332