Kristiansand-Lund/Fagerholt/Gimlekollen/Kongsgård

Olav Trygvasons vei 6A

Prisantydning
1 850 000 kr
Omkostninger
16 303 kr
Andel fellesgjeld
307 453 kr
Andel fellesformue
6 525 kr
Totalpris
2 173 756 kr
Formuesverdi
403 414 kr
Formuesverdi sekundær
1 452 290 kr
Felleskostnader
4 232 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1966
P-rom
44 ㎡
Bruksareal
53 ㎡
Tomteareal
5 985 ㎡
Etasje
4
Antall soverom
1
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Pen og hyggelig 2-roms leilighet i 4.etg. med nyere bad og flott innglasset balkong med utsikt. Velkommen!

Om eiendommen

Standard

Gang/entré:
Hyggelig gang/entre med skyvedørsgarderobe til oppbevaring. Dør-calling.
Fra gang er det inngang til soverom via skyvedørsgarderoben.

Stue:
Flott og innbydende stue. Stue med god plass til sofagruppe og tilhørende bord. Fra stue er det utgang til en stor innglasset balkong med god plass til utemøblementer. Mellom stue og kjøkken er det også plass til et spisebord.

Kjøkken:
Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkenet inneholder kjøleskap, komfyr og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Mye oppbevaringsmuligheter til klær. Soverommet er malt i fin tidsriktig farge.

Bad:<b
Nyere og delvis flislagt bad med varmekabler som inneholder servant med overspeil, vegghengt wc og dusjhjørne. Her er det en fryd å starte dagen!

Tilhørende bod i underetasje.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 53 kvm Sekundærrom: 9 kvm.
P-rom inkl: Gang, soverom, stue/kjøkken, bad.
S-rom inkl.: Innglasset balkong.

Innglasset balkong er medtatt i samlet arealmåling. Vegg mellom stue/innglasset balkong, er lagt inn i areal for balkongen.

Romarealer: Gang: 3,8 m2, soverom: 10,9 m2, stue: 15 m2, kjøkken: 10,2 m2, bad: 2,4 m2, innglasset balkong: 8,1 m2.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1966 ifølge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Elektrisk til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

På generalforsamlingen 02.06.22 ble det gitt fullmakt til styret til å gjennomføre rørfornyelse i borettslaget, inngå avtale med Norva24 som vil gjennomføre prosjektet, inngå avtale med Multiconsult som prosjektleder for gjennomføring av prosjektet samt til å oppta lån inntil 3 mill. kroner med
maksimal løpetid på 10 år. Det ble også gitt fullmakt til styret til å gjennomføre vedlikehold av betongsøylene ved carportene i borettslaget, inngå avtale med VEF Entreprenør som vil gjennomføre prosjektet, inngå avtale med Multiconsult som prosjektleder for gjennomføring av prosjektet, samt til å oppta lån inntil 1 mill. kroner med maksimal løpetid på 10 år. På begge prosjektene får styret fullmakt til å vurdere andre banken for låneopptagelse enn Sparebanken Sør, og inngå avtale med den banken som gir det beste tilbudet. Det gjøres oppmerksom på at prosjektene vil kunne medføre økte felleskostnader/fellesgjeld.

Styret vil planlegge vedlikehold ut i fra anbefalinger gitt i vedlikeholdsplanen 2022-2032. Større tiltak som er planlagt gjennomført i tidsrommet 2022-2023 er:
- Rørfornyelse av avløpsnettet.
- Vedlikehold av 9 bærende betongsøyler som er tilført omfattende armeringskorrosjon.
- Fylle på ny masse under balkonger på vestsiden der den har sunket mot grunnen.
- Utskifting av 6 dører i kjeller for innfri brannkrav.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 20.06.22 12:00, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes:
Inngangsdør er i bra stand, døra er stemplet B 30 (branndør). Vinduer og balkongdør av PVC er i bra stand. Bad er nyere oppusset, det er etablert fall til gulvsluket. Kjøkkeninnredningen er i bra stand. Gulvhøyder ble kontrollert enkelte steder, noe avvik ble registrert. Sikringsskap er oppgradert med automatsikringer. El. anlegget ble oppgradert i 2008, se samsvarserklæring over hva som er skiftet. Eier opplyser om at Oneco skal skifte hele
innmaten i sikringsskapet i løpet av august 2022. Røropplegget ligger rør i rør og er fra 2020. Innvendig stoppekran er montert i rørskap på bad. Eier opplyser om at det er planlagt rørfornyelse på avløpsrør i blokka/leiligheten ila høsten 2022. Røropplegget på bad og til kjøkken ble skiftet i 2020. V.v.-bereder er datostemplet 1997 og er på 76 liter. Lekkasjevarsler er montert ved berederen. Innglasset balkong er medtatt i samlet arealmåling. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Det er avvik: Se overnevnte.

TG2:
Innvendig > Andre innvendige forhold. Det er avvik: Sprekker i parkettgulv.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

- Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. August 2020: lekkasje fra mitt bad ned til nabo under. Det var lekkasje i en gammel støphjernssluk. Førte til totalrenovering av badet.

- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av faglært. Mal i sør, MML Lomeland mur as, Elektroxperten og Aamodt bygg er andre aktører som var innom. Rørleggermester Steinar Aamodt AS.

- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Støpt nytt gulv, ny membran, sluk og alt av rør på badet.

- Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja, kun av faglært. Elektroexperten: byttet og la opp ny kurs i forbindelse med renovering av bad. Oneco (samarbeidspartner med blokka) skal i august 2022 bytte hele sikringsskapet med nye sikringer.

- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. Oneco har kartlagt El-anlegg i hele blokka i januar 2022.

- Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler)?
Ja. Det er planlagt oppgradering av alle rør i blokka. Under dette arbeidet (2 ukers periode) vil det være begrenset med vann i leilighetene. Dette arbeidet er planlagt gjenomført i august/september 2022.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i finn-annonsen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og etablert bomiljø på Kongsgård II. Fra leiligheten er det gangavstand til bussforbindelse/ Metro, butikk, frisør, Narvika båthavn og barnehage. Kun en 3 minutters gåtur til sandstrand. Universitetet i Agder og Sør arena ligger kun noen få minutters sykkeltur unna. I nærområde er det flere flotte turområder og badeplasser både ved sjøen og innover mot Gillsvann.

Tomt

Areal: 5 985 kvm, Eierform: Festet tomt

Parkering

Felles biloppstillingsplasser på tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligblokk med 4 etasjer + underetasje, datert 29.10.1966, samt på fasadeendring (rehabilitering av fasader og balkonger, riving, etterisolering og nytt ventilasjonsanlegg) datert 22.09.2011. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 120 "Kongsgård 2", datert 17.02.1962. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 4204. Tinglyst: 29.05.1965. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om veg. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt. Med flere bestemmelser.
Dagboknr.: 4204. Tinglyst: 29.05.1965. Festekontrakt - vilkår.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget. Forkjøpsretten avklares etter aksept av bud. Se evt. borettslagets vedtekter for ytterligere informasjon.

Husdyrhold

Husordensreglene tillater i utgangspunktet ikke husdyrhold. Husdyrhold ble tatt opp på generalforsamlingen i 2022, hvor forbudet i husordensreglene ble opphevet med umiddelbar virkning. Styret fikk fullmakt til å gi tillatelse om å ha husdyr etter søknad fra andelshaverne. Dersom dyreholdet misligholdes får styret fullmakt til å trekke tillatelsen tilbake.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget har ikke forsikring mot felleskostnader. Dette betyr at alle andelseiere er solidarisk ansvarlige for øvrige andelseieres mislighold av felleskostnader eller usolgte enheter tilhørende borettslaget.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 850 000,- (Prisantydning) 307 453,- (Andel av fellesgjeld) 2 157 453,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 643,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 303,- (Omkostninger totalt) 2 173 756,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Inkludert i felleskostnader.

Eiendomsskatt

Inkludert i felleskostnader.

Felleskostnader

Kr. 4 232,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Avdrag (kr. 1116,-) og renter (kr. 326,-) på felleslån, Telia TV (kr. 316,-), Telia bredbånd (kr. 144,-), rengjøring fellesareal (kr. 83,-), vaktmestertjenester (kr. 46,-), eiendomsskatt (kr. 184,-), plenklipping (kr. 31,-), ventilasjonsanlegg (kr. 200,-), vedlikehold (kr. 579,-) og driftskostnader (kr. 1207,-).

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 307 453 pr. 16.06.22
Andel fellesformue kr. 6 525 pr. 16.06.22

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 115143919, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 16.06.2022: 1.12% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo per 16.06.2022: 24 205 365
Andel av saldo: 307 453
Neste termin/avdrag: 30.06.2022 ( siste termin 30.06.2042 )
Renten på lånet er bundet frem til 28.02.2022
Nye balkonger/rehabilitering- Løpetid endret med 5 år til 30 års nedbetaling - Ny innfrielses dato 30.06.2042. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2022 utgjøre ca kr 1 114,00 per måned for denne boligen. Sørlandet boligbyggelag informerer om at avdragene er tatt med i oppgitte felleskostnader, og at det ikke vil bli enda en økning. Eventuell ny økning vil i så fall være renteendring i Husbanken som oppdateres hver 2. mnd.

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 403 414,- for år 2020. Sekundær: Kr. 1 452 290,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Olav Trygvasons vei 6A, Andelsnr. 43 Orgnr. 947255924 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Komfyr/stekeovn/koketopp, kjøleskap/kombiskap og oppvaskmaskin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0246

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0246. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Henrik Lossius, tlf. 47 60 06 02

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850)
Oppgjør (Kr.9 900)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Provisjon (fastpris) (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.14 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115)
Totalt kr. (Kr.82 845)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3061708