Oftebro

Oftebroveien 41

Prisantydning
3 490 000 kr
Omkostninger
103 120 kr
Totalpris
3 593 120 kr
Formuesverdi
685 990 kr
Formuesverdi sekundær
2 469 565 kr
Kommunale avgifter
15 412 kr / år
Byggeår
1972
P-rom
166 ㎡
Bruksareal
176 ㎡
Tomteareal
724 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Enebolig med solrik beliggenhet og pent opparbeidet tomt

Om eiendommen

Standard

Enebolig som er betydelig påkostet og modernisert de senere år. Gulv er i hovedsak belagt med parkett, fliser, belegg og teppe. Veggene er bekledd med gips, huntonit og tapet.

Stuen fremstår åpen og moderne med flere innredningsmuligheter. Den har store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Vedovn med mulighet for fyring på kalde dager, varmepumpe er også installert. Stuen har direkte utgang til koselig platting og videre til plen.
Stuen har en åpen kjøkkenløsning med stilrent kjøkken fra Ikea med integrerte hvitevarer, disse medfølger i handelen. Kjøkkenet har en kjøkkenøy og godt med benkeplass. God plass til spisemøblement i tilknytning til kjøkkenet.

Badet ligger i hovedetasjen og har belegg med varmekabler i gulv og tapet på veggene, og er innredet med baderomsinnredning, toalett og dusjkabinett.

Boligen har totalt 4 soverom, fordelt med 3 i hovedetasjen og 1 i underetasjen.

I underetasjen er det en praktisk tv-stue med flere bruksmuligheter.

Boligen har en utvendig bod med lagringsmuligheter og en enkel garasje.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 176 kvm Sekundærrom: 10 kvm.
Bra. pr. etasje.: 1. etg. 113 m²  - underetasje 63  m².
P-rom inkl:
1. etg.: Entrè, stue/kjøkken, gang, bad og 3 soverom.
Underetasje: Gang, stue, soverom og vaskerom.
S-rom inkl.: Boder.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1972 i følge Lyngdal kommune.

Påkostning og modernisering

Boligen er omfattende renovert siden 2017 og frem til d.d,, blant annet med ny kledning, vindtetting, nye vinduer og ny kjøkkeninnredning.

Oppvarming

Elektrisk. Det er vedovn og varmepumper i begge stuer.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Det er lagt inn fiber i boligen.

Velforening i feltet med dugnad en gang i året. Årlig avgift kr. 250,- pr. 2021.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takst Sør AS den 07.04.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG3 Store eller alvorlige avvik
- Utvendig, nedløp og beslag - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet.

- Utvendige trapper - Det er ikke montert rekkverk.

- Innvendige overflater - Dels løsnet gulvflis på kjøkken, samt registrert sprekk i gulvflis.

- Bad - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

- Vaskerom - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

- Elektrisk anlegg - Dels uferdige/ufagmessige utførelser ved el.-anlegget, bl.a. i bod og på kjøkken. Anlegget av eldre dato, og kan av den grunn ha behov for oppgraderinger.

- Forstøtningsmurer - Det er påvist større sprekker og/eller skjevheter i muren. I tillegg til enkelte sprekker i muren (bl.a. i sving nær poststativ), er det annet sted skade på del av mur og hagegjerde.

- Terrengforhold - Terreng faller inn mot bygning. Mye terrengfall mot bygning, på side mot ikke utgravd underetg. Iflg. eier så har han ikke opplevd at det er fuktproblem innvendig i denne del av underetasjen. Det er også terrengfall mot bygning under stueveranda, mot innredet stue/gang i underetg.

TG2 Avvik som kan kreve tiltak
- Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.

- Utvendig, nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er påvist andre avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det synes å være utettheter i takrenne ved enkelte skjøter. Del av takrennenedløp er opphengt med stroppe (under veranda).

- Takkonstruksjon/loft - Yttertaket har nedbøying. Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Tett gesims på enkelte sider av tak. Stedvis isolert ganske tett ut mot takbord, noe som begrenser lufting av konstruksjonen. For øvrig ble det fra loftluke ikke registrert tegn til fuktproblematikk i takkonstruksjon. Det synes å være noe nedbøying i tak ved kilrenne mot nord (over stue/kjøkken).

- Vinduer - Vindu på vaskerom bærer noe preg av slitasje.

- Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Dagens krav til rekkverkhøyde er 100 cm, mens krav ved byggeår var 90 cm. Her ble rekkverkhøyde målt til 95 cm. Det er en del sig i betongdekke under inngangsveranda / over garasjerom.

- Innvendige overflater - Uferdige overflater på vegg i bod mellom entré og kjøkken (deriblant uisolert del av yttervegg). Uferdig overflate (tak/himling) i bod inntil vaskerom.

- Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 m. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Mulig at skjevhet i stuegulv er enda mer enn hva som ble målt ved befaring, da det stod lagret en del løsøre/gjenstander i rommet ved befaring. Eier opplyser i sin egenerklæring at skjevheter i gulv er opp mot 5 cm, mens jeg målte noe mindre. Litt provisorisk understøttelse av drager i krypkjeller.

- Gulv mot grunn - På betonggulv mot grunn ble det registrert generelt høyt fuktnivå, noe som kan tyde på at det ikke er montert dampsperre mot grunn. Info: Gulv på grunn som ikke har dampsperre, vil normalt ha høy fuktighet som følge av fukttransport fra grunnen. Det bør derfor ikke monteres damptette belegninger på slike gulv, da dette kan føre til kondensering under belegningen.

- Pipe og ildsted - Pipevanger er ikke synlige. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke.

- Krypkjeller - Utildekket isopor på vegger og på underside av bjelkelag i kryprom.

- Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

- Innvendige dører - Det er påvist at enkelte dører er feilmontert/tar i karm e.l.

- Kjøkken - Det mangler sokkel på del av innredning. Noe stor glipe over høyskap mot tak.

- Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

- Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

- Varmesentral - Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.

- Drenering - Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

- Grunnmur og fundamenter - Mindre svinnsprekker i grunnmur, samt stedvis malingflasset overflate.

- Forstøtningsmurer - Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren.

- Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Selger har anmerket følgende:
Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Litt seg i stuen. Ca 5 cm.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Standard el kontroll. Oljetank fjernet og registrert.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Meg selv. Fasadeoppfiksing. Utført av: Reme snekkerbod.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Lyngdal sentrum: Kjør mot Rom, ta til høyre ved Misjonskirken og inn på Oftebroveien. Følg veien oppover i feltet og hold til høyre i første kryss. Ta til venstre i neste kryss, boligen ligger på høyre side og er merket med salgsskilt fra Sørmegleren.

Beliggenhet

Fint beliggende enebolig i et veletablert boligfelt mellom Rom og Alleen. Eiendommen ligger barnevennlig til, med gang- og sykkelvei til både sentrum og Handelsparken. Ballbinge som er opplyst hele året like i nærheten.
Til Lyngdal sentrum er det ca. 2 km. Lyngdal sentrum har mye å by på med bl.a. kulturhus med kino, restauranter, café, butikker, senter og bibliotek. Det er mange turmuligheter i nærheten.. Hengebrua over til Bringsjordneset er et populært utgangspunkt for tur. Her er det også bademuligheter i Lygna.

Tomt

Areal: 724 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet tomt med mye boltreplass for liten og stor. Tomten ligger fint plassert med plen rundt store deler av boligen og innslag av fjell. Eiendommen ligger meget solrikt til med sol fra tidlig morgen til sent på kvelden, ca. kl. 22 midtsommers. Det er terrasse ved inngangspartiet, platting på baksiden og terrasse ved fasade mot nord. På baksiden ligger også en usjenert og tilbaketrukket uteplass med plass til bålpanne.
Det er satt opp gjerde og hekk rundt tomten.

Parkering

Garasjerom i underetasje (uten port). Parkering på egen tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 31.01.1972. Ferdigattesten gjelder frittliggende enebolig. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Soverom i underetasjen er innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt. Rommet er byggemeldt som bod, men benyttes i dag som soverom. Det ombygde rommet er ikke godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.
Vegg mellom stue og kjøkken er fjernet.

Vedrørende utvendig fasade så har flere vinduer og dører en annen plassering enn på godkjente tegninger. Endringene er ikke omsøkt.
Det er bygget terrasser med henholdsvis garasjerom og bod under. Dette er ikke byggemeldt og det foreligger ingen godkjennelse på dette.
Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område avsatt til boligbebyggelse ihht. Kommuneplan for Lyngdal 2014-2025 arealdel, datert 03.09.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen: Ingen.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen: Ingen.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-))

103 120,- (Omkostninger totalt)

3 593 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 15 412 pr. år pr. 2021.
Avgiften vil variere avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Det er pr. d.d. ingen eiendomsskatt i Lyngdal Kommune.

Formuesverdi

Primær: Kr. 685 990,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 469 565,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Oftebroveien 41, Gnr. 162 Bnr. 90 i Lyngdal kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Alle på kjøkkenet.
Skap på vaskerom medfølger.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 91 87 15 52.

Finn.no: Visningstekst

ÅPENT HUS TIRSDAG 24/5-22 KL. 16-17

Overtagelse

Etter avtale. Kan bli mer enn 3 måneder til overtagelse.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.
Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

61-22-0040

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/61-22-0040. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Avdelingsleder Anita Cecilie Gabrielsen, tlf. 40 40 80 73

Vederlag

Digital Markedspakke Synlig (Kr.6 350) Oppgjør (Kr.7 100) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 490 000,-) (Kr.55 000) Tilrettelegging (Kr.13 900) Totalt kr. (Kr.82 935)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3058852