Lund

Odins gate 11

Felleskostnader
1 500 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1952
P-rom
62 ㎡
Bruksareal
62 ㎡
Totalt bruksareal
62 ㎡
Tomteareal
857 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Hyggelig 3-roms leilighet sentralt på Lund. Tilhørende garasje og hage. Velkommen!

Om eiendommen

Oppvarming

Elektrisk til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i Finn-annonsen.

Parkering

Tilhørende garasje på tomt. Garasjen måler 14 m2.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i er attraktivt område på Lund Området er godt etablert og det er mye barnefamilier i nærområdet. Det er kort vei til barnehager som Bamsebo, Lund barnehage og Roligheden, samt Wilds Minne skole og Lovisenlund barneskole, samt Oddemarka ungdomsskole. UIA er også innen få minutters gange. Her finnes alt av servicetilbud, dagligvarebutikker, bakeri, kirke, frisør, legesenter og bensinstasjon i nærheten. Lund er et av Kristiansands mest populære boområder med sine gode friluftsmuligheter, nærhet til Kristiansand sentrum og samtidig tilbaketrukket i rolige omgivelser. Det er også verdt å nevne alle de fine turmulighetene med bla. lysløype i Jegersberg og bademuligheter på Bystranda og Bertesbukta med småbåthavn.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på Odins gate 11 datert 20.11.1952, samt på garasje datert 31.07.1969. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger tillatelse på utvidelse av veranda datert 31.03.1987.

Det gjøres oppmerksom på at garasjen er plassert helt i eiendomsgrensa, mot kommunal grunn. Eventuelle pålegg/kostnader som følge av dette er kjøpers risiko og ansvar.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei og vann. Eiendommen har septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at  Kristiansand kommune har rett til å gi pålegg om kortslutning av septiktank og kreve til tilkobling til offentlig avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som bebyggelse og anlegg, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan datert 22.06.2011. Boligen ligger i hensynssone: gul støysone. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boliger i eierseksjonssameier kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 2804. Tinglyst: 25.02.1983. Pantsettelseserklæring - Panthaver: Sameiet Kr. 5.000. Prioritet etter 90% verditakst.
Dagboknr.: 8540. Tinglyst: 28.04.2006. Bestemmelse iflg. skjøte. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info energiklasse

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Økonomi

Omkostninger kjøper

2 990 000,- (prisantydning)

Omkostninger
74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-))
8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

87 120,- (Omkostninger totalt)
3 077 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Info eiendomsskatt

Det er årlig eiendomsskatt på kr. 3707 pr. 2023.

Nøkkelinformasjon

Standard

Gang/entré:
Hyggelig gang/entré. Oppbevaringsmuligheter til sko og ytterklær.

Stue:
Romslig stue med god plass til sofagruppe og tilhørende bord. Malte bord på gulv og fine malte flater på vegg. Det er også plass til spisebord hvor deilige middager kan nytes med venner og familie. Utgang til solrik balkong fra stue. Her er det plass til utemøblementer.

Kjøkken:
Kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkken inneholder komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Plass til lite kjøleskap på kjøkken.

Soverom:
Leiligheten har 2 gode soverom. Fra stue er det inngang til romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 passer bra som barnerom eller gjesterom.

Bad:
Bad som inneholder toalett, servant med underskap, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Selger bruker i dag felles vaskeri i kjeller.

Leiligheten har en solrik og hyggelig hageflekk på bakside av bolig. Her kan deilige sommerdager nytes med venner og familie. God plass til utemøbler.

Tilhørende 3 boder i kjeller, samt garasje og bod på fellestomt.

Velkommen til visning!

Tilstandsrapport:
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern 01.11.2023, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig, utvendig er enkelte ting kommentert for ordens skyld. Leiligheten er i stort sett bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig antas takstein, takrenner og beslag å være fra 1990 -tallet og har normal slitasje, vanlig vedlikehold bør beregnes. Eternittplater på yttervegger er av eldre årgang og har normal slitasje. Det bør opplyses om at om platene skal fjernes av fagfolk, så må dette gjøres som spesialarbeid. Inngangsdør er fra byggetid og har normal slitasje, døra er ingen branndør. Vinduer ble satt inn i 2022 og er i god stand. Eldre vinduer i boder. Terrasse trenger vanlig
vedlikehold. Innvendig ble bad oppusset for ca. 15 år siden, vanlig vedlikehold bør beregnes. Elektrisk vifte i rommet er en god løsning mht. fukt. Hulltaking ble utført i vegg inn mot bad, ingen synlig eller målbar fuktighet ble registrert. Kjøkkeninnredningen er ca. 15 år gammel og har normal slitasje. Komfyr med keramisk platetopp. Gulvhøyder ble kontrollert i 3 rom, noe avvik ble registrert. Sikringsskap er oppgradert med automatsikringer, hovedsikringer på 32 A.
Det er ingen dokumentasjon på el. anlegget, el-sjekk anbefales utført. Røropplegget er av blandet årgang, vanlig vedlikehold bør beregnes. Ingen innvendig stoppekran i leiligheten, felles stoppekran i kjeller. V.v.-bereder er på ca. 120 liter og er av eldre årgang. Elektrisk til oppvarming. 3 kjellerboder som tilhører leiligheten måler til sammen 31 m2 i bruksareal (BRA). Enkel frittstående garasje som tilhører leiligheten holder en enkel standard, vedlikehold bør beregnes. Det er gamle takstein og plastrenner montert. Vestlandskledning har råte spesielt på vestveggen, utbedringer trengs. Garasjeport og dør er av eldre årgang, vanlig vedlikehold bør beregnes. Garasjen måler 14 m2 i bruksareal (BRA). Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."
 
Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Taktekking.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.
Utvendig > Kjellervinduer i boder. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
Utvendig > Dører. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
Utvendig > Utvendige trapper. Rekkverk ved trapp er for lavt.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt. Membran i kombinasjon med gammelt sluk uten klemring. Membran er smurt ned på sluk.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Ventilasjon. Ingen ventilasjon ved innebygd badekar.
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet
brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet
brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikringer på 32 A. Kursoversikt ligger oppbevart i sikringsskapet.
Tomteforhold > Drenering. Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger boligen: komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Diverse

Tilleggsareal i kjeller oppgitt i bruksareal (BRA): Bod 1: 6,5 m2, bod 2: 10,5 m2, bod 3: 14 m2.

Selger opplyser at det tidligere har vært snakk om vedlikehold av vinduer samt drenering og kledning, men at dette er noe som vil komme med tiden.

Det er avvik mellom seksjonering og dagens bruk i sameiet. Denne leiligheten disponerer i dag tre kjellerboder. I seksjoneringen fremkommer det at leiligheten (snr. 1) disponerer to kjellerboder, en loftsbod og anvist plass på loftet. Det fremkommer også at partene har eksklusiv rett til å disponere et hageareal innenfor mål og beliggenhet etter skisse. Skissen det refereres til følger ikke med i seksjoneringen. Det foreligger ikke noe tegning med inndeling av loftetasje og kjelleretasje i seksjoneringen. Det finnes således ikke noe tegning som kan bekrefte dagens fordeling/bruk av boder kjeller/loft samt av hagen. Garasjen fremkommer ikke av seksjoneringen. Det finnes dermed ikke noe skriftlig bekreftelse på at snr. 1 disponerer garasjen. Det er tidligere eier av snr. 1 (denne leiligheten) som søkte om å føre opp garasjen og som fikk ferdigattest på denne i 1969. Kostnader forbudet med en eventuell reseksjonering og rekkefølgekrav som evt. følger påhviler kjøper/sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 2804. Tinglyst: 25.02.1983. Pantsettelseserklæring - Panthaver: Sameiet Kr. 5.000. Prioritet etter 90% verditakst.
Dagboknr.: 8540. Tinglyst: 28.04.2006. Bestemmelse iflg. skjøte. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Polisenummer

SP663868

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

- I din leilighet, er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu eller annen fasade?
Jeg har selv skiftet vinduer i leiligheten. Alle utenom det som er på det største soverommet. Det var visstnok av nyere dato når jeg flyttet inn. Jeg er selv forskalingsnekker og har gjort jobben samråd med en snekker jeg kjenner. 2022.

- Er det observert vann eller fukt i kjeller, krypkjeller eller underetasje?
Har kjent at det har vært litt fuktig i det ene hjørnet i den største boden som vender sydvest. Dette kun når det har vært lengre
regnværsperioder.

- Er det utført arbeid på det elektriske anlegget?
Sikringen til komfyren slo ut og varmekablene på badet fikk en termostat. Agder Elektro. 2022.

- Har det vært mugg, sopp eller råte i boligen eller andre bygninger på eiendommen?
Kledningen på garasjen mot vest har gjort sitt og må skiftes. Også noen av hjørnebordene er råtne. Også noen av kjellervinduenes må skiftes pga alder og råte.

- Har det vært mugg, sopp eller råte i sameiet eller borettslaget?
Enkelte vinduer hos noboene trenger velikehold. Dette har vert tema på siste møter og vil bli igangsatt på nyåret ifølge naboene.

- Har du andre opplysninger om boligen eller eiendommen utover det du har svart?
Det er meislet to hull i gulvet to steder i kjelleren. Min teori er at de som bodde der før har ville sjekke tykkelsen på gulvet mtp å grave ut og isolere for eventuelt å innrede kjeller til en leilighet. Dette har jeg fra ett litt eldre møtereferat der de hadde fått godkjent av styret å innrede kjeller. I referatet sto det at.Det kunne settes opp en vegg rett over ved den første boden, eksisterende dør til vaskerom skulle mures igjen og en ny måtte kuttes ut rett ved siden av. Og for at utvendig trapp ned til kjeller skulle kunne disponeres så måtte det lages en ny trapp ned på andre siden av huset.

Det er oljetank i den ene boden som har stått ubrukt i mange år. Tror ikke det er noe krav om at den må fjernes men det kan jo være lurt å få den ut med tiden

Varmtvannsberederen er nok klar for å byttes ut.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Vilkår og betingelser

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Tilbud på lånefinansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss.

Forsikringsselskap

IF Forsikring

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Meglers vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 950)
Oppgjør (Kr.11 900)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 990 000,-) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Totalt kr. (Kr.84 935)
Solgt
Produktnr: 2FB28F22-BA0A-4289-B7B7-AD0876E1D419