Kristiansand-Vestheiene/Hellemyr/Tinnheia

Nikkelveien 7

Prisantydning
3 190 000 kr
Omkostninger
16 503 kr
Andel fellesgjeld
544 537 kr
Andel fellesformue
8 032 kr
Totalpris
3 751 040 kr
Formuesverdi
825 786 kr
Formuesverdi sekundær
2 972 831 kr
Felleskostnader
8 036 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2004
P-rom
84 ㎡
Bruksareal
87 ㎡
Tomteareal
2 905 ㎡
Etasje
4
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Tinnheia Terrasse-Meget pen og tiltalende hjørneleilighet med stor solrik terrasse-Heis-P-plass i kjeller-Fin utsikt!

Om eiendommen

Innhold

Pen, praktisk og funksjonell leilighet med stor solrik terrasse og fin utsikt over sjøen fra terrassen. Leiligheten ligger i 4. etasje med heis direkte opp til inngangsdøren fra både garasjekjeller og inngangsparti.

Romslig gang med downlights i tak og garderobeplass, romslig flislagt bad/wc med varme i gulv, dusjhjørne, servant med romslig baderomsinnredning, vegghengt wc og med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Lys, pen og romslig stue med downlights i tak, god plass for spisestue og utgang til stor, solrik terrasse med sjøutsikt og sol fra morgen til kveld. Kjøkken med downlights i tak, lekker oppgradert sprøytelakkert Strai kjøkkeninnredning med god skap/benkeplass, integrerte  hvitevarer (oppvaskmaskin og vinskap). Praktisk kjøkkenøy.

2 gode soverom hvorav hovedsoverom har praktisk innvendig bod/walk-in closet.

Garasjeplass og bod i kjeller. Boden er lukket i bakkant av garasjeplass og er praktisk innredet med hylleanretninger..

Standard

Pen og særdeles velholdt leilighet med god og funksjonell planløsning. Stor, solrik terrasse med sjøutsikt.

Populært og veldrevet Borettslag. Borettslaget har egen brøyteavtale, vaktmestertjeneste og avkjølt søppelrom.

Bør sees!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Sekundærrom: 3 kvm.

P-rom: Gang, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
S-rom: Garderobe.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2004 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varme i gulv på bad/wc, samt radiatorfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Styret innkaller til dugnader. Beboerne oppfordres til å delta på disse.

Kabel-tv og renhold av fellesarealer er inkludert i fellesutgifene.

Ang. nabotomt. Her har det vært forslag om bygging av leiligheter. Dette har blitt nedstemt og Borettslaget vil opparbeide tomten som et grøntanlegg og ekstra gjeste-parkering. Borettslaget eier idag tomten det refereres til.

Borettslaget skal innføre målere pr. leilighet for vann/varme. Forbruket vil bli fakturert direkte til beboer og tas ikke med i fellesutgiftene.
Pr. i dag betales det kr. 800,- a-konto for vann/varme. Borettslaget installerer målere hvor beboer vil bli belastet med kr. 30,- pr. mnd. og forbruk faktureres direkte til beboer.

Fremtidig vedlikehold, ref. protokoll 2022:
Det er fortsatt noen vegger igjen i garasjene som har behov for maling, og det er behov for maling av gulvet i søppelrommet. Styret vurderer også fortløpende om vi skal starte prosessen med å legge på ny papp på takene. En plan kan være å ta takene i nr. 5 først siden de er eldst, og så takene til nummer 7 et år senere, og takene til nummer 9 et år etter det igjen. Kostnadene ved dette vil påvirke hvor fort dette skal gjennomføres. VEF vil utføre en del vedlikehold i garasjen i nr. 9 etter vanninntrengingen vi har hatt der.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av den , og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
"Andelsleilighet beliggende i 4.etasje i leilighetsbygg som ble oppført i 2005. Leiligheten fremstår i normal god stand og vedlikeholdt. Bygningsdeler er i fra byggeår, samt baderommet, (kjøkkeninnredningen i fra byggeår ble renovert i mai 2022 med bla. sprøyting av fronter, nye heltre benkeplater m.m. og ny innelukket bod ved biloppstillingsplass høsten 2021). For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun av faglært. Rørlegger Halvard Thorsen. Det er byttet målere for oppvarming og varmt tappevann for hele borettslaget i 2022.

Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
Ja. Det er laget ferdig uttak til lading på park.plassen. Den må ha en liten del for å kunne lade, som ordnes av hver husstand selv. Jeg har p.t. ikke kjøpt denne delen.

- Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja. Det er vedtatt økning av husleien i borettslaget på kr. 250,00 fra januar 2023.

- Nytt/renovert kjøkken i mai 2022. Ny innlukket bod ved biloppstillingsplass høsten 2021. Det er investert ca. kr 200.000 i dette arbeidet.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra E39: Sving av i rundkjøring ved Meieriet og følg Eigevannsveien inn i Nikkelveien, blokkene ligger godt synlig på høyre hånd på toppen av Nikkelveien. Fra Grim: Følg Tinnheiveien til toppen og sving ned til venstre inn i Messingveien og ta første til venstre og inn i Nikkelveien. Blokkene ligger da på venstre side. Det vil bli godt skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten har fin utsikt over sjøen og området rundt fra den solrike terrassen og stuen. Sol fra tidlig formiddag til kvelden. Boligen har en sentral beliggenhet i forhold til Tinnheia Torv som ligger i gangavstand med servicetilbud som stor ny Rema 1000 butikk med åpningstid fra 07-23 på ukedager og Fritidssenter. Gangavstand til Karl Johans Minne barneskole (nyrenovert), barnehage, idrettshall, badevann og flott turterreng i umiddelbar nærhet. Gode bussforbindelser med fire avganger pr. time på dagtid og to på kveldstid i ukedagene. Nydelig turterreng i umiddelbar nærhet. Kun 3 km. til Kvadraturen.

Tomt

Areal: 2 905 kvm, Eierform: Fellestomt
Pent opparbeidet fellestomt for borettslaget.

Parkering

Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg i kjeller med el-billader. Det er stor tilhørende bod like ved parkeringsplassen. Parkeringsplassen er gunstig plassert like ved heisen. Automatisk portåpner inn til garasjeanlegget og heis opp til etasjen med leiligheten. Felles gjesteparkering på utsiden av blokken.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 06.02.2010. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig og tilhører reguleringsplan nr. 754, Tinnheia terrasse, datert 06.11.02. Reguleringsformål: Bolig. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om. Plan i nærområdet: Skogen borettslag, plan nr. 1502, detaljregulering, datert 03.03.21, revidert 10.12.2021.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1228. Tinglyst: 24.01.2003. Bestemmelse om gjerde. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt. 

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.
Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Husdyrhold

Husordensreglene tillater ikke husdyrhold. Borettslagslovens § 5-11 (4) åpner for dyrehold på tross av forbud, dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 190 000,- (Prisantydning) 544 537,- (Andel av fellesgjeld) 3 734 537,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 643,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 503,- (Omkostninger totalt) 3 751 040,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Inkludert i felleskostnader.

Eiendomsskatt

Inkludert i felleskostnader.

Felleskostnader

Kr. 8 036,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Driftskostnader kr. 2727,-, inkluderer bl.a.: kommunale avgifter, avdrag kr. 3.100,- og renter kr. 1097,- på felleslån, renovasjon, renhold av fellesarealer, forsikring på bygg, forretningsførsel, utvendig vedlikehold, vaktmester, callinganlegg, styre- og revisjonshonorar, brøyting og heisutgifter. Opparbeidelse/ forskjønnelse av tomt i Kromveien kr. 325,-, eiendomsskatt kr. 398,- og Telia TV / bredbånd kr. 398,-.

Borettslaget skal innføre målere pr. leilighet for vann/varme. Forbruket vil bli fakturert direkte til beboer og tas ikke med i fellesutgiftene. Borettslaget installerer målere hvor beboer vil bli belastet med kr. 100,- pr. mnd. og forbruk faktureres direkte til beboer.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 544 537
Andel fellesformue kr. 8 032

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 114742273, Husbanken. Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 15.12.2022: 1.78% pa. Antall terminer til innfrielse: 15. Saldo per 15.12.2022: 5 540 855,-. Andel av saldo: 0. Første termin: 31.12.2004. Første avdrag: 31.12.2009 (siste termin 31.12.2029).

Lånenummer: 114742274, Husbanken. Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 15.12.2022: 1.78% pa. Antall terminer til innfrielse: 26. Saldo per 15.12.2022: 5 509 177,-. Andel av saldo: 544 537,-. Første termin: 30.06.2005. Første avdrag: 30.06.2010 (siste termin 30.06.2035).

Lånenummer: 114742275, Husbanken. Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 15.12.2022: 1.78% pa. Antall terminer til innfrielse: 27. Saldo per 15.12.2022: 7 296 190,-. Andel av saldo: 0. Første termin: 30.06.2006. Første avdrag: 30.06.2011 (siste termin 31.12.2035). Brl. har IN avtale på andel fellesgjeld. Ved fastrente er det ikke mulig å innbetale.

Byggelånet er bare en teoretisk gjeld, borettslaget har laget en kassakreditt ifb kjøp av Kromveien 1 og da er denne leiligheten en 72 del av den til enhver tid bruk av kassakreditten. Pr. nå så skal den bare stå som andel av felles gjeld og ikke nedbetales. Hva som gjøres etterhvert  vites ikke nå.

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 825 786,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 2 972 831,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Nikkelveien 7, Andelsnr. 36 Orgnr. 982791391 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: oppvaskmaskin. Vinskap på kjøkken medfølger.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0444

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0444. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Tilrettelegging (Kr.14 500) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 734 537,-) (Kr.55 825) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 215) Totalt kr. (Kr.93 770)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3067040