Kristiansand-Vestheiene/Hellemyr/Tinnheia

Nikkelveien 5

Prisantydning
3 190 000 kr
Omkostninger
16 153 kr
Totalpris
3 206 153 kr
Formuesverdi
759 912 kr
Formuesverdi sekundær
2 735 681 kr
Felleskostnader
3 879 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2004
P-rom
81 ㎡
Bruksareal
84 ㎡
Tomteareal
2 905 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Tinnheia Terrasse - Lys og romslig 3-roms leilighet i 3 etg med flott utsikt, solrik balkong - Heis - Ingen fellesgjeld

Om eiendommen

Innhold

Praktisk og funksjonell leilighet med fin utsikt. Leiligheten er beliggende i 3. etasje med heis direkte opp til inngangsdøren fra både garasjekjeller og inngangsparti.
Leiligheten har følgende innehold:
Romslig gang, flislagt bad med varme i gulv, dusjkabinett, servant med baderomsinnredning og med opplegg for vaskemaskin.
Romslig stue med god plass for spisestue og utgang til solrik terrasse. Kjøkken med Strai kjøkkeninnredning med god
skap/benkeplass, hvitevarer (komfyr med koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap). Praktisk kjøkkenøy som fungerer som en romdeler.
2 gode soverom med garderobeskap og innvendig bod (walk-in closet).
Bod i 1. etasje.

Standard

Lys og trivelig leilighet med standard fra byggeår men som holder god standard men har noe bruksslitasje.
Nytt dusjkabinett på bad samt ny oppvaksmaskin på kjøkken. Populært og meget veldrevet Borettslag. Borettslaget har egen brøyteavtale, vaktmestertjeneste og avkjølt søppelrom.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 84 kvm
P-rom: Gang/stue/kjøkken, bad og 2 soverom.
S-rom: Bod.
Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport.
Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2004 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Vannbåren varme med gulv varme på bad/wc, ellers radiatorer. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/
fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Styret innkaller til dugnader. Beboerne oppfordres til å delta på disse.
Kabel-tv / internett og renhold av fellesarealer er inkludert i fellesutgiftene.


Borettslaget skal innføre målere pr leilighet for vann/varme. Forbruket vil bli fakturert direkte til beboer og tas ikke med i fellesutgiftene.
Pr. 1.1.2023 innfris andel fellesgjeld, slik at den blir kr. 0.
Nå situasjon er at det betales kr. 4.224,- for renter og avdrag på andel fellesgjeld. Ved nyttår blir dette kr.0,-
Pr.i  dag betales det kr. 800,- a-konto for vann/varme. Borettslaget installerer målere hvor beboer vil bli belastet med kr. 100,- pr. mnd og forbruk faktureres direkte til beboer.
 

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 07.09.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
Bygningssakskyndigs konklusjon: Leilighet i etablert borettslag bygget 2004. Romslig 3 roms
leilighet, fremstår hovedsakelig i normal teknisk stand utfra alder, noe merknader kommentert. For rapporter som gjelder leilighet i et større sameie eller aksje/andelslag (borettslag) er undersøkelsene begrenset til innvendig i leiligheten. Utvendige forhold ansees å være en del av sameiets eller borettslagets felles forpliktelse og vedlikehold. Dette anbefales ytterligere kontrollert av interessent. Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no. Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Innvendig > Overflater Det er avvik: Merker i gulvflate under sofa. Mer enn normal slitasje.
Våtrom > Overflater vegger og himling >Bad/vaskerom Det er avvik: Noe sår/knaster i enkelte fliser bak kabinett etter
tidligere dusjvegg.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Målt ca 15 mm fra flis ved dør til flis ved kabinett. Kunne med fordel vært mer.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.
Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken Det er avvik: Det kan med fordel monteres lekkasjesensor med
stengeventil i skap under vask samt under oppvaskmaskin. Lekkasjesensor er et krav som har kommet på nyere kjøkken. Denne boligen er bygget før kravet ble innført. I alle boliger som er bygget eller rehabilitert etter 2010 skal det være installert slik
sensor/vannstopper. Det kan med fordel monteres komfyrvakt som stenger strøm til steketopp ved evt varmeutvikling ut over
normalt. Noe løs laminatflate på kant av benkeplate.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap plassert i bod og har automatsikringer.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig. Leiligheten har blitt gått over av takstmann, rapporten er tilgjengelig for alle

Beliggenhet

Adkomst

Fra E39: Sving av i rundkjøring ved Meieriet og følg Eigevannsveien inn i Nikkelveien, blokkene ligger godt synlig på høyre hånd på toppen av Nikkelveien. Fra Grim: Følg Tinnheiveien til toppen og sving ned til venstre inn i Messingveien og ta første til venstre og inn i Nikkelveien.
Blokkene ligger da på venstre side. Det vil bli godt skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Boligen har en sentral beliggenhet i forhold til Tinnheia Torv som ligger i gangavstand med servicetilbud som stor Rema 1000 butikk med åpningstid fra 07-23 på ukedager, Fritidssenter og Skubbsult. Gangavstand til Karl Johans Minne barneskole (nyrenovert), barnehage, idrettshall, badevann og flott turterreng i umiddelbar nærhet. Gode bussforbindelser med fire avganger pr. time på dagtid og to på kveldstid i ukedagene. Nydelig turterreng
i umiddelbar nærhet. Kun 3 km. til Kvadraturen.

Tomt

Areal: 2 905 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Leiligheten har ikke egen parkering i kjeller. Nåværende eier har leid p-plass. Felles utvendige parkeringsplasser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 06.02.2010. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Bolig, og tilhører reguleringsplan: Tinnheia terrasse, datert 06.11.02. Reguleringsformål: Bolig. Forbehold! Kommuneplan er ikke nøyaktig i forhold til formålsgrensen. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.
Plan i nærområdet: Skogen borettslag.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1228 Tinglyst: 24.01.2003 - Bestemmelse om gjerde.
Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke
fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.
Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet.
Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Husdyrhold

Husordensreglene tillater ikke husdyrhold. Borettslagslovens § 5-11 (4) åpner for dyrehold på tross av forbud, dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til
selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 493,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)

16 153,- (Omkostninger totalt)

3 206 153,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
 

Felleskostnader

Kr. 3 879,- pr.mnd.

Borettslaget skal innføre målere pr leilighet for vann/varme. Forbruket vil bli fakturert direkte til beboer og tas ikke med i fellesutgiftene.
Pr. 1.1.2023 innfris andel fellesgjeld, slik at den blir kr. 0.
Nå situasjon er at det betales kr. 4.224,- for renter og avdrag på andel fellesgjeld. Ved nyttår blir dette kr.0,-
Pr. i dag betales det kr. 800,- a-konto for vann/varme. Borettslaget installerer målere hvor beboer vil bli belastet med kr. 100,- pr. mnd og forbruk faktureres direkte til beboer.

Felleskostnader inkluderer

Driftskostnader kr. 2477,-
eiendomsskatt kr. 398,-
Telia TV/Bredbånd kr. 389,-,
Leieavtale måler vann/varme kr. 100,-
Opparbeidelse/forskjønnelse av tomt i Kromveien kr. 515,-

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Fra og med 1 januar 2023 vil det ikke være andel fellesgjeld på leiligheten.

Lånevilkår fellesgjeld

Pr. 01.01.2023 innfris andel fellesgjeld av selger.

Under er nå situasjonen:

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 114742273, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.08.2022: 1.27% pa.
Antall terminer til innfrielse: 15
Saldo per 19.08.2022: 5 540 855
Andel av saldo: 358 737
Første termin: 31.12.2004Første avdrag: 31.12.2009 ( siste termin 31.12.2029 )
Lånenummer: 114742274, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.08.2022: 1.27% pa.
Antall terminer til innfrielse: 26
Saldo per 19.08.2022: 5 509 177
Andel av saldo: 0
Første termin: 30.06.2005Første avdrag: 30.06.2010 ( siste termin 30.06.2035 )
Lånenummer: 114742275, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.08.2022: 1.27% pa.
Antall terminer til innfrielse: 27
Saldo per 19.08.2022: 7 296 190
Andel av saldo: 0
Første termin: 30.06.2006Første avdrag: 30.06.2011 ( siste termin 31.12.2035 )
Brl. har IN avtale på andel fellesgjeld. Ved fastrente er det ikke mulig å innbetale.

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 759 912,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 735 681,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Nikkelveien 5, Andelsnr. 6 Orgnr. 982791391 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Komfyr med koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 97 54 47 95.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

12-22-0081

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/12-22-0081. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MMEF Thorstein ten Velden, tlf. 97 54 47 95

Vederlag

Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 190 000,-) (Kr.63 800) Tilrettelegging (Kr.14 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Totalt kr. (Kr.103 845)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3063546