Kristiansand-Lund

Nedre Lunds vei 3

Prisantydning
5 990 000 kr
Omkostninger
161 620 kr
Totalpris
6 151 620 kr
Formuesverdi
758 754 kr
Formuesverdi sekundær
2 731 515 kr
Felleskostnader
3 148 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1995
P-rom
98 ㎡
Bruksareal
113 ㎡
Tomteareal
4 337 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Lund / Tønnefabrikken - Pen 4-roms selveier med flott beliggenhet - Utsikt til Otra. Garasje

Om eiendommen

Innhold

2.etg.: Vindfang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 3 soverom, bod og innglasset balkong.

Standard

Meget pen og velholdt leilighet i attraktivt leilighetsbygg på Nedre Lund. Innhold 2.etg.: Vindfang med skyvedørsgarderobe og dobbel dør inn til stuen. Romslig stue med utgang innglasset balkong med flott utsikt og skyvedører. Tilbaketrukket kjøkken med pen innredning og integrert komyr, platetopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin samt spiseplass. Pent flislagt bad med dusjhjørne, wc, bidé, baderomsinnredning. Vaskeroms del med skyvedører. 3 soverom hvorav 2 har garderobeskap og et har skyvedørsgarderobe og inngang walk in closet/bod. Flott skjermet uteplass ved inngangspartiet som deles med nabo samt en liten bod. Garasjeplass og bod i byggets kjeller med heis opp til etasjen.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 113 kvm Sekundærrom: 15 kvm.
P-rom inkl: Soverom, soverom 2, soverom 3, stue/kjøkken, bad/vaskerom, vindfang.
S-rom inkl.: Bod/garderobe, innglasset balkong.

Bod/er med adkomst fra fellesareal er ikke medtatt i areal. Bod utenfor inngang 1,5 kvm. Bod kjeller 7,3 kvm.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1995 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Under årsmøte 26. april 2022 ble det lagt inn forslag om oppussing av trappehusene og garasjen. Det ble da vedtatt at forslagene og finansiering vurderes ved utarbeidelse av aktivitetsplan for 2023/2024.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 01.06.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet bygget 1995-97 og dagens eier har eid siden nytt og ferdigstilt i 1997. Etablert område, like ved Rådhuscafeen, butikk, gåavstand til sentrum mm. Innholdsrik leilighet.

Det meste av bygningsdeler og overflater er fra byggeår, noe mindre modernisering utført. Leiligheten fremstår vedlikeholdt og pent brukt utfra alder.

For rapporter som gjelder leilighet i et større sameie eller aksje/andelslag (borettslag) er undersøkelsene begrenset til innvendig i leiligheten. Utvendige forhold ansees å være en del av sameiets eller borettslagets felles forpliktelse og vedlikehold. Dette anbefales ytterligere kontrollert av
interessent.

Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Det er utført observasjon i sluken, ikke synlig noen membranløsning. Det er nok en fuktsikringsløsning der ellers ville mann hatt avvik med vann ned i etasje under, men uansett er membran såpass gammel at den har oppnådd en estimert levetid.

TG2:
Utvendig > Vinduer:
Det er avvik: På det ene vinduet i soverom så er det fuktskjolder i karm som trolig stammer fra kondens fra lufting. Takvinduer har generelt litt dårligere levetid enn vanlige vinduer grunnet mer værbelastning og at de ligger skrått i tak. Generelt normalt oppsyn.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Noe lokalt fall i dusjsone, ellers lite fall mot sluk. Det er kun synlig sluk innenfor dusj og tett sokkel inn dit slik at ved evt lekkasje utenfor dusj så vil ikke vann ledes enkleste vei til sluk men ut av rommet.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Hovedsaklig normal bruks og aldersslitasje, men det er noe merke på benkeplate like ved kjøleskap.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Det er ikke drensrør fra skap og ned til sluk. Funksjon til rør i rør er at evt lekkasjevann skal ledes til skap og deretter videre via drensrør ned mot sluken i fuktsikkert rom. Med dagens utette skapbunn så vil evt lekkajsevann spre seg i  veggkonstruksjon og til andre etasjer.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014, dvs el.tilkobling er utført normal måte i 2011 når den ble byttet.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
- Ja, Det ble i forrige årsmøte, våren 2022 vedtatt å øke fellesutgifter med 5%.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra sentrum kjør Dronningensgate over Lundsbroa og ta deretter første til venstre i lyskrysset og inn i Torridalsveien. (For tiden er Torridalsveien enveiskjørt pga. veiarbeid). Kjør ca 250 meter og ta til venstre. Følg veien rett frem til Nedre Lundsvei 3. Leilighetskomplekset ligger da på høyre side ved Otra. Kommer man gående tar man til venstre rett etter Lunds brua.  Det vil bli skiltet med Sørmegleren visningskilt ved fellesvisning.

Beliggenhet

Nydelig beliggenhet med flott utsikt mot  Otra og båthavna.  Meget attraktivt og sentrumsnært på Tønnefabrikken på Nedre Lund i idylliske omgivelser rett ved Otra.  Gangavstand til sentrum med alt av butikker, handelsvarer og fasiliteter, et yrende cafèliv og alt bykjernen ellers har å tilby. Turstier langs Otra og Baneheia i tillegg til Bystranda og Odderøya gir flotte rekreasjonsmuligheter.  Leiligheten ligger i 2. etasje og dette gir en behagelig nærhet til vannet med flott utsikt og gode solforhold.  Felles badeplass ytterst på bryggen.

Tomt

Areal: 4 337 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Egen parkeringsplass i lukket parkeringskjeller med automatisk portåpner.  Det er også tilhørende bod i bakkant av garasjeplassen.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.10.1995. Ferdigattesten gjelder bolig - Nedre Lundsvei 3. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan for "Tønnefabrikken", Nedre Lundsvei, datert 19.07.1991. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 990014 Tinglyst: 28.04.1917 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om veg
Overført fra: 4204-152/1010
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 990040 Tinglyst: 01.11.1924 - Erklæring / avtale
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 4204-152/1010
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 20613 Tinglyst: 30.11.1994 -  Erklæring/avtale
Panterett til sameiet for kr 10.000.- som sikkerhet for
fellesutgifter
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 2084 Tinglyst: 09.02.1996 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Rettighetshaver
KEV
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
Dagboknr.: 20613 Tinglyst: 30.11.1994 - Seksjonering
opprettet seksjoner:
snr: 15
formål: Bolig
sameiebrøk: 232/9622

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Forretningsfører

Reme Regnskap AS

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 161 620,- (Omkostninger totalt) 6 151 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 6 742,- pr. år for denne eiendommen. Faktureres seksjonseier direkte.

Felleskostnader

Kr. 3 148,- pr.mnd.

Felleskostnadene faktureres kvartalsvis med kr. 9 442,-, som tilsvarer kr. 3 148,- pr. mnd.

I innkalling til årsmøte 2022 er det sendt ut varsel om at innbetaling fra seksjonseierne til dekning av felleskostnadene økes med 10 % fra 3. kvartal i år, slik at innbetalingen øker med 5 % for hele 2022. Dette skyldes særlig den ekstreme økningen av avgifter til vann- og avløp som ble innført fra 2020. Det har i tillegg vært en generell prisøkning over flere år.

Kostnadsøkningen for sameiet har de siste årene vært høyere enn den 10 % økningen i innbetalinger som innføres nå. Dette fører til at posten "vedlikehold bygg" er redusert, siden øvrige poster ikke kan påvirkes. Det betyr at innbetalingene fra seksjonseierne sannsybligvis må økes ytterligere, men styret ønsker å se på dette i sammenheng med finansiering av den nye aktivitetsplanen som styret utarbeider til neste årsmøte i 2023.

Felleskostnader inkluderer

Renovasjon, strøm i fellesareal, vann- og avløp avgifter, vedlikehold bygg, kostnader heis, vaktmester, regnskap- og revisjon, felles byggforsikring og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Primær: Kr. 758 754,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 731 515,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Nedre Lunds vei 3, Gnr. 152 Bnr. 1010 Snr. 15 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 232/9622

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0058

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0058. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.3 750) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 990 000,-) (Kr.191 680) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.227 265)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3055733