MYRA

Myra terrasse 93A

Prisantydning
2 890 000 kr
Omkostninger
84 120 kr
Andel fellesformue
2 676 kr
Totalpris
2 974 120 kr
Formuesverdi
535 199 kr
Formuesverdi sekundær
1 926 717 kr
Felleskostnader
1 554 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
10 239 kr / år
Byggeår
2020
P-rom
67 ㎡
Bruksareal
72 ㎡
Tomteareal
5 626 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott nyere leilighet på Myra- leiligheten ligger høyt og fritt - gode solforhold - parkering i carport - utsikt

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten ligger på bakkeplan og inneholder: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk og åpen stue kjøkkenløsning

Standard

Overbygd inngangsparti med praktisk redskapsbod under trapp. Gang har malte vegger med skyvedørsgarderobe fra Amiga. 2 soverom med malte vegger, hvor det ene også har romslig skyvedørsgarderobe fra Amiga. Leiligheten har parkett på gulv i alle rom, bortsett fra bad og vaskerom/teknisk.
Bad har fliselagt gulv med varmekabler og hvite fliser på vegger, hvit baderomsinnredning fra HTH, vegghengt toalett og dusjnisje med regndusj.
Vaskerom/teknisk har belegg på gulv, malte vegger, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Åpen stue/kjøkkenløsning hvor det er malte vegger. Her er det utgang til terrasse og hage. Terrassen har screens fra Markisemannen, noe som gir skjerming både for innsyn og lys, samt at man får et meget anvendelig ekstra rom. Kjøkken med innredning fra HTH, hvite fronter med laminat benkeplate som er videreført mellom underskap og overskap. Innredningen har integrert koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøle/fryseskap.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Sekundærrom: 5 kvm.
P-rom inkl.: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
S-rom inkl.: Bod.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Byggeår og byggemåte

2020

Oppvarming

Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av His Bygg AS den 20.06.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Det er selve leiligheten som er undersøkt, utvendig arealer er ikke undersøkt for feil eller mangler og er derfor ikke omtalt i denne rapporten. Leilighet med utvendig liggende kledning beliggende i 1. etasje. Det er fremlagt midlertidig brukstillatelse der ferdigattest er opplyst om skal bli søkt om ferdigattest innen 16.04.2021, det fremkommer ikke opplysninger om utvidet midlertidig brukstillatelse eller utstedt ferdigattest. Innvendig overflater vurderes i normal stand, enkelte mellomrom imellom gulvlist og gulv på yttervegger som relateres til byggtørk. FDV dokumentasjon er fremlagt samt kontrollerklæringer."

Følgende avvik har fått TG3 (store eller alvorlige avvik): Ingen registrert.

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):

Utvendig > Andre utvendige forhold: Det er ikke fremlagt tilstandsrapport utvendige forhold eller vedlikeholdsplan. Det er ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt.

Innvendig > Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Kartet kan ikke benyttes til å forutsi radonkonsentrasjonen i enkeltbygninger. Den eneste måten å få sikker kunnskap om radon i en bygning, er å gjennomføre en måling. Radon i inneluft avhenger ikke bare av geologiske forhold, men også av bygningens konstruksjon og drift, samt kvaliteten av radonforebyggende tiltak.

Tekniske installasjoner > Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Normalt ved eventuell tilstopning vil sluk på bad kunne brukes til oppstaking.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 4: Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, kun av faglært (Rørlegger Liene). Vanntrykk kontrollert da det ble klaget over dårlig/ustabilt trykk i noen av leilighetene. Dette ble kontrollert av rørlegger Liene og vurdert til at det er innafor normalt trykk.

Pkt. 11: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Nei.

Pkt. 12: Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja. Kontroll utført av El-Tilsynet på vegne av Agder Energi Nett AS, 12.10.21.

Pkt. 13: Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Nei.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Følg veien fra sentrum mot Harebakken og videre mot Myra. Myra terrasse er første vei til høyre etter skolen. Ta så inn første vei til venstre etter felles parkeringsplass. Følg denne veien videre, på toppen ta til venstre og så venstre igjen, leiligheten ligger da som siste i bygget på venstre hånd.Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger høyt og fritt  i et barnevennlig og attraktivt boligfelt med kort avstand til skole, barnehage, Sam Eyde, Sør Amfi, Harebakken handlesenter, Stoa og bussforbindelser. Perfekt boligområde for barnefamilier da det også er kunstgressbane, skøytebane, sykkelbane, skaterampe, flotte turområder og badeplass, Blågestadvannet like i nærheten. Rolig byggefelt med lekeplass, fotballbane og akebakke.

Tomt

Areal: 5 626 kvm, Eierform: Eiet tomt. Pent opparbeidet med terrasse, plen og bed

Parkering

Sameiet/seksjonseierne disponerer parkeringsplasser i carportanlegg.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 21.10.2020. Brukstillatelsen gjelder for "Myra Terrasse 93A og 93G", gjenstående arbeid: "Myra Terrasse 93H".  At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål; konsentrert småhusbebyggelse, tilhørende reguleringsplan "Myra 3" med tilh. reguleringsbestemelser (PlanID: 09062017-4), datert 31.08.2017. Videre ligger eiendommen innenfor et område som er avsatt til bebyggelse- og anlegg; eksisterende boligbebyggelse med hensynssone "detaljeringssone bebyggelsesplan", tilhørende kommuneplanen 2019-2029. Det vil si at gjeldende reguleringsplan styrer arealbruksformålene for området. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

2008/500963-1/200  Erklæring/avtale 19.06.2008 
Rettighetshaver:ARENDAL KOMMUNE  
Org.nr: 940493021
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4203-37/178
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1062796-1/200  Bestemmelse om vannledning 28.09.2017 21:00 
Rettighetshaver:OBOS BLOCK WATNE AS  
Org.nr: 968757954
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også for fradelte parseller
Overført fra: 4203-37/178
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1062796-4/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 28.09.2017 21:00 
Overført fra: 4203-37/178
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1062796-5/200  Bestemmelse om fiber-, data- og telekabel 28.09.2017 21:00 
Rettighetshaver:OBOS BLOCK WATNE AS  
Org.nr: 968757954
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også fradelte parseller
Overført fra: 4203-37/178
Gjelder denne registerenheten med flere

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Grunndata som følger eiendommen:

2020/424281-1/200  Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00
Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

2019/1254740-1/200  Seksjonering 23.10.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 1/24

Rettigheter på andre eiendommer:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn. Se pkt. 2-2 i sameiets vedtekter.

Radonmåling

Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Se pkt. 3-2 i sameiets vedtekter.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Se sameiets vedtekter pkt. 6-3.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Styregodkjennelse

Nei

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) 84 120,- (Omkostninger totalt) 2 974 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 10 238,96 pr. år. Dette beløpet inkluderer eiendomsskatt (kr 4.688), vann og avløp. Vann og avløp faktureres direkte ut ifra forbruk til seksjonseier pr mnd (ca kr 5.550 pr. år). Det gjøres oppmerksom på at sameiet har felles avtale om renovasjon, men hver enkelt seksjonseier betaler kr. 790 fire ganger i året (tilsvarende kr. 3.160 pr år).

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 4.688,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter, og faktureres direkte til hver og en seksjonseier seks ganger i året.

Felleskostnader

Kr. 1 554,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

TV/bredbånd, forsikring av bygg, filterbytte ventilasjon 1 gang pr.år, brøyting og plenklipp av fellesområder, styrehonorar, forretningsførsel OBOS, samt avsetning til fremtidig vedlikehold.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 2 676

Formuesverdi

Primær: Kr. 535 199,- for år 2020. Sekundær: Kr. 1 926 717,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Myra terrasse 93A, Gnr. 37 Bnr. 178 Snr. 1 i Arendal kommune. Sameiebrøk: 1/24

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp, oppvaskmaskin og microbølgeovn.

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 24.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

31-22-0249

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/31-22-0249. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Jurist Even Nyheim Guttormsen, tlf. 40 40 80 24

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115) Grunnpakke markedsføring (Kr.8 900) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 890 000,-) (Kr.57 800) Tilrettelegging (Kr.13 900) Totalt kr. (Kr.97 200)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3062061