Kristiansand-Hamresanden

Moneheia 54

Kommunale avgifter
11 792 kr / år
Byggeår
1968
P-rom
154 ㎡
Bruksareal
173 ㎡
Tomteareal
851 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Hamresanden-BUD! Enebolig med flott beliggenhet-Spektakulær sjøutsikt-Vestvendt terrasse-Solrikt-Barnevennlig-Garasje

Om eiendommen

Innhold

Svært praktisk Atriumshus med meget populær og barnevennlig beliggenhet.

Boligen ligger høyt og luftig på en av områdets beste tomter med nydelig sjøutsikt og sol fra morgen til sen kveld. Enkel adkomst til eiendommen både fra Lauvåsen og Hamresanden.

Opparbeidet tomt med plen, blomster og beplantning. Skjermet og lunt atrie, samt stor og solrik terrasse med nydelig utsikt mot vest.

1.etg.: Vindfag, gang, walk-in closet/garderoberom, romslig stue m/spisestue, flott peisovn og nydelig utsikt over Topdalsfjorden, kjøkken, grovkjøkken, flislagt bad/wc, walk-in closet og 2 soverom. Det største soverommet er opprinnelig to soverom og kan med enkle grep tilbakeføres slik at det er totalt 3 soverom på hovedplan.

U.etg: Gang, innredet rom som benyttes som kjellerstue, mellomgang, innredet bod brukes som gjesterom, innredet bod som brukes som kontor, hobbyrom/verksted og 2 boder.

Garasje + p-plasser på tomten.

Kort vei til Sørlandssenteret, Ikea, Dyreparken og Kjevik. Hamresanden med flott badestrand ligger like i nærheten. Fint turterreng i område med turstier og badevann.

Standard

Velkommen til Moneheia 54!

Hovedetasje:

Dette er et hjem man har vært glade i, hvor minner er blitt skapt og det er nå tid for at en ny familie kan skape sine minner her. Tomten har stort potensial og svært mange muligheter. Den flotte utsikten mot Topdalsfjorden er en umiddelbar øyefanger. La oss gå inn.

Det første som møter deg i boligen er et vindfang hvor det er plass til yttertøy og skotøy. Videre inn i boligen kommer du til en gang hvor du har tilgang til etasjens resterende rom. Gangen har mye potensial og du kan om ønskelig sette inn garderobeskap.

Det første du legger merke til når du kommer inn i stuen, er den luftige atmosfæren. De store vindusoverflatene sørger for godt lysinnslipp, og ikke minst den nydelige utsiken over Topdalsfjorden og Hamresanden. I stuen er det montert en flott peisovn for de koselige stundene på de kalde kveldene. Fra stuen har du utgang til en hyggelig, solrik og vestvendt terrasse. Her kan man nyte et bedre måltid, solen, den spektakulære utsikten eller en god bok. Her har du solen til den forsvinner rundt klokken 22:30.

Romslig kjøkken med god benke- og skapplass, hvitevarer og spiseplass. I tilknytning til kjøkkenet ligger grovkjøkkenet/vaskerommet med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet og stuen har mye potensial og her er det muligheter for å åpne opp rommene hvis ønskelig.

Flislagt romslig bad/wc med varme i gulv, dusjkabinett og baderomsinnredning. Badet er av eldre dato, men inneholder alt man trenger og er velholdt.

I denne etasjen er det i tillegg 2 soverom hvorav det største opprinnelig er 2 soverom. Dette kan med enkle grep tilbakeføres slik at det er 3 soverom i hovedetasjen.

Underetasje innredet med:
Gang med utgang til hage, kjellerstue med peisovn og varme i gulv, mellomgang med varme i gulv, gjesterom, verksted/hobbyrom, kontor og 2 boder.

Meget praktisk og funksjonell bolig med god planløsning!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 173 kvm

Bra. pr. etg.: U. etg.: 71 kvm. 1. etg.: 102 kvm. Sekundærrom: 19 kvm.

P-rom u. etg.: Vindfang, gang, kontor og 2 innredet rom.
P-rom 1. etg.: Vindfang/gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.
S-rom u. etg.: 3 boder og krypkjeller.
S-rom 1. etg.: Garderobe.

Boden ved krypkjeller har takhøyde på ca. 1,76 m. - 1,82 m. og rommet er ikke målbart iflg. NS-3940, og krypkjeller er ikke målbar. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Det foreligger ingen godkjente byggetegninger av underetasje i Kristiansand kommune sitt arkiv. Det er derfor ukjent om rommene i underetasjen er godkjent for varig opphold av kommunen.

Kjeller blir i dag benyttet som kjellerstue og soverom. Rommene ikke er søkt godkjent som rom for varig opphold. Dette vil evt være på kjøpers regning og risiko.

Det er ikke tegnet innvendig trapp i godkjent bygningstegning av hovedetasje, kjøper må på bakgrunn av det ta høyde for at rom i underetasje ikke er godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsækt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle konstnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Byggeår og byggemåte

1968 i følge Kristiansand kommune.

Boligen er oppført med grunnmurer av betong. Veggkonstruksjonen over grunnmuren er av tre med stående kledning. Taket er takket med takbelegg/papp.

Oppvarming

Varme i gulv på bad/wc, i begge innredete rom og mellomgang i kjeller, peisovn i kjellerstue og flott peis i stue. Varmelist i skyvedør.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det med virkning fra og med 1. januar 2020 innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin. Kommunen kan i tillegg ha vedtatt lokal forskrift som krever at oljetank/parafintank må graves opp og fjernes, alternativt tømmes/ spyles/ plomberes. Selger har bestilt sanering av oljetank ( se vedlegg i prospekt) og vil bli sanert på selgers regning innen overtakelse.

Diverse

- Nyere takpapp på boligen.
- Innlagt fiber.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas A. Olsen, takstmann den 03.08.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Boligen ble oppført i 1968, samt garasjen og underetasjen ble innredet delvis i 1970/1989. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG3 i rapporten (store eller alvorlige avvik):
Innvendig - rom under terreng. Det er avvik: Rommene i underetasjen har innvendig påforing i trekonstruksjoner mot grunnmuren som er en utsatt konstruksjon mht. kondens, fukt sett i sammenheng med utvendig drenering, fuktsikring av grunnmuren som er i fra byggeår. Ved hulltaking i bunn av påforet vegg i boden ble det målt 23 vekt% fukt ved piggmåling som er fuktig. Ytterlige kontroll anbefales og forbehold om fukt i øvrige påforede vegger i mot grunnmur må tas. Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000.

Våtrom - overflater gulv - Bad: Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000.

Våtrom - sluk, membran og tettesjikt - Bad: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Det er ukjent om membran er montert under gulvflisene, ingen synlig mansjett, membran ble registrert i sluken på befaringen. Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000.

Følgende har fått TG2 i rapporten (avvik som kan kreve tiltak):
Tomteforhold - drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak er ikke opplyst her.

Sammendrag selgers egenerklæring

Eiendommen er et dødsbo, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand sentrum følg E-18 østover til Timeneskrysset og følg Topdalsveien utover mot Kjevik flyplass. Når man kommer til Hamresanden ta Balchensvei opp til høyre og følg denne oppover til sletta. Følg denne til Moneheia kommer på høyre side og følg denne oppover til ca midt i Moneheia. Da ligger nr 54 på høyre side.

Det er også lett adkomst via Lauvåsen.

Det vil bli godt skiltet med SØRMEGLEREN visningsskilt ved fellesvisning.

Beliggenhet

Vi har har gleden av å presentere Moneheia 54. Boligen er beliggende i et veletablert boligområde som kan by på det meste en familie ønsker seg. Dette er et populært boligområde med gangavstand til vakre tur- og rekreasjonsområder.

Boligen har en svært solrik tomt og en flott panoramautsikt over Topdalsfjorden, Vestergapet og mot Hamresanden. Området er flott etablert med barne- og ungdomsskoler i alle trinn samt flere barnehager.

Nabolaget har flere lekeplasser, fotballbaner, sykkelstier, turterreng og flere fine badeplasser langs Hamresanden. Langs Hamresanden ligger en velkjent bod. På vinterstid kan kan du få kjøpt en god og varm vaffel, mens boden på sommerstid blir omgjort til en isbod. Området kan også friste med diverse treningsmuligheter med utendørstrening i Tufteparken og hinderløype på Lauvåsen eller treningssenteret Fitness 24/7 hvor det også er tannleger, leger, fysioterapi og apotek. Andre servicetilbud som Sørlandssenteret, Ikea, Dyreparken og Kristiansand Lufthavn Kjevik ligger en kort kjøretur unna. Enkel adkomst til eiendommen både fra Lauvåsen og Hamresanden.

Tomt

Areal: 851 kvm, Eierform: Eiet tomt
Høyt og luftig på meget solrik utsiktstomt med nydelig utsikt over Topdalsfjorden og mot Hamresanden. Stor solrik terrasse mot vest med nydelig utsikt over Topdalsfjorden og lunt, usjenert og trivelig atriet med hellebelagt  platting. Tomten er ellers opparbeidet med noe plen, blomster og beplantninger.

Parkering

Garasje + biloppstilingsplasser på tomten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.11.68. Ferdigattesten gjelder enebolig. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 158, datert 21.02.1975. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 6638. Tinglyst: 30.08.1968. Erklæring / avtale. Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til bygningsloven.
Dagboknr.: 7901. Tinglyst: 16.10.1968. Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Dagboknr.: 8064. Tinglyst: 21.10.1969. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut i sin helhet.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift) 140 870,- (Omkostninger totalt) 4 090 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 11 792 pr. år

Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 3241,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Kr. 4181,- for år 2022 er inkludert i de årlige kommunale avgiftene.

Formuesverdi

Primær: Kr. 816 505,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 2 939 418,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Moneheia 54, Gnr. 98 Bnr. 246 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Selger

Rigmor Andrea Engebø's bo v/fullmektig Alv Andreas Engebø.

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn/koketopp.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0263

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0263. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Annonsepakke To halvsider i Fædrelandsvennen (Kr.5 500) Foto tilvalg (drone, panorama, flyfoto mv.) (Kr.3 500) Eierskifteforsikring (Kr.27 700) kveldsbilder (Kr.2 500) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (Kr.75 000) Tilrettelegging (Kr.14 500) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.146 620)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Solgt

Kontakt megler

Varenummer: 3061685