Gjekstad

Maurveien 52A

Prisantydning
4 850 000 kr
Omkostninger
138 250 kr
Totalpris
4 988 250 kr
Formuesverdi
1 139 737 kr
Formuesverdi sekundær
4 331 000 kr
Byggeår
1979
Internt bruksareal (BRA‑i)
167 ㎡
Bruksareal
167 ㎡
Tomteareal
1 902 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
3
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Innholdsrik, velholdt enebolig m/garasje | Eier tomt på til sammen nesten 2 mål | Innerst i blindvei i rolig nabolag.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

1. etasje: Entré, vaskerom, bad, gang, 2 soverom, stue og kjøkken.
Underetasje (m/egen inngang): Hall, soverom, kjellerstue, gang, bad, teknisk rom og 2 boder.

Oppvarming

Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, gulvvarme på det nyeste badet og varmepumpe. I tillegg er det ildsteder i begge etasjer.

- Tenisk -
Ventilasjonen er hovedsakelig naturlig, supplert med stedvis mekanisk avtrekk. Oso varmtvannsbereder er på 200 liter.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Det er parkering i garasje og på en stor gårdsplass. Garasjen deles med nabo (halvparten hver). Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet

Innholdsrik enebolig innerst i blindvei på Gjekstad. Her bor du rolig og fredelig i et område med lite trafikk og mye sol! For barnefamilien er det kort vei til barnehage, flotte turområder, kyststien, Gokstad barneskole og Gøif med fotballbane.
Boligen har en flott og skjermet hage inntil fjellet med terrasse og stor gressplen. Her har du godt med boltreplass og utvidelsesmuligheter.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige (bla. er oppføring, påbygging og tilbygging meldepliktig). Det foreligger innflytningstillatelse datert 12.02.79. Innflytningstillatelse gjelder Kastestua A, gjenstående arbeid: 1.utvendig puss av grunnmur og 2.utvendig trapp, provisorium er oppsatt.

Det er avvik mellom godkjente tegninger og dagens planløsning. Opprinnelig hobbyrom er i dag innredet som kjellerstue. Rommet er ikke søkt/godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Det er septiktank på eiendommen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Reguleringsplan

Reguleringsplan
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 19800001
Navn Skaustua
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 30.06.1980
Bestemmelser - http://kart14.nois.no/sandefjordregplan/reguleringsbestemmelser/19800001_best.pdf
Delarealer Delareal 10 m
Formål Offentlig friområde
Delareal 974 m
Formål Boliger
Feltnavn K/L

Kommuneplan
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 20220010
Navn Kommuneplanens arealdel 2023
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.09.2023
Delarealer Delareal 14 m
KPAngittHensyn Hensyn friluftsliv
KPHensynsonenavnH530
Delareal 29 m
Arealbruk Blå/grønnstruktur,Nåværende
OmrådenavnG
Delareal 984 m
KPHensynsonenavnH310
KPFare Ras- og skredfare

Tilleggsinformasjon:
I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone (hensyn friluftsliv) over deler av eiendommen.
I kommuneplanen er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende
bestemmelser til kommuneplanens arealdel.

I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone «ras og skredfare, kvikkleire» over
eiendommen. Det må påregnes krav om geotekniske vurderinger før iverksetting av byggetiltak i
disse områdene, jf. kommuneplanbestemmelse 5.1.2.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3907/48/267:
16.06.1978 - Dokumentnr: 4228 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3907 Gnr:48 Bnr:96

01.01.2020 - Dokumentnr: 215584 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:48 Bnr:267

01.01.2024 - Dokumentnr: 369909 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:3804 Gnr:48 Bnr:267

Kommentar konsesjon

Eiendommen har ikke konsesjon.

Kommentar odelsrett

Eiendommen har ikke odel.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum (kr 4 850 000,-) = kr.121 250,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 138 250,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Entré
Eneboligen har inngangspartier i begge etasjer. I første etasje er det inngang til en pen entré med laminatgulv, varm farge på vegger, hvit inngangsdør med langsgående glassfelt og direkte adkomst til vaskerom. I underetasjen er det inngang til hall med lyse vegger, dør med innfelt glassparti og malt tretrapp til stuen i etasjen over.

Kjøkken
Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass i takhøy innredning med lyse, profilerte fronter. Mot spiseplassen i stuen er det en barløsning med skap i overkant som gir et fint skille mellom rommene.

Innredningen har ellers benkeplater av laminat, samt heldekkende beslag med utslagsvask og oppvaskkum. Videre har kjøkkenet integrert platetopp, integrert stekeovn, nisje for kjøleskap, opplegg for oppvaskmaskin og kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Stue
Eneboligen har en romslig og tiltalende stue hvor store vindusflater sikrer rikelig med naturlig lys. Her er det også utgang til en solrik terrasse.

Stuens vegger er malt i en varm fargetone, det er stedvis downlights i himling, rommet har varmepumpe og en peisovn gir ekstra hygge på mørke kvelder. For øvrig gjør stuens størrelse det enkelt å innrede med både sittegruppe, sofaløsning og spisebord.

Kjellerstue
I underetasjen har boligen en stor kjellerstue, et trivelig rom som gir ekstra fleksibilitet i familiehverdagen. Selv om kjellerstuen ikke er godkjent som oppholdsrom gjør rommets gode størrelse gjør det også mulig å bruke det til flere formål.

Kjellerstuen har vinklet planløsning slik at man innrede i flere soner. I tillegg har stuen vegg-til-vegg, trivelig vedovn og naturlig lys fra tre vinduer på langveggen.

Bad/wc
Eneboligen har bad i begge etasjer og et separat vaskerom i første etasje. I tilknytning til soveromsgangen i første etasje ligger et bad med flislagte overflater, downlights, mekanisk avtrekk og gulvvarme.

Innredningen er trefarget med glatte skapfronter, heldekkende servant, matchende veggskap og et speilskap med belysning i overkant. Videre har badet toalett og et dusjhjørne med buede, innfellbare dører.

Bad/wc 2
I underetasjen ligger et bad av eldre dato. Badet har behov for oppgradering, men gir likevel et fint inntrykk med lyse fliser på gulv og vegger, veggmontert servant, et toalett, samt en dusjnisje med dusjgarnityr og stang til forheng. Over servanten er det montert et speilskap med lysarmatur.

Vaskerom
Vaskerommet ligger med direkte adkomst fra entré og har eldre standard med belegg på gulv og malte vegger. Her er det skyllekum i metall montert på veggen og selvfølgelig opplegg for vaskemaskin. Rommet har også plass til oppbevaringsløsninger.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre soverom, henholdsvis to i første etasje og ett i underetasjen. Soverommene i første etasje ligger tilknyttet en gang som også har adkomst til bad.

Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, er utstyrt med stort, hvitt garderobeskap og har utgang til egen balkong. Lagringsplass er i tre boder i underetasjen og en utebod på øvre del av tomten. I tillegg er det gode lagringsmuligheter i garasjen.

-

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstingeniør Bjarne Henry Johansen den , og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 
TG3:
Våtrom > Kjeller > Bad > Generell
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997.
Vurdering av avvik:
• Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Konsekvens/tiltak
• Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

Våtrom > Etasje > Vaskerom > Generell
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997.
ETASJE > VASKEROM
Vurdering av avvik:
• Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Konsekvens/tiltak
• Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

TG2:
Utvendig > Taktekking
Vurdering av avvik:
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.
Konsekvens/tiltak
• Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Utvendig > Nedløp og beslag
Vurdering av avvik:
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag.
• Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
Konsekvens/tiltak
• Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si
noe om.
• Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav.
Beslagene rundt pipe og lufting er preget av tidens tann og bør snart skiftes

Utvendig > Veggkonstruksjon
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning.
Vurdering av avvik:
• Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
Konsekvens/tiltak
• Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen.

Utvendig > Vinduer
Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og malte trevinduer med 3-lags glass.
Vurdering av avvik:
• Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
• Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
Det er lagt beslag på vannbrett vinduer, men det er ingen spalte mellom belistning og beslag
Konsekvens/tiltak
• Vinduer må justeres.
• Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket.
Det er fare for råte når treverk står direkte ned på beslag uten luftespalte. Det bør etableres en spalte ned mot vannbrettbeslag.

Utvendig > Dører
Bygningen har malte hovedytterdører og malte balkongdører i tre.
Vurdering av avvik:
• Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
• Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
Døren fra kjelleren er litt vanskelig å lukke, terrasse døren subber litt.
Konsekvens/tiltak
• Dører må justeres.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Stor terrasse av nyere dato
Vurdering av avvik:
• Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Konsekvens/tiltak
• Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

Innvendig > Overflater
Innvendig er det gulv av parkett og laminat. Veggene har tapet,trepanel og betong. Innvendige tak har malte plater og trepanel.
Vurdering av avvik:
• Det er påvist andre avvik:
laminat i gang kjeller er glidd fra hverandre
Konsekvens/tiltak
• Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskiller er av trebjelkelag. betongdekke mot grunn
Vurdering av avvik:
• Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
I kjellerstue 20 mm gjennom hele rommet
Konsekvens/tiltak
• For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som
dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Vurdering av avvik:
• Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Konsekvens/tiltak
• Det bør gjennomføres radonmålinger.

Innvendig > Pipe og ildsted
Boligen har elementpipe og vedovn.
Vurdering av avvik:
• Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe.
Sprekk helt i bunn av pipa
Konsekvens/tiltak
• Andre tiltak:
Pipe fungerer med dette avviket.

Innvendig > Innvendige trapper
Boligen har malt tretrapp.
Vurdering av avvik:
• Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
• Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
• Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
• Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Konsekvens/tiltak
• Det er ikke krav om utbedring av åpninger opp til dagens krav.
• Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyder opp til dagens krav.
• Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet.

Våtrom > Etasje > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.
ETASJE > VASKEROM
Vurdering av avvik:
• Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.
Konsekvens/tiltak
• Andre tiltak:
Vaskerommet bør totalrenoveres.

Våtrom > Etasje > Bad > Overflater vegger og himling
Vurdering av avvik:
• Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.
Konsekvens/tiltak
• Fuger bør skiftes ut.

Våtrom > Etasje > Bad > Overflater Gulv
Vurdering av avvik:
• Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.
• Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
Konsekvens/tiltak
• Overflater må utbedres eller skiftes.

Våtrom > Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Vurdering av avvik:
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen.
Konsekvens/tiltak
• Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Våtrom > Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Vurdering av avvik:
• Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet.
Det er sprekker i servanten.
Konsekvens/tiltak
• Andre tiltak:
Servanten kan brukes med dette avviket

Kjøkken > Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
Vurdering av avvik:
• Det er påvist at overflater har noe skader.
Konsekvens/tiltak
• Det er ikke behov for utbedringstiltak.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Innvendige vannledninger er av kobber.
Vurdering av avvik:
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Konsekvens/tiltak
• Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
Konsekvens/tiltak
• I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.
• Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Tomteforhold > Drenering
Dreneringen er fra 1978.
Vurdering av avvik:
• Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Konsekvens/tiltak
• Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Forstøtningsmurer er av betongstein.
Vurdering av avvik:
• Det er avvik:
Det mangler rekkverk på støttemur
Konsekvens/tiltak
• Tiltak:
Det bør etableres et rekkverk på støttemuren.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige avløpsledninger er fra 1978. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast
(PEL). Utvendige vannledninger er fra 1978. og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Vurdering av avvik:
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.
• Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
Konsekvens/tiltak
• Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Stekeovn og platetopp medfølger.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3907/48/267:
16.06.1978 - Dokumentnr: 4228 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3907 Gnr:48 Bnr:96

01.01.2020 - Dokumentnr: 215584 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:48 Bnr:267

01.01.2024 - Dokumentnr: 369909 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:3804 Gnr:48 Bnr:267

Byggemåte

UTVENDIG
Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Det er takrenner av pvc type Plastmo, beslag av eldre dato. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malte hovedytterdører og malte balkongdører i tre. Stor terrasse av nyere dato Trapp inngang med trinn og vanger av betong, smijerns rekkverk. to trapper i terreng av skifer heller

TOMTEFORHOLD
Det er ukjent byggegrunn.
Dreneringen er fra 1978.
Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker. Det
er såleblokk under grunnmur av blokker.
Forstøtningsmurer er av betongstein.
svakt skrånende terreng med plen
Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige
avløpsledninger er fra 1978. Det er offentlig avløp
via private stikkledninger og utvendige
vannledninger er av plast (PEL). Utvendige
vannledninger er fra 1978. og offentlig
vannforsyning via private stikkledninger.

Info strømforbruk

- Nåværende selgers forbruk (Par med små barn) -
Strømforbruk: Kraft og nettleie per år ca. kr: 20 000,- Dette utgjør ca 15 000 kWh per år.

Polisenummer

8700987

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

- Selger opplyser om -
Kostnader ved Internett per mnd. Kr 900,- Kostnad for Kabel-TV: 350,- Kabel-tv leverandør: Altibox

(Varierer utifra bl.a hastighet, innhold, leverandør etc.)

Sammendrag selgers egenerklæring

* Byttet stoppekran til utekran.
* Kjellerstue ikke godkjent for langvarig opphold - ikke søkt bruksendring siden rommet ble bygget om av tidligere eier.
* Boligen selges med boligselgerforsikring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: D9B7EEBF-E5AA-4684-B0C7-C53217956D2A