Lund

Marviksveien 87

Prisantydning
5 990 000 kr
Omkostninger
161 620 kr
Totalpris
6 151 620 kr
Formuesverdi
696 412 kr
Formuesverdi sekundær
2 507 082 kr
Kommunale avgifter
14 296 kr / år
Byggeår
1947
P-rom
167 ㎡
Bruksareal
167 ㎡
Tomteareal
138 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Rekkehus

Oversikt

Om eiendommen

Lekkert rekkehus med nytt påkostet Strai kjøkken. Nydelig og solrik uteplass. Meget populær beliggenhet.

Om eiendommen

Standard

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønske deg velkommen til Marviksveien 87.

Et lekkert rekkehus med nytt påkostet kjøkken, nydelig og solrik uteplass. Fast parkering på fremsiden av boligen.

Boligen har følgende planløsning:
1. etg.: Flislagt gang/entré med skyvedørsgarderobe til oppbevaring av ytterklær og sko.
Stor og lys stue med god plass til sofa og spisebord. Nyere peisovn i stue. Fra stuen er det utgang til nyere veranda med meget gode solforhold. I følge selger er det sol fra morgen til ca. 21.30 på sommeren. Nytt, påkostet kjøkken fra Strai med  integrerte hvitevarer som ovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.
2..etg.:Boligen har et meget delikat bad med både dusjhjørne og badekar. Badet har videre vegghengt toalett og servant samt opplegg til vaskemaskin. 3 gode soverom i 2. etg. Hovdesoverom med integrert klesskap.

Stort innredet loft. Innredet med sofa, hjemmekino (medfølger ikke salget)., og en seng. Vegg til vegg teppe på gulv. Loftsetasje er ikke godkjent til varig opphold.

Kjeller
Består av stue med plass til spisebord og sofagruppe. Enkelt kjøkken med komfyr  og oppvaskmaskin. Flislagt bad med dusjhjørne, toalett, servant og opplegg til vaskemaskin. 2 rom som er innredet med seng. Denne etasjen er ikke søkt godkjent for varig opphold hos kommunen.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 167 kvm Sekundærrom: 23 kvm.
Bra. pr. etasje.: Kjeller 48 m² - 1. etg. 48 m² - 2. etg. 48 m² - Loft 23 m².

P-rom inkl:
Kjeller: Stue/kjøkken, soverom, soverom 2, bad.
1.etg.: Vindfang, hall m/trapp, trapperom til kjeller, stue, kjøkken.
2.etg.: Trapperom, gang, soverom, soverom 2, bad, soverom 3, trapperom til loft.
Loft: Trapperom, innredet rom.


Takstmann opplyser i rapport:
Lav takhøyde i kjeller, varierer fra ca. 201-207 cm.

Det er påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling utifra dagens byggteknisk forskrift.
Det er påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1947 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

- Velforening. 2 dugnader i året.
- Innvendige felles rør ble våren 2022 oppgradert av Norva24.
- Hjemmekino medfølger ikke.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 02.05.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Boligen er bygd i 1947 og er i stort sett bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes:
Utvendig antas takstein og takrenner/beslag å være fra 1980-tallet og har normal slitasje. Vinduer og dører er stort sett i bra stand, skyvedør til terrasse er slitt. Terrasse er i bra stand, dekkebord er 2 år gamle og bjelker m.m. ca. 7 år gamle. Murfasade ble "flikket" litt på og malt i 2021. Eier opplyser om at dreneringen ved sørveggen er oppgradert.

Innvendig er det ingen luftespalte mellom isolasjonen og undertaket på loft, bør utbedres for å få til en god løsning. Det ble det utført hulltaking i vegg på kjellerbad, ingen synlig eller målbar fukt ble oppdaget. STRAI kjøkkeninnredning i 1.etasje er ny og i god stand, induksjon platetopp er montert. Ingen ventilator er montert ved kjøkken i 1. etasje. Gulvhøyder ble kontrollert i enkelte rom, ingen store avvik. ble registrert. Sikringsskap er oppgradert med automatsikringer. Mesteparten av røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran til røropplegget i kjeller kunne ikke lokaliseres under  efaringen, nærmere undersøkelse er påkrevd. Ved og elektrisk til oppvarming. Leilighet i kjeller er ikke godkjent som egen boenhet pga. manglende brannsikring, lysforhold etc. Takhøyde i etasjen varierer fra ca. 201- 207 cm. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Innvendig > Innvendige trapper. Det er ikke montert rekkverk. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken. Det er ikke påvist noen form for ventilering av kjøkkenrommet (lukket rom).
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Stoppekran er ikke lokalisert eller tilgjengelig.

TG2:
Utvendig > Taktekking. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen.
Utvendig > Nedløp og beslag. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
Utvendig > Vinduer. Det er avvik: Råte i takvindu.
Utvendig > Dører. Det er avvik: Skyvedør til terrasse er slitt.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Ildfast plate mangler på gulvet under ildstedet.
Innvendig > Rom Under Terreng. Det er påvist andre avvik: Det ble registrert fuktighet i sørveggen. Eier har lagt ny drenering/fuktsikring ved nordveggen.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Sokkelflis er ikke montert.
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad. Det er ikke påvist tilfredstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tomteforhold > Drenering. Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

- Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Drenert sommeren 2020 av firmaet Pelias.

- Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Hele fasaden ble utbedret sommeren 2021 av firmaet Homme mur og puss.

- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært. Trekt div nye kabler. Utelys ute, varmekabler gang. Nye dimmere med Bluetooth. Mykjåland og Lindal Elektriske AS.

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært. Fjernet sprekker i fasade. Kuttet ut og lagt inn ny betong. Homme mur og puss.

- Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Innredet «ikke godkjent hybel».

Er det foretatt radonmåling?
Bico utførte radon måling i kjeller. 2022. Fine verdier. Bico må kontaktes for eksakte tall.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i Finn-annonsen.

Beliggenhet

Boligen ligger meget sentralt og populært på Lund med korte avstander til butikk, skole og barnehager. Lekeplass like ved. UiA ligger kun ca. 2 km unna, og Kvadraturen ligger kun ca. 2 km unna. Flott turterreng i Jegersberg og flere badeplasser i nærområdet.

Tomt

Areal: 138 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Iflg. selger hører det med med 1 fast parkeringsplass til einendommen - ved bodene - på fellesareal. Videre medfølger 1 bod. Det foreligger ingen skriftlig avtale for dette. Forøvrig parkering i nærområdet.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på rekkehus datert 30.06.1948. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger dispensasjon fra byggegrense mot fv. 488 i vedtak datert 28.04.2021. Dispensasjonen gjelder søknad om tillatelse til bygging av basseng. Det fremkommer i tilatelsen at arbeidet skal være påbegynt innen tre år fra dags dato, ellers bortfaller dispensasjonen. Grunnet nærheten til fortau må det søkes om gravetillatelse for tiltaket. Nødvendig godkjenning fra kommunen skal foreligge før arbeidet igangsettes.

Det ble sendt ut et varsel fra Kristiansand kommune datert 06.01.2005. Varselet omhandler kjelleretasjen og loftsetasjen. "Kjelleren har en innredning som gjør at den fremstår som en egen boenhet. Den har egen inngang, kjøkkeninnredning og baderomsinnredning. Øvrige rom (3 stk) er pusset opp med panel og pene gulv. Jacobsen opplyser at loftet muligens benyttes til loftsstue. Rom i kjelleren tilfredstiller ikke kravene i teknisk forskrift mht lys, takhøyde, utsyn, rømning mv. Kjelleren og loftet er kun godkjent som tilleggsdel i boligen, dvs ikke rom for varig opphold. Oppdeling av boenheter er søknadspliktig etter plan- og bygningslovens § 93f, bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel er meldingspliktig etter plan- og bygningslovens § 86a." Daværende eier av boligen svarte kommunen i skriv datert 01.03.2005, hvor han påpekte at boligens kjeller ikke blir brukt som varig oppholdsrom samt at loft ikke benyttes til varig oppholdsrom men som hobbyrom. Boligen fremstår i dag med innredet loft, samt kjeller innredet med kjøkken, bad og to rom. Disse etasjene er ikke godkjent til varig opphold. Kristiansand kommune opplyser at det ikke foreligger noen godkjente byggetegninger i deres arkiv (foruten kjelleretasje). Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som bebyggelse og anlegg, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan. Hensynssone: gul støysone. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei og vann. Eiendommen har septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at Kristiansand kommune har rett til å gi pålegg om kortslutning av septiktank og kreve til tilkobling til offentlig avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 9514. Tinglyst: 11.05.2006. Bestemmelse iflg. skjøte. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Det er innredet hybel i kjelleretasjen. Endringen er ikke omsøkt og det er avvik mellom godkjente tegninger og dagens innredning av boligen. Rommene i hybelen er godkjent som gang, husholdning, stryke - rullebod, vaskeri, badstue og dusj, og er ikke godkjent til varig opphold. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 161 620,- (Omkostninger totalt) 6 151 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 14 296 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 3004. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 6274,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 696 412,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 507 082,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Marviksveien 87, Gnr. 152 Bnr. 986 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: integrerte hvitevarer.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 89 59 07.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0169

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0169. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Kristian Lossius, tlf. 90 89 59 07

Vederlag

Fornyelse annonse Finn.no mai 2022 (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 990 000,-) (Kr.68 885) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.102 920)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3060115