Vestre Strømsbu

Mariåsen 2B

Prisantydning
2 300 000 kr
Omkostninger
9 200 kr
Andel fellesgjeld
450 605 kr
Andel fellesformue
21 044 kr
Totalpris
2 759 805 kr
Formuesverdi
597 002 kr
Formuesverdi sekundær
2 268 606 kr
Felleskostnader
6 331 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1978
Internt bruksareal (BRA‑i)
100 ㎡
Bruksareal
124 ㎡
Tomteareal
30 424 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
3
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Toppleilighet på Mariåsen med fantastisk utsikt og parkering i garasjeanlegg - Strømmen

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Denne leiligheten er den største i dette borettslaget og tidligere kalte man ofte disse for, leilighet med praktikantdel. Leiligheten inneholder : Vindfang med garderobeløsning, soverom, gjestetoalett med håndvask, gang, 2 store soverom hvorav det ene er innredet med skyvedørsgarderobe og gode arbeidsbenker, lys fin stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang til stor fin inneglasset utsiktsveranda og meget praktisk bod på verandaen. Bod også i kjelleretasjen

Oppvarming

Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Arendal opp Vesterveien. Ta til venstre i rundkjøring og følg veien forbi Maxis kjøpesenter og til Strømmen. Ta til høyre i rundkjøring før Strømbroa og så første vei til høyre igjen. Følg bakken til toppen,
forbi Strømmen oppvekstsenter på venstre hånd. Ta deretter inn andre vei til venstre og følg veien til du får garasjeanlegg på høyre side. Parker her på gjesteparkeringsplassene og gå opp bakken til høyre.
Denne leiligheten ligger i blokken til venstre, Innerste blokk og inngang B. Det blir skiltet og markert på ringeklokken på visningsdagen. Velkommen til visning!

Barnehage, skole og fritid

Strømmen oppvekstsenter ligger like i nærområdet

Skolekrets

Strømmen

Parkering

Parkering i lukket garasjeanlegg like nede i bakken før blokkene. Elles parkering og gjesteparkering nede ved garasjebygget. Kun parkering for bevegelseshemmede med spesiell tillatelse oppe ved blokkene.
Kr. 200,- pr. mnd og om ønskelig kan man koble seg på el-billader i garasjeanleggets 3. etg.

Beliggenhet

Smakfull toppleilighet med fantastisk utsikt over Høllen og gode solforhold. Leiligheten ligger kun en og en halv etg opp fra inngangsnivået og inneholder: Vindfang, gjestetoalett, entre, nyere dusjbadm/wc og opplegg for vaskemaskin, bak praktiske skyvedører, 3 soverom, stor stue/spisestue og kjøkken med spiseplass. utgang til stor innebygget glassveranda med nydelig utsikt.
VELKOMMEN TIL MARIÅSEN HØYT OG HERLIG

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 09.05.1975. Ferdigattesten gjelder boligbygg. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger også ferdigattest for parkeringshus datert 09.07.1976, og for påbygg av parkeringshus datert 24.03.2014.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er installert vannmåler.
Privat vei. Utgifter til vedlikehold og brøyting må påberegnes.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, gangvei og felles lekeareal , tilhører reguleringsplan Mariåsen, datert 18.06.1975. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4203/432/380:
28.06.1976 - Dokumentnr: 4742 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Elektriske kraftlinjer

05.02.1999 - Dokumentnr: 848 - Rettigheter iflg. skjøte
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

06.09.1974 - Dokumentnr: 6583 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4203 Gnr:432 Bnr:1

21.06.2001 - Dokumentnr: 4843 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere

01.01.2020 - Dokumentnr: 1154770 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0906 Gnr:432 Bnr:380

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-

 HELP Boligkjøperforsikring kr 5 400,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 9.200,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Bebyggelse

Sentralt beliggende ovenfor Vestre Strømsbu ca. 3 km vest for Arendal Sentrum. Hovedsakelig lavblokk bebyggelse i nærområdet ellers eneboliger. Flotte turområder på Biejordene og Bjønnes like ved. Stille, etablert boligområde med fritt utsyn. Kort vei til barneskole, barnehage, buss og snarvei til Maxis kjøpesenter. Blokken ligger høyt og fritt.

Standard

Leiligheten er lys og fin og fremstår i pen stand. Det er hovedsakelig parkett på de fleste gulv, nytt flott eikegulv i gsang, stue og kjøkken. Fliser med varmekabler på baderomsgulvet og belegg på gulv i gjestetoalettet.

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Jens Christian Edvardsen den 01.05.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet fra 1978. Det er selve leiligheten som er undersøkt, utvendig arealer er ikke undersøkt for feil eller mangler og er derfor ikke omtalt i denne rapporten. Vinduer der eier opplyser om trekk fra enkelte vinduer, tregheter i eldre åpningsvindu stue. Etasjeskille der skjevheter utover standardens krav til godkjente måleavvik ble registrert. Bad/vaskerom der motfall mot sluk, ikke sluk i området med bruksvann, ikke synlig slukmembran klemt til klemring ble registrert.
Teknisk anlegg med avløpsrør, vannrør og elektrisk der mer enn halvparten av forventet levetid er passert og utbyttinger med hensyn til dagens bruk og alder vil være påregnelig. Sammendrag er ikke utfyllende for rapportens innhold og må leses i sin helhet.
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 
Utvendig
Vinduer,TG2
Det ble foretatt kontroll på tilfeldig valgte åpne og lukke mekanismer. Vinduer består av åpningsvinduer og fastkarmsvinduer. Det er ikke utført inngrep i konstruksjoner rundt vinduer og ukjent tetting med hensyn til isolering/vindtetting/taping
Vurdering av avvik:
- Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
- Eldre vinduer mot balkong, åpningsvindu med tregheter i åpne og lukkemekanisme. Eier opplyser om trekk fra vinduer særlig i rom 3
Tiltak
- Vinduer må justeres.

Andre utvendige forhold,TG2
Det er ikke fremlagt tilstandsrapport, vedlikeholdsplaner for fellesdeler i bygget. Det henvises til vedtekter, vedlikeholdsplaner som sameiet har ansvar for.
Vurdering av avvik:
- Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Tiltak
- For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt.

Innvendig
Etasjeskille/gulv mot grunn,TG3
Betongdekke med overflater.
Vurdering av avvik:
- Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Tiltak
- For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

Innvendige dører,TG2
Slette malte dører, enkel funksjonstest av tilfeldig valgte dører.
Vurdering av avvik:
- Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.
Tiltak
- Lokal utbedring må påregnes.

Våtrom
3. etasje > Bad/vaskerom
Generell,TG3
Bad med fliser på gulv, vegger med fliser/plater. Utstyr: vask med innredning, opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett, vegghengt toalett. Ukjent når badet er oppgradert med overflater da dokumentasjon på utførelse ikke er fremlagt. "Rommet er bygget etter forskriftskrav før 1997 og gis dermed automatisk tilstandsgrad 3 basert på alder og forventet levetid. Rommet må påregnes renovert. Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK) har i sin veiledning av 26.9.2022 skrevet: Bygningsdeler på bad og vaskerom må i tillegg til å få tilstandsgrad opp mot kravene som gjaldt da de ble bygget, også kontrolleres mot dagens krav, på bakgrunn av at bruken av slike rom har endret seg vesentlig opp gjennom årene. Et baderom uten membran på gulv og del av vegg kan blant annet ikke brukes til dusjing direkte på gulv, men må ha dusjkabinett som fører dusjvannet direkte til sluket. Dette er forhold som en kjøper må få vite. Det vurderes ikke uvanlig at et eldre bad på dette grunnlagt kan få en høy tilstandsgrad, selv om det ikke er observert fukt eller svikt i bygningsdelene. Det vil da være opp til kjøper å oppgradere badet eller annet våtrom for å kunne bruke rommet annerledes
Vurdering av avvik:
- Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
- Dusjkabinett der avløp er anlagt inn i kasse til sisterne på toalett, ukjent tilkobling. Ikke anlagt sluk i området dusjsone og ikke mulig å dusje direkte på overflater. Manglende dreneringshull fra innebygd sisterne Sluk ca. midt i rommet, ikke synlig anlagt slukmembran ned i klemring, eldre sluk. Eldre kobberrør. Manglende våtsoner på gulv der kompaktvegger er synlige uten oppkant med membran ved varmtvannsbereder. Manglende fallforhold mot sluk der motfall ble registrert.
Tiltak
- Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

Kjøkken
3. etasje > Kjøkken
Overflater og innredning,TG2
Kjøkken med profilerte fronter, laminat benkplate. Utstyr: oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kjøleskap Visuell undersøkelse viser ikke større avvik utover påregnelig bruksslitasje.
Vurdering av avvik:
- Det er påvist andre avvik:
- Eier opplyser om frysedelen på kjøleskapet har en liten lekkasje der isflak må fjernes hver uke.
Tiltak
- Andre tiltak:
- Utbytting av kjøleskap eller service anbefales.

3. etasje > Kjøkken
Avtrekk,TG2
Kjøkkenventilator, fungerende på befaringsdagen.
Vurdering av avvik:
- Det er påvist forsert avtrekk fra kokesonen, men løsningen ansees ikke å være tilfredsstillende.
- Dårlig avsug pga. felles avtrekk i leilighetsbygget.
Tiltak
- Andre tiltak:
- Det kan være at borettslag/sameie har egne vedtekter som hindrer montering av eget mekanisk avtrekk fra rommet, anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i borettslag/sameie før det eventuelt kan gjennomføres.

Tekniske installasjoner
Vannledninger,TG2
Røranlegg til vann av kobber Rør- og avløpsanlegget fungerte ved en enkel test av dette på stedet. Videre kontroll av anlegget krever avansert teknologi og må eventuelt rekvireres spesielt. Tilstandsgraden er derfor ikke vurdert på det skjulte anlegget
Vurdering av avvik:
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tiltak
- I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

Avløpsrør,TG2
Avløpsrør av plast som er synlig.
Vurdering av avvik:
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
Tiltak
- I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

Varmtvannstank,TG2
Varmtvannstank på ca. 200 liter
Vurdering av avvik:
- Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Tiltak
- Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Elektrisk anlegg,TG2
Fellessikringsrom med skrusikringer i felles mellomgang. Eldre anlegg uten dokumentasjon.
21.Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)?
Nei
Kommentar:
1.Når ble det elektriske anlegget installert eller sist gang totalt rehabilitert (årstall)? Med totalt rehabilitert menes fullstendig utskiftet anlegg fra inntakssikring og videre.
Kommentar: Vet ikke
2.Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet?
Ukjent
Kommentar: Vet ikke
3.Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999?
Ukjent
Kommentar: Vet ikke
5.Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet – Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år?
Ukjent
Kommentar: Vet ikke
6.Forekommer det ofte at sikringene løses ut?
Nei
Kommentar: 2 ganger siden 2017
7.Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg?
Nei
Kommentar:
8.Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank
Nei
Kommentar:
10.Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet?
Nei
Kommentar:
14.Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger?
Nei
Kommentar:
15.Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer?
Ja
Kommentar:
16.Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll?
Ja
Kommentar: Eldre anlegg uten dokumentasjon der oppgraderinger utfra dagens krav er påregnelig.

Leilighet
Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk
Bad, vaskerom er bygget isammen der skillevegg er tatt vekk. Opprinnelig planløsning tilsier 4 soverom, skillevegg er tatt vekk og nåværende løsning med 3 soverom

Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei
Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei
Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei

Leilighet
Standard : Normal standard utfra byggeår
Vedlikehold : Videre oppgraderinger utfra bygningsmessig beskrivelse er påregnelig innen rimelig tid.
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Kjøleskap, stekeovn med koketopp og oppvaskmaskin.

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierne har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4203/432/380:
28.06.1976 - Dokumentnr: 4742 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Elektriske kraftlinjer

05.02.1999 - Dokumentnr: 848 - Rettigheter iflg. skjøte
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

06.09.1974 - Dokumentnr: 6583 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4203 Gnr:432 Bnr:1

21.06.2001 - Dokumentnr: 4843 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere

01.01.2020 - Dokumentnr: 1154770 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0906 Gnr:432 Bnr:380

Info kommunale avgifter

Kommunale avgifter betales i sin helhet til Mariåsen borettslag v/ Arendal boligbyggerlag.

Polisenummer

SP0001995562

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Mariåsen borettslag har Telia som leverandør på Tv og bredbånd. Tv-dekoder skal levers til Telia når man flytter fra Mariåsen. Borettslaget har et lokale med fult utstyrt kjøkken som kan leies av beboerne til f.eks.
selskaper

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 1: Har det vært feil på bad, vaskerom eller toalettrom?
Svar: Ja.
Beskrivelser: Feil på termostat til varmekabler i badegolvet, slik at varmen ble kuttet.

Pkt. 2: Er det utført arbeid på bad, vaskerom eller toalettrom?
Svar: Ja.
Pkt. 2.1.1: Navn på arbeid.
Svar: Nytt arbeid.
Pkt. 2.1.2: Årstall.
Svar: 2023.
Pkt. 2.1.3: Hvordan ble arbeidet utført?
Svar: Faglært.
Pkt. 2.1.4: Fortell kort hva som ble gjort av faglærte.
Svar: Termostatboksen ble skiftet.
Pkt. 2.1.5: Hvilket firma utførte jobben?
Svar: Hisøy Elektro.
Pkt. 2.1.6: Har du dokumentasjon på arbeidet?
Svar: Nei.

Pkt. 9: Har det vært feil på det elektriske anlegget?
Svar: Ja.
Beskrivelse: Det som er nevnt under "våtrom".

Pkt. 10: Er det utført arbeid på det elektriske anlegget?
Svar: Ja.
Pkt. 10.1.1: Navn på arbeid.
Svar: Nytt arbeid.
Pkt. 10.1.2: Årstall.
Svar: 2023.
Pkt. 10.1.3: Hvordan ble arbeidet utført?
Svar: Faglært.
Pkt. 10.1.4: Fortell kort hva som ble gjort av faglærte.
Svar: Som nevnt under "våtrom".
Pkt. 10.1.5: Hvilket firma utførte jobben?
Svar: Hisøy Elektro.
Pkt. 10.1.6: Har du dokumentasjon på arbeidet?
Svar: Nei.
Pkt. 10.2.1: Navn på arbeid.
Svar: Nytt arbeid.
Pkt. 10.2.2: Årstall.
Svar: 2023.
Pkt. 10.2.3: Hvordan ble arbeidet utført?
Svar: Faglært.
Pkt. 10.2.4: Fortell kort hva som ble gjort av faglærte.
Svar: Termostaten til varmekablene i baderomsgolvet ble skiftet ut.
Pkt. 10.2.5: Hvilket firma utførte jobben?
Svar: Hisøy Elektro.
Pkt. 10.2.6: Har du dokumentasjon på arbeidet?
Svar: Nei.
Produktnummer: 4843DA46-F60A-4873-97BF-B7012E321DD5 Kategori: