Farsund

Lundeveien 158

Prisantydning
1 990 000 kr
Omkostninger
66 750 kr
Totalpris
2 056 750 kr
Formuesverdi
522 673 kr
Formuesverdi sekundær
1 672 554 kr
Byggeår
1997
Internt bruksareal (BRA‑i)
199 ㎡
Bruksareal
199 ㎡
Tomteareal
633 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Tomannsbolig

Oversikt

Innholdsrik, solrik og landlig beliggende del av en tomannsbolig med leilighet.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Bolig bestående av to enheter, en boligenhet og en leilighetsdel.

Boligdelen holder en normal standard og er gjennomgående innredet med tapetserte og panelte vegger. Gulvene er belagt med furugulv og laminat.

Boligdelen er innholdsrik og går over tre etasjer. Inngangspartiet ligger i 1. etasje.

Pent kjøkken med profilterte fronter fra Vårt kjøkken. Kjøkkenet har en hesteskoutforming, er godt utstyrt og gir rom for en god arbeidsplass. Alle hvitevarer på kjøkkenet er integrert. Kjøkkenet har en naturlig avgrensing mot stuen, hvor det er god plass til langbord.

Stuen er gjennomgående med mange vindusflater som gir godt med lys inn. I stuen er det montert en koselig peis med innsats som gir godt med stemning og varme på kalde dager. På siden er det laget en egen innsats for ved og vin.

På loftet ligger en meget romslig loftstue som har flere bruksmuligheter. Her er det satt inn en vedovn med steke- og kokemuligheter. Loftet er delt inn i to soner og har store takvinduer som gir godt med lys inn.

Fra flere hold kan utsikten mot Lundevågen beskues.

I boligdelen er det to bad. Hovedbadet ligger i 1. etasje, og har fliser med varmekabler på gulv og tapetserte vegger. Rommet er utstyrt med toalett, baderomsinnredning og badekar med dusjløsning. Fra badet er det inngang til en badstu, hvor man kan finne roen.
Det andre badet ligger på loftet. Her er det fliser på gulv og vegger. Rommet er utstyrt med servant, toalett og dusjnisje.

Det er totalt tre soverom i boligdelen, fordelt med to i 1. etasje og ett på loftet. Ett av soverommene i 1. etasje består av to rom og har installert en vedon.

Leilighetsdelen har egen separat inngang og er innbydene innredet i lyse fargetoner. Leiligheten er ferdig møblert og møblene vil medfølge handelen.
Pen kjøkkendel fra Farsund kjøkkensenter med hvite profilerte fronter og enkeltstående hvitevarer som medfølger.
Pent innredet bad med gulv belagt med belegg og vegger bekledd med våtromstapet. Rommet er innredet med baderomsinnredning, toalett, dusjnisje, vvs og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten er godkjent som en separat enhet.

Oppvarming

En vedovn i hver etasje i boligdelen. Kombinert olje- og vedovn i 2. etasje. Varmepumpe.
I kjellerboden står det en løs oljetank.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Farsund, følg Søndre vei mot Lundevågen, ta til venstre like før du kommer til Einar Øgrey. Følg veien mot sjøen i ca. 50 meter. Huset ligger på venstre side og er merket med salgsplakat fra Sørmegleren.

Parkering

På egen tomt.

Beliggenhet

Fin beliggenhet på Lunde med utsikt til Lundevågen. Boligen ligger sørvendt og meget solrikt til både sommer og vinter. Kort avstand til Farsund sentrum med alle servicefasiliterer som bl.a. Amfi kjøpesenter, nisjebutikker, kino, restauranter og det populære badehuset. De mange og flotte strendene ligger i gåavstand fra eiendommen. Her kan man velge om man ønsker å være på en liten og intim strand eller en større og åpen strand. Turmulighetene er mange. Her kan nevnes Skjoldnesveden, Loshavn og Einarsneset. Området er kjent for sitt rike dyre- og fugleliv.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger ikke pga. alder - gjelder tiltak omsøkt før 1998. Tiltak (oppføring, påbygging og tilbygging er meldepliktig.) omsøkt før 1. januar 1998 kan det ikke utstedes ferdigattest for jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 5/9-1997

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Soverom i 1. etasje er innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt. Rommene er byggemeldt som henholdsvis gang. Det ombygde rommet er godkjent til varig opphold/beboelse.
Loftet er innredet med rom til varig opphold. Da det ikke foreligger beskrivelse av rommenes bruk i originale tegninger ansees rommene ikke godkjent til varig opphold.
Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Leiligheten er godkjent til varig opphold og som en selvstendig enhet. Ferdigattest foreligger, datert 21.11.218

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Privat vei. Veiavtalen er tinglyst og ligger ved i prospektet.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører kommunedelplanen for Lundevågen og Farsund-Lista 2018-2028. Eiendommen er avsatt til LNF (KDP Lundevågen) og Faresone høyspent H370.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har utleiedel. Leiligheten leies ikke ut pr. dags dato. Selger har tidligere leid ut leiligheten for kr. 3500,- pr. mnd. esklusiv strøm. Leiligheten har en egen undermåler. Leiligheten selges ferdig møblert. Leiligheten er offentlig godkjent som en separat enhet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4206/6/97/1:
25.09.2018 - Dokumentnr: 1318826 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331


05.12.2005 - Dokumentnr: 188041 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/3


07.12.2018 - Dokumentnr: 1657819 - Reseksjonering
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 180/342
Vederlag: NOK 0
Omsetningstype: Uoppgitt
Endring av sameiebrøk
Endring av tilleggsdel
Tilleggsareal i grunn utgår
Areal overføres fra seksjon 2 til seksjon 1
Endring av tegninger

Økonomi

Omkostninger kjøper

1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
500,- (Tingl.gebyr skjøte)
49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-))
13 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
66 750,- (Omkostninger totalt)

2 056 750,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Info eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Farsund kommune. Avgiften er inklusiv i de kommunale avgiftene.

Nøkkelinformasjon

Standard

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Alfred Møll den 14.05.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Det er kun boligen/fritidsboligen som inngår i rapporten. Garasje, lekehytter, utvendige boder etc. er ikke kontrollert dersom dersom ikke det fremgår av rapporten. Garasjer/boder og lignende har generelt en enklere byggeskikk og standard og blir derfor ikke vurdert på samme måte som boligen/hytta. Overflater er vurdert i rapporten, kun slitasje/svikt vesentlig ut over normal bruks- og aldersslitasje nevnes. Dette gjelder synlige flater. Det er ikke flyttet på møbler, bilder, tepper o andre gjenstander hvis ikke det er nødvendig for å komme til utsatte områder. Brann- og lydforhold mellom boenhetene er ikke kontrollert, dersom dersom ikke det fremgår av rapporten. Boligen var møblert under befaringen. Det tas forbehold om eventuelle skjulte feil/mangler. Lukkede konstruksjoner er ikke kontrollert. For øvrig må hele rapporten leses.
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 

Nedløp og beslag,TG2
Takrenner, nedløpsrør og beslag er av metall og er fra byggeåret.
Vurdering av avvik:
- Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
Tiltak
- Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav.

Veggkonstruksjon,TG2
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning.
Vurdering av avvik:
- Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen.
Tiltak
- Råteskadet trekledning må skiftes ut.
- Dette gjelder endeskjøter på kledningen.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Vinduer,TG2
Vinduene har karmer av tre og er fra byggeåret.
Vurdering av avvik:
- Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
- Det er ikke fuget rundt vindu i underetasjen. Det mangler innvendige ventiler på enkelte vinduer.
Tiltak:
- Det må påregnes vedlikehold og utbedringer av enkelte vinduer.
Vinduer - 2,TG3
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Bodvinduet i underetasjen har råteskader.
Tiltak
- Tiltak:
- Montere nytt vindu i boden i underetasjen.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Dører,TG2
Inngangsdørene og bod har karmer av tre og er fra byggeåret.
Vurdering av avvik:
- Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
Tiltak
- Dører må justeres.
- Døren har behov for vedlikehold. Det må utføres utbedringer på boddøren.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger,TG2
Terrassene/verandaen er bygd i betong, med rekkverk av tre.
Vurdering av avvik:
- Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
- Det mangler dryppnese på betongplatingen. Det er registrert svinnsprekker. Synlig isolasjon i taket i boden i underetasjen.
Tiltak
- Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.
- Rekkverket har behov for vedlikehold.

Innvendig
Etasjeskille/gulv mot grunn,TG3
Boligen har trebjelkelag og støpte gulv.
Vurdering av avvik:
- Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Tiltak
- Andre tiltak:
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Radon,TG2
Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Vurdering av avvik:
- Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Tiltak
- Det bør gjennomføres radonmålinger.

Pipe og ildsted,TG3
Boligen har elementpipe og vedovner.
Vurdering av avvik:
- Ildfast plate mangler på gulvet under/foran ildstedet.
Tiltak
- Det må monteres ildfast plate under/foran ildsted.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Rom Under Terreng,TG2
Eneste rom i underetasjen mot yttervegg som er tilbakefylt er badet. I boden er det synlige betongoverflater.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Det er registrert fuktighet nederst på synlige veggoverflater i boden.
Tiltak
- Tiltak:
- Holde det under oppsyn.

Innvendige trapper,TG2
Trappene har vanger, trinn og rekkverk av tre.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Trappen har behov for vedlikehold.
- Tiltak:
pusse trappetrinn for så å behandle trappetrinnene.
Våtrom
Loft > Bad

Generell,TG3
Badet er fra byggeår. Gulv og vegger består av fliser. Panel i taket. Det er dusjkar med forheng. Toalett og innredning. Avtrekksrør opp mot takstein.
Vurdering av avvik:
- Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
- Det er ingen synlig membran i sluken. Sluken ligger på det høyeste punktet på badet. Avløpsrør fra dusjkaret blir ført i rør ut gjennom veggen til kaldtkott. Det er utettheter rundt avløpsrøret til dusjen i våtsonen. Ingen tilluft.
Tiltak
- Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

1. Etasje > Bad
Generell,TG3
Badet er fra byggeår. Det er fliser på gulvet. Våtromstapet på vegger og himlingsplater i taket. Det er etablert baderomsinnrednings, opplegg for vaskemaskin og badekar. Det er i forbindelse med badet etablert badstue.
Vurdering av avvik:
- Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
- Badegulvet er tilnærmet flatt, ingen oppkant i forbindelse med døren. Ingen synlig membran i sluken. Knekt flis ved sluken. Ingen ventilering på badet. Ingen membran oppkant på veggene. Det er motfall på gulvet.
Tiltak
- Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000
Underetasje > Bad/vaskerom

Overflater vegger og himling,TG2
Veggene har våtromstapet/belegg. Taket er malt.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Det er utettheter rundt avløpsrøret under vasken.
Tiltak
- Tiltak:
- Tette rundt avløpsrøret.

Kjøkken
2. Etasje > Kjøkken
Overflater og innredning,TG2
Kjøkkenet har malte/folierte fronter og laminert benkeplate. Innredningen er fra byggeåret.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Det er registrert fuktsvelling i skjøtene på benkeplatene. Belegget på skapdører har løsnet enkelte plasser.
Tiltak
- Tiltak:
- Utføre vedlikehold.
Underetasje > Stue/kjøkken

Overflater og innredning,TG2
Kjøkkenet har malte/folierte fronter og laminert benkeplate. Innredningen er fra byggeåret.
Vurdering av avvik:
- Det er påvist andre avvik:
- Det er merker i benkeplaten.
Tiltak
- Andre tiltak:
- Utføre vedlikehold.
Underetasje > Stue/kjøkken

Avtrekk,TG2
Det er kjøkkenventilator med kullfilter.
Vurdering av avvik:
- Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.
Tiltak
- Om mulig bør det etableres mekanisk/forsert avtrekk ut fra kokesonen.
Tekniske installasjoner

Varmesentral,TG2
Det er installert varmepumpe, fra 1997.
Vurdering av avvik:
- Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.
Tiltak
- Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmesentralen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Varmtvannstank,TG2
Varmtvannstanken er på ca. 200 liter, fra 1996
Vurdering av avvik:
- Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Tiltak
- Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Elektrisk anlegg,TG2
Det elektriske anlegget er fra 1997 og har automatsikringer. Det foreligger dokumentasjon på anlegget i sikringsskapet.

21.Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)?
Nei
Kommentar:
1.Når ble det elektriske anlegget installert eller sist gang totalt rehabilitert (årstall)? Med totalt rehabilitert menes fullstendig utskiftet anlegg fra inntakssikring og videre.
Kommentar:
2.Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet?
Ja
Kommentar:
3.Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999?
Ja
Kommentar:
5.Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet – Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år?
Nei
Kommentar:
6.Forekommer det ofte at sikringene løses ut?
Nei
Kommentar:
7.Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg?
Nei
Kommentar:
8.Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank
Nei
Kommentar:
10.Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet?
Nei
Kommentar:
14.Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger?
Nei
Kommentar:
15.Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer?
Ja
Kommentar:
16.Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll?
Ja
Kommentar:Det er registrert løse ledninger. Ledninger til taklampe på loftet er ikke sikret.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Tomteforhold
Drenering,TG2
Dreneringen er fra byggeåret og er lite synlig for kontroll. Utvendig er det synlig grunnmursplast på murene som er tilbakefyllt på nordsiden av boligen. Øvrig drenering ligger under bakkenivå og er ikke tilgjengelig for kontroll. Takvann er ledet bort i rør som går ned i bakken og det er laget rister i gårdsplass.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Det mangler tetningslist i forbindelse med grunnmursplasten i enden av plasten. Ukjent om det er grunnmursplast i gavlen under vindfanget.
Tiltak
- Tiltak:
- Montere tetningslist i forbindelse med grunnmursplasten på nordsiden av boligen.

Grunnmur og fundamenter,TG2
Boligen er oppført med lave grunnmurer av leca i forbindelse med vindfanget og betongmurer i underetasjen..
Vurdering av avvik:
- Grunnmuren har sprekkdannelser.
Tiltak
- Lokal utbedring må utføres.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

Terrengforhold,TG2
Boligen er oppført i skrånende terreng.
Vurdering av avvik:
- Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger.
- Det er ikke tilstrekkelig fall på terrenget bort fra bygningen.
Tiltak
- Andre tiltak:
- Jeg anbefaler å etablere fall bort fra grunnmuren alle steder rundt bygningen. Fallet ut fra bygningen skal være minimum 1:50 i en avstand på minst 3 m fra veggen. Vannet skal enten føres i tett ledning bort fra huset eller ledes vekk fra veggen på terrengoverflaten.

Utvendige vann- og avløpsledninger,TG2
Utvendige avløpsrør er av plast Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL). og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Vurdering
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.
Tiltak
- Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Hvitevarer i boligdelen er integrert og vil medfølge.
Hvitevarene i leilighetsdelen medfølger.

Diverse

Det er opplegg til sentralstøvsuger i boligen. Støvsugerenheten er fjernet. Det er lagt opp til at støvsugerenheten skal stå på vaskerommet til naboseksjonen, jfr. vedtektene § 8.

Randonmåling

Utleieenheten er ikke radonmålt. Fra 1.1.2014 er det krav i henhold til strålevernforskriften om at utleieenheter skal være radonmålt.

Boligselgerforsikring

selger har tegnet boligselgerforsikring. forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Vedlegg salgsoppgave

Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4206/6/97/1:
25.09.2018 - Dokumentnr: 1318826 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331


05.12.2005 - Dokumentnr: 188041 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/3


07.12.2018 - Dokumentnr: 1657819 - Reseksjonering
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 180/342
Vederlag: NOK 0
Omsetningstype: Uoppgitt
Endring av sameiebrøk
Endring av tilleggsdel
Tilleggsareal i grunn utgår
Areal overføres fra seksjon 2 til seksjon 1
Endring av tegninger

Info kommunale avgifter

Avgiften vil variere avhengig av forbruk. Avgiften er inklusiv eiendomsskatt.

TV/Internett/Bredbånd

Det ligger fiber i nærheten av boligen. Det er ikke lagt inn fiber i boligen.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

1 Har det vært feil på bad, vaskerom eller toalettrom? Ja, Badene i boligdelen er av eldre dato og oppgradering må foretas.
2 Er det utført arbeid på bad, vaskerom eller toalettrom? Ja, Gjort av sønn. Ikke fagbrev. Etter hærverk fra en leietaker ble badet pusset opp. Vegger ble tilbakeført og ny innredning satt inn. 2022.
12 Har det vært feil på utvendige eller innvendige avløpsrør eller vannrør? Ja, I 2023 ble det oppdaget at deler av kloakkrøret var av annen type enn resterende anlegg. Det ble derfor byttet ut, for å hindre tilbakeslag, noe man opplevde flere ganger i 2023. Ikke opplevd etterpå. Sønn byttet ut i 2023.
13 Er det utført arbeid på utvendige eller innvendige avløpsrør eller vannrør? Sønn byttet ut.
17 Er det tegn på setningsskader eller sprekk i fliser? Ja, Det er skjevhet i bygget mot nord.
25 Selges eiendommen med utleiedel som leilighet, hybel eller lignende? Ja.
26 Er utleiedelen godkjent av kommunen? Ja.

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Gjensidige.
Produktnummer: 7D6DAE6E-EBB6-4D61-8AE0-85F774026BCF Kategori: