Åseral

Løyningsknodden 48

Prisantydning
1 550 000 kr
Omkostninger
55 220 kr
Totalpris
1 605 220 kr
Formuesverdi
229 828 kr
Kommunale avgifter
5 442 kr / år
Byggeår
1969
P-rom
48 ㎡
Bruksareal
48 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Bortelid - Tiltalende oppusset eldre hytte med solrik beliggenhet og flott utsikt

Om eiendommen

Innhold

Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.

Standard

Tiltalende oppusset eldre hytte med sentral og flott belliggenhet på Løyningsknodden. Innhold: Gang med bod del. Koselig stue med nyere peisovn og god spiseplass. Pen åpen kjøkkenløsning med komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Bad med vask, wc, dusjkabinett og vaskeromsdel med vaskemaskin. 2 soverom med tilsammen 6 soveplasser. Stor nybygd terrasse rundt hytten med flott utsikt til skiløypen og fjellheimen og gode solforhold.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm.
P-rom inkl.: Soverom, soverom 2, gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Åseral kommune opplyser at det ikke foreligger noen godkjente byggetegninger i deres arkiv. Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Byggeår og byggemåte

byggeår 1969 i følge eiendomsverdi.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 01.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Hytte bygget 1969, dagens eier har eid siden 2021. Hyttefelt med både nyere og eldre hytter, kjørevei helt inn. Like ved skiløype, butikk mm, Modernisert med årene.
Hytten fremstår modernisert, men også stedvis med ufagmessig utførsel og eldre bygningsdeler som tilsier videre moderniseringer og vedlikehold. Punktfundamnter, varmepumpe, kjøkken, terrasse mm nyere årgang.
Grunnet snø på befaringsdagen er lite/redusert av de utvendige flater og bygningsdeler kontrollert. Det tas forbehold om skjulte feil og mangler/avvik.
Der det gis tg2 og tg3 så er det gitt en tiltaksbeskrivelse.
Dette er takstmannens vurdering, og er på ingen måte fasit på tiltak, men en vurdering utfra fornuft/økonomi, risiko for avvik mm. Kjøper må selv vurdere tiltak.
Enkelte bygningsdeler vurderes utfra en nyere byggeforskrift.
Dette tilsier at ting kan være bygget riktig utfra byggeår, men at det likevel får et avvik utfra dagens forskrifter. Når man leser rapporten så er det viktig at man leser både beskrivelse, avviks beskrivelse og tiltaks beskrivelse, da får man god oversikt.
Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.
Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Utvendig > Utvendige trapper:
Det er ikke montert rekkverk. Ingen rekkverk nedre del, tg3. Rekkverk en side og stor avstand mellom håndløper og trapp/spile øvre del, tg2.

Våtrom > Generelt baderom > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Fliser på gulv. Det er ikke fall mot sluk og ikke tett oppkant ved dørsvill. Det er synlig en membranløsning oppkant ved stoppekran, ellers ukjent. Uansett ikke fagmessig utførsel rundt sluk og trelister i rommet, rommet må ikke forventes fuktsikkert likt dagens standard. Flislegging fremstår svært ufagmessig utført. Synlig rundt avløpsrør, bak wc, rundt sluk mm. Trepanel vegger, ikke futkbestandige materialer, men de fungerer ved bruk av dusjkabinett siden det er mindre fuktpåkjenning, oppsyn ved bruk. Baderomsvask, opplegg vaskemaskin, dusjkabinett og wc. Vifte i rommet. Mangler tilluft i dør.

TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Alder og værslitasje/stedvis malingflass på vannbord. Mangler taknedløp på baksiden. Varierende alder, også endel nyere som takrenner mm.

Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Varierende grad av alder og værslitasje kledning og beis. Det er mindre lufting bak kledning enn vi ville bygget med idag, og det er ikke synlig museband. Lite lufting kan medføre avvik som synliggjøres ved bytte av kledning.

Utvendig > Vinduer:
Det er avvik: Eldre vinduer. Trekk vil oppleves. Stedvios dårlig tettekitt mm.

Utvendig > Dører:
Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Det er lysglimt mellom karm og dørsblad som tilsier at trekk vil oppleves. Ingen beslag utvendig side under døren.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Byggeforskrifter ble endret i 2017 til at rekkverk/gjerde skal være 100cm. Tidligere krav var 90cm og lavere avhengig av år. Høyden er normal utfra når bygget, men bedømmes etter dagens forskrift.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Det er stedvis enklere avslutninger av overflater. Synlig på avslutning gulv bak vedovn/mot dørsviller, stedvis plateskjøter/belistning etc.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt  høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Stikkontroll utført i stue, stedvis nivåforskjell. Les også punkt fundamenter. Under hytta er det sutaksplater liknende. Disse har litt skjolder på seg utfra alder, oppsyn.

Innvendig > Pipe og ildsted:
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Redusert funksjon, de tar litt i svill. Baderomsdør selvåpner. Skjevhet i dørblad kontra karm.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det er ca 40cm mellom koketopp og overskap, litt lite.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Det er avvik: Finnes ingen dokumentasjon på utførsel. Det mangler tettemuffe på rør i rør under kjøkkenvask.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Det er avvik: Avløpsrør av plast. Normal levetid for avløpsrør av plast er 25 - 75 år.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon:
Lufteventiler soverom. Ingen lufteventil stue, noe lite luftskifte kan kanskje oppleves. Noe trekk fra vinduer vil dog bidra.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
Sikringskap i gang, automatsikringer og eldre skrusikring inntak.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter:
Det er avvik: De fleste fundamenter er rettet/byttet nye, men fremdeles enkelte med skjevhet. Også synlig noe skjevheter i bjelker, dette er også målbart på gulvdekke inni hytta. Generelt regnes punktfundamenter som enklere type byggeskikk hvor noe vedlikehold kan forekomme.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av faglært. Beskrivelse Monterte overtrykkstank på bereder og gikk igjennom røranlegg på hytten. Arbeid utført av Ronnie Forgard Rør og anleggservice AS.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av faglært. Beskrivelse Ny veranda med trapp opp til parkering. Nye pillarer under hytta. Sjekk av tilstand under hytte utført av snekker. Arbeid utført av Øvrebø Bygg AS.

Tilleggskommentar:
- Vi har hatt hytten i bare 2 år og brukt den lite pga tidsklemme. Har derfor ikke full innsikt.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand kjør RV 9 mot Evje. Ved rundkjøring ved Esso-stasjonen på Hornnes ta av til høyre mot Bortelid. Når du er kommet til butikken på Bortelid ta til høyre inn ved Røde Kors-hytten og følg veien opp til høyre. Ta så andre vei til høyre og følg veien til endes. Hytten ligger rett frem og er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Flott utsikt til skiløypen og fjellheimen og solrik beliggenhet på Løyningsknodden sentralt på Bortelid. Kjørevei med parkering til 2 biler. Umiddelbar nærhet til oppkjørte skiløyper og nydelig turterreng, Rundatjønna med sandstrand og butikk. Kort vei til alpinanlegget.  Gode bade- og fiskemuligheter om sommeren og godt utvalg med oppkjørte skiløyper på vinteren. Bortelid ligger ca. 650 moh. og er et av Agders mest snøsikre områder 99 km. fra Kristiansand, 110 km. fra Mandal, 127 km. fra Arendal og 237 km. fra Stavanger.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Festeavgift: 1341

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er punktfestet. Grunneier er Anne Grethe Bortelid, Tone Bortelid, Kjetil Bortelid Mæland, Ole-Martin Mæland, Terje Moen og Siren Bortelid Robertsson. Årlig festeavgift er pr. 1 341 kr. Festeavgiften ble sist regulert 2017 og indeskreguleres hvert tiende år iht. festekontrakten. Festetiden er 70 år, regnet fra 12.09.1967. Festeren har rett til å fornye fester for 10 år av gangen. Det gjøres oppmerksom på at grunneier skal godkjenne overdragelsen. Se vedlagte festekontrakt.

Parkering

Parkering for 2 biler ved hytten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse på grunn av alder. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, tilhører reguleringsplan for Løyningsknodden, datert 20.04.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Adkomst ocer grunneiers eiendom med vedlikeholdsplikt. Tilknyttet offentlig vann- og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 586 - Festekontrakt - Vilkår. Tinglyst: 19.02.1998
Festetid: 70 år. Årlig festeavgift: NOK 150. Rett til forlengelse. Leien er reg.bar. Bortfester må samtykke i overdragelse. Med flere bestemmelser. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1446984 - Bestemmelse om adkomstrett. Tinglyst: 27.12.2017
Rettighetshaver:Knr:4224 Gnr:9 Bnr:7 Fnr:117 F
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 38 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 550 000,-)) 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 55 220,- (Omkostninger totalt) 1 605 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 5 442 pr. år
Abonnementsgebyr vann kr. 950,-, abonnementsgebyr avløp kr. 3 592,-, målerleie kr. 457,-, feiing kr. 443,- pr. pipeløp. I tillegg kommer forbruksavgift vann kr. 21,- pr. m3 og avløp kr. 56,-.

Renovasjon kommer i tillegg. Renovasjonsgebyr for hytter i regulert felt er kr. 3 073,- for 2023.

Faste løpende kostnader

Fjellparkavgift, løypepreparering og aktivitetstilbud på Bortelid kr. 1 518,-
Brøyteavgift, privat parkering ved hytta kr. 5 535,-

Formuesverdi

Kr.  229 828,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Løyningsknodden 48, Gnr. 9 Bnr. 7 Fnr. 117 i Åseral kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-23-0022

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-23-0022. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.2 990) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (fastpris inkl. alle visninger) (Kr.50 000) Tilrettelegging (Kr.15 500) Totalt kr. (Kr.79 975)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3069059