Andøya

Løvika 95

Prisantydning
4 490 000 kr
Omkostninger
124 950 kr
Totalpris
4 614 950 kr
Formuesverdi
1 004 862 kr
Formuesverdi sekundær
3 818 476 kr
Byggeår
1993
Internt bruksareal (BRA‑i)
112 ㎡
Bruksareal
118 ㎡
Tomteareal
413 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Hyggelig og pen enebolig med en fin beliggenhet på Andøya. Solrik terrasse. Garasje. Velkommen!

Om eiendommen

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. CONTURA peisovn er montert i stua, brannplate på gulv er iht. krav. DAIKIN varmepumpe "gulvmodell" ble montert i 2023.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Merknad fra feierapport (sist besøkt 21.03.2019: Skorstein - Avstanden mellom skorsteinens innvendige røykløp og brennbart materiale skal være min. 23 cm.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Garasje og på tomt. Garasjen måler 19 m2 i BRA-e, ref. tilstandsrapport.

Beliggenhet

Meget godt beliggende med gode solforhold. Beliggende i lune Løvika. Barnevennlig område på Andøya med flere badestrender, båthavn, busstopp, barnehage og ballbinge rett ved . Flott turområde med rundløype rundt Andøya. Gangavstand til barne/ungdomsskole og butikk. Ca. 9 km. til sentrum.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på bolig datert 23.04.1993. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger tillatelse på oppføring av garasje datert 01.12.1997. Det foreligger ikke ferdigattest på garasjen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Adkomstveien ved siden av eneboligen eies i hovedsak av denne boligen, men unntak av en liten stripe tilhørende Løvika 97. Løvika 97, 99, og 101 har adkomst til sine boliger via denne private adkomstveien. Det foreligger en domsslutning fra 2011 som gir eiendommene gnr. 9 bnr. 418 (Løvika 97), 419 (Løvika 99) og 420 (Løvika 101) rett til kjøreadkomst over eiendommen, langs grensen mellom bnr. 417 (Løvika 95) og 418 (Løvika 97), slik at bredden på kjørebanen utgjør 2,5 meter regnet vinkelrett på ytterkant av murfoten til muren oppført på Løvika 95.

Det foreligger en tinglyst bestemmelse på eiendommen som sier at "For tomter og husgrupper som har felles tun og/eller atkomstvei fra offentlig vei, bæres vedlikeholdes av vei samt vann og kloakk i denne i fellesskap av brukerne." Denne bestemmelsen er vedlagt i salgsoppgaven.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 518 "Andøya" datert 16.12.1987, samt bebyggelsesplan nr. 518C "Reguleringsbestemmelser for felt B2", datert 27.04.1989. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Eiendommen ligger delvis innenfor 100-metersbelte mot sjø/vassdrag. Kjøper må være oppmerksom på at det hviler strenge restriksjoner på eiendommer i 100-metersbeltet. All utvikling, herunder terrengendringer, bygging m.m. er søknadspliktige tiltak som krever dispensasjon etter plan og bygningsloven.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 6447. Tinglyst: 14.05.1993. Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om gjerde. Kommunen har rett til å anlegge og vedlikeholde kloakk- og vannledninger, telefon- og elektriske ledninger og kabler over tomten. Tomteeieren forplikter seg til å delta økonomisk i et felles kabel radio- og TV-antenneanlegg. For tomter og husgrupper som har felles tun og/eller atkomstvei fra offentlig vei, bæres vedlikeholdes av vei samt vann og kloakk i denne i fellesskap av brukerne. Med flere bestemmelser.
Dagboknr.: 10413. Tinglyst: 18.06.2001. Rettsbok. Bestemmelse om veg.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Kommentar konsesjon

Ingen konsesjonsplikt.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 112 250,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 8 900,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 124 950,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Velkommen til Løvika 95!
Dette er en hyggelig og pen enebolig beliggende i Løvika, et populært område på Andøya. Du parkerer bilen din i garasjen eller på biloppstillingsplassen på tomten og kommer dermed videre inn til boligen.

Du kommer inn til en hyggelig gang/entré med oppbevaringsmuligheter. Ved inngangsparti er det også en utvendig bod til oppbevaring.

Romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Her kan deilige middager spises med venner og familie. Det er også en hyggelig vedovn i stue som gir godt med varme. Parkett på gulv. Fra stue er det utgang til en stor solrik terrasse og hage. Her kan late sommerdager nytes. God plass til utemøblement.

Nyere kjøkken fra Strai (2023) med mye skap- og benkeplass. Kjøkken inneholder integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er også plass til et spisebord på kjøkken. I 1.etg. finner du også et soverom med god plass til dobbeltseng, samt et flislagt bad med varmekabler i gulv. Inneholder dusjhjørne, servant og wc. Separat vaskerom med innredning til oppbevaring.
Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Fra stue er det trapp videre opp til loft. Her finner du et stort soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det ene soverommet kan også gjøres om til 2 soverom med enkle grep. Utgang til liten balkong fra det ene soverommet. Soverom 2 og 3 på loft passer bra som barnerom eller gjesterom. Det er også et wc med servant og en innvendig bod i 2.etg.

Tilstandsrapport:

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 16.05.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Boligen er bygd i 1993 og er i bra stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig er dobbelkrummet betongtakstein og takrenner/beslag fra byggetid og har normal slitasje. Vinduer og ytterdører er fra 2016 og er i god stand, balkongdører og vinduer er aluminiums-kledd på yttersiden noe som er en god løsning mht. vedlikehold. Liggende kledning med skrå er fra 2016 og er i god stand, kledningen er utlektet og musebånd er montert. Terrasse er fra byggeid, vanlig vedlikehold bør beregnes. Innvendig ble bad oppusset for ca. 18 år siden, vanlig vedlikehold bør beregnes mht. membran. Det ble utført hulltaking/kontroll i vegg inn mot våtrom, ingen synlig eller målbar fukt ble oppdaget. STRAI kjøkkeninnredning er fra 2023 og er i god stand, induksjon platetopp er montert.
Gulvhøyder ble kontrollert i 5 rom, ingen store avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget er fra byggetid, vanlig vedlikehold bør beregnes. Innvendig stoppekran er montert på vaskerom. V.v.-bereder er datostemplet 2010 og er på 116 liter. Ved og elektrisk til oppvarming. CONTURA peisovn er montert i stua, brannplate på gulv er iht. krav. DAIKIN varmepumpe "gulvmodell" ble montert i 2023. Det er kun boligen som inngår i rapporten, garasje er kun målt opp og lettere kontrollert. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."
 
Følgende avvik har fått TG2:
Utvendig > Taktekking.
Utvendig > Nedløp og beslag.
Innvendig > Radon.
Innvendig > Andre innvendige forhold.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt.
Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Overflater Gulv.
Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Ventilasjon.
Tekniske installasjoner > Vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 6447. Tinglyst: 14.05.1993. Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om gjerde. Kommunen har rett til å anlegge og vedlikeholde kloakk- og vannledninger, telefon- og elektriske ledninger og kabler over tomten. Tomteeieren forplikter seg til å delta økonomisk i et felles kabel radio- og TV-antenneanlegg. For tomter og husgrupper som har felles tun og/eller atkomstvei fra offentlig vei, bæres vedlikeholdes av vei samt vann og kloakk i denne i fellesskap av brukerne. Med flere bestemmelser.
Dagboknr.: 10413. Tinglyst: 18.06.2001. Rettsbok. Bestemmelse om veg.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Info kommunale avgifter

Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2024 er kr. 3031. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Polisenummer

11709

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

- Har det vært feil på bad, vaskerom eller toalettrom?
Var et brudd på kobling til varmekabler i 2022, dette ble fikset av M-Tek AS, de måtte ta opp en flis for å komme til, fikset dette og la ned en ny flis.

- Er det utført arbeid på bad, vaskerom eller toalettrom?
Fått nytt bad fliser spotter etc. Reiersen. 2010.
Det ble lagt ny membran fliselagt, nytt dusjkabinett, ny baderomsinnredning og blandebatterier. AS Reiersen VVS. 2004.

- Er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu eller annen fasade?
Skiftet kledning alle vinduer og ytterdører. Tpl. 2016.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Visning

mandag 27. mai
kl. 17:30-18:30
Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!
Produktnummer: B9C515B5-1C29-4D65-945C-DEC34B9B3D11