GIMLEKOLLEN

Louises vei 56

Kommunale avgifter
20 710 kr / år
Byggeår
2008
P-rom
200 ㎡
Bruksareal
231 ㎡
Tomteareal
531 ㎡
Antall soverom
5
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Lekker funkisvilla på Gimlekollen - Usjenert hage mot marka - barnevennlig i blindvei - nydelig turterreng - 2 garasjer

Om eiendommen

Innhold

Et drømmehjem i moderne og stilren arkitektur med perfekt planløsning. Eneboligen har også en svært solrik takterrasse og en nydelig usjenert hage mot marka. Inneholder 5 soverom, 2 stuer og 2 garasjer. Det er 2 bad og gjestetoalett. Boligen fremstår med gjennomgående høy standard og eksklusive materialvalg. Master soverommet har suiteløsning med eget walkin og bad.

Vannbåren varme i gulv i begge etasjer samt peisovn.

Gimlekollen / Lindtjønn er et meget attraktivt boligområde kun ca. 10 min. fra sentrum. Her er det trygt og godt å bo, spesielt for barnefamilier og med rask adkomst til Lindtjønn Barnehage, lekeplasser, sandvolleybane, flere badevann samt at man har Jegersbergs flotte rekreasjonsområder rettutenfor stuedøren. Vinterstid kan man spenne på seg skiene ved sitt eget inngangsparti og ta turen rett inn i den oppkjørte lysløypen. Det er kun ca.10 min. gangavstand via lysløypen til Fagerholt Barneskole. Busstopp i Tretjønnveien.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 231 kvm Sekundærrom: 31 kvm.
Bra. pr. etasje.: Kjeller  m²  - 1. etg. m²  - 2. etg.  m².
P-rom inkl: 1.etasje: Stue/kjøkken/gang, Kontor, Vaskerom, Toalettrom 2.etasje: Stue, Soverom, Gang, Soverom 2, Omkledningsrom, Bad, Bad 2, Soverom 3, Soverom 4, Soverom 5 3.etasje: Trapperom
S-rom inkl.: 1.etasje: Garderobe , Garasje/trimrom. 2.etasje: 2 boder. 3.etasje: Bod , Teknisk rom

Kommentar takstmann: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Kun mindre endringer. Garasje er ombygd til treningsrom med innvendig lettvegg som kan fjernes.

Garasje:
Bra: 35 m² - S-rom: 35 m²
S-rom inkl.: Garasje og 2 boder

Kommentar takstmann: I virkeligheten er det bygd to boder innvendig mot en som vist på tegning. Har ikke betydning med tanke på søknadsplikt

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2008 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Sven Bentsen den 24.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs beskrivelse: Bolig over tre etasjer fra 2008. Hovedsakelig bygningsdeler fra byggetid. Det er påpekt enkelte forhold/avvik som
fremkommer i rapporten. For øvrig må hele rapporten leses.

Følgende avvik har fått TG2:
Utvendig > Taktekking. Det er påvist andre avvik: Normal levetid eller behov for vedlikehold vurderes å være 20-30 år. Tekking har oppnådd ca 15 år og blir
dermed gitt TG 2 ut fra alder.

Utvendig > Nedløp og beslag. Det er påvist andre avvik: Ca halvparten av forventet levetid anses som oppnådd.

Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er påvist andre avvik: Det er registrert sporadisk råte i kledningsbord. Hovedsakelig i nedre del av bordene hvor de er kuttet/avsluttet. Et område over ene soveromsvindu i 2 etg øst er det lokal skade/råte.

Utvendig > Vinduer. Det er påvist andre avvik: Det er en liten sprekk i isolerglass i vindu mellom 1 og etg i ved trapp. Vindu er av type brannvindu grunnet lite avstand til nabobygg.

Utvendig > Dører. Det er påvist andre avvik: Enkelte dører har heng i karm/svill

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avviket gjelder de deler av rekkverk hvor det er glassfelter. Grunnet platå oppå beslag og lav høyde på glassrekkverk over er det ikke i henhold til krav. Gjelder også høyde på rekkverk til balkong ut fra soverom.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Planavvik mellom 10 - 20 mm er registrert i 2 etg. Gulver i 2 etg har generelt noe knirk og knepping i skjøter. Fliser i gang og garderobe 1 etg har stedvis hulrom. Det vil si at fliser er løsnet fra liming/underlag.

Innvendig > Pipe og ildsted. Ildfast plate mangler på gulvet under/foran ildstedet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad. Det mangler drenering fra innebygget sisterne.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad 2. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen
eller byggematerialet er uegnet

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad 2. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad 2. Det mangler drenering fra innebygget sisterne.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Vaskerom. Det er påvist andre avvik: Benkeplate er slitt og har skader. Tørkeskap fungerer ikke ifølge eier.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom. Det er påvist andre avvik: Det er ikke drenering/spalte i vegg fra innebygd sisterne til toalett. Fliser har stedvis noe hulrom

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Det er påvist andre avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid oppnådd. Normal levetid for bereder er 15-25 år

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Takstmannens beskrivelse av garasje: Garasje med to adskilte bodrom. Garasje og bodrom har støpt gulv. Yttervegger og tak av trekonstruksjon. Fasader kledd med trepanel. Taket er tekket med sveisepapp. Det er behov for noe vedlikehold. Bakvegg er tørr og trenger maling. Kledning/belistning rundt dør/port er slitt skadet og vil bli skiftet av eier i etterkant av befaringen.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

3. Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja. Beskrivelse: Vi har hatt en lekkasje på kjøkkenet. Pluggen løsnet på et ubrukt rør slik at noe vann slo tilbake og kom opp under gulvet. Dette ble forsikringssak. Nytt gulv over hele 1. etg ble lagt våren 2021.

6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Beskrivelse: Ikke lekkasje, men garasjen ble for tett pga manglende lufting. Dette er fikset nå, men man kan se noen merker i taket i garasjen

9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja.  Beskrivelse: Hver vår får vi som regel et kort besøk av sukkermaur. I år mer eller mindre ingenting.

10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Ja. Beskrivelse: Et par stykker for ca ti år siden. Ingenting etter det.

11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Service på ventilasjonsanlegget. Byttet noen deler. Arbeid utført av:  Blikkenslager T.I Pedersen
11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja

12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse:  Ventilasjonsanlegget, se over Luft/vann-pumpe: kontroll utført av rørlegger Fosselie

13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Beskrivelse: Egen kurs i garasjen

16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Larsen har fikset lufting i garasjen Byttet terassegulv i 2020 - det er gjort med egeninnsats. Arbeid utført av Byggmester Knut Inge Larsen

23. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Beskrivelse: I forbindelse med vannlekkasjen på kjk, ble det laget en skaderapport av takstmann Preben Nilsen.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Gimlekollen / Lindtjønn er et meget attraktivt boligområde kun ca. 10 min. fra sentrum. Her er det trygt og godt å bo, spesielt for barnefamilier og med rask adkomst til Lindtjønn Barnehage, lekeplasser, sandvolleybane, flere badevann samt at man har Jegersbergs flotte rekreasjonsområder rettutenfor stuedøren. Vinterstid kan man spenne på seg skiene ved sitt eget inngangsparti og ta turen rett inn i den oppkjørte lysløypen. Det er kun ca.10 min. gangavstand via lysløypen til Fagerholt Barneskole. Busstopp i Tretjønnveien. 5 min til buss (vi går gjennom skogen til Astrids vei). 10 min til barneskole (lenger hvis man går gjennom skogen). 25 min til ungdomsskole (hvis man går) 10 min sykkel.

Tomt

Areal: 531 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Parkering på egen tomt. 2 garasjer.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 25.05.2023. Ferdigattesten gjelder enebolig med integrert garasje. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger tillatelse til oppføring av bod/ garasje. TIltaket omfatter sykkelbod på 22,5 kvm datert 03.06.2010
Det foreligger tillatelse til oppføring av carport / bod.  Datert 16.06.2011. Det foreligger ferdigattest på garasje datert 26.05.2023

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Lindtjønn, datert 15.03.2000. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 579913-2/200 Tinglyst: 14.07.2008.
Bestemmelse iflg. skjøte

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

8 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 233 320,- (Dokumentavgift) 249 790,- (Omkostninger totalt) 9 149 790,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 20 710 pr. år
Inkluderer eiendomsskatt, feie- og tilsynsavgift, abonnementsgebyr vann, forbruk vann stipulert, abonnementsgebyr avløp, forbruk avløp stipulert.

Renovasjon kommer i tillegg. Renovasjonsgebyr beregnet  for 2023 er kr 3.021,- . Gebyret faktureres forhold til antall tømminger og fastavgift for leie av dunker.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 9 900,45,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 808 060,- for år 2021. Sekundær: Kr. 6 509 017,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Louises vei 56, Gnr. 40 Bnr. 695 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: komfyr/stekeovn/koketopp
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 02 00 59.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

14-23-0072

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/14-23-0072. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Jon Andreas Røsstad, tlf. 90 02 00 59

Vederlag

Helside FVN lør-/ tisdag (Kr.10 000) Eierskifteforsikring (Kr.51 704,82) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (Kr.139 995) Tilrettelegging (Kr.16 900) Totalt kr. (Kr.236 934,82)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3071696