Gluggevann

Lonen 13

Prisantydning
1 750 000 kr
Omkostninger
60 220 kr
Totalpris
1 810 220 kr
Formuesverdi
73 206 kr
Felleskostnader
500 kr / år
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
5 000 kr / år
Byggeår
2010
P-rom
57 ㎡
Bruksareal
57 ㎡
Tomteareal
1 106 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Pen hytte ved Gluggevann - Kvinesdal. Bud ønskes! VISNING: 1/4, kl 14.

Om eiendommen

Standard

Innvendig er det gulv av parkett, laminat, belegg og teppe. Veggene har trepanel. Innvendige tak har trepanel. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Det er åpent luftig kryprom under hytten, hvorpå radontiltak ikke er nødvendig. Boligen har isolert stålpipe og vedovn. Bygningen har kryprom under trebjelkelag og stubbegulv. Innvendig har boligen furu fyllingsdører.

Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad/vaskerom: Veggene har trepanel. Taket har trepanel. Gulvet har vinylbelegg. Rommet har ingen varmekilde i gulv. Rommet har stedslaget innredning med servant, samt dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk styrt vifte.

Toalettrom har belegg på gulv (uten varmekilde i gulv), samt trepanel på vegger og innvendig tak. Panelovn på vegg. Vegghengt toalett m/skjult sisterne. Servantskap m/servant.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm Sekundærrom: 0 kvm.
Bra. pr. etasje.: 1. etg. 57 m².
P-rom inkl: vindfang, toalettrom, sov./bod, bad/vaskerom, 3 soverom, stue/kjøkken.

Utebod.:
Bra: 5 m² - S-rom: 5 m²

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Soverom innenfor vindfang er innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt. Rommet er byggemeldt som bod, men brukes nå som soverom. Rommet er ikke godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

I enkelte oppholdsrom er dagslysflate mindre enn dagens krav på 10% av rommets bruksareal.

Byggeår og byggemåte

2010 i følge Kvinesdal kommune.
Taktekkingen er av pappshingel (sveisepapp på tak over hagestue og utvendig bod). Takrenner i plast. Vindskier og vannbord på tak, i malt tre. Luftehatt på tak. Helbeslått pipe over tak. Lakkert metallbeslag ved overgang terrassebord/yttervegg. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade har liggende bordkledning.
Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør med 3-lags glass, og malt balkongdør i tre med 2-lags glass. Malt tredør til utvendig bod. Veranda oppført i tre, med ubehandlet impr. terrassebord, samt malerbehandlet rekkverk. Det er montert tettesjikt mellom bjelker på del av veranda. Levegg med plasslaget dør i tre, med glass. Utvendige trapper i tre.

Oppvarming

Strøm og ved. Varmepumpe og vedovn plassert i stue/kjøkken.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at hytten er ryddet og rengjort før visning, og at eiendommen selges slik som forevist. Møbler og utstyr medfølger, men ikke private eiendeler og pyntegjenstander.

Parabol og tuner vil medfølge, samt bålpanne. Det er montert elektrisk varme i overbygg på terrasse.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takst Sør AS den 10.01.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Bygning oppført i 2010, bestående av innredet 1. etg. Bygningen holder en normal standard på overflater, innredninger og utstyr, og fremstår i generelt god stand. Det bør for øvrig nevnes at det må gjøres tiltak på underside av hytte, på bjelkelag over terreng. I tillegg må det påregnes å utbedre gulv på bad/vaskerom, samt utbedre verandarekkverk og montere trapperekkverk ved utvendige trapper.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2
Det er ikke montert rekkverk. Det er påvist andre avvik: Manglende rekkverk mellom nivåer på veranda. Sprukket dørglass i levegg.

Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk.

Innvendig > Krypkjeller - 2
Det er påvist andre avvik: Dels løsnet stubbegulvplater på underside av bjelkelag mot terreng. Risiko for skjult skade.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at gulvoverflaten har omfattende skader. Gulvbelegning er mangelfull, da det mangler belegg på del av gulv.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet. Det er ikke gulvsluk i våtrommet.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Åpen el.-installasjon i bygning. Sikringsskap har kombivernbrytere (jordfeilbryter pr. kurs), samt overspenningsvern.

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Utvendig > Taktekking
Det er påvist andre avvik: Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert. Det ble registrert noe limslipp nederst på pappshingel, like over takfotbeslag.

Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.

Utvendig > Veggkonstruksjon - 2
Det er påvist andre avvik: Det er oppsprukket kledning på vegg rundt utvendig bod.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - 2
Det er påvist andre avvik: Undertak over utvendig bod/hagestue er misfarget (synlig fra åpen takkonstruksjon i tvendig bod).

Utvendig > Vinduer - 2
Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass. Det er påvist andre avvik: Skadet vindusforing ved vindu inntil kjøkkenvask. Kondens på innside av glass ved enkelte vinduer, men ingen synlig skade på vindusglassrammer.

Utvendig > Dører - 2
Det er påvist andre avvik: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Utvendig finér på boddør er dels løsnet. Denne døren har også noe sig, og tar i mot terskel.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er påvist andre avvik: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Dør i levegg tar i mot terrassegulv. Uferdig avslutning mellom terrasse og dørterskel ved
utvendig boddør.

Innvendig > Overflater - 2
Det er påvist andre avvik: Tidligere hull ved gulvparkett i stue/kjøkken er tettet med fugemasse. Det mangler feielist ved dørterskel på hovedsoverom (glipe mellom gulvlaminat og terskel). Ved balkongdør mangler det avsluttende belistning mot vegg og sokkel mot kjøkkeninnredning. Det mangler også gulvlister i hjørnerom under kjøkkeninnredning. Det er laget hull/åpning i vegg under sikringsskap på soverom.

Innvendig > Krypkjeller
Det er registrert symptomer på og er mistanke om skader på konstruksjoner i krypkjelleren. Fuktskjolder på underside av stubbegulvplater, under toalettrom. Risiko for skjult skade. Det er også registrert fuktskjolder på stubbegulvplater i område rundt rørgjennomføringer under bad/vaskerom. Enkelte hull i stubbegulvplater er tettet med byggskum, som skadedyr/mus lett kan gnage seg gjennom.

Kjøkken > Overflater og innredning - 2 > Stue/kjøkken
Det er påvist andre avvik: Litt svellet benkeplate ved hjørneskjøt. Det er registrert bom bak veggflis ved kokesone.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
Det er påvist skader på innredning. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS
3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Det er registrert mindre skade nederst på sider av servantskap.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør - 2
Det er påvist andre avvik: Det er dels tilstoppet avløp ved servant på bad/vaskerom.

Tekniske installasjoner > Varmesentral
Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet.

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Ingen spesielle anmerkninger er gitt av selger.
Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra felles privat adkomstvei i hyttefeltet.
Eiendommen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i etablert hyttefelt ved Gluggevann. Meget barnevennlig og solrikt område. Nærhet til flere badevann og fine turområder like ved hytten. Når det er snø, er det oppkjørte løyper ved Golfbanen i Kvinesdal.
Avstand til Utsikten hotell og golfbane er ca, 11 km. Til Lyngdal sentrum, ca. 14 km.

Tomt

Eiertomt som har areal på 1.106 kvm, jfr målebrev.
Det er gruset p-plass ved hytten og noe plen rundt denne, ellers naturtomt og litt fjell.
Felles privat adkomstvei går over denne tomten.

Parkering

På egen tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 18.11.2010. Ferdigattesten gjelder for fritidsbolig.
At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område med vedtatt kommuneplan pr. 09.09.2015. Spredt fritidsbebyggelse - nåværende - SF 22. Kommentar: Båndleggingssone: Båndlegging etter andre lover - Vassdragsvern - Møskavassdraget - H740_6.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Hytten er tilknyttet felles privat vei, vann og avløp.
Innlagt vann fra privat brønn som er felles med en nabohytte.
Avløp tilknyttet felles privat kloakkrenseanlegg - totalt 5 hytter. Kostnad: ca. kr 1.600,- pr tømming (andel 1/5).

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 990373, Tinglyst: 23.12.2009 - bestemmelser om vei og parkering
Dagboknr.: 682398, Tinglyst: 27.07.2015 - erklæring/avtale om felles kloakkanlegg
Dagboknr.: 696167, Tinglyst: 31.07.2015 - jordskifte, grensegangsak Nordhelle.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 990373, Tinglyst: 23.12.2009. Bestemmelse om vei.

Utleie

Hytten har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,-)) 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 220,- (Omkostninger totalt) 1 810 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 5 000 pr. år Dekker renovasjon, feiing.

Eiendomsskatt

Kvinesdal kommune har ikke eiendomsskatt p.t.

Faste løpende kostnader

Velforening: ca. kr 500-800,- pr år. Dekker bl.a. brøyting og vedlikehold vei.
Dugnad: en pr år. Kr 200,- ved ikke oppmøte dugnad.

Formuesverdi

Kr.  73 206,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Lonen 13, Gnr. 49 Bnr. 36 i Kvinesdal kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: kjøleskap, komfyr/koketopp, oppvaskmaskin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 72.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 15.00 dagen før visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto, senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

61-22-0194

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/61-22-0194. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Odd Terje Vatnedal, tlf. 40 40 80 72

Vederlag

Digital Markedspakke Synlig (Kr.3 490) Oppgjør (Kr.7 100) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 1 750 000,-) (Kr.45 000) Tilrettelegging (Kr.13 900) Totalt kr. (Kr.70 075)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Produksjonsdato

07.02.2023
Varenummer: 3065930