Åseral

Kvitefossvegen 59

Prisantydning
2 990 000 kr
Omkostninger
90 620 kr
Totalpris
3 080 620 kr
Formuesverdi
742 500 kr
Kommunale avgifter
10 088 kr / år
Byggeår
2011
P-rom
97 ㎡
Bruksareal
104 ㎡
Tomteareal
2 187 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
4
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

BORTELID - Innbydende leilighet med fantastisk beliggenhet ved alpinanlegget - Carport og stor terrasse

Om eiendommen

Innhold

2.etg.: Gang, stue/kjøkken, bad, bod (godkjent som soverom) og 2 soverom.
Loft: Stue, bad/vaskerom og 2 soverom.
Carport og utvendig bod.

Standard

Lys og tiltalende leilighet med attraktiv og solrik beliggenhet ved alpinanlegget. Innhold 2.etg.: Gang med garderobeskap. Stue med god spiseplass, nydelig utsikt, peisovn og utgang terrasse. Åpen kjøkkenløsning med delikat innredning. Inntegrert komyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap. Fryseskap står i boden under benken. Pent bad med dusjkabinett, baderomsinnredning, håndkletørker og vegghengt wc.  2 gode soverom samt innredet bod som opprinnelig er godkjent som soverom og lett kan tilbakestilles. Loft: Stue med kott i knevegg, romslig bad/vaskerom med dusjkabinett, vegghengt wc, opplegg vaskemaskin og baderomsinnredning. 2 soverom. Utvendig bod og carport samt stor og solrik terrasse.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 104 kvm Sekundærrom: 7 kvm.
Bra. pr. etasje.: 2. etg. 72 m²  - Loft 32 m².
2. etasje - P-rom inkl.: Bad/vaskerom, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, gang.
2. etasje - S-rom inkl.: Kott under trapp, bod.
Loft - P-rom inkl.: Soverom, soverom 2, bad, stue.

Utvendig bod ikke medtatt i areal, 5,2 kvm. Enkel byggeskikk. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Plantegning loft samsvarer ikke med dagens løsning. Anbefales rømningsstige/tau fra et soverom oppe.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Det er avvik mellom godkjente tegninger og dagens planløsning. Bod/teknisk rom (s-rom) er opprinnelig godkjent som soverom (p-rom). Det ene soverommet på loftet er opprinnelig godkjent som loftstue m/trapp. Det ombygde rommet er godkjent for varig opphold.

Byggeår og byggemåte

2011 i følge Åseral kommune.

Oppvarming

Vedovn i stue. Panelovn i stue og loftstue. Lavtbyggendevarmekabelgulv i gang og begge bad.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Strømforbruk ca. 4 000 KWh pr. år.

Parabolantenne.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 15.05.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet i 4-mannsbolig bygget 2012. Etablert område, utsikt og gåavstand til skiheis, skiløype like ved. Godt utnyttet planløsning.

Leiligheten fremstår hovedsaklig i normal teknisk stand men det er påpekt merknader i rapport.

Utvendige forhold er kontrollert der det ansees vesentlig for boligen og at det er god kontrollmulighet utfra tilgang mm.

Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

Boligen er vurdert utfra byggeår og hva ansees som normal bruks- og aldersslitasje. Det kan derfor være bygningsmessige avvik som ikke er nevnt i rapport da det ansees som normalt utfra alder og tidens tann.

Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.

Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er avvik: Det er mindre rennmerker på pipevange oppe. Oppsyn beslag. Noe skjevhet i vannbord på tak i front av leiligheten og mulig noe dårlig over vindu loft. Må undersøkes nærmere.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Det er avvik: Ingen tilgang for kontroll av konstruksjoner.

Utvendig > Vinduer:
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Enkelte vinduer tar litt i karm når lukkes.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Det er avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Enkelte bord har slått seg noe. Det er noe skjevhet i gjerde og dette er kun 85 cm, dagens krav tilsier 100, men var 90 cm når bygget. Underliggende tekking er ikke tett. Det er fuktskjolder på kryssfinerplater under terrasse. Mot trappen så er det kryssfinerplater som ligger fritt uten tekking, dette vil kunnne trekke fukt og råte på sikt.

Innvendig > Innvendige trapper:
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Bratt stigning.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Enkelte dører tar i karm/svill når lukkes. Baderomsdør oppe selvlukker.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er fall mot sluk men ingen tett oppkant dørsvill. Ved evt lekkasje så er det noe  risiko for at vann vil presses mot dørsvill og ledes til andre rom. Ingen slukrist rundt sluk. Man vil ikke kunne etablere en fullgod membranløsning oppkant ved dørsvill så det anbefales å fuge tett mellom flis og dørsvill slik at tettest mulig og deretter oppsyn ved bruk.

Våtrom > Ventilasjon > Bad:
Det mangler styrt tilluftsventilering.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom:
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er fall mot sluk men lite ved døren. Ingen tett oppkant bak dørsvill, noe risiko ved evt lekkasje med mye vann. Det vil ikke være mulig å etablere fullgod membran oppkant bak dørsvill så det anbefales å fuge tett mellom flis og dørsvill slik at mest mulig tett.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom:
Det mangler styrt tilluftsventilering.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det kan med fordel monteres lekkasjesensor med stengeventil i skap under vask samt under oppvaskmaskin. Lekkasjesensor er et krav som har kommet på nyere kjøkken. Denne boligen er bygget før kravet ble innført. I alle boliger som er bygget eller rehabilitert etter 2010 skal det være installert slik sensor/vannstopper. Det kan med fordel monteres komfyrvakt som stenger strøm til steketopp ved evt varmeutvikling ut over normalt.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Hovedvannledning til bygget fra Kommunen frøs første vinter. Det ble gravd opp, isolert og lagt varmekabel i vannrøret. Varmekablene har aldri vært i bruk. Det har ikke vært behov etterlat rørene ble isolert. Arbeid utført av: TT anlegg AS.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand kjør RV9 mot Evje. Ved Esso bensinstasjon på Hornnes ta av til høyre mot Bortelid i rundkjøring.. Fremme på Bortelid kjør forbi Bortelid Marked og ta av venstre mot alpinanlegget. Ta deretter første vei til høyre og følg denne til første vei på høyre side og deretter første til venstre  og leiligheten ligger på høyre side og er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren.

Beliggenhet

Meget attraktiv, barnevennlig og solrik beliggenhet ved alpinanlegget. Utsikt mot alpinanlegget, skiløypene og fjellheimen. Oppkjørte skiløyper, lysløype, alpinanlegg og skistadion samt nydelig turterreng og matbutikk i umiddelbar nærhet. Det kan også nevnes blant annet flotte badeplasser med sandstrand,  frisbeegolf bane, minigolf, ny sykkelløype, bensinpumper og el-bil ladere like i nærheten. Sommerstid er det gode bade- og fiskemuligheter. Bortelid ligger ca. 600 moh. og er et av Agders mest snøsikre områder. Avstand 99 km fra Kristiansand 110 km fra Mandal, 127km. fra Arendal og 237 km. fra Stavanger.

Tomt

Areal: 2 187 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Carport

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 02.01.2014. Ferdigattesten gjelder ny fritidsbostad m/4 boenheter - Kvitefossvegen 57, 59, 61, 63. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse-konsentrert, tilhører reguleringsplan for Kvitefossmyra, datert 17.03.2016. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 5028 - Rettighet. Tinglyst: 18.09.2002
Rettighetshaver:Åseral Idrettslag  
Lnr: 6094537
LEIEAVTALE
Leietid 40 år, med rett til forlengelse
Gjelder ca 32 da m/ca 5,3 km løypetrase
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4224-9/449
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
Dagboknr.: 1077116 - Seksjonering. Tinglyst: 22.12.2011
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 117/748

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Det er ikke aktivt sameie annet enn at det er felles byggforsikring og utarbeidet vedtekter.

Vedteker må leses før budgivning.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 90 620,- (Omkostninger totalt) 3 080 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 10 088 pr. år
Beløpet inkluderer abonnementsgebyr vann og avløp, måleleie og renovasjon. I tillegg kommer forbruksavgift vann kr. 19,44,- pr m3 og avløpr kr. 53,29,- pr m3.

Eiendommen har vannmåler. Vann- og avløpsgebyr vil variere iht. forbruk.

Faste løpende kostnader

Eiendommens utgifter pr. 2022:

Avgift til velforening kr. 500,- pr. år.
Felles byggforsirking kr. 4 073 pr. år for denne seksjonen.
Fjellparkavgift, løypekjøring og aktivitetstilbud på Bortelid kr. 1 407,-
Brøyteavgift, parkering for leiligheter kr. 2 952,-

Selgers kostnader til bla. strøm, internett, TV-abonnement, innboforsikring kommer i tillegg. Beløp kan variere ut fra forbruk og valgt abonnement.

Formuesverdi

Kr.  742 500,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kvitefossvegen 59, Gnr. 9 Bnr. 449 Snr. 4 i Åseral kommune. Sameiebrøk: 117/748

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap, fryseskap/-boks, komfyr/stekeovn/koketopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0049

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0049. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Fornyelse annonse Finn.no nov. 2022 (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.2 990) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 990 000,-) (Kr.59 800) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.89 975)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3060218