Åseral

Kvitefossvegen 113

Prisantydning
3 290 000 kr
Omkostninger
98 720 kr
Totalpris
3 388 720 kr
Formuesverdi
600 600 kr
Kommunale avgifter
9 888 kr / år
Byggeår
2014
P-rom
104 ㎡
Bruksareal
104 ㎡
Tomteareal
1 547 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
4
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

BORTELID - Tiltalende og møblert leilighet med utestue ved alpinanlegget - Carport og 2 terrasser

Om eiendommen

Innhold

2.etg.: Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom.
Loft: Stue, bad og soverom.
Carport og utestue.

Standard

Tilltalende og fullt møblert leilighet med attraktiv og solrik beliggenhet ved alpinanlegget. Innhold 2.etg.: Gang med garderobeplass. Stue med god spiseplass, nydelig utsikt og utgang terrasse. Åpen kjøkkenløsning med delikat innredning. Inntegrert komyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys og micro. Pent bad med dusjkabinett, baderomsinnredning, vegghengt wc og vaskemaskin og tørketrommel. 3 gode soverom med 2 dobbelt senger og 1 3-sengs familie køye. Loft: Romslig stue med sovesofa, kott i knevegg, samt et romslig bad med dusjkabinett, vegghet wc og baderomsinnredning. 1 stort soverom. Utvendig bod og carport samt stor usjenert og solrik terrasse med utestue og terrasse på baksiden. Praktisk overbygd inngangsparti.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm.
Bra. pr. etasje.: 2. etg. 71 m²  - Loft: 33 m².
2. etasje - P-rom inkl: Bad/vaskerom, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, soverom 3, gang.
Loft - S-rom inkl.: Bad, stue, soverom.

Bod ved carport ikke medtatt i areal, 6 kvm Enkel byggeskikk/uisolert. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2014 i følge Åseral kommune.

Oppvarming

Pipe til ildsted er installert. Der er varmekabler i stue, gang og begge bad.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

TV nede og oppe med fiber og Altibox.

Gode solforhold. Fra tidlig morgen til langt på kveld.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 10.05.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet i 4-mannsbolig bygget 2014. Etablert område, utsikt og gåavstand til skiheis, skiløype like ved. Godt utnyttet planløsning.

Leiligheten fremstår hovedsaklig i normal teknisk stand men det er påpekt merknader i rapport.

Utvendige forhold er kontrollert der det ansees vesentlig for boligen og at det er god kontrollmulighet utfra tilgang mm.

Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

Boligen er vurdert utfra byggeår og hva ansees som normal bruks- og aldersslitasje. Det kan derfor være bygningsmessige avvik som ikke er nevnt i rapport da det ansees som normalt utfra alder og tidens tann.

Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.

Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Det er avvik: Lite tilgang for kontroll av konstruksjoner.

Utvendig > Dører:
Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. På balkongdør er det lysglimt mellom karm og dørblad.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk 95 cm, normalt når bygget, men dagens krav tilsier 100 cm høyde. Noe søl med beis rundt om på det som ikke er beiset. Noe usikker tekkeløsning utvendig bod nede.

Innvendig > Innvendige trapper:
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Bratt stigning. Trappen er såpass smal at det må vurderes om hensiktsmessig å etablere håndløper på den andre siden.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er fall mot sluk i rommet men det er ingen tett oppkant ved dørsvill. Ved evt lekkasje fra vask så vil det kunne medføre en fuktpåkjenning mot dørsvill og potensielt renne ut av rommet. Det vil være vanskelig å etablere en fullgod membranløsning oppkant ved dørsvill. Det anbefales derfor å fuge tett mellom flis og dørsvill slik at denne er så tett som mulig.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig
kontroll".

Våtrom > Ventilasjon > Bad:
Det mangler styrt tilluftsventilering.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig
kontroll".

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom:
Det mangler styrt tilluftsventilering.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det kan med fordel monteres lekkasjesensor med stengeventil i skap under vask samt under oppvaskmaskin. Lekkasjesensor er et krav som har kommet på nyere kjøkken. Denne boligen er bygget før kravet ble innført. I alle boliger som er bygget eller rehabilitert etter 2010 skal det være installert slik sensor/vannstopper. Det kan med fordel monteres komfyrvakt som stenger strøm til steketopp ved evt varmeutvikling ut over normalt.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken:
Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Det er avvik: Det mangler sprutplate i skap. Det skal være en plastplate i skap som sørger for at evt lekkasjevann holdes i skapet og ledes i drensrør fra skap til baderom. Med dagens løsning så vil vann ledes ut i soverom og der er det ikke sluk eller fuktsikre løsninger.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
Sikrimnsgkap plassert i soverom og har automatsikringer. Tg2 veldig enkel kursoversikt og manglende dokumentasjon. Kursoversikt/dokumentasjon bør fremskaffes.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Har oppført levegg med overbygg på terrassen selv med hjelp av en fagperson. Der foreligger ferdigattest fra Åseral kommune.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand kjør RV9 mot Evje. Ved Esso bensinstasjon på Hornnes ta av til høyre mot Bortelid i rundkjøring. Fremme på Bortelid kjør forbi Bortelid Marked og ta av venstre mot alpinanlegget. Ta deretter første vei til høyre og følg denne til første vei på høyre side. Følg veien til endes og leiligheten ligger på venstre side og er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren.

Beliggenhet

Meget attraktiv, barnevennlig og solrik beliggenhet like ved alpinanlegget. Utsikt mot alpinbakken og skiløypen. Oppkjørte skiløyper, lysløype, alpinanlegg og skistadion samt nydelig turterreng og matbutikk i umiddelbar nærhet. Det kan også nevnes blant annet flotte badeplasser med sandstrand,  frisbeegolf bane, minigolf, ny sykkelløype, bensinpumper og el-bil ladere like i nærheten. Sommerstid er det gode bade- og fiskemuligheter. Bortelid ligger ca. 600 moh. og er et av Agders mest snøsikre områder. Avstand 99 km fra Kristiansand 110 km fra Mandal, 127km. fra Arendal og 237 km. fra Stavanger.

Tomt

Areal: 1 547 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Carport

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 09.12.2015. Ferdigattesten gjelder ny fritidsbolig med 4 boenheter, Kvitefossvegen 113, 115, 117, 119. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ferdigattest for levegg med overbygg, datert 10.10.2017.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse-konsentrert, tilhører reguleringsplan for Kvitefossmyra, datert 17.03.2016. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 5028 - Rettighet. Tinglyst: 18.09.2002
Rettighetshaver:Åseral Idrettslag  
Lnr: 6094537
LEIEAVTALE
Leietid 40 år, med rett til forlengelse
Gjelder ca 32 da m/ca 5,3 km løypetrase
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4224-9/420
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
Dagboknr.: 719985 - Seksjonering. Tinglyst: 05.09.2008
opprettet seksjoner:
snr: 7
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 117/748

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Det er ikke aktivt sameie annet enn at det er felles byggforsikring og utarbeidet vedtekter.

Vedteker må leses før budgivning.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-)) 98 720,- (Omkostninger totalt) 3 388 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 9 888 pr. år
Beløpet inkluderer abonnementsgebyr vann og avløp, måleleie og renovasjon. I tillegg kommer forbruksavgift vann kr. 19,44,- pr m3 og avløp kr. 53,29,- pr m3.

Eiendommen har vannmåler. Vann- og avløpsgebyr vil variere iht. forbruk.

Faste løpende kostnader

Eiendommens utgifter pr. 2022:

Avgift til velforening kr. 500,- pr. år.
Felles byggforsirking kr. 4 147,- pr. år for denne seksjonen.
Fjellparkavgift, løypekjøring og aktivitetstilbud på Bortelid kr. 1 518,-
Brøyteavgift, parkering for leiligheter kr. 3 444,-

Selgers kostnader til bla. strøm, internett, TV-abonnement, innboforsikring kommer i tillegg. Beløp kan variere ut fra forbruk og valgt abonnement.

Formuesverdi

Kr.  600 600,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kvitefossvegen 113, Gnr. 9 Bnr. 420 Snr. 7 i Åseral kommune. Sameiebrøk: 117/748

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, fryseskap/-boks, komfyr/stekeovn/koketopp, oppvasmaskin og mikrobølgeovn.
Boligen selges møblert.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0048

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0048. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 290 000,-) (Kr.74 025) Digital grunnpakke (Kr.2 990) Tilrettelegging (Kr.14 000) Totalt kr. (Kr.101 500)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3059960