KVELDE SENTRUM

Kveldetunet 12

Prisantydning
1 550 000 kr
Omkostninger
8 860 kr
Andel fellesgjeld
1 250 000 kr
Andel fellesformue
7 853 kr
Totalpris
2 808 860 kr
Formuesverdi
666 584 kr
Formuesverdi sekundær
2 399 703 kr
Felleskostnader
3 050 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2019
P-rom
71 ㎡
Bruksareal
74 ㎡
Tomteareal
1 063 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
1
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Lys, tiltalende 2-roms leilighet i 1.etasje | Enkel adkomst til 2 garasjeplasser via heis | Solrik og skjermet uteplass

Om eiendommen

Innhold

Leilighet i seksmannsbolig som går over ett plan og inneholder følgende:

Entré, gang, stue, kjøkken, soverom og bad/vaskerom.

I tillegg medfølger garasjeplass til to biler på tilsammen ca. 30 kvm, samt enkel lagringsbod i garasjeanlegget.
Det er heisadkomst mellom boligplan og garasjeanlegg.

Standard

Leiligheten er fra 2019 og holder en generell god standard. Det er laminatgulv i alle rom foruten entré, teknisk rom og bad/vaskerom - og alle rom har vannbåren gulvvarme. På veggflater er det hovedsakelig malte plater, og ellers fliser på bad/vaskerom.

- Entre -
Fra inngangspartiet kommer du inn til en lys og trivelig entré med fliser på gulv. Der er det god plass for oppbevaring av yttertøy og sko, herunder tilstrekkelig med plass for en større garderobeløsning.

- Stue -
Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med adkomst til terrasse i treverk på ca. 25 kvm. Terrassen er delvis overbygd (ca. 15 kvm), og derfra er det videre tilkomst til felles hageareal. Dette er et hyggelig sted å samle familie og venner på sommerstid.

- Kjøkken -
Kjøkkeninnredningen har lyse, glatte fronter og benkeplate av laminat. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Høytrykkslaminat (plater) på vegg er montert over kjøkkenbenk i 2022. Ellers er det integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp, samt plass for "side-by-side" kjøleskap. Kjøleskapet som står i leiligheten under visningen kan kjøpes privat av selger ved overtagelse om ønskelig.

- Soverom -
Det er ett romslig soverom i leiligheten som ligger med tilkomst fra entré. Der er det plass til en større garderobeinnredning, dobbeltseng og kommode ved behov. På gulvflater er det laminat - tilsvarende som i entré, stue og kjøkken.

- Bad/vaskerom -
Bad/vaskerom har fliser på gulv- og veggflater, samt vannbåren gulvvarme som i leilighetens øvrige rom. Badet er innredet med baderomsinnredning med servant, dusjhjørne med glassdør og nedsenket dusjgrube, vegghengt toalett og opplegg for vasskemaskin og tørketrommel. Det er balansert ventilasjon.

- Øvrige -
Det medfølger to parkeringsplasser på tilsammen ca. 30 kvm i felles garasjeanlegg med innkjøring fra gårdsplass. Denne har motorisert leddheisport med fjernåpner og asfaltert gulv. Enkel og praktisk lagringsbod på ca. 7 kvm med adkomst fra garasjeanlegg medfølger også. Heisadkomst fra garasje til boligplan.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Sekundærrom: 3 kvm.

- 1. etasje -
BRA: 74 kvm, P-rom: 71 kvm.
P-rom inkl.:
S-rom inkl.:

- Garasjeplass til to biler -
BRA: 30 kvm, S-rom: 30 kvm.

- Bod -
BRA: 7 kvm, S-rom: 7 kvm.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som. Det foreligger byggemeldte og godkjente tegninger som samsvarer med dagens bruk.

Byggeår og byggemåte

2019

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele boligen (egen varmesentral for hver leilighet). Balansert ventliasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner.

For øvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

- VVA -
VV-tank på ca. 200 liter kombinert for forbruksvann og gulvvarme. Vannbåren gulvvarme oppvarmes elektrisk i varmtvannsbereder. Videre har boligen balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner.

- Teknisk -
Sikringsskap med 40A hovedsikring og 9 kurser - alle med automatsikringer. Det elektriske anlegget ble installert i 2019 (byggeår).

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Knut Fenger Grøn den 20.10.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 (store eller alvorlige avvik):
Ingen registrert.

Følgende avvik har fått "mørk" TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Ingen registrert.

Følgende avvik har fått "lys" TG2 (avvik som ikke krever tiltak):

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken:
Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Tilleggskommentar: Leiligheten ble kjøpt med to parkeringsplasser i garasje, men standard er det kun en parkeringsplass.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Larvik kjører du av på Lågendalsveien fra Bommestadkrysset. Følg Lågendalsveien frem til avskilting mot Kvelde sentrum til høyre ved Esso Bensinstasjon. Da følger du Holmfossveien til du skal ta av til høyre og inn på Kveldetunet. Deretter tar du første til høyre, og boligen ligger på din høyre side. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Kvelde med gangavstand til det meste du trenger i hverdagen. Bl.a. ligger nærområdets skole og barnehager, dagligvarehandel, busstopp og tur- og rekreasjonsmuligheter innen gangavstand.

- Offentlig transport / transport -
Nærmeste busstopp ligger 0,3 km fra boligen (ved Kvelde skole) med to ulike linjer (214, 215). Ellers er Larvik stasjon med tog- og bussforbindelser ca. 20 minutters kjøretur unna, og Sandefjord sentrum kan nås innen ca. 27 minutter med bil. Sandefjord Torp Lufthavn ligger også ca. 26 minutter med bil fra boligen, noe som forenkler hverdagen til pendlere.

- Skoler og barnehager -
Kvelde skole med 270 elever ligger ca. 0,3 km fra boligen. Ellers er nærmeste videregående skole, Thor Heyerdahl vgs, kun en 19 minutters kjøretur unna og Sandefjord videregående skole kan nås innen 24 minutter med bil. Kvelde barnehage og Tun barnehage ligger ca. 0,2 km fra boligen.

- Aktivitetstilbud -
Nærområdet byr på tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt for store og små. Det er bl.a. kort vei til flotte turområder og skiløyper på vinterstid. Kvelde idrettsplass ligger ca. 0,3 km fra boligen og Fosserødåsen balløkke er ca. 1,1 km unna. Du har også Kveldehallen i umiddelbar nærhet som blir brukt til håndball, basketball, volleyball, svømming og badmington. Ellers er nærmeste treningssenter Spenst Larvik Nanset og EVO Larvik som ligger 17 minutters kjøretur unna.

- Service- og tjenestetilbud -
Spar Kvelde med post i butikk ligger 7 minutters gange fra boligen. Ellers har du populære Alti Nordbyen kjøpesenter med over 50 butikker i Larvik som kan nås innen ca. 16 minutter med bil.

Tomt

Areal: 1 063 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten er opparbeidet med asfaltert parkeringsplass og gangveier, samt fellesarealer med plen, hekk og lekeplass.

Parkering

Parkering til to biler i garasjeanlegg. Plassene utgjør ca. 30 kvm. Det er heisadkomst mellom boligplan og garasjeanlegget, og heisen ligger ved siden av leilighetens inngangsparti.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.07.2020. Ferdigattesten gjelder for gnr. 2091/bnr. 3 - "6-mannsbolig". At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til "boligbebyggelse-blokkbebyggelse" (903 kvm), "parkeringsplasser" (151 kvm), "annen veggrunn - teknisk anlegg" (2 kvm) og "renovasjonsanlegg" (8 kvm), tilhørende reguleringsplan "Hvidsten Sag, Kvelde" (PlanID: 201102), datert 13.02.2013. Eiendommen er også innenfor hensynssone "H910_1" som vil si at nevnte reguleringsplan skal gjelde, tilhørende kommuneplanens arealdel (PlanID: 201810), datert 06.10.2021.

Det gjøres oppmkersom på at det er reguleringsplaner (detaljregulering) under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen. Dette er planforslag benevnt "Futeparken omsorgsboliger, gbnr 2090/39 m.fl." (PlanID: 201909) og "Kveldetunet 2-8, gbnr 1091/32 m.fl." (PlanID: 201912). Les mer på Larvik kommune sine hjemmesider.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst via privat vei.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen (gnr. 2091, bnr. 3)

1875/900055-1/30  Bestemmelse om gjerde 12.11.1875

1912/900128-1/30  Bestemmelse om vannledn. 21.05.1912

1988/8915-1/30  Erklæring/avtale 17.11.1988 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen (gnr. 2091, bnr. 3):
Ingen rettigheter registrert.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Se tilstandsrapport.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Rettigheter og forpliktelser

Det er ikke forkjøpsrett.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Styregodkjennelse

Nei

Forretningsfører

Dekon Regnskap AS

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 550 000,- (Prisantydning) 1 250 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 860,- (Omkostninger totalt) 2 808 860,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Offentlige avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt

Nei

Faste løpende kostnader

- Strøm -
Dagens eier opplyser å ha et årlig forbruk tilsvarende ca. 10.000 kWh pr år i kraft og nettleie.

- TV og internett -
Dette leveres av Telenor p.t.

Kjøper må også påregne kostnader til innboforsikring.

Felleskostnader

Kr. 3 050,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Felles strøm, renovasjon, brøyting, forsikring og øvrige driftskostnader.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 1 250 000
Andel fellesformue kr. 7 853

Lånevilkår fellesgjeld

Lånegiver: DnB 1213.90.61541
Avdragsfrihet ut 2028
Total lånesaldo: 5 795 000,-
Andel av saldo: 1 250 000,-
Serielån
Rente 3,44%
4 terminer årlig

Borettslaget praktiserer individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Formuesverdi

Primær: Kr. 666 584,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 399 703,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kveldetunet 12, Andelsnr. 2 Orgnr. 923634185 i Larvik kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin. Det gjøres oppmerksom på at kjøleskap kan kjøpes privat av selger ved overtagelse om ønskelig. Selger informerer at det er en sprekk i platetoppen, men at den allikevel fungerer som normalt.

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 41 10 73 74.

Finn.no: Visningstekst

Ta kontakt direkte med megler for å avtale et visningstidspunkt.

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

75-22-0071

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/75-22-0071. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Avd. leder | Eiendomsmegler MNEF Tor André Selåsdal, tlf. 41 10 73 74

Vederlag

Visning (Kr.1 900) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.7 500) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 800 000,-) (Kr.49 000) Tilrettelegging (Kr.14 900) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.3 750) Totalt kr. (Kr.89 630)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3065549