Halbjønnsekken

Kruskefurvegen 22

Prisantydning
2 650 000 kr
Omkostninger
82 120 kr
Totalpris
2 732 120 kr
Formuesverdi
436 436 kr
Kommunale avgifter
18 306 kr / år
Byggeår
1999
P-rom
107 ㎡
Bruksareal
112 ㎡
Tomteareal
968 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Innholdsrik hytte med solrike terrasser og flott utsikt på Hallbjønnsekken / Nært turterreng og langrennsløyper

Om eiendommen

Innhold

1. etasje: 2 entréer, 2 ganger, bad/wc, wc, badstue, stue, kjøkken, stue/hybelkjøkken, 2 soverom, innredet rom, alkove og bod.
Annet: Utebod og 3 hemsarealer.

Standard

Entré
Hytta har to separate innganger via overbygde ytterdører. Hovedinngangen tar deg inn til en entré med tregulv, panelvegger og flere knagger. I entreen er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med dels speilfronter. Den andre ytterdøren fører inn til det som tidligere var et anneks, og entreen ligger i tilknytning til en gang med opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken
Kjøkkenet har åpen løsning mot hovedstuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Innredningen har røde og sorte, profilerte fronter av tre, samt heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum.

Over benken er det belysning, og over kokesonen er det installert en ventilator. Kjøkkenet har integrert platetopp og stekeovn. I tillegg er det kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er utgang til en solrik terrasse, perfekt for både morgenkaffen og hyggelige grillmiddager.

Stue
Hytta har to lune og pene stuer, noe som gir god møbleringsfrihet og ekstra fleksibilitet. Stuene er innredet med tregulv og liggende panel på veggene. Store vindusflater slipper inn rikelig med dagslys, samtidig som de ivaretar den vakre utsikten over landskapet. I stuene er det skråhimling med god takhøyde, noe som bidrar til en herlig og luftig atmosfære.

Hovedstuen har glassdør ut til en solrik terrasse med bålpanne, en flott romforlengelse sommer som vinter. Etter en lang dag ute kan man komme inn å varme seg foran en vedovn i stuen. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet.

I tilknytning til stuen finner man en alkove med rom for dobbeltseng. Stuen i det tidligere annekset er innredet med et lite hybelkjøkken fra 2013, bestående av skap, vaskekum og kokeplater. Det er plass til både sofagruppe og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har hytta et bad og et wc-rom. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin i den ene gangen og en uferdig badstue som ikke er i bruk. Badet, som ble pusset opp i 2014, er delikat med hvite gulvfliser og grå våtromsplater på veggene. På badet er det gulvvarme og vegghengt toalett.

Et dusjhjørne er utstyrt med regnfallsdusj og innfellbare dører. Den øvrige innredningen består av servant med sorte skuffer og et stort speilskap med belysning. Wc-rommet fra 2013 er innredet med tregulv og panelvegger. I rommet er det toalett, et speil og en enkel servant.

Soverom og garderobe
Hytta har to koselige soverom med tregulv og panelvegger. I tillegg er det et innredet rom i annekset, en alkove ved hovedstuen og to hemser som i dag benyttes som sengeplasser. Her er det med andre ord gode muligheter for å ta med seg gjester til fjells. På det ene soverommet er det montert en hylle og to veggskap over den avsatte plassen for dobbeltseng. Ekstra lagringsplass finnes i en bod, i en utebod og på den ene hemsen.

Arealer med beskrivelse

1.Etasje:
BRA: 112 kvm, P-ROM: 107 kvm, S-ROM: 5 kvm.
1.Etasje:
P-ROM: Badstue , Kjøkken , Gang , Gang 2, Stue/hybelkjøkken , Bad , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Wc , Alkove og Stue.
S-ROM: Bod.

Byggeår og byggemåte

1999 i følge Tokke kommune.

Oppvarming

Hytta oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet. I tillegg er det en vedovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkkenet, ellers naturlig tilluft. En ca. 120 liters varmtvannsbereder er plassert i den ene gangen.

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og en fjernavleser fra 2018. Det er offentlig vann og avløp via private stikkledninger.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Kort fortalt
- Koselig hytte over ett plan.
- Hytta har tre hemsarealer.
- Parkering på egen tomt.
- To romslige terrasser.
- Det er gode solforhold.
- Flott utsikt over naturen.
- Enkel adkomst via bilvei.
- Naturskjønne omgivelser.
- Delvis åpen kjøkkenløsning.
- Dels integrerte hvitevarer.
- To stuer med god takhøyde.
- Montert vedovn i hovedstuen.
- Hybelkjøkken i den minste stuen.
- Badet ble pusset opp i 2014.
- Praktisk gjestetoalett i hytta.
- Opplegg for vaskemaskin i gang.
- To soverom og en sovealkove.
- Innredet rom i tidligere anneks.
- Lagringsplass i bod og utebod.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 17.02.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst ble kontaktet av Jon Arne Nilsen for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av hytte med adresse Kruskefurvegen 22 i Dalen Kommune. Det er fint vær med snø og is dekke på befaringsdagen som er kommentert i rapporten, ut over dette er alle arealer tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapporten. Tilstanden på boligen framstår med normal standard ognormal bruksslitasje. Det er noen punkter som har fått TG:2: Vinduer og dører i yttervegg fra 1998, feieluke, fordelerskap til rør-i-rør systemet, gulv på bad, avtrekk på WC og bad og utvendige vann og avløpsledninger. Det er et punkt som har fått TG:3: Mangel av rekkverk på terrasse. Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3 / STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Utvendig > Balkonger, terasser og rom under
balkonger
TG2 / AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Vinduer
Utvendig > Dører
Innvendig > Pipe og ildsted
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc
Tekniske installasjoner > Vannledninger
TG2 / AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Våtrom > Ventilasjon > Bad
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Hytta ligger i et populært, veletablert og naturskjønt hytteområde på Hallbjønnsekken i Tokke kommune, midt mellom Dalen og Valle i Setesdal. Hyttefeltet ligger fantastisk til i fjellområdet Skafsåheia, som er et snøsikkert område.

Området er kjent for praktfull natur med mektige fjellpartier - her venter milevis med urørt natur. Fra hytta er det umiddelbar nærhet til et flott høyfjellssenter med alpinanlegg. Skisenteret ligger 800 meter over havet, og er svært godt egnet for barnefamilier. Her finner man to heiser og tre nedfarter, samt kro, varmestue og pub.
Rundt Hallbjønn høyfjellssenter sørger Skafsåheia løypelag for 60 km med flotte, preparerte langrennsløyper i variert og spennende terreng. Løypene gir muligheter for både koselige familieturer og raske treningsturer. Det er ellers godt tilrettelagt for turer gjennom storslått landskap, enten man er til fots eller på sykkel,

Du kan også prøve fiskelykken i Otra, som er et av de største vassdragene her til lands. Dalen er det nærmeste tettstedet, og her finner du kjente turistattraksjoner som Telemarkskanalen, kanalbåtene, eventyrlige Dalen Hotell, Ruiplassen og Eidsborg stavkirke.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Dalen og Coop Extra Dalen, samt Joker og Coop Prix på Valle. Valle har også bank, bensinstasjon, landhandleri og ulike sentrumsfunksjoner. I Dalen finner man Tokke helsesenter og flere spisesteder.

Tomt

Areal: 968 kvm, Eierform: Eiet tomt

Omgivelsene er solrike og idylliske, med vakker natur så langt øyet kan se. Her kan man ta på seg turskoa eller spenne på seg skiene rett utenfor døra og boltre seg i et flott, helårs turterreng. Hytta ligger på en naturtomt med gress, trær og annen stedlig vegetasjon. Det er toppdekke av torv, og hytta passer perfekt inn i de skogkledde omgivelsene.

Hytta har enkel adkomst via bilvei helt frem, og på tomten er det gode parkeringsmuligheter.

Utelivet kan nytes til fulle på to herlige og delvis overbygde terrasser som måler ca. 55 kvm totalt. Den ene terrassen ligger utenfor hovedstuen, med belysning, utestikk og nydelig utsikt over det storslåtte landskapet.

Det er oppført en bålpanne, og terrassen innbyr til lange, sosiale kvelder året rundt. På den andre terrassen er det belysning og dør inn til kjøkkenet. Det er gode solforhold på eiendommen, og siden terrassene ligger på hver sin side av hytta kan man enkelt flytte seg etter solen og virkelig nyte varme dager til fulle.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Eiendommen mangler ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ifølge opplysninger fra Tokke kommune. Manglende ferdigattest/brukstillatelse innebærer at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritid, tilhører reguleringsplan Eiendommen er regulert til fritidsformål, tilhører reguleringsplan "Hallbjønn Sør 3", datert 26.05.2008, Vinje.

Viser til reguleringsplanens §3.1 BYGGEOMRÅDE, punkt f), " Fritidsbustadane skal ha kraftig ståande kledning, lafta tømmervegg eller stavlaft.

Gesimhøgd maks 3,5 m på hovudtak. På evt. uppstoge maks gesimhøgde 4,5 m og mønehøgd maks 6,5 m. Taket skal utførast som saltak med takvinkel på 22 - 30 grader. Der det er eigna kan det brukast pulttak/ brutte tak 15 - 30 grader. Ved pulttak / brutte tak er maks gesimshøgde det same som maks mønehøgde. I desse høve maks 6,5 meter. Takk skal ha utspring på minimum 50 cm, og tekkast med torv. Vindskibord skal ikkje ha dominerande utskjeringar. Mura piper skal pussast eller forblendast med norsk naturstein det kan gjevast løyve til stålpiper på fritidsbustader med eit moderne arkitektonisk utrykk."  

For mer informasjon om regulerings bestemmelsene for eiendommen se reguleringsplanen i vedlegg til prospekt.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Vei: Privat vei etter avkjørsel fra offentlig vei. Bom inn til privat vei. Det betales en avgift for vedlikehold og brøyting.

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Heftelser / Rettigheter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Odel

Ingen odel.

Konsesjon

Tokke kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) 82 120,- (Omkostninger totalt) 2 732 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 18 305,64 pr. år

Eiendomsskatt

Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: ca. kr. 18 305,64,- (2019)
Kommunale avgifter inneholder følgende:
- Avløp
- Feiing
- Renovasjon
- Vann

Strøm: ca. kr.1 380, 380,- pr. mnd.

Forsikring: kr. 298,- pr. mnd.

Velforening: kr. 3 000,- pr. år. I årsavgiften til velforeningen går også en andel til løypelaget.
Det er ikke medlemsplikt til velforening, men uten medlemskap får man ikke tilgang til fjernstyrt bom. Men må ta en del av fellesutgiftene til vedlikehold av vei og brøyting.

TV/ internett: kr. 5 388,- pr. år.  Kabel fra Medianett, pluss Parbol fra viasat som er fast montert. Abonnement er ikke aktiv pr. i dag.

Formuesverdi

Primær: Kr. 436 436,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kruskefurvegen 22, Gnr. 123 Bnr. 100 i Tokke kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler
på tlf 94 25 46 52.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0020

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside
www.sormegleren.no/77-22-0020.
Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Heljar Hogner, tlf. 46 80 63 69

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.3 990) Energimerking av eiendom (Kr.1 000) Oppgjør (Kr.9 900) Overtakelse av eiendom (Kr.500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 650 000,-) (Kr.79 500) Tilrettelegging (Kr.19 900) Totalt kr. (Kr.115 375)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3057051