KVADRATUREN/POSEBYEN

Kristian IVs gate 82C

Felleskostnader
3 055 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1967
P-rom
41 ㎡
Bruksareal
43 ㎡
Tomteareal
1 661 ㎡
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott 1-roms andelsleilighet med alkove og balkong - Beliggende i trivelige posebyen - Nærhet til alt!

Om eiendommen

Innhold

Stor 1-roms leilighet med sovealkove og balkong beliggende i en høy 1.etg. Leilighetens planløsning inneholder følgende:

Gang, bad, stue, kjøkken, sovealkove.

Følger med en bod i leiligheten, en bod i U.etg. og en felles sykkelbod ved inngangspartiet.

Felles vaskerom. Det er forøvrig lagt opp til vaskemaskin på badet i leiligheten

Standard

Leiligheten har følgende planløsning:

Gang med oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko. Flislagt gulv. Det er dør-calling system og garderobeskap i gangen. Fra gang er det videre inngang til praktisk bod/walk in closet. Her er det plass til det man skulle ønske å oppbevare.

Hyggelig stue med fine vindusflater som gir godt med lys. Stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Utgang til balkong fra stue med plass til et lite spisebord og tilhørende stoler. Kveldsol på balkong. Her kan deilige sommerkvelder nytes.

Inngang til sovealkove fra stue. I sovealkoven er det plass til stor seng og garderobeskap.
Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkenet har alt man trenger av hvitevarer. Det er plass til et hyggelig spisebord på kjøkkenet.

Flott flislagt bad. Det inneholder servant, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er strålovn på badet.

Boder:
Bod som medfølger leiligheten befinner seg i U.etg. Praktisk sykkelbod med inngang fra inngangspartiet til blokken. Her er det god plass til sykkelen.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 43 kvm Sekundærrom: 2 kvm.
P-rom inkl: Bad/vaskerom, entrè, stue/kjøkken, sovealkove.
S-rom inkl.: Garderobe.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Alkove ikke på tegning.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1967 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Elektrisk. Det er strålovn på badet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Styreleder forteller på mail den 25.07.22:
Det er ingen planlagte økninger i fellesgjeld eller fellesutgifter som er diskutert p.t.
Etter forrige generalforsamling er det påbegynt arbeid fra FS Mur for å utbedre ventilasjon i fasadeveggen, samt bytting og utbedring av sprukne teglstein.

Det er besluttet at alle verandafasader skal males. Dette er noe andelseier må velge om de vil gjøre selv, eller om de vil vente til Styret i borettslaget innhenter anbud fra fagfolk. De fleste andelseiere har gjort jobben, men det er IKKE gjort i andel 25. Dermed må det påpekes for kjøper at de selv må male kledning på veranda. Utstyr og maling er allerede innkjøpt og lånes ut påforespørsel til Styret.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 18.07.22 20:25, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
1 roms i hjørnet av sentrum. Etablert borettslag med mange gode kvaliteter.

Modernisert bad, kjøkken, de fleste overflater mm. Vinduer og ytterdører også nyere. Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder men enkelte merknader kommentert i rapport.

For rapporter som gjelder leilighet i et større sameie eller aksje/andelslag (borettslag) er undersøkelsene begrenset til innvendig i leiligheten. Utvendige forhold ansees å være en del av sameiets eller borettslagets felles forpliktelse og vedlikehold. Dette anbefales ytterligere kontrollert av interessent. Levetid er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra
vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
- Det er avvik: Mindre riss i overflate enkelt flis bak døren. Tak har noe merker, forsøkt vasket rundt varmeovn så noe skjoldet.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
- Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
- Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Eldre støpejernssluk, denne bør byttes ved neste modernisering av rommet. Ingen synlig membranløsning i sluken, ukjent løsning. Uansett har ikke eldre sluker god avslutningsmulighet for membran da de ikke har klemring etc.
Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
- Det er avvik: Det kan med fordel monteres lekkasjesensor med stengeventil i skap under vask samt under oppvaskmaskin. Lekkasjesensor er et krav som har kommet på nyere kjøkken. Denne boligen er bygget før kravet ble innført. I alle boliger som er bygget eller rehabilitert etter 2010 skal det være installert slik sensor/vannstopper. Det kan med fordel monteres komfyrvakt som stenger strøm til steketopp ved evt varmeutvikling ut over normalt.
Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
- Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).
Tekniske installasjoner > Vannledninger
- Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
- Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Eier opplyste at det av og til kan lukte litt fra sluk på baderom.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

1 Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja. Sprekk i veggflis - ikke i våtsone. Av og til litt lukt på baderom.
16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av faglært. Vedlikeholdsarbeid på blokka. sjekk og reparasjon av fasaden. Det vil også bli utført en inspeksjon og nødvendig
arbeid oppover veg I første omgang skal det settes inn en del lufteventiler i fasaden. hele fasaden sjekkes og
defekte murstein skiftes og fuger skal sjekkes og eventuelt utbedres. Murerfirma BS Mur.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i hjertet av Kristiansand sentrum, dermed har du alt Kristiansand har å by på "rett rundt hjørnet". Her kan man nyte Kristiansands kaféliv, bystranda, Aquarama, fiskebrygga, kino, kommunal båthavn, Odderøya med flotte turområder, Nupen parken, Universitetet i Agder og handlegaten Markens. Turområder i Baneheia med ferskvanns badeplassen Stampa med mer. Svært sentral beliggenhet midt i Kvadraturen.

Tomt

Areal: 1 661 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Soneparkering i omrdået, ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger ikke på boligblokk pga. alder - gjelder tiltak omsøkt før 1998. Tiltak (oppføring, påbygging og tilbygging er meldepliktig.) omsøkt før 1. januar 1998 kan det ikke utstedes ferdigattest for jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Det foreligger dokument fra kommunen fra ferdigbesiktigelse av boligblokk, med diverse bemerkninger, datert 07.06.1967.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan for Kvartal 12 i Kvadraturen, datert 12.06.2002. Plan under arbeid: Gatebruksplan for Posebyen, kontakt Bergland 97 14 47 54. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 16435. Tinglyst: 31.07.2006. Bestemmelse iflg. skjøte. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.
Kontaktinfo til leietaker bør oppgis til styret. Utleier er ansvarlig for at leietaker følger gjeldende husordensregler. Eventuelle brudd er utleiers ansvar.
Korttidsutleie i inntil 30 dager pr. år, når eier selv bor i boligen, anbefales varslet styret minst 2 dager i forkant.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Husdyrhold

Husordensreglene tillater ikke husdyrhold. Borettslagslovens § 5-11 (4) åpner for dyrehold på tross av forbud, dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 990 000,- (Prisantydning) 175 234,- (Andel av fellesgjeld) 2 165 234,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 643,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 303,- (Omkostninger totalt) 2 181 537,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Eiendomsskatt

Inkludert i fellesutgiftene.

Faste løpende kostnader

Selger har ikke betalt faste løpende kostnader (strøm og innbo) for boligen, da hun ikke har bebodd boligen de siste par årene.

Felleskostnader

Kr. 3 055,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Renter felleslån Kr. 361,-
Avdrag felleslån Kr. 513,-
Driftskostnader Kr. 1.523,-
Vedlikehold Kr. 59,-
Tv / Bredbånd Kr. 399,-
Trappevask - 1-roms leilighet Kr. 200,-
Driftskostnader inneholder bl.a: Vaktmestertjenester, kommunale avgifter, oppvarming(varmtvannsbereder), byggforsikring renovasjon m.m.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 175 234
Andel fellesformue kr. 5 009

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 94807206634, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 18.07.2022: 2,5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 87
Saldo per 18.07.2022: 7 708 160
Andel av saldo: 175 235
Første termin/første avdrag: 27.03.2014 ( siste termin 27.03.2044 )

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 384 052,- for år 2020. Sekundær: Kr. 1 382 586,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kristian IVs gate 82C, Andelsnr. 25 Orgnr. 956252334 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og vaskemaskin.

Spisebord med fire stoler, skohylle på vegg, seng og tv-benk medfølger.

Lampe vedsiden av hylle i tre, hylle i tre og svart knagg i gang medfølger ikke.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 07 27 79.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

12-22-0059

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/12-22-0059. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Marius Rønning, tlf. 98 00 90 08

Vederlag

Fastpris provisjon (Kr.38 000) Eierskifteforsikring (Kr.6 757,50) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Tilrettelegging (Kr.14 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Totalt kr. (Kr.82 602,50)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Solgt

Kontakt megler

Varenummer: 3062094