Stathelle

Krabberødveien 14A

Prisantydning
1 950 000 kr
Omkostninger
8 860 kr
Andel fellesgjeld
161 889 kr
Totalpris
2 120 749 kr
Formuesverdi
570 757 kr
Formuesverdi sekundær
2 054 725 kr
Felleskostnader
7 145 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1965
P-rom
78 ㎡
Bruksareal
78 ㎡
Tomteareal
7 072 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Stor familieleilighet med fantastisk utsikt i attraktivt borettslag - Mulighet for 3 soverom - Sjelden mulighet

Om eiendommen

Standard

Boligen holder til dels eldre standard, og vil kunne ha oppussingsbehov på overflater. Her er det individuelle preferanser som gjelder, og boligen kan også flyttes inn i og for eksempel pusses opp underveis. Leiligheten er opprinnelig en fireroms leilighet med tre soverom. Det tredje soverommet i tilknytning til stuen er med dagens løsning delvis åpnet opp mot stuen, og har fungert som en spisestue. Ved enkle grep kan opprinnelig løsning tilbakeføres.

Beliggende i 2. etasje er det enkel adkomst, og begrenset med innsyn. Fra felles oppgang kommer du inn i entré med plass til klesoppheng eller garderobeskap. Videre inn i stuen er det god plass til stor sofagruppe og spisestue, også hvis man velger å ta tilbake det tredje soverommet. I stuen er det montert peisovn som varmer godt og effektivt.

Fra stuen er det utgang til stor, overbygget balkong med flott utsikt. Balkongen har god plass til hagemøblement.

Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med profilerte fronter, og godt med benkeplass. Her er det også plass til frokostgruppe ved vinduet, som gir naturlig og godt lys. Hvitevarer som er på kjøkken på visning medfølger.

Begge soverommene ligger i tilknytning til entré, og hovedsoverommet nærmest utgangsdøren har god plass til dobbeltseng. Store, plassbyggede garderober. Soverom 2 ligger nærmere stuen, og er noe mindre i størrelse. Også her er det plassbyggede garderobeskap.

Baderommet ble oppgradert i regi av borettslaget i perioden 2006/2007, og har flislagte vegger og gulv med gulvvarme. Det er montert servantseksjon med tilhørende speilskap på vegg, dusjhjørne med skyvedører, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. Varmtvann er inkludert i felleskostnader.

Overflater består hovedsaklig av gulvbelegg i oppholdsrom, samt malte, tapetserte vegger. Boligen er i forbindelse med salget blitt malt opp i januar 2023. Det disponeres til sammen tre boder i kjeller.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm
P-rom inneholder: Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1965 i følge Bamble kommune.

Påkostning og modernisering

Nye balkonger cirka 2001/2002
Baderomsoppgradering cirka 2006/2007

Fremtidige planer:
Borettslaget har planer om å utbedre taktekking i løpet av de nærmeste årene. Til dette har man tidligere innhentet anbud, som ga en estimert kostnad på cirka kr 1.600.000,-. I følge styreleder har man oppsparte midler nok til å finansiere omtrent halvparten av dette. Det vil da kunne være aktuelt å ta opp fellesgjeld for resterende. Summer og kostnader kan endre seg med tiden, og dette inkluderer da også oppsparte midler.

Det er også planer om å opparbeide og utvide parkeringsplass ved Krabberødveien 12, men dette finansieres ved utleie av plasser, og det er ikke tenkt at dette medfører økt fellesgjeld over tid.

Oppvarming

Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Boligen selges av fullmektig. Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd boligen. Fullmektig har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Tor Andrè Strøm den 07.02.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG IU (Ikke undersøkt)
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad
Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone

TG2 - Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Vinduer
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Mer enn halvparten av forventet  rukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran.

Innvendig > Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe. Det ble registrert 2.stk fliser med sprekker.

Innvendig > Innvendige dører
Dør til kjøkken har slitt terskel og små skader i dørblad. Generelt noe slerk i klinker.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist sprekker i fliser. Svertesopp er registrert

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er påvist skader på innredning. Det ble registrert løs folie på fronter til innredning.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
Det er i dag bare enkel kontakt i kjøkkenskap hvor oppvaskmaskin er tilkoblet, automatisk vannstopper var ikke tilkoblet på befaringen.

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
EL-anlegget består av sikringsskap med automatsikringer, plassert i felles trapperom. Det er skjult og åpent ledningsnett.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon. Punktene overfor er et sammendrag av den fullstendige informasjonen som fremkommer i tilstandsrapporten.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i et populært borettslag med sentral plassering på Stathelle. Beliggende på høydedraget over Krabberød er det fantastisk utsikt mot Eidangerfjorden og Breviksbrua fra skjermet og stor balkong. Kort gangavstand til kjøpesenteret Brotorvet, med et rikt og variert utvalg av forretninger, Vinmonopol, Coop Extra og Meny. På BS-Senteret på bunn av Krabberødveien finner du Kiwi, og det er også kort vei til Rema 1000.

Gode bussforbindelser i området, med hyppige avganger i retning Langesund og Porsgrunn/Skien. Ellers kort vei til E18 med effektiv forbindelse sørover mot Kragerø og østover mot Larvik og Sandefjord.

Tomt

Areal: 7 072 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Oppgitt areal er borettslagets totale areal, slik det er opplyst om fra forretningsfører. Festeavgiften er inkludert i felleskostnadene.

Parkering

Boligen disponerer en parkeringsplass på utsiden av blokka.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men innflytningsattest datert 01.12.1966. I denne attesten er det spesifisert gjenstående arbeider med blant annet tilfluktsrommet. Enklelte av punktene er vanskelig å tyde på grunn av kvaliteten i dokumentet levert fra Bamble kommune. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område, som i kommuneplanens arealdel er vist med formål "Sentrumsformål - nåværende" i henholdt til kommuneplan datert 15.12.2022.

Heftelser / Rettigheter

Andelen overdras fri for heftelser.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Konsesjon

Bamble kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Om borettslaget

Forkjøpsrett

1.            Andelseier i borettslaget
2.            Medlemskap i boligbyggelaget
Forkjøpsretten avklares etter at bud er akseptert av selger. Etter budaksept vil megler oversende salgsinformasjon til forretningsfører. Forkjøpsretten utlyses, og megler får tilbakemelding fra forretningsfører når forkjøpsretten er avklart. Dersom forkjøpsretten blir benyttet så innebærer dette at forkjøpsrettsberettiget trer inn i avtalen som allerede foreligger mellom selger og den som har fått sitt bud akseptert. Forretningsfører er PBBL. Ved benyttelse av forkjøpsrett vil det påløpe et gebyr fra Porsgrunn Bamble Borgestad boligbyggelag på kr. 7 768,-. For mer informasjon kontakt megler.

Husdyrhold

Husordensreglene tillater ikke husdyrhold uten skriftlig tillatelse fra styret i borettslaget. Borettslagslovens § 5-11 (4) åpner for dyrehold på tross av forbud, dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Boligen tilhører Kjellestad I Borettslag og Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag er forretningsfører.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 950 000,- (Prisantydning) 161 889,- (Andel av fellesgjeld) 2 111 889,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 860,- (Omkostninger totalt) 2 120 749,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemskap i PBBL kr. 500,- og årskontingent kr. 200,- faktureres direkte fra PBBL. Ved benyttelse av forkjøpsrett, vil det påløpe et gebyr på kr. 7 643,-  fra PBBL.

Felleskostnader

Kr. 7 145,- pr.mnd.

Felleskostnadene har følgende fordeling:
Felleskostnader: kr. 5 441,-
Renter lån: kr. 599,-
Avdrag lån: kr. 780,-
Fellesutgifter balkong: kr. 325,-

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader faktureres månedlig, og inkluderer renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, drift og vedlikehold av fellesarealer, honorar til styre og forretningsfører, samt kabel-tv og varmtvann.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 161 889 pr. 27.01.23

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 12113579569, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.01.2023: 4.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 57
Saldo per 27.01.2023: 1 466 992
Andel av saldo: 64 257
Første termin/første avdrag: 31.12.2007 ( siste termin 31.03.2037 )

Lånenummer: 12113579577, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.01.2023: 4.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 57
Saldo per 27.01.2023: 1 432 026
Andel av saldo: 62 726
Første termin/første avdrag: 31.12.2007 ( siste termin 31.03.2037 )

Lånenummer: 11484244 6, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.01.2023: 3.27% pa.
Antall terminer til innfrielse: 20
Saldo per 27.01.2023: 796 916
Andel av saldo: 34 906
Første termin/første avdrag: 31.12.2007 ( siste termin 31.12.2032 )
Fastrente 3,273% frem til 01.10.2023

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 570 757,- for år 2021. Sekundær: Kr. 2 054 725,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Krabberødveien 14A, Andelsnr. 848 Orgnr. 952427423 i Bamble kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 45 07 36 47.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

81-23-0014

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81-23-0014. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Fredrik Risanger Busk, tlf. 45 07 36 47

Vederlag

Oppdragsgiver har inngått følgende avtale med Sørmegleren Telemark AS: Fastpris kr. 32 500,-, Tilretteleggingsgebyr kr. 14 000,-  samt Markedspakke kr. 16 500,-

Sørmegleren Telemark AS org. nr.

918 067 116
Varenummer: 3067887