Korsvik/Asnes

Korsvikveien 6

Felleskostnader
15 629 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2021
P-rom
98 ㎡
Bruksareal
101 ㎡
Tomteareal
1 730 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Lekker 3 roms med solrik balkong | 2 bad | Carport med ladeboks | Heis | Populært og rolig nabolag | IN ORDNING

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Kort fortalt:
Stilren 3-roms toppleilighet på 101 m2 BRA.
Mulig å redusere felleskostnadene til kr. 3194,- per mnd ved å innbetale fellesgjelden. (IN ORDNING.)
Selger opplyste i egenerklæring at felleskostnader skulle økes pga økte renter på felleslånet, felleskostnadene har siden blitt oppjustert fra kr. 12 450 til 15 629 per mnd.
Solrik balkong på 14 m2, fungerer som en forlengelse av boligen store deler av året.
Master bedroom med eget bad og walk-in løsning, det er også eget bad til gjester.
Store sosiale rom for hyggelige sammenkomster.
Heis.
Carport med ladeboks for el-bil.
Perfekt for de som er lei av å måke snø, vedlikehold eller som ønsker en inngangsbillett i et veletablert og barnevennlig nabolag.
Kun en liten spasertur fra Korsvik, Tangen og ikke minst Asnes.
Ca. 150 meter til nærmeste bussholdeplass.
Kort vei til "Asneskiosken".

Oppvarming

Det er installert Nibe F370 avtrekksvarmepumpe som er kombinert ventilasjon (avtrekk) og varmtvannstank til gulvvarme og forbruksvann.

Vannbåren gulvvarme i entre, kjøkken og stue.

Beliggenhet

Skolekrets

Vesterøy/Varden

Parkering

Carport med ladeboks for el-bil.

Beliggenhet

Velkommen til Korsvikveien. Disse leilighetene ligger kun en liten spasertur fra Korsvik, Tangen og ikke minst Asnes. Man kan fint si at eiendommen er omringet av sjø og flotte badesteder. Har man båt i nærheten er det kort vei inn til bryggene ved indre havn for en herlig lunsj, om man skulle ønske det på en deilig soldag. Utover fjorden har man populære holmer og badesteder.

Korsvik/Asnes ligger ca. 4,5 km. ut på Vesterøya og har mange fine fasiliteter i området.

Asnes camping byr på fin strand og stupebrett. Av andre kjente badesteder kan vi nevne Langeby og Vøra som ligger noe lengre ut på Vesterøya. Om man ønsker båtplass er det flere offentlige og private bryggeanlegg hvor man kan søke om båtplass.

Om man ønsker is eller godteri, eller bare trenger enkle matvarer som man har glemt på butikken, ligger Mix Snarkjøp i få minutters gange unna leilighetene.

Området sokner til Vesterøya barneskole som er en populær skole med fine fasiliteter

Vesterøya idrettspark har nylig blitt utvidet og har et meget godt miljø for mange idretter som blant annet håndball og fotball. Nå er det også bygget en av Sandefjords største idrettshaller på oversiden av fotballbanen, så alt man kan tenke seg av arrangementer og sportslige aktiviteter vil ligge i nærområdet.

Det er flere nærliggende butikker, barnehager og skoler i området. Det er også gode bussforbindelser inn til sentrum eller videre ut på Vesterøya. Disse leilighetene ligger midt i smørøyet for de som ønsker en bolig med nærhet til sjø, gode naturmuligheter og en kort busstur eller kjøretur inn til byen.

Torp flyplass ligger ca. 15 minutter unna, togstasjonen ca. 6. minutter unna og det er ca. 10. minutter i bil ut på E-18.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig. Se vedlagt reguleringskart.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3804/111/133:
19.11.1952 - Dokumentnr: 2999 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:111 Bnr:1


01.01.2020 - Dokumentnr: 1566148 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:111 Bnr:133


Info energiklasse

Gul B

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 480,-
Tinglysning av pantedokument kr 480,-
Forhåndsvarsling av forkjøpsrett kr 7728,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 5 100,-
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,-
 
Sum omkostninger: kr 16 588,-
 
Regnestykker forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Balkong:
Denne boligen har vestvendt balkong på hele 14 m2 med flott utsyn og gode solforhold. God plass til sittegruppe og grill. Fungerer som en forlengelse av boligen store deler av året.

Stue:
Lyst og innbydende rom for sosiale sammenkomster. Store vindusflater tilbyr mye lys og hyggelig utsyn over boligfeltet mot vest. God plass til sofagruppe og spisebord. 1 stav eik parkett i likhet med øvrige rom.

Kjøkken:
Delvis tilbaketrukket med åpen løsning til stuen. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er integrerte hvitevarer som kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, vannstoppsystem og komfyrvakt. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

To bad:
To delikate bad med varmekabler i gulv. Begge er innredet med servantskap, vegghengt wc og dusj med glassdør. Både eget bad fra master bedroom og eget bad til gjester. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

To adskilte soverom:
Soverommene har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Som toppleilighet får man utsyn over himmelen fra sengekanten og naturligvis ingen som bor over seg.

Entré:
Lys og innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk. God plass til oppbevaring av sko og jakker, det er også adkomst til bod/teknisk rom.

Innvendig bod/teknisk rom:
Her er det tekniske rommet med blant annet sikringsskap (automatsikringer). Meget praktisk for ekstra oppbevaring og mulighet for ulike hylleløsninger.

Bod:
Det er egen bod på ca. 5 m2 vegg-i-vegg med carporten.

Hvitevarer

Boligen selges umøblert men hvitevarer på kjøkken medfølger dersom annet ikke blir avtalt.

Diverse

- Etasjeskiller er av betongdekke.

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierne har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Boligselgerforsikring

selger har tegnet boligselgerforsikring. forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3804/111/133:
19.11.1952 - Dokumentnr: 2999 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:111 Bnr:1


01.01.2020 - Dokumentnr: 1566148 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:111 Bnr:133


Polisenummer

SP2928821

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern.

Vilkår og betingelser

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Tilbud på lånefinansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Forsikringsselskap

IF

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.
Produktnr: 18D3DCB4-C1F6-4F3D-A8C4-A6C6CE335DB4 Kategori: