Vågsbygd/Fiskåtangen

Konsul Wilds vei 5

Kommunale avgifter
17 893 kr / år
Byggeår
1960
P-rom
207 ㎡
Bruksareal
227 ㎡
Tomteareal
741 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Meget innholdsrik påbygd enebolig med stor solrik usjenert tomt med sjøutsikt! - Barnevennlig - Dobbel garasje - Sjønært

Om eiendommen

Innhold

Nydelig og usjenert beliggenhet på ytre del av Fiskåtangen med solrike uteplasser med sjøutsikt.  Rolig og populært villastrøk ca 4 km fra Kvadraturen - sykkelavstand! Trygt og godt bomiljø for barnefamilier. Det er flott badestrand, balløkke, tennisbane og barnehage i nærområdet. Kort vei til vakre Myren gård.

Romslig pent opparbeidet usjenert tomt med gode sol og utsiktsforhold. Sjøutsikt

Boligen går over to etasjer + innredet loft.

Hovedplan:
Entre, romslig hall, flislagt bad/wc med varme i gulv, dusjsone og dobbel servant med innredning, kjøkken med nyere flott kjøkkeninnredning med god skap/benkeplass, integrerte hvitevarer ( induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin) og spiseplass.

2 meget romslige stuer med utgang til hage og terrasse, gang og 3 soverom hvorav hovedsoverom har skyvedørsgarderobe og meget godt med garderobeskap.

U.etg (egen inngang):
Gang, vaskerom, bad/wc, gang, innredet rom brukes som kjellerstue, kjølerom og 3 boder.

Loftsetg: (Ikke inkludert i totalt areal, er ikke målbart):
Gang, bod og to innredede rom med vindu. Godt med bortsettngsplass i knevegger.

Ny dobbel garasje fra 2021 med automatisk portåpner. Det er forberedt for installering av el lader i garasje.

Standard

Meget innholdsrik påbygd enebolig over 2 plan + innredet loftsetasje med stor solrik flott opparbeidet tomt med noe sjøutsikt.
Boligen har særdeles attraktiv beliggenhet i nydelige omgivelser med Svanedammen og sjøen med badeplasser som nærmeste naboer. Barnevennlig og rolig boområde rett ved sjøen og badeplass. Boligen har en meget god og funksjonell planløsning.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 227 kvm

P-rom 1. etg.: Vindfang, gang, bad, kjøkken, trapperom, stue/spisestue, stue og 3 soverom.
P-rom u. etg.: Vindfang, bad, vaskerom og oppholdsrom.
S-rom 2. etg.: Gang og 2 innredede loftsrom.
S-rom u. etg.: Kjellerrom og 3 boder/gang.

Rommene på loftet har takhøyde på ca. 2,00 m. under møne og er ikke målbare iflg. NS-3940.
Blind/krypkjeller og utvendig bod under tilbygg/stue er ikke målbare og er ikke med i areal beregningen.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1960 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varmepumpe, flott peisovn i stue 2 og varme i gulv i deler av stue 2, varme i gulv på begge bad/wc, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

- Rommene på loft og innredet bod i kjeller er ikke godkjent som rom for varig opphold.
- Det er innlagt alarm i boligen som kan videreføres til ny eier hvis ønskelig. ( Verisure fjerner alarmsystem hvis ikke ønskelig).
- Uttak til tv i begge stuer.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas Adler Olsen den 11.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Boligen ble oppført i 1960 og påbygd i 1984 og i 2006. Ny frittliggende dobbel Grimstad garasje ble oppført på eiendommen i 2021. Det er blind/ krypkjeller i fra byggeår under del av boligen med tilgang via dør innvendig i kjelleren, og i utvendig bod under tilbygg stue med tilgang via dør utvendig på baksiden av boligen. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG3 i rapporten (store eller alvorlige avvik):
Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.
Våtrom > Generell > Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.
Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.

Følgende har fått TG2 i rapporten (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Taktekking - 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på undertak.
Utvendig > Nedløp og beslag - 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag.
Utvendig > Veggkonstruksjon - 2: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
Utvendig > Vinduer: Det er avvik: De fleste vinduer har 2.lags glass i fra 1978-1979 og vinduer i tilbyggene har vinduer med 3.lags glass i fra 1982. Kjeller vinduer i vaskerommet og i baderommet i kjelleren er koblede vinduer i fra byggeår med enkleglass. Vinduene har generelt normal slitasje ut i fra alder, vedlikehold, oppgraderinger kan påregnes og ut i fra alder kan punktering oppstå i glassene.
Utvendig > Dører - 2: Det er avvik: Balkongdøren med 3.lags glass i fra 1983 i tilbygget i kjelleren har div. utvendig værslitasje, råte etc. i bunn
brystningen.
Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.
Innvendig > Rom Under Terreng: Det er avvik: Grunnmuren er synlig innvendig i rommene i kjelleren i fra byggeår og i krypkjelleren. Baderommet i
kjelleren og tilbygget i fra 1983 har innvendig påforing i trekonstruksjoner mot grunnmuren, men disse rommene har ikke tilfylt terreng mot grunnmur.
Matboden i kjelleren er det noe kalkutslag, fuktmerker i bunn av grunnmuren og i bunn av grunnmuren i gang og vaskerom hvor eier har påsmurt innvendig tettesjikt. Ved bruk av fuktindikator på overflater ble det målt høyere fuktverdier i betong-gulver, bunn av grunnmur i bod, gang, vaskerom på befaringen. Fuktutslag har sammenheng med drenering, utvendig fuktsikring av grunnmuren som er i fra byggeår, samt fukt oppsug i betong-gulver/såler som ikke har plast/fuktsperrer montert. Generelt er rom under terreng og påforede vegger i trekonstruksjoner mot grunnmur utsatte
konstruksjoner mht. kondens, fukt.
Innvendig > Krypkjeller: Det er avvik: Det er blind/krypkjeller i fra byggeår under del av boligen med tilgang via dør innvendig i kjelleren, og i utvendig bod under tilbygg stue med tilgang via dør utvendig på baksiden av boligen. Grunnmuren er oppført i betong med lufteventiler og trebjelkelag med stubbeloftsbord i fra byggeår. Fjell/stein/løsmasser på grunnen og lav høyde innover i krypkjellere er ikke kontrollert grunnet vanskelig tilgang, ytterlige kontroll anbefales. Det var målbar fukt med fuktindikator i bunn av grunnmurer på befaringen og ved piggmåling i treverk ble det målt ca. 17 vekt% fukt på befaringen. Generelt er krypkjellere en utsatt kontruksjon mht. kondens, fukt og jevnlig kontroll og god utlufting anbefales.
Innvendig > Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Kjølerom: Det er avvik: Plassbygd kjølerom i fra 1980-tallet i kjelleren med trepaneler innvendig og kjøleromsdør og kjøleaggregat er montert. Fuktsøk innvendig og utvendig ved kjølerommet ga ikke unormale fuktverdier på befaringen, lukkede konstruksjoner er ikke kontrollert. Generelt er plassbygde kjølerom en utsatt konstruksjon mht. kondens, fukt.
Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger - 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 1: Liten lekkase i rør til toalettsisternen. Fikset av rørlegger.
Pkt. 2: Kjenner du til om det er utført arbeidt på bad/våtrom? Ja, oppgradering. Pkt 2.1: Varmekabler, flislagt, nye vasker, dusj ets 1981, 1995.
Pkt. 2.1: Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja, sluk, etter rørleggers anbefaling ikke fornyet. Pkt 2.3:  Arbeid utført av; Comfort, Reiersen rørlegger.
Pkt. 2.4: Lagt fliser selv i 1981.
Pkt 4: Utvendig stoppekran skiftet og flyttet. Vannrør lagt om til ny stoppkran foran garasje. Arbeid utført av rørlegger Pettersen, Langenes / Sjøfrakt Sør
Pkt 5: Fuktmerker i vaskerom i kjeller, fukitinnslag borte etter tetteskikt lagt på. 
Pkt 8: Maur ved trapp inngang.
Pkt 10.1: Nytt bly rundt takvinduer. Arbeid utført av byggmester Arne Dahl.
Pkt 11: Nytt sikringsskap m/automatsikringer. Pkt 11.1: Utført av Keas.
Pkt 12. Elektrisk anlegge kontrollert november 2016.
Pkt 14: Kabel fra sikringsskap til garasje. El-lader ikke installert.
Pkt 19: Loft innredet til overnatting for familiebesøk.

Tilleggskommentar: Ny Grimstad dobbelgarasje i 2021, erstatten Grimstad garasjen fra 1981. Samme størrelse og på samme område med ny ringmur.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra sentrum følg skiltene mot Vågsbygd. I tunnelen følg skiltene mot Fiskåtangen. Når du kommer til Fiskåtangen følg skiltene rett frem og følg skilting til Konsul Wildsvei. Det vil bli skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved fellesvisning.

Boligen er merket med Sørmeglerplakat.

Beliggenhet

Rolig og usjenert beliggenhet på en høyde med lite innsyn fra omgivelsene og flott sjøutsikt fra stue, kjøkken, terrasse og hage. Rolig og populært villastrøk ca 4 km fra Kvadraturen - sykkelavstand! Trygt og godt bomiljø for barnefamilier. Det er flott badestrand, balløkke og tennisbane i nærområdet. Kort vei til vakre Myhren gård. Barnehage ca. 100 meter fra boligen.

Tomt

Areal: 741 kvm, Eierform: Eiet tomt
Solrik flott opparbeidet usjenert eiet tomt med fin utsikt over sjøen og mot Kvadraturen fra stuedel, soverom, terrasser og tomten.

Tomten har meget god beliggenhet i barnevennlig gate og er opparbeidet med stor solrik usjenert terrasse med utgang fra stue og opparbeidet hage med plen, blomster, tuijahekker, plommetre og beplantninger. 

Utvendig bod under boligen.

Sol fra morgen til kveld.

Parkering

Nyere dobbel garasje fra 2021 med automatisk portåpner og klargjort for El-billader.
P-plasser på tomten.

Ellers gateparkering etter offentlig gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Eiendommen mangler ferdigattest/midlertidig brukstillatelse av uviss grunn ifølge opplysninger fra Kr.sand kommune. Manglende ferdigattest/ brukstillatelse innebærer at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger godtatt melding på tilbygg/påbygg i 1. etasje på del av terrasse over eksisterende utbygg i underetasje, stadfestet 29.10.1958, endret 14.05.1960, sist datert: 31.01.2006.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 100, Fiskåtangen, sist datert: 09.05.2022. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1954. Tinglyst: 23.04.1960. Bestemmelse om vann/kloakkledning, samt anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m.

Ingen rettigheter funnet.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 137 250,- (Dokumentavgift) 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 153 720,- (Omkostninger totalt) 5 643 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 17 893 pr. år

Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2023 er kr. 2666,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Kr. 6.349,- for år 2023 er inkludert i de årlige kommunale avgiftene.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 150 156,- for år 2021.
Sekundær: Kr. 4 140 561,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Konsul Wilds vei 5, Gnr. 14 Bnr. 424 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Fryseboks, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0147

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0147. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Eierskifteforsikring (Kr.30 414,60) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (Kr.98 820) Tilrettelegging (Kr.15 500) Totalt kr. (Kr.163 069,60)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Solgt

Kontakt megler

Varenummer: 3070315