Klyve

Kongerødvegen 48A

Prisantydning
1 280 000 kr
Omkostninger
9 160 kr
Andel fellesgjeld
727 037 kr
Andel fellesformue
34 318 kr
Totalpris
2 016 197 kr
Formuesverdi
584 373 kr
Felleskostnader
8 385 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1967
Internt bruksareal (BRA‑i)
78 ㎡
Bruksareal
92 ㎡
Tomteareal
37 811 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
3
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Fin 4-roms leilighet beliggende i et barnevennlig og sentralt område. Bad (2019) - Innglasset balkong.

Om eiendommen

Oppvarming

Boligen varmes opp av varmekabler på bad, peis i stue og forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Barnehage, skole og fritid

Klyveskogen barnehage (ca. 11 min)
Kverndammen barnehage (ca. 14 min)
Kongerød barnehage (ca. 13 min)

Skolekrets

Klyve barneskole (ca. 14 min)
Kongerød ungdomsskole (ca. 6 min)
Skogmo eller Porsgrunn videregående skole (ca. 8 og 10 min med bil)

Offentlig kommunikasjon

Gode kollektivtilbud rett på utsiden av døren med M3, M3N og P7.

Parkering

Parkering på oppstilte plasser utenfor blokken.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på Klyve i Skien, med stor grad av tilhørighet til Porsgrunn på grunn av den korte avstanden til Porsgrunn sentrum. Borettslaget er lokalisert i et blokkområde, med store utearealer som lekeplass og sitteområder. Kongerød ungdomsskole ligger i gåavstand fra boligen, samt Kongerød barnehage. Det er 10 minutter å gå til Klyve barneskole via trygg gang- og sykkelvei uten å måtte krysse noen trafikkerte veier. I tillegg har man Klyve stadion, Kongerødhallen og Klyvetunet Kultur- og aktivitetssenter i nærområdet.

Borettslaget beskrives som et koselig og nabovennlig sted å bo mellom Porsgrunn og Skien. Dagligvarebutikk med frisør får du i gåavstand, og ellers er det en liten kjøretur til PP-senteret og Down Town for shopping, apotek og restauranter. Her trenger du heller ikke å være avhengig av bil da det er svært gode bussforbindelser som stopper rett på utsiden av leilighetene.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.11.1966. Ferdigattesten gjelder oppføring av boligblokk.
Det foreligger ferdigattest datert 16.08.2019. Ferdigattesten gjelder rehabilitering av bad.
At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til park, gangvei og offentlig friområde, tilhører reguleringsplan Klyve V sone C, datert 04.01.1977 og reguleringsplan for Østre Klyve I, datert 10.12.1965.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende, bevaring av kulturmiljø, turvegtrasè - nåværende, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan datert 16.06.2016.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen, plannavn "Rv. 36 E18-Skyggestien".

Eiendommen er klassifisert som kulturminnevernplan.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.
Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 480,-
Tinglysning av pantedokument kr 480,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 5 400,-
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,-
 
Sum omkostninger: kr 9 160,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Leiligheten ligger i 2. etasje med parkering rett ved siden av inngangen. Det er calling-anlegg fra inngangsdør og noen få trappetrinn opp til døren. Leiligheten holder en bra standard og fremstår som vedlikeholdt. Vinduer og verandadør er skiftet i 2012. El-anlegg er skiftet i 2019. Balansert ventilasjon fra 2019.

Romslig gangparti med plass til kommodeløsning om ønskelig. Rommet har malte lyse vegger og laminat på gulv som strekker seg ut i både stue og kjøkken. Fra gang går man inn til en lys stue med laminat på gulv og malte strie vegger. Her er det plass til sofaseksjon og spisegruppe. Peisovn i hjørne varmer leiligheten godt opp. Fra stuen er det utgang til en hyggelig innglasset balkong på 9 kvm.

Kjøkkenrom har innredning med lyse fronter og laminert benkeplate. Innredningen har integrert kjøl/fryseskap og frittstående komfyr og oppvaskmaskin som medfølger i handelen. Det er etablert opplegg for vaskemaskin og utslagsvask på vegg som blir skjult av skyvedører på kjøkken.

Pent og flisbelagt bad ble rehabilitert i 2019 i regi av borettslaget. Badet har varme i gulv og er innredet med servantskap, wc og dusjkabinett.

Videre har leiligheten 3 soverom i ulik størrelse hvor et har tilkomst fra stue og to fra gang. Alle soverommene har garderobeløsning.

Leiligheten disponerer med 2 boder i kjeller og en på loft.

Hvitevarer

Oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap medfølger handelen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81230212. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Polisenummer

37663

TV/Internett/Bredbånd

TV og internett er inkludert i felleskostnader.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæring for mer utfyllende informasjon.
Produktnummer: 8DFA6539-F9C2-443B-B6F8-8F541EB0C91F Kategori: