Kristiansand-Kvadraturen

Kongens gate 15A

Prisantydning
2 990 000 kr
Omkostninger
86 620 kr
Totalpris
3 076 620 kr
Formuesverdi
557 691 kr
Formuesverdi sekundær
2 007 689 kr
Felleskostnader
3 427 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
3 803 kr / år
Byggeår
1893
P-rom
42 ㎡
Bruksareal
46 ㎡
Tomteareal
2 099 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
1
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott 2-roms med en sentral beliggenhet i sentrum. Balkong. Heis i bygget. Velkommen til visning!

Om eiendommen

Standard

<b>Gang/entré:<b/>
Gang/entré med inngang til bod med plass til oppbevaring av ytterklær og sko. Dør-calling.
Parkett på gulv.

<b>Stue/kjøkken:<b/>
Lys stue med fine vindusflater som gir godt med lys. I stuen er det plass til sofagruppe, samt et lite spisebord hvor deilige middager med venner og familie kan nytes. Stuen har en praktisk åpen stue/kjøkkenløsning. Kjøkkenet har mye skap og benkeplass og inneholder integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Herlig takhøyde som gir en god romfølelse.

<b>Soverom:<b/>
Leiligheten har et soverom med god plass til dobbeltseng, samt garderobeskap. Direkte utgang til balkong med ettermiddagssol. Plass til utemøblement. Parkett på gulv på soverom.

<b>Bad:<b/>
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet inneholder: wc, servant og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin på bad.
Fellesvaskeri i kjeller, samt tilhørende bod.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 46 kvm Sekundærrom: 4 kvm.
P-rom inkl: Gang, bad, stue/kjøkken, soverom.
S-rom inkl.: Bod.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1893 ifølge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Sentralfyring m/radiator til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Oppvarming/varmtvann i sameiet kommer fra fjernvarme. Det betales inn et a kontobeløp pr. kvm/pr. mnd som ikke hensyntar den enkeltes reelle forbruk av varmtvann/varme. Med strømpriser som vi har i dag, får sameiet et betydelig overforbruk som må dekkes av beboerne. For å skape en mer rettferdig fordeling har styret innhentet tilbud for individuell avledning av fjernvarme av selskapet Techem. Månedlig kostnad for den enkelte seksjon er oppgitt til kr. 63,75 inkl. mva/pr. mnd. Dette månedsbeløpet dekker investeringen (målere/utstyr) og energiserviceavtale for avregning av forbruk. Løsningen innebærer at sameiet fortsatt må betale et a konto beløp, men avregningen foretas etter den enkeltes reelle forbruk i stedet for etter brøk. Kostnad for installasjon vil komme i tillegg, og er stipulert til ca. 4.000,- pr. seksjon som et engangsbeløp.

Styret har inngått avtale med vaskebyrå og vaktmesterfirma for vasking og vedlikehold av deler av fellesarealer. De deler av fellesområdene som ikke vaskes av vaskefirma, vaskes av beboerne på rundgang. Dette gjelder hovedsakelig vask av korridorer og trapper mellom etasjene i hovedbygget. Styret har ansvar for utarbeidelse av vaskelister og den enkelte beboer har ansvaret for å følge disse. Dersom man unnlater å vaske når man er satt opp på vasking kan styret få utført vasking for sameiets regning, hvilket igjen fører til høyere fellesutgifter. Det er derfor viktig at man vasker når det er sin tur og på den måten bidrar til å holde bygget rent og ryddig og kostnadene nede.

Det er kun tillatt med gass- og elektrisk grill på takterrasser og eventuelt i bakgård på grunn av brannfare og av hensyn til andre beboere. Grilling på balkonger/franske balkonger tillates ikke.

Det avholdes dugnad to ganger i året hvor det forventes at alle møter. Hver seksjon betaler kr 50 pr måned i dugnadspenger. De som deltar på dugnaden får tilbakebetalt det som er innbetalt i dugnadspenger. Innbetalt beløp fra dem som ikke deltar på dugnad tilfaller sameiet.

SEFRAK: Bygningen er Sefrak-registrert på grunn av bygningenes alder. I forbindelse med restaurering/ombygging vil fylkets kulturminnevern ha uttalelsesrett. De ønsker generelt at gamle bygninger blir bevart, og stiller krav til materialvalg og utforming. SEFRAK er først og fremst et generelt kulturhistorisk register som kanskje særlig har verdi som kildemateriale for lokal historie. Men det blir også benyttet av forvaltningen som et utgangspunkt for å finne ut hvor det kan være verneverdig bebyggelse. Det at en bygning er registrert i SEFRAK gir den ikke automatisk noen vernestatus. Oppføring i registeret innebærer heller ikke i seg selv spesielle restriksjoner for hva som kan gjøres med et hus. Det finnes mye tilgjengelig informasjon på www.riksantikvaren.no.

På denne eiendommen er det forurenset grunn eller mistanke om forurenset grunn og det er forbudt å foreta seg noe som kan medføre fare for forurensning. Grunnforurensing: Kongens gate 13/15. Påvirkningsgrad: Liten / Ingen kjent påvirkning, med dagens areal/resipentbruk. Myndighet: Kommune. Lokalitetsnr: 3400. På http://grunnforurensning.miljodirektoratet.no finnes mer detaljerte opplysninger om de registrerte forurensningene.

Alle som bor i St Joseph kan i tillegg til sin egen leilighet bruke store, fine fellesområder:

LOBBY
Her har man bla. tilgang på en lobby med rause sittegrupper hvor du kan sette deg ned med en kopp kaffe, lese nettaviser, magasiner, eller bare slå av en prat.

SPILLROM/KINO
Et eget fellesrom med sittegrupper, shufflebord, biljard, dart og storskjerm. Landskampen på storskjerm, et slag biljard eller internt mesterskap i shufflebord? Det er få som kan gå i sokkelesten til så mange fine muligheter.

VASKERI
Vaskeriet med vaskemaskiner og tørketromler og mulighet til å stryke og stelle tøy før alt bæres opp i egen leilighet. Inkludert i felleskostnadene.

SYKKELVERKSTED
I St. Joseph legges det til rette for en aktiv, sosial og sunn livsstil. Sykkelverkstedet er en del av dette. Stå tørt og varmt innendørs, med godt verktøy og godt lys og skru på sykkelen. Det vil være både innendørs og utendørs sykkelparkering og god lagringsplass.

TRENINGSROM
Treningsrommet består av frivekter, kondisjon- og vektapparater. Her har du muligheten til å ta den økta du ellers ville ha droppet.

FELLESKJØKKEN
Felleskjøkkenet har to velutstyrte stasjoner hvor du kan lage mat sammen med venner eller naboer. Felleskjøkkenet har plass til rundt 30 gjester.

UTEPLASS
Felles bakgård i cafestil med bord og stoler. 3 stk. takterrasser med felles drivhus, plante kasser, solsenger, grillplass, sittegrupper, beplantning med mer

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 02.02.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i god stand, den ble bygd opp fra bunnen av i 2015 da blokka ble renovert innvendig. Følgende hovedtrekk kan nevnes:
Inngangsdør, balkongdør og vinduer er i god stand. Dusjkabinett på bad er en god løsning mht. fukt, det er etablert svakt lokalfall til gulvsluket. Strai kjøkkeninnredning er i god stand, induksjon platetopp ved komfyr. Gulvhøyder ble kontrollert i stue, ingen store avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Sentralfyring m/radiator til oppvarming. Dørtelefon er montert. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

- Lekkasje i kjelleren i bygget, ikke i leilighet. Brabo eller andre faglærte.
- Årlig service i leiligheten gjort av faglærte. Moi rør.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i finn-annonsen.

Beliggenhet

Vi har gleden av å presentere en arealeffektiv 2- roms leilighet i byggets 2. etasje. Leiligheten ligger i det gamle sykehuset St Joseph som ble renovert i 2015. St.Joseph ligger i Kongensgate i kvadraturen- kun 2 minutters gange i fra Markens gate, som er byens hovedpulsåre. Videre er det nærhet til tresse, bystranda, båthavna, fiskebrygga, kulturliv, cafeer, restauranter, Odderøya mm..

Tomt

Areal: 2 099 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Gateparkering.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.03.2016. Ferdigattesten gjelder bruksendring av Kongens gate 13B og 15A. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 1351 "Kvartal 44 - del av detaljregulering", datert 29.04.2015 samt kommunedelplan nr. 1264 "Kvadraturen og Veste Havn, Del 1 - Kvadraturen 2011-2022", datert 12.02.2014. Plan under arbeid: Kvartal 49, endring av plan v/ saksbehandler Sund 97 64 39 85. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei og vann. Eiendommen har septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at Kristiansand kommune har rett til å gi pålegg om kortslutning av septiktank og kreve til tilkobling til offentlig avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1268. Tinglyst: 22.06.1955. Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Dagboknr.: 9264. Tinglyst: 23.11.1970. Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Husdyr tillates så lenge de ikke er til sjenanse for andre. Det er båndtvang og krav om bruk av hundepose i fellesarealer.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 86 620,- (Omkostninger totalt) 3 076 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 3 803 pr. år
Gjelder eiendomsskatt. Dette faktureres direkte til eier, og betales ikke gjennom felleskostnader.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 3803,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet faktureres direkte til eier, og er ikke inkludert i felleskostnader.

Felleskostnader

Kr. 3 427,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Telia TV/bredbånd (kr. 371,-); andel fjernvarme (kr. 611,-), trappevask/korridorvask (kr. 83,-), dugnadsbidrag (kr. 50,-) og driftskostnader (kr. 2312,-). Innenfor driftskostnader ligger kommunale avgifter (ekskl. eiendomsskatt), renovasjon, vaktmestertjenester, felles strøm, felles forsikring på bygg, vedlikehold/serviceavtaler, styrehonorar, forretningsførsel m.m.

Formuesverdi

Primær: Kr. 557 691,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 007 689,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kongens gate 15A, Gnr. 150 Bnr. 686 Snr. 29 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0014

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0014. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Henrik Lossius, tlf. 47 60 06 02

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115)
Digital grunnpakke (Kr.3 990)
Oppgjør (Kr.9 900)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (fastpris) (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.14 500)
Totalt kr. (Kr.80 090)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3055769