Kjøita

Kjøita 31

Prisantydning
3 490 000 kr
Omkostninger
99 950 kr
Andel fellesformue
5 216 kr
Totalpris
3 589 950 kr
Formuesverdi
713 622 kr
Formuesverdi sekundær
2 711 765 kr
Felleskostnader
2 561 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2017
Internt bruksareal (BRA‑i)
49 ㎡
Bruksareal
54 ㎡
Tomteareal
8 511 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

En fin 3-roms beliggende på hjørnet i 3. etg. med utgang til balkong med kveldssol.

Om eiendommen

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i gang, stue/kjøkken og bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Etter gatenes gjeldene bestemmelser.

Beliggenhet

Kjøita Secret Garden ligger svært attraktivt plassert mellom kanalen og elva på Kjøita; bare få minutters spaser- eller sykkeltur fra Kristiansands bykjerne og Lund Torv. Skoler, barnehager, butikker og metrobuss finnes like i nærheten, det samme gjelder Universitetet i Agder og flere treningssentre. Både sjø og skogsterreng innbyr til et innholdsrikt og aktivt liv i sentrum av Sørlandets hovedstad. Det er flotte turmuligheter med bla. lysløype og oppmerkede turstier i Jegersbergområdet, og det er flotte bademuligheter i Bertesbukta og Blomma. Småbåthavn rett ved siden av leiligheten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 16.01.2018 . Ferdigattesten gjelder for leilighetsbygg i B4 (Parkbygget). At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører plan nr. 1328 detaljregulering for Kjøita, Gnr.152. bnr.587, datert 21.11.2012.
Planer under arbeid i nærområdet: Kjøita 6, v/ plankontakt Åsmund Åmdal, mob. 95941693.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1195166. Tinglyst: 23.12.2016. Erklæring avtale. Rett for kommunen til å ha liggende, bruke og vedlikeholde snuhammer T1 og snøopplag. Almennheten har bruksrett til regulerte gangveier og regulert sandlekeplass. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Kommentar konsesjon

Ingen konsesjonsplikt.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 87 250,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 8 900,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 99 950,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatten faktureres direkte til hver seksjonseier, og er ikke en del av fellesutgiftene.

Nøkkelinformasjon

Standard

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønske deg velkommen til Kjøita 31!
En fin 3-roms beliggende på hjørnet i 3. etg. med utgang til balkong med kveldssol.

Leiligheten har følgende planløsning:
Gang/entrè med plass til kommode og klesskap. Lys stue med plass til spisebord. Stuen er åpen mot kjøkken. Kjøkken fra Strai kjøkken med hvite fronter og laminat benkeplate. Godt med skapplass. Integrerte hvitevarer som kjøleskap/frys, ovn, platetopp og oppvaskmaskin medfølger salget. Utgang til balkong med kvelddsol. Fra stuen er det inngang til soverom 2 som i dag er innredet med sofa. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng. Flott flislagt bad med varme i gulv. Badet har dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med underskuffer og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. En innvendig bod.

Tilstandsrapport
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 13.05.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato (30.04.2024). Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Vinduer og ytterdører er i god stand. Vinduer og balkongdør er aluminiums-kledd på yttersiden, dette er en god løsning mht. vedlikehold. Hulltaking ble ikke utført i vegg inn mot bad da baderomskabin er montert. Det er etablert svakt fall til gulvsluket i dusjhjørnet. HTH kjøkkeninnredning er i bra stand, induksjon platetopp er montert. Lekkasjevarsler er
montert i kjøkkenbenken. Gulvhøyder ble kontrollert i 3 rom, ingen nevneverdige avvik ble registrert. Røropplegget ligger rør i rør, ingen synlige lekkasjer under befaringen. Rørskapet for røropplegget er montert i bad. Sikringsskap med automatsikringer. Vannbåren gulvvarme i gang, stue/kjøkken og bad. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."
 
Ingen bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 eller 3 hvor det er påregnelig med tiltak. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: integrerte hvitevarer.

Diverse

Boligen er en del av et boligsameie. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Legalpant

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant kan tinglyses i seksjonene. 

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1195166. Tinglyst: 23.12.2016. Erklæring avtale. Rett for kommunen til å ha liggende, bruke og vedlikeholde snuhammer T1 og snøopplag. Almennheten har bruksrett til regulerte gangveier og regulert sandlekeplass. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgifter (eks. eiendomsskatt).

Polisenummer

SP0001256904

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

Selger har ingen kommentarer i egenerklæringsskjemaet.

Visning

torsdag 23. mai
kl. 17:30-18:30
Produktnummer: 5237EBCB-3F10-49CA-A2BF-8979DC8974E0