Evje

Kjersti park 71B

Prisantydning
2 450 000 kr
Omkostninger
73 950 kr
Totalpris
2 523 950 kr
Formuesverdi
459 110 kr
Formuesverdi sekundær
1 744 618 kr
Byggeår
2021
Internt bruksareal (BRA‑i)
71 ㎡
Bruksareal
71 ㎡
Tomteareal
941 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Rekkehus

Oversikt

Meget innbydende nyere rekkehus på et plan med sentral og solrik beliggenhet - Carport

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Gang, stue/kjøkken, bad, bod/vaskerom og 2 soverom.
Stort bortsettingsloft. Platting, hage og carport.

Oppvarming

Ved og elektrisk. Peisovn i stuen. Varmekabler i gang, bad og vaskerom.
Balansert ventilasjon med varmegjennvinning.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Sentrum kjør Nils Heglands veg og deretter til venstre inn Alfred Uglands veg (før du kjærer ut på RV). Ta deretter til venstre innKjersti Park og hold til høyre i neste kryss og boligen ligger på høyre side etter ca. 200 meter. Fellesvisning vil bli skiltet.

Parkering

Carport og biloppstillingsplasser

Beliggenhet

Populær, solrik og barnevennlig beliggende rekkehus i etablert boligområde. Gangavstand til Evje sentrum med alle fasiliteter, som byr på blant annet dagligvarebutikker, cafeer, butikker, bank og apotek. Boligen ligger også i nærhet til idrettsanlegg med kunstgressbane, skole og barnehage. Fin lysløype like ved boligen og kort vei til badeplass samt flott turterreng i nærliggende områder.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.09.2021. Ferdigattesten 3-mannsbolig. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har installert vannmåler.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, tilhører reguleringsplan Kjersti Park, datert 22.03.1984. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Heftelser:
01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Bestemmelser om overvann. Bestemmelse om veiskråning. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om vann/kloakk. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
28.05.2021 - Dokumentnr: 626352 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 2. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/3.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 61 250,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 8 900,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 73 950,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Ingen eiendomsskatt i Evje og Hornnes

Nøkkelinformasjon

Standard

Meget tiltalende og praktisk nyere rekkehus med alt på en flate og følgende innhold: Gang med garderobeplass. Lys stue med spiseplass, peisovn og utgang platting og hage med gode solforhold. Åpen kjøkkenløsning med lekker innredning fra Ikea. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Meget pent bad med dusjhjørne, wc og baderomsinnredning. Vaskerom/bod med opplegg vaskemaskin, vask og oppgang stort bortsettingsloft. 2 soverom med garderobeskap. Praktisk carport ved inngangspartiet.

Tilstandsrapport
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet den 12.04.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leiligheten er oppført i henhold til vanlig byggeskikk og standard for byggeperioden og fremstår i god teknisk stand. Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder, utenom enkelte punkter som fremkommer i rapporten. Merk: Enkelte bygningsdeler kan være i god stand og helhetlig være vurdert/merket som TG1 i beskrivelsestekst, mens samme bygningsdel kan ha lokale avvik merket TG2. Oppsummering av avvik som defineres som TG2 og TG 3 vises fra side 6 i rapporten. Hele rapporten må leses.
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 
Ingen avvik har fått TG3.

TG2:
Våtrom > 1. etasje > Vaskerom/teknisk bod > Overflater vegger og himling:
Det er ikke fremlagt dokumentasjon på at det er benyttet våtromsmaling i rommet. Vaskerom som tidvis normalt utsatt for høy luftfuktighet og område rundt utslagsvask må beskyttes mot fukt- og vannsøl.

Våtrom > 1. etasje > Vaskerom/teknisk bod > Overflater Gulv:
Vaskeromsgulvet har ikke fallforhold mot sluk som tilfredsstiller krav til lekkasjesikring. Høydeforskjell mellom sluk og topp tettesjikt ved dør er under 25 mm. Ved en eventuell større lekkasje, vil vann kunne renne ut i tilstøtende rom før det finner veien til sluk.

Våtrom > 1. etasje > Vaskerom/teknisk bod > Sluk, membran og tettesjikt:
Det er ikke tett membranoppkant ved dør. Det er også ukjent tetteløsning bak lister ved dør. Også omtalt i forrige punkt.
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Kombiskap, stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.

Diverse

Det opplyses at selger er ansatt i Sørmegleren AS, men at selger jobber ved en annen filial av meglerforetaket. Handelen omfattes således ikke av forbudet om egenhandel i eiendomsmeglingsloven §5-3.

Selger opplyser at sameie i utgangspunktet har felles tomt, men at de har blitt enige og avdelt tomten med hekk på hagesiden. De har felles robotgressklipper med nabo i Kjersti Park 75. Eier av Kjersti Park 75 har ansvaret for robotgressklipperen og står for strøm og vedlikehold. Avtaler med han et beløp som overføres for strøm og vedlikehold, det blir ca. 500,- pr. år.

Seksjonene har felles vedlikehold av ventilasjonsanlegg en gang i året. Det blir noe rimeligere når det er flere med, men det er ikke nødvendig å være med på dette. Selger har også selv byttet filter i år.

Legalpant

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant kan tinglyses i seksjonene. 

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Velforening

Selger opplyser at det er tinglyst avtale om pliktig medlemskap i velforening, men at hun ikke har hørt noe om dette eller betalt noe i forbindelse med det. Mulig dette kan komme i fremtiden.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Heftelser:
01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Bestemmelser om overvann. Bestemmelse om veiskråning. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om vann/kloakk. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel. Rettighetshaver: Evje Og Hornnes Kommune. Org.nr: 964 966 109. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

01.10.2018 - Dokumentnr: 1342198 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening. Overført fra: Knr:4219 Gnr:50 Bnr:631. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
28.05.2021 - Dokumentnr: 626352 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 2. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/3.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert.

Info kommunale avgifter

Beløpet inkluderer renovasjon, feie - og tilsynsavgift og gebyr for vann -og avløp.

Byggemåte

Vinduer med maltekarmer og rammer av tre og 3-lags isolerglass. Malt hovedytterdør og balkongdør i tre. Balkongdør har 3-lags isolerglass merket 2023. Terrasse/platting med terrassebord. Boenheten er på et plan med gulv mot grunn. Bjelkelag mot kaldtloft er isolert.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Fiber fra Altibox er installert

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: 42227C3B-A154-4813-9643-E95EDA24A1D5