Vågsbygd

Kjerrheia 11

Prisantydning
3 990 000 kr
Omkostninger
17 181 kr
Andel fellesgjeld
521 198 kr
Andel fellesformue
30 400 kr
Totalpris
4 528 379 kr
Formuesverdi
787 445 kr
Formuesverdi sekundær
2 992 291 kr
Felleskostnader
6 208 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1977
Internt bruksareal (BRA‑i)
87 ㎡
Bruksareal
113 ㎡
Tomteareal
14 292 ㎡
Etasje
8
Antall soverom
3
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Romslig og pen 4-roms toppleilighet sentralt i Vågsbygd. Gjennomgående god standard, solrik innglasset balkong.

Om eiendommen

Oppvarming

Elektrisk til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Kjøper med bil eller motorsykkel vil få tildelt plass i parkeringshuset. Ingen plasser tilhører den enkelte leilighet. Parkeringshuset inneholder kjeller, 1. og 2. etasje og tak, med plass til alle. Borettslaget har utarbeidet egne regler for parkering. Disse er vedlagt i salgsoppaven.

Beliggenhet

Leiligheten har en god og attraktiv beliggenhet i populært og veletablert borettslag. Gangavstand til Amfi Vågsbygd med de fleste fasiliteter, f.eks. matbutikker, apotek, kafèer, bakeri, sportsbutikk, frisører, bokhandlere og klesbutikker. Barne-, ungdoms og videregående skole, samt barnehager i kort avstand fra blokka. Flere fritidstilbud for barn i alle aldre med en rekke godt etablerte idretts- og fritidsklubber. Idrettsanlegg, badevann og flott turterreng som Vågsbygdskauen med merket løyper i umiddelbar nærhet.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligblokk datert 08.01.1979 samt på fasadeendring (fasaderehabilitering, utskifting av eksisterende balkonger til nye innglassede balkonger og ventilasjonsarbeider) datert 02.06.2015. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 263 "Vågsbygd senttrum/Kjerrheia vest" datert 06.08.1974. Reguleringsplanen har ingen skriftlige bestemmelser. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 20457. Tinglyst: 20.12.1985. Best. om vann/kloakkledn. Med flere bestemmelser.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Kommentar konsesjon

Ingen konsesjonsplikt.

Info energiklasse

Eiendommen er ikke energimerket. Det følger av forskrift om energimerking § 5 at dersom selger etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning innen ett år etter avtale om salg er inngått.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
Forhåndsvarsling av forkjøpsrett kr 7981,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 5 400,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 17 181,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Velkommen til en romslig og pen 4-roms toppleilighet i Kjerrheia 11 beliggende i 8.etg.
Du kommer inn i en fellesgang via heistilgang. Inn i en gang/entré med oppbevaringsmuligheter. Fra gang er det inngang til et pent bad som inneholder, vegghengt wc, servant og dusjhjørne. Fellesvaskeri i samme etg. Innbydende stue med fine vindusflater. Stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til stor solrik og innglasset balkong med formiddagssol og flott utsikt. God plass til utemøblementer og deilige sommerdager kan nytes. Delvis åpen stue/kjøkkenløsning. Pent kjøkken fra Strai(2009). Kjøkken med integrerte hvitevarer og bra med skap- og benkeplass. I leiligheten er det 3 gode soverom med god plass til dobbeltseng. Fra hovedsoverom er det utgang til liten balkong. Tilhørende bruksrett til garasje og bod i kjeller.

Velkommen!

Tilstandsrapport:
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 13.05.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato (06.05.2024). Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten ble oppusset for ca. 15 år siden og er i bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Inngangsdør er i bra stand. Balkongdør og vinduer av PVC er i bra stand. Bad ble oppusset for ca. 15 år siden, vanlig vedlikehold mht. membran bør beregnes. Det er etablert lokalfall til gulvsluket på bad. Hulltaking ble utført i vegg mellom bad og gang, ingen synlig eller målbar fuktighet ble
registrert. STRAI kjøkkeninnredning er fra 2009 og er i bra stand, induksjon platetopp er montert. Lekkasjevarsler er montert i kjøkkenbenken. Gulvhøyder ble kontrollert med laser i 3 rom, avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget er stort sett fra byggetid, vanlig vedlikehold bør beregnes. Innvendig stoppekran er montert i kjøkkenbenken. V. v.-bereder står montert skjult i kjøkkenbenken og antas å være på ca. 120 liter. Elektrisk til oppvarming. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."
 
Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn.
Våtrom > 8. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt.
Tekniske installasjoner > Vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: kjøleskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.

Diverse

Se borettslagets husordensregler for regler om bruk av felles vaskerom.

Grilling med bruk av gass eller kull er ikke tillatt på balkongen.

Borettslaget har ikke fast tilsatt vaktmester. Vaktmesteroppgavene ivaretas dels av innleide firma, dels av beboere i små stillinger.

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierne har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 20457. Tinglyst: 20.12.1985. Best. om vann/kloakkledn. Med flere bestemmelser.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Polisenummer

SP588197

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

Selger har ingen anmerkninger/kommentarer i egeneklæringsskjemaet.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Visning

torsdag 23. mai
kl. 16:00-17:00
Produktnummer: 88A57019-4D70-4115-A3B9-6F31416B0FC7