Lund

Kirkeveien 5C

Prisantydning
2 850 000 kr
Omkostninger
16 303 kr
Andel fellesgjeld
107 989 kr
Andel fellesformue
8 592 kr
Totalpris
2 974 292 kr
Formuesverdi
529 399 kr
Formuesverdi sekundær
1 905 836 kr
Felleskostnader
3 632 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1955
P-rom
68 ㎡
Bruksareal
68 ㎡
Tomteareal
2 022 ㎡
Etasje
4
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Lys og pen endeleilighet med 2 soverom, romslig kjøkken, solrik veranda. Ta kontakt for visning!

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten ligger i 4. etasje i veletablert borettslag og har følgende innhold:

Stue m/ utgang til solrik veranda, 2 gode soverom, kjøkken m/ spiseplass, dusjbad/wc, gang.

I tillegg følger 1 loftsbod og 2 kjellerboder.

Standard

Leiligheten er lys og pen med godt lysinnslipp fra tre kanter.

Gulv:  Parkett i stue, gang og kjøkken.  Malte tregulv på soverommene.  Flislagt bad.

Vegger:  Flislagte badevegger.  Malte flater forøvrig.

Himlinger:  Malte tak.  Spotskinne.

Kjøkken:  Sort skapinnredning fra 2012.  Avtrekksvifte.
Kjøleskap, oppvaskmaskin og vegghengt kjøkkenbord og 2 barstoler samt sort hylle medfølger.

Tilbehør som kan selges med tillegg i pris/etter nærmere avtale: Komfyr (Ca 2 år gammel), Vask/tørketrommel (Ca 2-3 år gammel), Bokhylle stue, Sofa (3+2+1) (Ca 3 år gammel).

Bad:  Badet har dusjkabinett, wc og servant m/ skap.

Garderobeskap på soverommene og skyvedørsgarderobe i gangen medfølger.
Innvendig solskjerming medfølger.

Nyere innerdører.

Ny calling m/ bilde og lyd.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm.
P-rom inkl: Stue, kjøkken, soverom, soverom 2, gang, bad.

Bod/er med adkomst fra fellesareal er ikke medtatt i areal. Bod loft 23 kvm gulvflate (skråtak). Bod kjeller er 2,7 kvm. Samt også en bod som ikke er oppmålt.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1955 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Elektrisk.  Varmekabler på badet.  Vedovn i stue.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Styret har fått tilbud på å sette inn ventiler på soverom i borettslaget. Tilbudet er satt til 5000,- per ventil. Noe økning i felleskostnader må påregnes som følge av dette. Andelseiere velger selv om de ønsker å installere ventil på soverom. Det vil ikke bli gitt nytt tilbud om å installere ventil i løpet av de nærmeste årene. Styret har fått fullmakt til å gjennomføre prosjektet, og bestemmer når dette skal gjennomføres. Det vil ikke bli tatt opp lån til prosjektet, men andelseiere vil bli fakturert direkte. Enstemmig vedtatt.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 01.08.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet i etablert borettslag og område. Meget populært, like ved bakeri, offentlig transport, butikk, gåavstand til sentrum mm.
Leiligheten fremstår hovedsaklig i normal/god stand utfra alder. Nyere vinuder, ytterdører, kjøkken og bad modernisert 2012, nymalte overflater mm. Samtidig påpekt merknader som er kommentertt i rapport.

For rapporter som gjelder leilighet i et større sameie eller aksje/andelslag (borettslag) er undersøkelsene begrenset til innvendig i leiligheten. Utvendige forhold ansees å være en del av sameiets eller borettslagets felles forpliktelse og vedlikehold. Dette anbefales ytterligere kontrollert av
interessent.

Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken:
Det er avvik: Vaskemaskin ønskes plassert i våtrom med fuktsikre løsninger slik at man er trygg på at evt lekkasjevann vil ledes til en sluk og ikke medføre skade. Med dagens løsning så vil vann ledes til andre etasjer ved evt lekkasje. Det bør som et minimum etableres lekkasjesensor som stenger vann ved evt lekkasje, men ansees ikke som optimal løsning.

TG2:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk er ca 92 cm, normalt når bygget men dagens krav tilsier det bør være 120 cm pga fallfare.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Det er avvik: Stedvis mindre nivåforskjeller, ansees normalt utfra alder. Stedvis knirk gulvflater ved gange.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken:
Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter). Fungerer med avviket. Ønskes ideelt sett å ledes ut men borettslaget tillater trolig ikke dette.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja, Tidligere svartsopp, utbedret.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
- Ja, Litt dårlig trekk, Borettslag planlegger utbedring av piper. Intet stort problem.

Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja, Tidligere svartsopp . Utbedret.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun av faglært. Beskrivelse El-kontroll, installasjon av flere kontakter og satt inn en ekstra kurs i sikringsskap . 2017. Arbeid utført av Elektro Experten.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, El-kontroll i 2017.

Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
- Ja, Styret jobber med priser vedr utbedring av piper. Innen de neste 5 år.

Tilleggskommentar:
- 2016: ny badromsdør 2018: nye soveromsdører 2020: ny skyvedørsgarderobe 2020: nytt dusjkabinett og toalett.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se kartbeskrivelse på finn.no.

Beliggenhet

Ønsker du å bo sentralt på Lund i den populære aksen mellom UIA og sentrum kan denne leiligheten virkelig anbefales!

I nærområdet finner man dagligvareforretninger (Prixbutikk), bussmetro, Sør Arena, Marvikssletta som er under utbygging og har bl.a. bakeri, frisør samt flere store matbutikker etc, samt fantastisk turterreng og løypenett (inkludert lysløype) i Jegersberg. Kort gangavstand til sentrum ned snarvei i Vabua.

Tomt

Areal: 2 022 kvm, Eierform: Fellestomt
Solrik fellestomt som er opparbeidet med grøntarealer. sykkelparkering m.v.

Parkering

Gateparkering iht områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.03.1955. Ferdigattesten gjelder Kirkeveien 5, boligblokk m/32 leiligheter. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan for Agder Alle 4 m.fl., datert 24.10.2012. Plan i nærområdet: Lund torv. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei og vann. Eiendommen har septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at Kristiansand kommune har rett til å gi pålegg om kortslutning av septiktank og kreve til tilkobling til offentlig avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 14610 - Bestemmelse iflg. skjøte. Tinglyst: 04.07.2006
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt sa. lenge dette ikke er til ulempe eller sjenanse for de resterende beboerne. Leietager plikter a. informere styret om dyrehold.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 850 000,- (Prisantydning) 107 989,- (Andel av fellesgjeld) 2 957 989,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 643,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 303,- (Omkostninger totalt) 2 974 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Eiendomsskatt

Inkludert i fellesutgiftene.

Felleskostnader

Kr. 3 632,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Driftskostnader kr. 2 267,- som inkluderer styre- og revisjonshonorar, renovasjon, forretningsførerhonorar, kontingent boligbyggelag, vaktmestertjenester, vedlikehold/serviceavtaler, felles byggforsikring, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt og strøm i fellesareal.

Avdrag felleslån kr. 653,-
Renter felleslån kr. 259,-
TV/Bredbånd kr. 453,-

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 107 989 pr. 08.07.22
Andel fellesformue kr. 8 592 pr. 08.07.22

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 30008364350, Sparebanken Sør
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 08.07.2022: 2.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 47
Saldo per 08.07.2022: 3 006 167
Andel av saldo: 107 989
Første termin/første avdrag: 25.06.2021 ( siste termin 25.03.2034 )

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 529 399,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 1 905 836,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kirkeveien 5C, Andelsnr. 547 Orgnr. 956253950 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin. Komfyr etter nærmere avtale.
Sofagruppe og vegghyller etter nærmere avtale. Kjøkkenbord m/barstoler medfølger. Sort hylle kjøkken medfølger.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 50.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0072

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0072. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Gro Lillian Netland Hulløen, tlf. 40 40 80 50

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 850 000,-) (Kr.45 000) Tilrettelegging (Kr.14 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Totalt kr. (Kr.82 845)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3061290