Kirkegata / Kragerø

Kirkegata 4A

Prisantydning
3 490 000 kr
Omkostninger
99 620 kr
Totalpris
3 589 620 kr
Kommunale avgifter
17 000 kr / år
Byggeår
1889
P-rom
133 ㎡
Bruksareal
133 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Stor, oppgradert selveierleil, sentral beliggenhet med egen hybel. To nye bad og nytt kjøkken. Usjenert terrasse.

Om eiendommen

Innhold

2. etasje:
Entré, 3 soverom, bad/wc, bad/wc/vaskerom, stue, spisestue og kjøkken.

Det er lagt opp til "utleiedel" med Stue/soverom, bad. Det kan etableres kjøkkenkrok.

Standard

Entré
Med inngang til en tiltalende entré. Entreen har mørke fliser på gulv, hvitmalte vegger med profilert listverk, hvit inngangsdør og downlights i himling. På den ene veggen er det montert et moderne knaggtre.

Kjøkken
Kjøkkenet er stilrent med lekker, moderne innredning og ligger i et rom med parkett, downlights og utgang til terrasse. Innredningen fra Ikea har mørke, glatte fronter og sort laminatbenkeplate med sort, enkel oppvaskkum. Kjøkkenet har flere integrerte hvitevarer og over kokesonen er det montert ventilator med kullfilter.

Stue og spisestue
Leiligheten har to vakre stuer med parkettgulv, harmonisk farge på vegger, downlights og nydelige rosetter i begge himlingene. Store vindusflater gir meget behagelige lysforhold. Stuene har åpen gjennomgang og det er åpen tilgang til kjøkkenet. Begge stuer er meget romslige, her er det enkelt å møblere med større spisestue, samt sofaløsning og tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har bad fra 2022. Hovedbadet har vinylbelegg i historisk mønster på gulv, baderomsplater på vegger, samt både downlights, varmekabler og mekanisk avtrekk. Innredningen er mørk med glatte skuffefronter, sort heldekkende servant og speilskap med belysning i overkant. Badet har veggmontert toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Bad/wc
I tilknytning til hovedsoverommet ligger et delikat bad med vinylbelegg, baderomsplater, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Den mørke innredningen har glatt skapfront og en heldekkende sort servant. Over servanten er det montert et stort speilskap med pen belysning. Badet har for øvrig toalett og et dusjkabinett med sorte detaljer.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre meget pene soverom med parkettgulv og vegger malt i varme, moderne fargetoner. Hovedsoverommet er et stort, tiltalende rom som ligger i suiteløsning med eget bad. For øvrig er soverommene av god størrelse, så her er det plass til både senger og garderobeløsninger.

Byggeår og byggemåte

1889 i følge Kragerø kommune.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på begge bad. Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk fra bad og kullfilter på kjøkken. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Leiligheten har to varmtvannsberedere. Leiligheten er for øvrig vesentlig oppgradert i 2022 med blant annet nytt røropplegg, innvendige overflater, to nye bad og nytt kjøkken.

Diverse

Kort fortalt
- Sjarmerende selveierleilighet
- Omfattende oppgradert i 2022.
- God planløsning over 133 kvm.
- Sentral beliggenhet i sentrum.
- Tinglyst parkering.
- Usjenert terrasse ved kjøkken.
- Pen entré med flislagt gulv.
- Nytt, moderne Ikea kjøkken.
- Flere integrerte hvitevarer.
- Leiligheten har to store stuer.
- Himlingsrosetter i begge stuer.
- To nye bad med dusjløsninger.
- Opplegg for vaskemaskin på ett.
- Bad i suiteløsning med soverom.
- Tre soverom av god størrelse.
- Nytt røropplegg etablert i 2022.
- Overflater pusset opp i 2022.
- Leiligheten har to beredere.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av SørTakst AS den , og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT
Innvendig > Pipe og ildsted

TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på taktekkingen.

Utvendig > Vinduer
Eldre karmer og rammer er værslitte.
Eldre isolerglass har begrenset gjenværende levetid.

Utvendig > Vinduer - 2
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i
trevirket. Gjelder dette ene vinduet.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Det er noe svikt i parketten i overgangen mot
kjøkkenet.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller
ikke utført med radonsperre.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere
rom i boligen.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på utvendige vannledninger.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på utvendige avløpsledninger.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig, veletablert og sjarmerende boligområde i Kragerø sentrum i Kragerø kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er ellers kort vei til lekeplass, treningsanlegg og Studsdalen med flotte turområder som gir god rekreasjon på helårsbasis.

Om sommeren kan en spasertur på ca. 10 min. ta deg til Gunnarsholmen med friområde, populær badeplass, stort saltvannsbasseng, strand og gressplen. Her flyter også Kragerø`s Badstue - Kragerø Badstue Forening, åpen hele året. Nyt utsikt av havgapet til alle årstider. For ungdommer er det ekstra populært å bade på Sjøbadet som ligger på Øya. Her er det høyt stupetårn, brygge og svaberg.

På vinterstid har Kragerø mye å by på. Det er ca. 1 times kjøring til den herlige vinterdestinasjonen Gautefall skisenter. Her kan hele familien kose seg i bakken dagen lang med ulike traseer for alle ulike ferdighetsnivåer. Gautefall Skilodge er også et utmerket sted å ta med seg sin kjære for en romantisk overnatting, eller moro på after-ski med vennegjengen. Sørmegleren Kragerø har eget utstillingsvindu på Skisenteret, for hyttesalg i Drangedal og omegn.

Rundt 20 min med bil fra Kragerø finner du Mikrohyttene på Moen Ranch. Dette er et unikt sted for en overnattingshelg eller et morsomt treff med venner. Hyttene har alle en særegen stil og barna vil nok sette pris på en egen Hobbithytte. Her kan du planlegge en deilig helg med noen du er glad i. Området byr på både badeplass, båt- og kanoutleie, fiskemuligheter og fine områder for fotturer.

For den treningsglade er det rikelig med muligheter til å utfolde seg. Mot gym på Sluppan er et treningssenter med fokus på funksjonell trening for bedre fysisk og psykisk helse. Family Fitness har senter ved Løkkebakken og express-senter i Sannidal. Her er det gratis parkering i tre timer, samt både personlige trenere, fysioterapeut og ernæringsrådgiver. For den som liker bedre å gå tur, kan du bli med på Ti på Topp Kragerø, hvor du utfordres til å besøke ti av Kragerøs mest populære turmål.

Kalstad ligger ca. 2 km fra sentrum, og her vil du finne Livsløpsparken - en aktivitetspark med blant annet pumptrackbane og skatepark, og nå er også basketballbane under utvikling. I Kragerø er det gode forhold for stisykling ute i skjærgården. Ved Kragerø Resort er det tilrettelagte stier, og det er i tillegg mulig å ta med sykkelen på øyhopping for å prøve ulike stier.

Sommerstid har byen et yrende folkeliv. Her arrangeres det festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø kan ellers by på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Her finnes også et innbydende spa, kajakkleie og tennisanlegg.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Leiligheten har utgang fra kjøkkenet til en meget trivelig terrasse oppført i trekonstruksjoner. Terrassen er svært usjenert og ligger godt skjermet med boligvegg på tre sider og fjellvegg med trevegg i overkant langs den siste siden. I overkant av terrassen er det bygd pergola.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres i Kragerø sentrum. Ved brygga finner du Kiwi og Spar. I Kragerøs trange smug og gater gjemmer det seg mange godsaker, nisjebutikker for store og små og alt du ellers måtte trenge - alle drevet av Kragerøs mest patriotiske, de med aller størst hjerte for den lille fine byen vår. Det er også kort vei til Alti Kragerø i Sannidal som har flere spisesteder og butikker.

Kragerø har en rekke anerkjente spisesteder, og man burde absolutt teste ut Tollboden Hotell og restaurant for en kulinarisk opplevelse på bryggekanten. I tillegg er El Paso, Smauet Kragerø og Nordraaks matverksted og gjestehus verdt et besøk. Sistnevnte byr på mat laget med kjærlighet av sesongbaserte, rene og naturlige råvarer.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kirketomta, som ligger rundt 40 meter fra inngangsdøren. Ved å benytte bil tar det ca. 13 min til Sannidal, 44 min til Langesund, samt 50 min til Risør. I tillegg er det ca. 1 time og 40 min til Kristiansand og 2 timer og 20 min til Oslo.

Fra eiendommen er det gangavstand til Kragerø barne- og ungdomsskole, samt Kragerø videregående skole. Og daglig skyss fra ferjekaia, bare 4 minutters gange fra leiligheten og over fjorden til Skåtøy, ligger Kragerøskjærgårdens Montessoriskole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager, blant annet Trekanten barnehage i sentrum og Frydensborg gård barnehage med nærhet til skogen.

Parkering

Tinglyst rett til parkering ca. 2-3 minutter gange fra eiendommen. (se vedlagte dokument. )

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det vil foreligge ferdigattest før overtagelse.

Reguleringsplan

kommuneplanen arealdels plan.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

1935/900101-1/31  Best. om adkomstrett  
19.06.1935

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:

Rettigheter på 3814-32/231
Rettigheter i eiendomsrett
2020/3107283-1/200  Bestemmelse om parkering  
01.10.2020 21:00

Utleie

Det vil med enkle grep kunne etableres en utleiedel i bolig.

Energiattest

Odel

Nei

Konsesjon

Kragerø kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Om sameiet

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 99 620,- (Omkostninger totalt) 3 589 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 17 000 pr. år Inkl. Eiendomsskatt næring, vann- og kloakkavgift. (samt vann - abonnementsgebyr)
Kommunale avgifter er stipulert til 16 - 18 0000,- pr år. Dette inkl eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

inkl i de kommunale avgifter

Faste løpende kostnader

Strøm: Ca. 10 - 15 000,- kWt pr pr.
Tv/internett: ca. 700,- til 1500,- pr mnd
Forsikring, ca kr 400,- til 500,- pr mnd

Felleskostnader

kr. 500,- pr mnd. Vil normalt gå til utvendig forsikring.

Felleskostnader inkluderer

Utvendig forsikring og fremtidig utvendig vedlikehold.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Det er ingen fellesgjeld.

Formuesverdi

Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 100% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kirkegata 4A, Gnr. 32 Bnr. 343 Snr. 2 i Kragerø kommune. Sameiebrøk: 149/386

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
De som er på visning. (ikke kjøl og frys).
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 48 85 55 51.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-23-0029

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-23-0029. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avd. leder Kent Andersen, tlf. 48 85 55 51

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.7 600) Energimerking av eiendom (Kr.500) Oppgjør (Kr.9 900) Overtakelse av eiendom (Kr.500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 490 000,-) (Kr.80 000) Tilrettelegging (Kr.19 900) Totalt kr. (Kr.118 985)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3066628