Kirketomta / Kragerø

Kirkegata 14

Prisantydning
1 390 000 kr
Omkostninger
8 860 kr
Andel fellesgjeld
257 795 kr
Andel fellesformue
13 363 kr
Totalpris
1 656 655 kr
Formuesverdi
426 830 kr
Formuesverdi sekundær
1 536 589 kr
Felleskostnader
5 186 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2008
P-rom
55 ㎡
Bruksareal
58 ㎡
Tomteareal
851 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
1
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott leilighet i Kragerø Sentrum / Alt på en flate / Heis

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder følgende:
Gang, kjøkken, stue, bad, bod og 1 soverom. I tillegg er det en ekstra bod i gangen rett utenfor leiligheten.

Standard

Lys og pen leilighet i bygg fra 2008 med god standard og god planløsning. Leiligheten ligger i 3. etasje og har alt på en flate, og det er adkomst med både heis og trapper.

Stue/kjøkken:
Leiligheten har åpen løsning mellom kjøkken og stue noe som gir en åpen og luftig planløsning, og det gir plass til både spisebord og sofagruppe.
Det er store vindusflater i stuedelen som gir godt med naturlig lys i rommet, og bade himling og veggflater er malt opp med lyse og fine farger, som gir en lun og god atmosfære i rommet.

Soverom:
Leiligheten inneholder ett soverom som nylig er malt opp som et lyst og pent rom. Rommet har god størrelse, og her er det plass til både dobbeltseng og garderobeskap.

Bad:
Stilrent og klassisk bad med hvite fliser på vegg og gulv, med varmekabler i gulvet. Badet er utstyrt med dusjhjørne, toalett og servant med innredning. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bade. Varmvannsbereder er plassert på badet.

Bod:
Leiligheten inneholder en bod inne i leiligheten, samt en ekstra bod i gangen tvers ovenfor leiligheten.
Begge gode har god oppbevaringsplass.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 58 kvm
P-rom inneholder: Gang, kjøkken, stue, soverom, bad

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2008 ifølge Kragerø kommune.

Oppvarming

Det er varmekabler i gulvet på badet, og ellers elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Kragerø takst den 07.09.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon: Leilighet i borettslag i Kragerø sentrum i Kragerø kommune. Boligen ligger i bygningens tredje etasje og har adkomst via felles inngang og heis/trapp. Bygningen er oppført i 2008 med en normal utførelse for tiden for tiden med en god standard. Leiligheten er i god stand med få negative anførsler.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2 Avvik som kan kreve tiltak:
Innvendig > Radon
Innvendig > Innvendige dører

TG2 Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Selger opplyser følgende i sin egenerklæring:
Spørsmål 2: "Laget  2 åpninger i fugemasse under dusjdører/dusjhjørne.."
Spørsmål 10: "Skjeggkre observert i gang og langs innervegg mpt byggets bakside"
Spørsmål 11: "Utskiftning taklamper i stue og kjøkken, same etablering av ny stikkontakt på kjøkken"

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et boligområde midt i Kragerø sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt umiddelbar nærhet til Kragerø sentrums utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er ellers kort vei til treningsanlegg, Kragerø Idrettshall og livsløpsparken på Kalstad, med skatepark og pumptrack-bane. Kragerø Stadion med fotballbane og friidrettsbane ligger en fin spasertur fra leiligheten. Derifra er det kort gange til Studsdalen med flotte turområder. I området ligger det to hoppbakker, lysløype og Tarzanløype, altså noe for alle aldre. Det er ca. 10 min. å gå til "Steinmann" med vakker utsikt over byen og skjærgården. På Øya ligger nok et nydelig utsiktspunkt kalt "Veten".

I Kragerøs trange smug og gater gjemmer det seg mange godsaker, nisjebutikker for store og små og alt du ellers måtte trenge. Alle drevet av Kragerøs mest patriotiske. De med aller størst hjerte for den lille fine byen vår.

Om sommeren kan en spasertur på ca.5 min. ta deg til Gunnarsholmen med friområde, populær badeplass, stort saltvannsbasseng, strand og gressplen. Her flyter også Kragerøs Badstue - Kragerø Badstue Forening, åpen hele året. Nyt utsikt av havgapet til alle årstider. For ungdommer er det ekstra populært å bade på Sjøbadet som ligger på Øya. Her er det høyt stupetårn, brygge og svaberg.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Spar Kirkebukta eller Kiwi Kragerø som ligger nede på brygga. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kragerø flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. Det er også kort vei til Alti Kragerø i Sannidal som har flere spisesteder og butikker.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kragerø Jernbanestasjon som ligger i umiddelbar nærhet. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Sannidal og Tangen, med bussforbindelser til både nord og sør. 2,5 time inn til Oslo, og 1 time og 40 minutter til Kristiansand.

Fra eiendommen er det 5 minutters gange til Kragerø barne- og ungdomsskole. Kragerø videregående skole ligger ca. 3 km. unna. Og daglig skyss fra ferjekaia, bare 2 minutters gange fra leiligheten og over fjorden til Skåtøy, ligger Kragerøskjærgårdens Montessoriskole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager, blant annet Trekanten barnehage i sentrum og Frydensborg Gård barnehage med nærhet til skogen.

Sommerstid har byen et yrende folkeliv. Her arrangeres det festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø kan ellers by på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Her finnes også et innbydende spa, kajakkleie og tennisanlegg.

Tomt

Areal: 851 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten er en fellestomt som eies av borettslaget og Kragerø Eiendom AS. Hele tomten er dekket av bygningsmassen, og det er ikke noe tilhørende areal utover dette.

Parkering

Det medfølger ingen parkering til leiligheten. Det er mulig å leie parkeringsplass i Byfjellet parkeringstunnel som ligger rett ved siden av bygget. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 15/12-2008.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig/forretning, tilhører reguleringsplan "Kirkegata", datert 15.03.2002. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 25/8-1876 dok.nr. 900047 Gammel avtale uten relevans for dagens bruk av eiendommen.
Bestemmelse om vannrett tinglyst 7/11-2008 dok.nr. 905810 Avtale mellom Kragerø kommune og Kragerø eiendom i forhold til etablering av overvannsledning etc. Har ingen praktisk betydning for bruk av eiendommen.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Odel

Ingen odel

Konsesjon

Kragerø kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er vedtektsbestemt intern forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget. Forkjøpsretten avklares etter aksept av bud. Se evt. borettslagets vedtekter for ytterligere informasjon.

Husdyrhold

Det tillates ikke å holde større husdyr som f.eks. hund, uten tillatelse fra borettslagets styre - og samtykke fra de øvrige borettshaverne i samme hus.  Eierne av dyrene må til enhver til passe på at disse ikke er til sjenanse for andre borettshavere.  Hunder skal ikke gå løse på borettslagets eiendom.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Kjøper/seksjonseier plikter å følge borettslagets vedtekter. Dokumentet er vedlegg til salgsoppgaven.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Kragerø Bolig og Byggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 390 000,- (Prisantydning) 257 795,- (Andel av fellesgjeld) 1 647 795,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 860,- (Omkostninger totalt) 1 656 655,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten er inkludert i kommunale avgifter, som er en del av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader: Kr. 4.4.88,- pr.mnd.
Strøm: ca 1.500,- pr. mnd. (Basert på "vanlige" strømpriser, vil variere avhengig av bruk)
TV/Internett: Ca. kr. 1.200,- pr. mnd. (Standardpakke fra Altibox)
Innboforsikring: Vil variere avhengig av avtale og størrelse/verdi på innbo.

Felleskostnader

Kr. 5 186,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnadene dekker betaling av borettslagets evt. fellesgjeld, kommunale avgifter, grunnleie, forsikring av bygningen, vedlikehold av fellesareal og utvendig vedlikehold, KBBLs forretningsførsel og andre driftsutgifter. Kjøper må tegne egen innboforsikring.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 257 795 pr. 01.07.22
Andel fellesformue kr. 13 363 pr. 01.07.22

Lånevilkår fellesgjeld

Andel fellesgjeld pr. 01.07.2022: kr. 257.795,- (iht. borettslagets budsjett 2022)
%-vis betjening av fellesutgifter: ca. 37 %
Andel renter fellesgjeld pr. mnd.: ca. kr. 637,-
Andel avdrag fellesgjeld pr. mnd.: ca. kr. 1.395,-
Fellesgjeld innfris: 2032 Sparebanken Sør
Rentesats lån pr. 10/10-22 4 %
Fellesformue pr. 31.12.2021 kr 13.363,-

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 426 830,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 1 536 589,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kirkegata 14, Andelsnr. 307 Orgnr. 992812338 i Kragerø kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler
på tlf 46 80 63 69.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.
Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0177

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0177. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Heljar Hogner, tlf. 46 80 63 69

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 150)
Digital grunnpakke (Kr.4 990)
Energimerking av eiendom (Kr.1 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Overtakelse av eiendom (Kr.1 000)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 847 795,-) (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Info fra KBBL (kr. 3.500)
Totalt kr. (Kr.72 920)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3064449