Kristiansand-Kvadraturen

Kirkegata 1 4.etg.

Byggeår
1975
P-rom
Ikke oppgitt
Bruksareal
281 ㎡
Tomteareal
Ikke oppgitt
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Næringsbygg

Oversikt

Om eiendommen

Meget flotte kontorlokaler sentralt i 4.etg i populært forretningsbygg i nedre del av sentrum m.flott utsikt.

Fakta om eiendommen

Oppdragsnummer

9-20-0015

Adresse med betegnelse

Kirkegata 1 4.etg., Gnr. 150 Bnr. 615 i Kristiansand kommune.

Finn.no: Visningstekst

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektoratas krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Eier

Cordelia as (utleier)
Alle opplysninger i prospektet er godkjent av utleier.

Beliggenhet

God beliggenhet i nedre del av kvadraturen med kort vei til sjøen, strandpromenaden, lunsjrestauranter m.m. Stile og rolig del av kvadraturen.

Næringstype

Næringsbygg/kontorer til leie.

Eierform

Selveier

Byggeår

1975

Arealer med beskrivelse

Bruttoareal: 281 kvm

Innhold

4.etg:  Resepsjon/gang, Te-kjøkken, 2 wc og 9 kontorer.

Standard

Oppgraderte og tiltalende kontorer i lyse og trivelige farger. Nymalte vegger og tepper på gulv. Det er utgang til stor solrik terrasse med flott utsikt. Lokalene er tilrettelagt for tilpassede løsninger for leietager både når det gjelder enkeltkontorer og åpent landskap.

Diverse

Godt ventilasjonsanlegg. Sykkelparkering i byggets underetasje. Fellesutgifter kommer i tillegg til husleien og faktureres a-konto, estimert til kr. 360 pr. kvm. Felleskostnadene inkluderer oppvarming, strøm, renhold av fellesarealer, vakthold og vaktmester.

Parkering

Mulighet for å leie utvendige parkeringsplasser.

Oppvarming

Fjernvarme

Leieforhold

Utleiers standard leiekontrakt skal benyttes i dette leieforholdet.

Visning

Etter avtale med megler på tlf. 40 40 80 02.

Overtagelse

Etter avtale.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse.  Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingslov

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius, tlf. 40 40 80 02

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3038413