Kristiansand-Kvadraturen

Kirkegata 1 4.etg.

Byggeår
1975
Bruksareal
281 ㎡
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Næringsbygg

Oversikt

Om eiendommen

Til leie - Meget flotte kontorlokaler sentralt i 4.etg i populært forretningsbygg i nedre del av sentrum m.flott utsikt.

Næringsbeskrivelse

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere et av byens beste kontorlokaler til leie. Kontorene ligger i 4.etg i det flotte "Rasmussen bygget". Lokalene er meget innbydende i lyse og trivelige farger. Det er lagt opp til funksjonelle kontorer hvor man enkelt kan skreddersy lokalene til din bedrift. Det er også muligheter for å leie parkeringsplasser. Velkommen til visning.

Oppdragsnummer

9-20-0015

Utleieobjekt

Kirkegata 1 4.etg., Gnr. 150 Bnr. 615 i Kristiansand kommune.

Utleier

Cordelia as (utleier)
Alle opplysninger i prospektet er godkjent av utleier.

Beliggenhet

Beliggenhet

God beliggenhet i nedre del av Kvadraturen med kort vei til sjøen, strandpromenaden, lunsjrestauranter m.m. Stille og rolig del av Kvadraturen.

Byggeår

1975 i følge Kristiansand kommune.

Innhold

Innhold

4.etg:  Resepsjon/gang, Te-kjøkken, 2 wc og 9 kontorer.

Standard

Tiltalende kontorer i lyse og trivelige farger. Tepper på gulv. Det er utgang til stor solrik terrasse med flott utsikt. Lokalene kan tilpasses løsninger for leietager både når det gjelder enkeltkontorer og åpent landskap. Lokalene kan overtas "as is" eller skreddersys etter leietagers ønske og behov.

Diverse

Godt ventilasjonsanlegg. Sykkelparkering i byggets underetasje. Fellesutgifter kommer i tillegg til husleien og faktureres a-konto, estimert til kr. 360 pr. kvm. ved normal energipris. Felleskostnadene inkluderer bl.a. oppvarming, ventilasjon,  strøm, renhold av fellesarealer, vakthold og vaktmester.

Offentlige opplysninger

Leieforhold

Utleiers standard leiekontrakt skal benyttes i dette leieforholdet.

Sikkerhet

Det må påregnes å stille bankgaranti eller depositum som sikkerhet for leieforholdet. Normalt utgjør garantisummen et beløp som tilsvarer 6 måneder forpliktelser iht. leiekontrakt.

Økonomi

Antydet leiepris

Be om pristilbud etter ønsket innredning.

Finn.no: Visningstekst

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektoratas krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Visning

Etter avtale med Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius på tlf. 40 40 80 02

Overtagelse

Etter avtale.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse.  Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingslov

Salgsoppgave og vedlegg

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius, tlf. 40 40 80 02

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3038413