Lindesnes - Mandal Sentrum, Vestnes

Kastellodden

P-rom
Ikke oppgitt
Bruksareal
Ikke oppgitt
Tomteareal
Ikke oppgitt
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Nye leiligheter i byen, like ved Furulunden og strendene. Kun 1 ledig leilighet nå! Kontakt oss for visningsavtale.

Fakta om eiendommen

Oppdragsnummer

56-15-9004

Adresse med betegnelse

Kastellodden, Gnr. 160 bnr. 1294 i Lindesnes kommune

Beliggenhet

Leilighetsprosjektet Kastellodden består av 5 bygg med tilsammen 56 leiligheter og 4 næringsseksjoner. - På Sanden, ved elva, nær Sjølanden og Furulunden - Fem minutter å spasere til sentrumskjernen - Du føler byens puls men unngår uønsket støy - To minutter til morgenbad på Sjøsanden - Dagligvare, legesenter og tregningssenter i umiddelbar nærhet - Mange av leilighetene får fin elveutsikt.

Adkomst

Fra Mandal sentrum: Følg Store Elvegate (Bryggegt.) gjennom byen, forbi politistasjonen. Ta til venstre når veien møter Furulunden, og kjør mot Piren. Prosjektet kommer på venstre hånd like før bygget som rommer bl.a Sjøsanden Næringshage og Sjøsanden Legesenter.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Selveier

Bygninger og byggemåte

Se teknisk beskrivelse i prospektet.

Innhold

Ett-, to-, og treroms leiligheter, alle med balkong/uteplass. Bod og biloppstillingsplass i garasjekjeller medfølger.

Standard

Lyse, funksjonelle leiligheter med store vindusflater.

Parkettgulv i alle beboelsesgrom. Fliser på bad. Sparklet og malte gipsplater på vegg i beboelsesrom. Fliser på vegg i bad/vaskerom.

Kjøkken- og baderomsinnredning samt garderobeskap leveres fra Strai Kjøkken AS.

Balansert ventilasjon.

Felles takterrasse på bygg 1, 3 og 5.

Heiser fra kjelleren - en til hvert bygg.

Avfallssystem nedfelt i bakken.

Diverse

På flere av leilighetene i bygg 1, 3 og 5 er det mulighet for å søke om inntil 80% husbankfinansiering. Kontakt megler for mer info. det blir mulighet til å kjjøpe båtplasser. Salget skjer etter prinsippet "førstemann til mølla". Prisen vil være kr. 100.000,- pr. breddemeter (målt senter/senter).

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass til hver leilighet i parkeringskjeller under byggene.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme på bad/vaskerom. Felles luft-til-luft varmepumpe som man også kan bruke til å kjøle ned leiligheten med.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten opparbeides med fine fellesarealer mellom byggene.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig/næringsformål og kopi av reg.plan med bestemmelser kan fås ved henvendelse til meglers kontor. Området er ikke ferdig utbygd ihht reg.plan. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i planer for tilgrensende eiendommer.

Heftelser / Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på  at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

Formues verdi

Primær: Kr. ,- for år 2016. Sekundær: Kr. ,- for år 2016.

Kjøpers kostnader

Omkostninger 0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Visning

Hvitvasking

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Anita B. Torjussen

Sørmegleren AS Org. Nr.

944 121 331

Salgsoppgave og vedlegg

Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.
Varenummer: 3019723