Kristiansand-Tveit

Kalvåsveien 23

Kommunale avgifter
14 858 kr / år
Byggeår
2013
P-rom
158 ㎡
Bruksareal
192 ㎡
Tomteareal
565 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Pen og innholdsrik enebolig på solrik tomt. Fine uteområder og dobbel garasje. - 4/5 soverom. - Hybel med egen inngang.

Om eiendommen

Standard

Dette er en flott og innbydende enebolig på en fin og solrik tomt.

Boligen inneholder hybel med egen inngang.

Du kommer inn på en pen opparbeidet tomt som er steinbelagt. Fra inngangsparti kan du komme rundt hele huset og kan nyte solen hele dagen.
Fra inngangsparti kommer du inn til en romslig gang/entré. Fra gangen er det flere muligheter til oppbevaring, samt godt med bodplass. Inngang til gjestebad fra entré som inneholder wc, servant og dusjhjørne. Videre inn til en romslig stue med store vindusflater. Det er filter i alle vinduer utenom nordsiden av huset. Det fungerer veldig bra i forhold til varme og kuldestråler og ikke minst for å unngå falming av møbler. I stue er det god plass til sofagruppe. Fra stue er det utgang til en hyggelig innglasset fullisolert hagestue. Her er det også godt plass til utemøblementer og deilige sommerdager kan nytes her. Skyvedør ut til hage/uteområde hvor du har sol hele dagen.

Vedovnen i stue har en helt spesiell varmekappe som forvarmer varmtvannet og er også koplet sammen med vannbåren varme i alle gulv i 1. etasje utenom soverom og boder. Dette sparer svært mye av strømforbruket når det fyres med ved.

Praktisk åpen stue/kjøkkenløsning. Pent IKEA kjøkken med mye skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Kjøkkenet har også en hev/senk funksjon som gjør at middagen kan spises på kjøkkenet. Her ligger alt til rette for god matlaging.

I 1.etg. er det et hovedsoverom som har tilgang til bad og til treningsrom/kontor. Dette treningsrommet kan brukes som et ekstra soverom om ønskelig. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og godt med plass til oppbevaring av tøy. Inngang til pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet inneholder wc, bidet, servant med underskap og et stort hjørne boblebadekar. Fra bad er det videre inngang til flislagt vaskerom med egen inngang.

Trapp opp til loft som inneholder en stue/kjøkkendel, samt 3 soverom. Fra det ene soverommet er det utgang til en romslig overbygd vernada med god plass til utemøblementer. Soverommene har plass til seng og garderobeskap. Et pent bad med dusjkabinett, servant med underskuffer og wc. IKEA kjøkkeninnredning  med oppvaskmaskin på loft. Godt med oppbevaring. Loftet er innredet som hybel med egen inngang
Boligen har tilhørende en dobbeltgarasje med loft, samt biloppstillingsplasser på tomt. Fra garasjen kan man gå under tak helt inn i huset.

Velkommen til visning.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 192 kvm Sekundærrom: 34 kvm.
Bra. pr. etasje.: 1. etg. 144 m²  - 2. etg. 48 m².

P-rom inkl:
1.etg.: Hall, bad v/hall, stue/kjøkken, kontor, sovero, bad 2, vaskerom, trapperom.
2.etg.: Trapperom, stue/kjøkken, soverom, bad.

S-rom inkl.: 1.etg.: Teknisk rom, bod, innglasset balkong/hagestue, kott.

Garasje måler 35,5 m2 i 1. etasje i bruksareal (BRA). Garasjeloft er ikke måleverdig pga. for lav takhøyde.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2013 ifølge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. Vedfyrt, vannbåren gulvvarme i alle rom i første etasje utenom soverom og boder.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 03.05.22 14:48, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Boligen er bygd i 2013 og er i bra stand, følgende hovedtrekk kan nevnes:
Utvendig har samtlige bygningsdeler normal slitasje, vanlig vedlikehold bør beregnes. Det ble utført hulltaking i vegger på våtrom, ingen synlig eller
målbar fukt ble oppdaget. IKEA kjøkkeninnredning x 2 er i bra stand, keramisk platetopp er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i enkelte rom, ingen store avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran er montert i teknisk rom. Ved og
elektrisk til oppvarming. Vannbåren gulvvarme i mange rom. Garasje inngår ikke i rapporten, den måler 35,5 m2 i 1.etasje, loft er ikke måleverdig pga. for lav takhøyde. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad v/hall. Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad v/hall. Det er ikke påvist tilfredstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad 2. Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).
Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom. Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).
Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

- Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Takvindu på bad i 2 etasje hadde lekkasje. Ble forsikringssak som ble tatt hånd om av Gjensidige.

- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Alt i 1. etasje er utført av faglærte. Baderom i 2.etasje er alt av rør lagt opp av Moi Rør AS, resten av arbeidet på dette badet er utført som egeninnsats. Moi Rør AS, Murerfirma Anders Tønnesland, Murpartner AS, Allbygg AS.

- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Hele 1. etasje er alt utført av faglærte. Bad 2. etasje er det fulgt anvisninger fra leverandør av tettesjikt/membran utført som egeninnsats.

- Er arbeidet byggemeldt?
Ja. Ferdigattest fra Kristiansand kommune datert 28.06.2013.

- Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende?
Ja. I forbindelse med arbeider på Tveithallen var Kartevoll uheldig å fikk ødelagt kloakkledningen vår. Det førte til tilbakeslag i ledningen. Dette ble en forsikringssak hvor Gjensidige ordnet skadene.

- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. Agder Energi kontrollerte det elektriske anlegget 23.12 2013 og alt ble godkjent.

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært. Takvindu på soverom i 2 etasje ble kontrollert og fikset av overnevnte firma da dette var montert feil. Etter vannlekkasjen på takvinduet på badet oppe valgte vi å sjekke begge vinduene så alt skulle være i orden. Byggmester Hovet og Magnussen AS.

- Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende?
Ja. Det er hybel i 2 etasje som vi har sjekket med kommunen at er lov å leie ut.

- Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja. Vi har muntlig fått opplyst fra kommunen at det er fullt lovlig å leie ut siden rommene oppe er godkjent som bruksrom og er en del av boligen med trapp opp fra boenhetens hovedetasje.

- Er det foretatt radonmåling?
Ja. Det foretas jevnlig målinger.

- Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler)?
Ja. Det er tinglyst erklæring på at det ikke kan settes opp noe på nabo eiendommen foran huset som er høyere enn 1 meter. Det ble ordnet for å sikre varig utsikt foran huset.

- Boligen har filter i alle vinduer i 1 etasje. Det er vedfyrt ovn i stua som også produserer vannbåren varme til varmtvann og gulvvarme. Dette
reduserer strømkostnadene til oppvarming betraktelig. Det ligger 467 meter rør i gulvene som styres fra teknisk rom. Det er også varmekabler
utenfor hoveddøra og i det store blomsterbedet i haven. Det er også lagt mange trekkerør under tomta som gir vanning til blomsterbed. Varmepumpe / aircondition på hovedsoverom har ikke lengere varme/kjøleeffekt, men vifta fungerer bra.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i finn-annonsen.

Beliggenhet

Boligen ligger på Ve i Tveit med lett adkomst fra hovedveien. I nærheten finner man Ve skole med førskole, Tveithallen, slalombakke og downhill med sykkel. Det er turstier gjennom skogen fra Ve til Dønnestad hvor det finnes idrettsanlegg og lysløype. Det er også kort avstand til Coop Prix, barnehage og KIWI. Det er sykkelsti hele veien til Hamresanden med alle rekreasjonstilbud og nydelige turstier og badestrender.

Tomt

Areal: 565 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Boligen har tilhørende en dobbeltgarasje, samt biloppstillingsplasser på tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på enebolig datert 28.06.2013. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at et lite hjørne av huset stikker utfor eiendomgrensa, på naboens eiendom. Gjelder trolig takutstikk. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar. Til info i følge selger: "Alt er avklart med grunneier og de har avklart med kommunen at det er helt i orden for de."

Det foreligger tillatelse til oppføring av garasje datert 22.04.2010. Tiltaket krever ikke ferdigattest, da byggesaken er godtatt etter pbl. §86A.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNFR (Natur-, landbruk- og friluftsområder), og er en del av kommuneplanens arealdel. I områder som er lagt ut til LNFR er det ikke tillat med annen bygge- og anleggsvirksomhet en den som har dirkete tilknytning til landbruk eller stedbunden næring. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging, rivning m.m.

Hensynssone: Landbruk. Gul støysone. Båndlegging verna vassdrag. Del av eiendommen i syd/vest - bevaring kulturmiljø.
Eiendommen grenser til komunedelplan for Hamrevann-området (plan nr. 1372) datert 01.06.2016.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Ingen heftelser følger.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 531814. Tinglyst: 20.07.2009. Erklæring/avtale. Bestemmelse om vegetasjon.
Dagboknr.: 669130. Tinglyst: 12.08.2014. Bestemmelse om kloakkledn. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler.

Utleie

Det er innredet hybel i boligens 2.etg/loft med egen inngang. Inneholder stue/kjøkkendel, samt 3 soverom. Rommene er godkjent til varig opphold.
Boligen er godkjent med kun en boenhet.

Radonmåling

Boligen har hybel og er radonmålt til (verdi) 120 Bq i 2022.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 125 000,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 141 470,- (Omkostninger totalt) 4 641 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Offentlige avgifter

Kr. 14 858 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 2666. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 5141,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 288 920,- for år 2021. Sekundær: Kr. 4 640 111,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kalvåsveien 23, Gnr. 99 Bnr. 179 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: integrerte hvitevarer.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0159

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0159. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Henrik Lossius, tlf. 47 60 06 02

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850)
Oppgjør (Kr.9 900)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (fastpris) (Kr.65 000)
Tilrettelegging (Kr.14 500)
Totalt kr. (Kr.96 835)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Solgt
Varenummer: 3058524